Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ Σπύρου Ξέρρα και Erjon Brace στην Αλβανική Βουλή


Ο βουλευτής του «σύμμαχου» Σοσιαλιστικού Κόμματος, κατηγορεί τον Ξέρρα για εθνικιστή.
Έντονο φραστικό επεισόδιο ξετυλίχτηκε μεταξύ του Υπουργού Εργασίας, κ. Σπύρου Ξέρρα και του βουλευτή του ΣΚ, κ. Erjon Brace (σύμμαχος του ΚΕΑΔ) κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης, 4 Νοεμβρίου 2010.  
   
Erjon Brace: … Κύριε Υπουργέ, όταν διοργανώνεις τις εθνικιστικές γιορτές σου και όταν μιλάς σε εθνικιστική γλώσσα, τουλάχιστον θα πρέπει να απομακρύνεις τα παιδιά που βρίσκονται γύρω σου, γιατί είσαι υποχρεωμένος δια του νόμου να μην το κάνεις.

(Ο Brace αναφέρονταν μάλλον στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου υπό την αιγίδα του Υπουργού Εργασίας οταν το συγκρότημα «Δερόπολη» έδωσε συναυλία στο Θέατρο Όπερας και Μπαλέτου στα Τίρανα και ο κύριος Ξέρρας είχε δεξιά του τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και Πάσης Αλβανίας, κ.κ. Αναστασιο)

Σπύρος Ξέρρας: … σε ό,τι αφορά τους εθνικισμούς που μου προσάπτεις, κύριε βουλευτή, δεν ξέρω τι εννοείς.   Μήπως αναφέρεσαι στη χθεσινή συναυλία στο Θέατρο Όπερας και Μπαλέτου όπου το Συγκρότημα «Δερόπολη» έδωσε παράσταση στην ελληνική και στην αλβανική γλώσσα κι απέσπασε διάκριση; Αυτό εσείς οι ίδιοι το έχετε επικυρώσει, τη Σύμβαση Πλαίσιο για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Εθνικών Μειονοτήτων. Κι εγώ είμαι κομμάτι της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία. Το θέλετε ή δεν το θέλετε εσείς. 

Τον διάλογο τον βρήκαμε στα πρακτικά της Αλβανικής Βουλή. 
Το κείμενο στα αλβανικά:

Erjon Brace: … zoti Minister, kur organizon  ato fetsat e tua nacionaliste dhe kur flet me gjuhen nacionaliste, te pakten largoji femijet rreth e qark, sepse per kete te detyron ligji qe te mos e besh

Spiro Ksera: … Per sa u perket nacionalizmave qe mu drejtove, zoti deputet, nuk e di per se e ke fjalen. Mos valle e ke per koncertin e mbremshem ne Pallatin e Operas dhe te Baletit qe Ansambli Dropulli dha ne gjuhen greqisht dhe shqip dhe mori nje titull? Kete ju e keni ratifukuar Konventen Kuader per Mbrojtjen e Minoriteteve  Etnike. Dhe une jam pjese e Minoritetit Etnik Grek ne Shqiperi. Doni apo nuk doni ju. Ne jemi pjese e shtetit shqiptar dhe jane konventat nderkombetare qe na mbrojne.


 

24 comments:

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτα Πράγματα...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΞΕΡΡΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ?ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΚ.

Ανώνυμος είπε...

kana video gia ton ipourgo den exeis?????
mono gia ton dule pws ta kataferneis kai ta vriskeis panda kerata den kserw????

Ανώνυμος είπε...

Αντίθετα εσύ 8:16 πρέπει να έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τη SHIK, για να τα ξέρεις όλα...

Ανώνυμος είπε...

O kseras eine ellinas sta xartia alla dhen eine me tin kardhia ellinas, gia ti ekane ayto pou allvani dhen mboroun na kanoun moni tous. Gia na diaspasous tin EEM,theloun simaxous mesa apo tin EEM.Kai o katalilos gia na kami ayti tin dhulia itane o "karafil" SPIROs KSERAs.Kai oso gia ta ellinika tou ta lei poli xontro "LABIKA"vre pedhja.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11.32
Μαλλον σε λαθος ατομο τα λες αυτα,υπαρχουν και αλλες μ.υ. που διαρρεουν πραγματα.Οι ανθρωποι που ανεδειξαν το ατομο που υπερασπιζεσαι προερχονται ομως απο μ.υ. που θελουν το κακο του ελληνισμου στην αλβανια.

Ανώνυμος είπε...

ma kala poso poly glygtis eisai vre voreioipeirvti?????????? vre kseroavlike?
otan o symmaxos toy ksera o shpetim idrizi apeilise ti zoi toy ntoule den eida na grafeis o symmaxos tou ksera
alla feneste ti ntenekedes tis deksias eiste oloi

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητέ νομίζω δε μας διαβάζεις καλά ή δεν διαβάζεις όλα τα άρθρα και εξ’ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια! Βρήκα ένα αρχείο στα πρακτικά της Αλβανικής Βουλής και θεώρησα ότι είχε ενδιαφέρον. Το πρόβλημα είναι δικό σου που ενοχλείσαι από την αλήθεια όχι δικό μου. Ο «Βορειοηπειρώτης» επέλεξε να είναι αντικειμενικός και ανεξάρτητος με αποτέλεσμα να μην έχει πόλους φίλους. Τα χώνει σε άλλους όταν πρέπει και δίνει τα εύσημα όταν τα αξίζουν.
Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ακόμα από την αριστερά του Χότζα και όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι εχθρός του λαού και τέρας! Οι νεώτεροι δυστυχώς είναι σε χειρότερη μοίρα γιατί δεν είχαν ποτέ πρότυπα και αυτό είναι το τραγικό!
Όσο για το Shpetim Idrizi δεν τα ξέρεις καλά, είναι σύμμαχος του Ντούλε, βγήκε στην Αλβανική Βουλή και με τους ψήφους του ΚΕΑΔ. Όταν έγινε το θέμα στη βουλή ήμασταν οι πρώτοι που προβάλαμε το θέμα με δύο αναρτήσεις μάλιστα.

http://borioipirotis.blogspot.com/2010/06/blog-post_6679.html

http://borioipirotis.blogspot.com/2010/06/blog-post_5935.html

11:32 είπε...

