Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Τι δίνουν οι εταιρίες στοιχημάτων για τις Δημοτικές Εκλογές στην Ελλάδα

Σε όλες τις περιφέρειες υπάρχει το απόλυτο φαβορί εκτός από την Ήπειρο που προβλέπετε ντέρμπι
Τις τελευταίες ώρες και ενώ εδώ και μέρες οι δημοσκοπήσεις στη χώρα απαγορεύονται, δεκάδες εταιρείες στοιχημάτων ανά την υφήλιο ποντάρουν στα «καλά άλογα» της κούρσας για τις περιφέρειες και τους δήμους, ευελπιστώντας στο μέγιστο οικονομικό κέρδος και φωτογραφίζοντας εν ολίγοις το πολιτικό σκηνικό που θα αντικρίσει ο πολίτης το βράδυ της έκδοσης των αποτελεσμάτων.
Οι μπούκερς, με γνώμονα το κέρδος, εν είδει δημοσκόπων, προσδιορίζουν τα «γκανιάν» της εκλογικής κούρσας, δίνοντας στα φαβορί χαμηλά ποσοστά αποδόσεων και σε αυτούς που θα προτιμήσουν τα αουτσάιντερ μεγαλύτερο περιθώριο οικονομικής επιτυχίας.
Από την Αττική και την Πελοπόννησο έως την Κεντρική Μακεδονία και τη Θράκη για τις περιφέρειες και από την Αθήνα και τον Πειραιά έως τη Θεσσαλονίκη και τους άλλους μεγάλους δήμους της χώρας, οι αποδόσεις των εταιρειών στοιχημάτων «δίνουν» από νωρίς τους επίδοξους νικητές και αποκλείουν την ελπίδα από τα αουτσάιντερ.
Οι εταιρείες στοιχημάτων, μάλιστα, απαντούν και στο ανοιχτό πολιτικό ερώτημα, αν η χώρα θα προσφύγει  στη λύση των εθνικών εκλογών. Σε αυτό το ερώτημα οι μπούκερς δίνουν σαφή απάντηση:
Η πιθανότητα εθνικών εκλογών είναι μηδαμινή, καθώς το στοίχημα δίνει ποσοστό μόλις 1,04 στο ΟΧΙ και 9 στο ΝΑΙ.
Περιφέρειες
Αττική
Μεγάλο φαβορί υπάρχει και είναι ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γιάννης Δημαράς, στον οποίο οι μπούκερς δίνουν χαμηλό ποσοστό κέρδους 1.20, όντας το «σίγουρο» για τη νίκη.
Ακολουθούν ο Γιάννης Σγουρός με απόδοση 4 και ο Βασίλης Κικίλιας με απόδοση στο 10.
Πελοπόννησος
«Γκανιάν» στην περιφέρεια Πελοποννήσου θεωρείται ο Πέτρος Τατούλης, για τον οποίο οι εταιρείες στοιχημάτων προσφέρουν απόδοση 1.40, που θεωρείται από τους ειδικούς ποσοστό νίκης, καθώς πρόκειται για μια περιφέρεια όπου οι βασικοί υποψήφιοι είναι μόλις δύο.
Ο εταίρος υποψήφιος, ο Δημήτρης Δράκος, υπολείπεται σημαντικά, καθώς οι μπούκερς τού δίνουν ποσοστό 2.6.
Ήπειρος
Κλειστό παιχνίδι προβλέπουν οι εταιρείες στοιχημάτων στο ηπειρώτικο ντέρμπι, προσφέροντας στη νίκη του Βαγγέλη Αργύρη ( ΠΑΣΟΚ) 1.70 και στον αντίπαλό του, Αλέκο Καχριμάνη ( ΝΔ) 1.95.
Κεντρική Μακεδονία
Φαβορί ακλόνητο δίνουν οι μπούκερς τον Παναγιώτη Ψωμιάδη με μόλις 1.01 ποσοστό απόδοσης.
Στον Μάρκο Μπόλαρη (12), Κυριάκο Βελόπουλο (100), Θεοδόση Κωνσταντινίδη (1000) και Μιχάλη Θερμόπουλο (2000) οι μπούκερς μάλλον δεν δίνουν το ελάχιστο ποσοστό εκλογικής νίκης.
Για τις υπόλοιπες περιφέρειες, οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν ακλόνητο φαβορί στην Κρήτη (ΠΑΣΟΚ), ενώ στη Θεσσαλία το Ιόνιο και το Βόρειο Αιγαίο αναμένουν μάχη, με τα ποσοστά των υποψηφίων να είναι σχετικά κοντά σε αποδόσεις.
Δήμοι
Τρεις είναι οι μεγάλοι δήμοι που δίνουν εν ολίγοις σοβαρά πολιτικά συμπεράσματα και χρησιμοποιούνται από τα κόμματα ως μέτρο πολιτικής υποστήριξης από τους πολίτες.
Τρία είναι και τα ακλόνητα φαβορί που δίνουν οι εταιρείες στοιχημάτων.
Αθήνα
Οι μπούκερς θεωρούν σίγουρο νικητή τον Νικήτα Κακλαμάνη, δίνοντάς του απόδοση φτώχειας, που όμως πολιτικά μεταφράζεται σε απόδοση νίκης. Συγκεκριμένα, ο Κακλαμάνης «παίζεται» στο 1.10, ενώ ο συνυποψήφιός του, Γιώργος Καμίνης, στο  6.
Θεσσαλονίκη
Τον Κώστα Γκιουλέκα (ΝΔ) θέλουν φαβορί οι μπούκερς, δίνοντάς του απόδοση 1.45. Στον Γιάννη Μπουτάρη αντίστοιχα δίδεται ποσοστό 2.45, που του αφήνει μεν ελπίδες νίκης, αλλά του ψαλιδίζει αρκετά τις πιθανότητες.
Πειραιάς
Ακλόνητο φαβορί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μίχας, ο οποίος στο στοίχημα παίζεται «γκανιάν» με απόδοση 1.20. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι το απόλυτο αουτσάιντερ με απόδοση 6, ενώ ο Πέτρος Μαντούβαλος ακολουθεί με απόδοση 9.
Zougla.gr

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 100% ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΙ ΜΠΟΥΚ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΠΑΣΟΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Θα χάσουνε πολλά λεφτά οι εταιρείες στοιχημάτων, πάτε στοίχημα;;;;

Θα τρίβουν τα μάτια τους το ΠΑΣΟΚ θα ψάχνει να βρει τι έπαθε και πως το έπαθε.

Θα με θυμηθείτε...

Ανώνυμος είπε...

THA KLAPSOYN MANOYLEEEEES!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου