Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο Π. Μάντης καλεί τους Βορειοηπειρώτες να ψηφίσουν το Ν. Γκόντα στο β’ γύρο των εκλογών για το Δήμο Ιωαννίνων

Όσους Βορειοηπειρώτες τον ψήφισαν ευχαριστεί ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Παναγιώτης Μάντης, με την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» του Νίκου Γκόντα. Θεωρεί, πως αυτή η πρώτη του συμμετοχή σε εκλογές στο Δήμο Ιωαννιτών, που είναι επίσης η πρώτη για κάποιον Βορειοηπειρώτη, αποτελεί τη βάση για να ξεκινήσει σταδιακά να αυξάνεται η παρουσία Βορειοηπειρωτών στα κοινά της πρωτεύουσας της Ηπείρου. Δηλώνει, μάλιστα, ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε ο ίδιος, θα συνεχιστεί στο μέλλον.

Ο κ.  Μάντης καλεί τους Βορειοηπειρώτες και όλους τους Γιαννιώτες να ψηφίσουν το Νίκο Γκόντα στο β’ γύρο των εκλογών για το Δήμο Ιωαννιτών, για να δουν, όπως δηλώνει, ακόμη καλύτερο Δήμο στο μέλλον, που θα αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς.

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

voreiopilouroti kalitera onomase ti selida sou NDBOREIOHPEIROTHS H MEGABOREIOPILOUROTHS

ASXETO to palikari poios einai??
kalothremenos fenete, kai oligon glyftis.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χάρρυ Κλυνν σχολιάζει την επικαιρότητα.

* Oι ηλίθιοι πολιτικοί και οι
βλάκες ψηφοφόροι είναι
γεννημένοι ο ένας για
τον άλλον..

Ανώνυμος είπε...

ton adherfo sou ton diorise o kseras stin eforia argyrokastrou???A vre Mantis kseris eisi kolpa alla o kosmos ta kseri protitera apo eisenane!!!!Gia toso mallakes mas pernas????Ajde lipsou tomari tis kinonias.

Ανώνυμος είπε...

palikari toy 11 Νοεμβρίου 2010 3:17 μ.μ. osoi diorizonte kapoy einai oi kakoi kai esy o kalos aggelos na mas enymeroneis? oi kaloi poy kryvonte leventi kai toys psaxnome?

Δημοσίευση σχολίου