Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Έξυπνες ιδέες για ξυπνητήρι


Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξυπνήσεις
Το πρωινό σήκωμα είναι μία πολύ βάρβαρη υπόθεση. Άσε που πολλές φορές κλείνεις το ξυπνητήρι και μετά σε παίρνει ο ύπνος με αποτέλεσμα να αργήσεις στην δουλειά σου. Τι κάνεις τότε; Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έρχονται να λύσουν κάποια ξυπνητήρια με ειδικές... ικανότητες!


Το ιπτάμενο ξυπνητήρι κάνει ότι λέει και το όνομα του. Με το που το κλείνεις εκείνο αρχίζει και πετάει κάνοντας παράλληλα ενοχλητικούς θορύβους. Για να το σταματήσεις πρέπει να σηκωθείς και να το πιάσεις!
Το ξυπνητήρι... Παλαιοκώστας. Έτσι και το κλείσεις εκείνο αρχίζει και κινείται.
Πέφτει κάτω από το κομοδίνο και συνεχίζει την πορεία του μέχρι να κρυφτεί κάπου. Μόλις αρχίσει και πάλι να χτυπάει εσύ πρέπει να σηκωθείς από το κρεβάτι και να βρεις που έχει χωθεί αλλιώς δεν ησυχάζεις.

Το... βουκολικό ξυπνητήρι όταν αρχίζει να χτυπά γεννά ταυτόχρονα και αβγά. Για να κλείσει μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να ξαναμπούν μέσα τα αβγά!

Το ξυπνητήρι λέιζερ είναι πάρα πολύ απλό στον χειρισμό του. Θέλει απλά με το ειδικό κοντρόλ να στοχεύσεις στο κέντρο του στόχου για να σταματήσει να χτυπά. Παιχνιδάκι...

Η σφαίρα αιωρείται πάνω από το κεφάλι σου. Με μία πολύ απλή και εύκολη κίνηση το βάζεις στην παύση. Μόνο που την δεύτερη φορά ανεβαίνει λίγο ψηλότερα. Την τρίτη ακόμα πιο ψηλά και πάει λέγοντας. ε, κάποια στιγμή αναγκάζεσαι να σηκωθείς!

Το παζλ θέλει μόνο να βάλεις το σωστό κομμάτι στην σωστή θέση.

Ξυπνητήρη σκάσε. Ίσως το καλύτερο ξυπνητήρι από όλα. έτσι όπως σου έχουν σπάσει τα νεύρα από το χτύπημα του πρέπει να το πιάσεις από το λαιμό και να το ταρακουνάς μέχρι να... σκάσει! Χαράματα το κάνεις με πολύ ευχαρίστηση και ξεσπάς κιόλας!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου