Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Χαίρε, ω χαίρε … «Πατριωτική Αριστερά»

Είναι κατάχρηση και για την αριστερά και για τον πατριωτισμό να χρησιμοποιείται αυτός ο όρος από κάποια κατάλοιπα της κομουνιστικής δικτατορίας στην Αλβανία. Όχι μόνο στη Βόρειο Ήπειρο αλλά και στον υπόλοιπο Ελληνισμό (Ελλάδα, Κύπρο κλπ) η όποια δομημένη   αριστερά των τελευταίων 60 χρόνων όχι μόνο δεν είναι πατριωτική αλλά πολλές φορές γίνεται ανθελληνική.
Ο απόλυτος εκπρόσωπος της «πατριωτικής αριστεράς» της Βορείου Ηπείρου, Βαγγέλης Τάβος, μας ξεκαθάρισε και τι εννοεί με την πατριωτική, αφού στην κοινή εμφάνιση με τον Ιλίρ Μέτα πριν απο λίγες μέρες, μας είπε ότι θα αγωνιστεί μέσα από το νέο κόμμα που στεγάστηκε, για το μέλλον του αλβανικού λαού! Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ο Βαγγελάκης μας Υπουργοοός!!!
Έδωσε μάλιστα όρκο αγάπης και αφοσίωσης στο σοσιαλισμό λέγοντας «do ngelem gjithe jeten socialist» εκθέτοντας τους Δροπολίτες που τον ψήφισαν για τέσσερεις συνεχόμενες θητείες ή μπορεί να τους έκανε και περήφανους, ποτέ δεν κατάλαβα τη λογική τους!

4 comments:

Προδότης είπε...

Προδότης ήταν και προδότης συνεχίζει να είναι!

Ανώνυμος είπε...

NA GNORIZETE MONO POSO ZIJIZOUN TA MIALLA TOY TAVOU. O JIOS TOY KATALABAINEI PERISSOTERA. ALLA EIMASTE OLOI KSEFTISMENOI POU DHEN MPOROYME NA TOUS STEEILOYME STO KALATHI TON AHRISTON. EIMASTE AKSIOI TIS TIHIS MAS KAI TOY KOYMANTOY POU MAS KANOUN OI ALBANOI

Ανώνυμος είπε...

Τι καθομαστε και ασχολουμαστε με προδοτες,ανθρωπους σαν τον Ταβο και τον Ξερρα που το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι το χρημα και η ρουφιανια.Ντρεπομαι που ειναι δροπολιτες και οι δυο.Δεν εχουν καμια διαφορα αφου και οι δυο ειναι υποχειρια,τσιρακια των αλβανων και δεν ξερω ποιος ειναι πιο σοσιαλιστης καθως το ιστορικο και των δυο ειναι βρομικο,απο τον καιρο του Χοτζα ακομα.Ο Ταβος επελεξε να το συνεχισει και μετα την πτωση του καθεστωτος,ο Ξερρας επειδη εβλεπε το κλιμα συν το οτι δεν περιμενε ποτε να ασχοληθει με την πολιτικη μεχρι που οι εντολοδοχοι του τον στρατευσαν δεν επεμεινε αριστερα.Βραζουν και οι δυο στο ιδιο καζανι,φαντασου ομως ποσο καλυτερος ειναι ο Ταβος και μιζαδωρος που τον ψηφιζαν οι δροπολιτες και εβγαινε,αντιθετα ο Ξερρας ας ηταν με το δημοκρατικο δεν βγηκε απο τις ψηφους των βορειοηπειρωτων αλλα με τις ψηφους των αλβανων και περισσοτερο των φιλων του των Λιαζιδων.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΔΕΞΙΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΙΡΕΤΕΙΣ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΣ?Η ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΚΥΛΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΙΚΝΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ.
ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ!

Δημοσίευση σχολίου