Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Rama: Αισθάνομαι απέχθεια για τον Τάβο, πήρε 2 εκ. ευρώ για να πάει στο LSI


Σε καλή μεριά σύντροφε Βαγγέλη!
Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον Βαγγέλη Τάβο, μετά την αποχώρησή του από το Σοσιαλιστικό Κόμμα και την ένταξη του στο κόμμα του Ιλίρ Μέτα, το LSI.
Σε χθεσινή (19/11/2010) συνέντευξή του στο δημοσιογράφο Alfred Peza, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας Έντι Ράμα, δήλωσε πως ο Βαγγέλης Τάβος πούλησε για δύο εκατομμύρια ευρώ (σιγά το ποσό!) τη βουλευτική έδρα του κόμματός του.
«Για καλή τύχη, αλλά  και για την τιμή και την αξιοπρέπεια εκείνων των εκατοντάδων –χιλιάδων εκλεκτόρων κι εκείνων των εκατομμυρίων Αλβανών που θέλουν μια άλλη Αλβανία, μια μεγάλη πλειοψηφία, δεν πουλά αυτή την εντολή, ανεξαρτήτως  πόσο μεγάλο  θα είναι το ποσό που προσφέρουν. Νιώθω απέχθεια για το Βαγγέλη Τάβο και δεν βλέπω καμιά άλλη αιτία  για να πω περισσότερα από τη λέξη απέχθεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Ora e debatit».

Ερωτώμενος εάν το Σοσιαλιστικό Κόμμα θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Φατός Νάνου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν ο Μέτα αναίρεσε την πρώτη του δέσμευση, ο Ράμα απάντησε: «Ο Σαλί απλά έδειξε τι καθήκον έχει ο Φατός Νάνο σε αυτόν τον κομφορμισμό, για να κάνει ότι μπορεί  για να δημιουργήσει όσο πιο πολλά προβλήματα στο χώρο της αντιπολίτευσης. Όταν βλέπω το Φατόσι σ’ αυτή την κατάσταση, όταν βλέπω το Φατόσι να λέει ότι δεν ψήφισα και δεν θα  ψηφίσω  το ΣΚ,  όταν τον βλέπω να  φλερτάρει με όλους τους τρόπους το Σαλί και τον Ιλίρ μαζί, όταν τον βλέπω να λέει ότι τώρα είναι ο οδηγός του Ιλίρ, νιώθω δυσαρέσκεια. Νιώθω δυσαρέσκεια και πραγματικά νιώθω δυσαρέσκεια  για την κατάντια του και για το γεγονός που δεν μπορώ να τον βοηθήσω και δεν ξέρω πώς να τον βοηθήσω».
Η εξαγορά της εντολής του Τάβου με δύο εκατομμύρια, έκανε να ζηλέψουν κι άλλοι βουλευτές. Ο Μασκίμ Φίνο ζήτησε από την ηγεσία του κόμματος του 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να μην απομακρυνθεί.
Oι βουλευτές των κομμάτων, σ’ αυτήν την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, διαπραγματεύονται την εντολή τους σε μεγάλα χρηματικά ποσά, για το δικό τους συμφέρον, μην λαμβάνοντας υπόψη την λαϊκή εντολή.
Αν για να βγεις βουλευτής με κάποια συνεργασία χρειάζονται 4000 ψήφοι, τότε η κάθε ψήφος κοστίζει 500Ευρώ!
Σε καλή μεριά σύντροφε Βαγγέλη!

11 comments:

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί είστε τόσο κακοί! δεν τα πήρε για τον εαυτό του! Εσυ ρε Βορειοηπειρώτη που ξέρεις τα πολλα, μήπως ξέρεις πόσα πήρε ο Ντούλες απο το Ράμα;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ταβος και ο υπουργος εχουν χαρακτηριστηκα τζουκ μποξ,δουλευουν με κερμα.Αυτα ειναι γνωστα δεν χρειαζομαστε τον συνεχιστη του Χοτζα και του Νανο,τον Ραμα να μας τα πει,απο τη στιγμη που συνεργαζονται με τους αλβανους δυο κοινα εχουν με αυτους.Τη ρουφιανια και το χρημα και ειδικα οι σοσιαλιστες το πρωτο το εχουν σπουδασει.Γεια σου ρε Βανγκελ πατριωτη,γεια σας ρε ιδεολογοι δροπολιτες που ψηφιζεται χαιβανια.

Ανώνυμος είπε...

KOIZ:
POSA PHRE O KSERRAS GIA NA PAEI STO PD?
A) 1 EKATOMMYRIO EYRO
B) 2 EKATOMMYRIO EYRO
C) 4 EKATOMMYRIO EYRO

OPOIOS TO BREI THA KERDISEI ENA ZETORI PROSFORA THS MANTRAS "KSERRA" SH.P.K.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα που είναι ο συντροφος Ντούλε να μας πει να τον ψηφίσουμε;; ο ίδιος πόσα πήρε να στείλει το κόμμα ΚΕΑΔΑ στην αγκαλιά του Ράμα;;
ο Τάβος τουλάχιστον παίζει με ανοιχτα χαρτιά,οι άλλοι είναι χειρότεροι
θα μας πει ο κύριος Ράμα πόσα πήρε ο Ντούλε;;
ή θα τα αφήσει για αργότερα;;

για να εξηγηθούμε... είπε...