Δεν ξέρω για ποιο άτομο λες ότι υπερασπίζομαι 12:59 αλλά για να λες κάτι για κάποιον πρεπει να προσέχεις έτσι όπως το λες να μην γυρίζει πάνω σου. Το ποιοι και πόσοι θέλουν το κακό του Ελληνισμού είναι παντελώς υποκειμενικό. Ίσως να το θέλουν όλοι όσοι κατέχουν αξιώματα, είτε υπουργικά, είτε βουλευτικά, είτε προεδρικά κομματικά κτλ αλλιώς δεν θα ήταν σε αυτές τις θέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορει να γυρισει τιποτα πανω μου γι'αυτο να εισαι σιγουρος.Στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω αλλα υπαρχουν και ατομα που δεν σκυβουν το κεφαλι στους αλβανους και στα οικονομικα συμφερωντα που θα εχουν απο την υποδουλωση τους σε αυτους και για να καταλαβεις την αντικειμενικοτητα μου δεν εννοω τον Ντουλε τον οποιο στηριζω.Ομως δεν δεχομαι απο ατομα σαν τον Ξερρα να υποτιμουν την νοημοσυνη του βορειοηπειρωτη και να το παιζουν πατριωτες.Ο πατριωτισμος ειναι κατι που πρεπει να το υπηρρετεις 24 ωρες το 24ωρο,365 μερες το χρονο και σε καμια περιπτωση δεν ειναι πατριωτης καποιος που πουλιεται στους αλβανους για να αποκτησουν θεση και χρημα.Οσο για το αν ισχυει οτι τα ατομα που τον ανεδειξαν εχουν καλες σχεσεις με τη shik,δεν πιστευω πχ πως ο Μπερισα ειναι πρακτορας της ΕΥΠ οπως και αλλοι.Αν εσυ το πιστευεις τοτε μαλλον τσαμπα συζηταμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανωνυμε 11.11 εσυ τι εισαι ντενεκες της αριστερας η μαλλον ρουφιανος της αριστερας γιατι η αριστερα με αυτο χαρακτηριζεται.
Οσο για σενα βορειοηπειρωτη εχει δικιο ο αριστερος που σου λεει τα υπολοιπα.Την παρενθεση τι την ηθελες,μηπως παιζεις παιχνιδια εκβιαστικα γιατι ετσι οπως γραφεις εμενα αυτο μου δειχνεις. Ενταξη εχεις προβλημα με τον Ντουλε,το εχουμε καταλαβει αλλα γιατι προσπαθεις να τον χτυπησεις με τετοιο τροπο, χρησιμοποιωντας την συμμαχια του με το σ.κ. που και εγω διαφωνω.Οχι δεν εχει κανεναν συμμαχο και αυτο φαινεται γιατι αν ηταν συμμαχος του δεν θα τον αφεινε να ελεγε κατι που στα ματια μας ανεβαζει τον Ξερρα,του βγαζει ενα πατριωτικο πρροφιλ που στους κυκλους μας μονο καλο του κανει.Εγω θελω να σου πω παλι πως πιστευω πως προσπαθεις με καποια αρθρα σου να εκβιασεις,τουλαχιστον αυτο δειχνεις.Αφειστε καποτε ολοι τα παιχνιδια και συμμαχιστε για το καλο της ΕΕΜ.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Χαίρομαι γιατί κάνουμε ωραίο και νομίζω παραγωγικό διάλογο, αν εξαιρέσουμε κάποιες φράσεις όπως ρουφιάνοι, τενεκέδες, ΕΥΠ, shik κλπ.
Ανώνυμε/η 3.00, δεν έχω κανένα πρόβλημα και δε θέλω να χτυπήσω το Ντούλε αλλά οι επιλογές του κρίνονται και η επιλογή να συνεργαστεί με το Σοσιαλιστικό ήταν τραγική. Θα μου πεις δεν του έκατσε και να το σεβαστώ. Αυτό όμως που είναι κατακριτέο είναι ότι πήγε εκεί μόνο για το συμφέρον του και συνεχίσει να παραμένει γιατί δεν έχει άλλη προσωπική επιλογή εγκλωβίζοντας την Ομόνοια και το ΚΕΑΔ σε ένα δρόμο που φοβάμαι θα οδηγήσει τελικά στην περεταίρω συρρίκνωση της ανεξάρτητης εκπροσώπησης του ΒΗ Ελληνισμού. Τη μεγαλύτερη ζημιά στην Ομόνοια στις προηγούμενες εκλογές την έκανε το σοσιαλιστικό και όχι το δημοκρατικό. Θα μπορούσε αμέσως μετά τις εκλογές να κατηγορήσει και τα δύο μεγάλα κόμματα ότι τον κατάκλεψαν (πράγμα που συνέβει) και να μην συνεχίζει να κάνει τον αντίλαλο του Ράμα.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Να πω επίσης ότι διαφωνώ και εγώ με την επιλογή του Ξέρρα να πάει στο Δημοκρατικό αλλά δεν περιμένω λυσσασμένα όπως εσείς τη συντριβή του. Είμαι κατά της ένταξης της μειονότητας στα αλβανικά κόμματα και το συγκεκομμένο δημοσίευμα νομίζω ότι ενισχύει αυτή την άποψη. Κανένας δικός μας δεν θα έχει μέλλον στα Αλβανικά κόμματα, αρπαχτές κάνουν όλοι και δεν πιστεύω στις συνομοσιολογίες ότι είναι όργανα υπηρεσιών κλπ. Κάποια μέρα θα επιστρέψει και αυτός στην Ομόνοια σαν Καραμέλιος να είστε βέβαιοι.

Ανώνυμος είπε...

Η συμφωνια μας για τη συνεργασια με το σοσιαλιστικο ειναι δεδομενη και εχει επικριθει για την επιλογη του αυτη.Εγω ειμαι ΟΜΟΝΟΙΑ φιλε μου και μετα κεαδ,ομως οι πολιτικες επιλογες του Ντουλε δεν αλλαζουν την αποψη μου πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι η μονη οργανωση που πραγματικα θελει το καλο του ελληνισμου και απο τη στιγμη που συνεχιζει να στηριζει κεαδ εγω θα μαχομαι,οι υπολληποι καντε οτι θελετε.Να στηριξω ομως ατομα που πουλιουντε στους αλβανους για το συμφερον τους και δεν σκεφτονται την ενοτητα του βασανισμενου βορειοηπειρωτικου ελληνισμου που το μεγαλυτερο κακο το προκαλει αυτο,οχι βορειοηπειρωτη δεν θα παρω,να μου λειπουν και κανενας τους δεν ειναι αυπροσδεκτος γιατι ετσι προσβαλωντε ανθρωποι που εχουν δωσει τα παντα χωρις να παρουν τιποτα.Ο πατριωτισμος δεν αγοραζεται τον χτιζεις μονος σου μεσα σου και τον υπηρρετεις με καθε κοστος.Ο Ξερρας πουλαει κατι που δεν εχει παραγει αντιθετα εχει αξαγορασει σαν τις ψηφους απο τους Δροπολιτες.7/10 που τον ψηφισαν αξαγοραστηκαν η τους εταξε κατι η τους εκβιασε και 3/10 ηταν συγγενεις του φιλοι του και υπαλληλοι του,διαφωνεις σε αυτο?
Οσο για το ρολο του εχουμε καταλαβει ολοι πως ειναι ενας κρικος στην αλυσιδα του σχεδιου που εχει βαλει σε πραξη η αλβανικη κυβερνηση και οι μ.υ. της αλβανιας για πληρη ελεγχο και αφανισμο της ΕΕΜ,με τη βοηθεια αμερικανων που θελουν πατημα στην περιοχη.Τωρα αν ειναι εν γνωση του η οχι,ο καθενας μπορει να πιστευει τα δικα του, εγω εχω αποψη παντως και δεν κρυβομαι.Ο κ.Ξερρας δεν μου αποδικνυει το αντιθετο παντως αντιθετα μου ενισχυει την αποψη.
Ο Ταβος οπως και ο Ξερρας επειδη δεν σταματανε να γλυφωντε στην ΟΜΟΝΟΙΑ να ξερουν πως δεν θα ειναι ποτε ευπροσδεκτοι εκτος και αν εγγυηθουν ολοι μαζι την ενοτητα.Για τον Καραμελιο ισχυουν τα ιδια οπως και για ολους τους εν δυναμη προδοτες και συμφεροντολογους.Πρεπει να μαθουμε καποτε να τιμορουμε την προδοσια και οχι να την επιβραδευουμε.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Α γεια σου!
Μόνο που πρέπει να σκεφτείς ότι το κακό της Ομόνοιας δεν είναι μόνο απ’ έξω είναι και μέσα. Συμφέροντα εξυπηρετούνται και μέσα από την Ομόνοια και είναι ποιο ανήθικα κατά την άποψη μου!

