Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Καθαρό προβάδισμα ΝΔ και Καχριμάνη στην Ήπειρο.

Ντέρμπι στο Δήμο Ιωαννίνων. Στο όριο να κόψη το νήμα από τον πρώτο γύρο ο Γιόγιακας
Σαφές προβάδισμα του Αλέκου Καχριμάνη δίνουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα που έχουν γίνει γνωστά με μία μη ανατρέψιμη διαφορά των 6 μονάδων (44,5 – 38,5)  
Στο Δήμο Ιωαννιτών τα πρώτα αποτελέσματα από την πόλη δίνουν σχεδόν ίδια ποσοστά στους Φίλιππα Φίλιου και Νίκο Γκόντα, τα οποία κυμαίνονται στο 43%, ωστόσο αυτά που φτάνουν από τους περιφερειακούς δήμους δίνουν μεγαλύτερο προβάδισμα στον Φίλιππα Φίλιο, αλλά η διαφορά θα είναι τόσο μικρή που δε δίνει αέρα νίκης σε κανέναν από τους δύο διεκδικητές.
Στο Δήμο Ηγουμενίτσας ο απερχόμενος νομάρχης και διεκδικητής του δήμου Βασίλης Γιόγιακας είναι μία ανάσα από το 50% για να υ θα του δώσει τη νίκη από τον πρώτο γύρο με το δεύτερο υποψήφιο ωστόσο να υπολείπεται μόλις 3 μονάδες και όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά   

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

δεν ισχύουν όσα γράφεις για το Γιόγιακα
http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/index.html#{"page":"level","params":{"level":"dhm_d","id":9077}}

Ανώνυμος είπε...

Καλά, γιατί βουβάθηκε το "Δερόπολη"; Χόλιασαν γιατί δε βγαίνει ο Αργύρης;. Μα πώς θα έβγαινε ο ανεκδιήγητος; Νόμιζε ότι οι Βορειοηπειρώτες είναι κοτόπουλα; Ας ήταν ο Παντούλας και θα έβλεπε ο Γιωργάκης ποιον θέλει ο κόσμος. Ψήφοι Βορειπηπειρωτών έκαναν τη διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

150 ηταν οι ψηφοι των βορεοηπειρωτων. λετε στα αληθεια αυτοι να εκριναν το αποτελεσμα?
Η αληθεια ειναι οτι χαρηκα με τη νικη του Καχριμανη,τη διαφορα ομως την εκαμε ο Σαμαρας και το αντιμνημονιο, οχι οι λιγοι δικοι μας ψηφοι,

Δημοσίευση σχολίου