Η διαφορά του Βαγγέλη Τάβου με τον Βαγγέλη Ντούλε είναι ότι, ο Βαγγέλης Τάβος είναι προδότης, ενώ ο Βαγγέλης Ντούλες είναι ανεπαρκής!
Αυτό για να εξηγηθούμε!

Ανώνυμος είπε...

Τα ζετόρια του Ξέρα του τελείωσαν Τώρα θα δίνει greider.

Ανώνυμος είπε...

γιατι είναι ανεπαρκής;; επειδή οι τιμές του δεν είναι ακόμα εμφανίσιμες επίσημα;ο Τάβος είναι πιο ειλικρινείς!
για ποιο λόγο ψοφάει για το Ράμα και για το σοσιαλιστικό κόμμα και το υποστηρίζει παντού
μας είχε πει προεκλογικα πως θα συνεργαζόταν μόνο προεκλογικα.Για ποιο λογο το συνεχίζει και μετεκλογικα,απλα τα πραγματα....

ΕΥΤΕΡΠΗ είπε...

Αι σιχτιρ! Φτανει πια με τουσ Βαγγεληδες,μας εχουν ζαλισει τα αυτια μας τοσα χρονια και η μειονοτητα δεν ειδε καμια διαφορα.Μηπως να τους διναμε λεφτα να ξεκουμπιστουν για παντα?! Ποσα να θελουν αραγε???

ΔΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ είπε...

Βαγγέλη μου καμάρι μου τι μ’ κανεεεεες…..
Μάγια θα σ’ καναν Βαγκο μου εεεεεεεεεεεε….
Πως αλλιώς θα πήγαινες εσύ με τους δεξιούς τα σκυλιαααααααα
Μου ήρθες για παρηγοριά στη γιαγιά μου εεεεεεε…
Ερχόσουν με τι τσιζμες όταν πλυμηρίζαμεεεεεε…
Μας άφησες ορφανά Βαγκο μου λεωωωωωω
Με τι καρδια να ψηφισουμε το γύφτοοοοοοοοοοοοο
Χέστα τα δυο εκατομμύρια και γύρα πίσω εεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Μονο που καθομαστε και ασχολουμαστε με ανθρωπους που δεν εχουν πατριδα αλλα λογαριασμο τραπεζης δειχνει και το ποιον μας.Αυτοι ειμαστε και δεν πρεπει να εχουμε μεγαλυτερες απαιτησεις,η ευθυνη ειναι δικια μας,δεν εμφανιστηκαν ταβοξεριδες απο τον ουρανο,εμεις τους αναδειξαμε και τους ψηφισαμε αρα ειμαστε σαν τα μουτρα τους.Καποτε πρεπει να αναλογιστουμε τις ευθυνες μας σαν πατριωτες και να δουμε τα λαθη που κανουμε εμεις και οχι να ριχνουμε τις ευθυνες στους αλλους.Καλα δεν λεω για αυτους που ειναι εκει γιατι αυτοι ειναι μεσα στο συστημα και το μονο που κοιτανε οι περισσοτεροι ειναι το συμφερον τους,ποιος θα τους ταξει περισσοτερα και υπαρχουν και αυτοι που εχουν ακομα το χοτζικο συνδρομο του φοβου και μασανε σε απειλες που ειναι το κυριο χαρακτηριστικο των πολιτικων στην αλβανια και οι δικοι μας πολιτικοι δεν διαφερουν σε τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ
Αλλαγή κατεστημένου και παντός επιστημένου,σ'ένα κόσμο που τ'αρμόζει γιατί το κακό δεσπόζει.Από το πουθενά του κόσμου ήρθαν εισβολείς καινούργοι κι'από παιστρυγόνων τόπους νέα ήθη μας έφεραν ανεγκέφαλοι ανθρώποι αυγοκεφαλάδες κλούβιοι εξωγήινοι,αστρονάυτες απο το μαύρο υπερπέραν...
Πρέπει να'ναι οι σατανάδες που μας λέγαν οι προφήτες κι'ήρθε ως φαίνεται η ώρα για να μας κυβερνήσουν,συμμαχούν με τους δικούς τους,ψεύτες,κλέφτες,λωποδύτες τους καλούς και τίμιους,έναν έναν αφανίζουν, οργανώνουν το στρατό τους με ένα σύστημα δικό τους ήτε ακολουθείς τροχάδη η σε ρίχνουνε στον άδη.
Μπροστά οι μεσολαβητές οι άλλοι διαπραγματευτές χαράζουν δρόμους κόκκινους, πατούν επί πτωμάτων ξωπίσω εκσυγχρονιστές ψυχών σωμάτων σκυλεφτές της Νέας Τάξης πρεσβευτές, των επί γης πραγμάτων...ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΤΑΗΣ(ΚΡΑΝΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ)

Δημοσίευση σχολίου