Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010, στο γραφείο της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» Πειραιώς 8, 2ος όροφος, και σε συνεργασία με το κέντρο αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς", πραγματοποιήθηκε η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία  για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο όνομα της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» .

Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά από βορειοηπειρωτικό σωματείο, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Από της 9.00 π.μ., άτομα διαφόρων ηλικιών παρευρέθησαν στο γραφείο της Νεολαίας με σκοπό να ενισχύσουν την εν λόγω προσπάθεια.


Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους υποστηρικτές της «Νε.Β» που έδωσαν για ακόμα μία φορά δυναμικό παρόν αλλά και όλα εκείνα τα μέλη που συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και αν δεν μπόρεσαν οι ίδιοι να δώσουν αίμα. Σας ευχαριστούμε όλους, μέσα από την καρδιά μας, που ανταποκριθήκατε στη σημερινή πρόσκληση, η οποία αποτελεί την απαρχή μίας λαμπρής συνέχειας εθελοντισμού και ευαισθητοποίησης για την επίτευξη του κοινού μας στόχου. Η συμβολή όλων σας υπήρξε καθοριστικός και απαραίτητος παράγοντας της ενδυνάμωσης της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης που τόσο απεγνωσμένα αποζητά η κοινωνία μας.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί κορυφαία μορφή εθελοντισμού και πρέπει όλοι να κατανοήσουμε τη ζωτικότητα της υπάρξεώς της. Αποτελεί ενωτικό βήμα ζωής, χρήσιμο και πολύτιμο για την ύπαρξή μας.

Το αίμα ούτε παράγεται ούτε αγοράζεται…. Μόνο προσφέρεται!

Η δημιουργία της Τράπεζας Αίματος της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» είναι πλέον γεγονός χάρη σε όλους εσάς. Από αύριο λοιπόν, όποιος επιθυμεί να γίνει αιμοδότης ανά την Ελλάδα μπορεί να το κάνει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας αρκεί να ενημερώνει πως πρόκειται για συνεισφορά στην Τράπεζα Αίματος της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» στο Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς".
Επίσης οποιοσδήποτε χρειαστεί αίμα μπορεί  να απευθυνθεί στα τηλ.: 697 7189998 - 697 6715959 - 210 5227178.

13 comments:

Βορειοηπειρώτης είπε...

Σπουδαία πρωτοβουλία, συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

εχει χασει τελειος το ρολο της η νεβ ας τους σημαζεψει καποιος ελεως.....αυτη ειναι η δουλια της νεβ.... θα τρελαθουμε τελειος σε αυτον τον κοσμο...

Ανώνυμος είπε...

εσυ εχεις χαζεψει τελειως 6:47
Η νεβ ειναι μεσα σε ολα προσφέρει παντού με οποιονδηποτε τροπο.
Ευτυχως που υπαρχουν και αυτα τα παιδια και γινεται και κατι γιατι απ τους διορισμενους σωθηκαμε!

Ανώνυμος είπε...

mpravo se oloys sas, xairomai poly gia toyw neoys tis voriou ipirou.
einai shmaantiko na ginontsi tetoiew energies...kai pali mpravo sas.

Ανώνυμος είπε...

Kαπιοι πεζουν με πολι εβεσθητα θεματα για να προβληθουν ος σωτιρες..
τι αλλο θα κανουν ακομα,,,για να μας αποδιξουν οτι ειναι μια παρεουλα που οτι τους κατεβενει στο μιαλο κανουν...γιατι δεν ειδα τιποτε αλλο απο 10 ατομα μονο......

Ανώνυμος είπε...

οκ γιατι δεν το κανεις και εσυ για να προβληθεις αφου τοσο πολυ το εχεις αναγκη...........

Ανώνυμος είπε...

sygxarhtiria gia thn trapeza aimatos,
einai para poli simantiko na ksereis pos otan prokipsei anagi na exeis poy na apeythintheis.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ Δράκο είναι ενδιαφέρουσα η άποψη σου αλλά θα μου επιτρέψεις να μην τη μοιραστώ με τους αναγνώστες

Ανώνυμος είπε...

Τυγχάνει να έχω ασχοληθεί ενεργά με το θέμα της Αιμοδοσίας, κυρίως μετά την αποχώρηση της Ανδρομάχης από το ΔΣ. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάνατε σε σημείο κάποιοι να σχολιάσετε αρνητικά ακόμη και αυτήν την ενέργεια.
Θα ήθελα να μας πει ο κύριος Ανώνυμος (15 Νοεμβρίου 2010 12:59 μ.μ. ) τι ακριβώς τον χάλασε σε αυτή την ενέργεια?
Μήπως περίμενε να ασχοληθούμε με τις εκλογές διότι ήταν και μέρα εκλογών απ ότι θυμάμαι, συγγνώμη αν σε απογοητεύσαμε, κάναμε κάτι που το θεωρήσαμε πολύ ποιο σημαντικό.
ΥΓ: Για τον Ανώνυμο ( 15 Νοεμβρίου 2010 6:47 π.μ.) ναι είναι μια από τις δουλείες της Νεβ πιστεύω και έπρεπε να γίνει και πολύ νωρίτερα κατά την άποψη μου, δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι όμως εσύ.

Ντάσης Τίμος

Ανώνυμος είπε...

ΦΗΛΑΡΑΚΟ ΕΣΕΙ ΕΙΣΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΤΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΗΝΕΤΕ,,,,,ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΑΧΙ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΙΚΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΗΓΕ,,,

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπήρξα ποτέ θύμα στο συγκεκριμένο θέμα και δόξα τον θεό έχω κρίση και άποψη των πραγμάτων
Εκτός και αν εσύ δεν μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου? Και να γραφείς και επώνυμα.
Όσον αφορά την ομάδα να γνωρίζεις πως πάντα μέσα σε μια ομάδα θα υπάρχουν δεκαπέντε διαφορετικές απόψεις, σημασία έχει η απόφαση που θα βγει να είναι κοντά στις απόψεις και τον δεκαπέντε, να ταυτίζεται απόλυτα με κάποιον δεν γίνετε.

Ανώνυμος είπε...

Ένδιαφέρον η Προσπάθειά σας να την Συνεχίσετε.Σας Αξίζει ένα Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Η Νεβ ποναει καποιους γι αυτο θα πρεπει να συνηθισετε στα κακοβουλα σχολια. Αυτος ειναι τροπος ζωης καποιων με πολλα αποθυμενα. Μην τους ακουτε καν. Αυτους που κατακρινουν τετοιες κινησεις τους προσπερνατε. Δεν υπαρχουν και δεν σας αγγιζουν. Ειμαστε μαζι σας ολοι εμεις που βλεπουμε τις προσπαθειες που κανετε.

Δημοσίευση σχολίου