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σου ειπε οτι διαφωνω?Οποιος ομως τα ξερει και δεν τα λεει ειναι το ιδιο υπευθυνος με αυτους.Αν ξερεις κατι με στοιχεια θελω να μου τα δωσεις να τους ξεμπροστιασω εγω αν δεν θελεις εσυ.Για μενα ειναι εχθροι του εθνους ολοι,οπου και αν ανηκουν,ειδικα αν ανηκουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ που ειναι συμβολο του ελληνισμου και αυτος ο οργανισμος που ενωνει τους βορειοηπειρωτες και που ειναι ο μονος αναγνωρισιμος για μενα.Εγω καλος η κοκος δεν ειμαι κατοικος της περιοχης για να γνωριζω πραγματα και καταστασεις μεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλα αν υπαρχουν προσωπα που κανουν κακο στην ΕΕΜ τοτε δεν θα τους αφησω σε ησυχια,θα τους κραζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ,περισσοτερο απο τον Ξερρα.

Ανώνυμος είπε...

borioipiroti na se rwthsw kati me ilikrinia o karamelos pige pote sto PD i sto PS san mellos tou opws ekanan oi filoi sou???????

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα΄με αύτο το δημοσίευμα πρέπει να ξυπνήσει μέσα μου η εθνική υπερηφάνια για το ¨άξιο τέκνο¨ τέκνο της ΕΕΜ που πολιορκέιται από έναν ακόμα εθνικίστη αλβανό? Δεν πέφτω καλύτερα απ τη Στουγάρα λεω γω! Μπορεί ο Μπρατσε να απεδειξε για αλλη μια φορά ότι οι Αλβανοί οσον αφορά τ α δικαιώματα των μειονοτήτων και χιλιάδες άλλα πράγματα ελάχιστα διαφέρουν απο τους ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΥΣ αλλά και το κάμαρι ο Ξέρρας μια χάρα μας πούλησε για την πολιτι΄κη δόξα ή ίσως και το χρήμα ποιος ξερει... Αυτά για να θυμόυνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι καινούργοι.. Α, και για να μην μείνεται με την απόρια σας δίνω και το όνομά μου(κάλα όχι όλο δεν τρελάθηκα ακόμη) ΕΛΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

LINI PALLACOLLEQET RE BOREA EPIRIOTA, EIMASTE OLI MAZI, DEN EIPARXI ELINAS MIONOTITA, EMIS EIMASTE MAJORITA STO BOREA IPIRO, OUTE NA MI AKUSOUMAE MINORITET NE HIMARE, EIMASTE MAJORITET, ALA PROSEKSE,,,IPIROS THA GINI OLO, OXI NOTIO KAI BOREA, THELOUMA DEN THELOUMAE THA ZISOMAE ME TOUS ALVANUS I OPIA THA MENOUNAE MINORITET STO IPERO, ME GLOSA MESA STYN FEDERATA IPIRO.

Ανώνυμος είπε...

Θα προτιμούσα μέλος σε ένα αλβανικό κόμμα (ξέρετε τα μέλη έχουν τα ίδια δικαιώματα σε έναν κομματικό μηχανισμό), παρά να είμαι συνεργάτης κάποιου αλβανικού κόμματος. Πιστεύω, καταλαβαίνεται, ποια είναι η αρνητική σημασιολογική έννοια και η συναισθηματική φόρτιση της λέξης "συνεργάτης". Έχουμε κακή εμπειρία με τους συνεργάτες. Υπό αυτή την έννοια ο Καραμέλιος είναι παλιός συνεργάτης των αλβανικών κομμάτων, ο Ντούλες συνεργάστηκε μόνο πρόσφατα (στις εκλογές του 2009). Μιλούμε για συνεργασία με υπογραφή και σφραγίδα δική του, γιατί το ίδιο έκανε και παλιότερα (με σοσιαλιστές και με δημοκράτες), αλλά τότε η συνεργασίες ήταν άτυπες. Να δούμε τώρα πώς θα τα πάνε μαζί οι δυο συνεργάτες (ο ένας του Ιλλύρ Μέτα και ο άλλος του Έντι Ράμα). Και το ωραιότερο: ο Καραμέλιος με το ΚΑΔΕ του δεν έχει ασυμβίβαστο με την Ομόνοια (το λέει ο ίδιος στη συνέντευξή του). Ποιον κοροϊδεύουμε τελικά; Τις ψήφους από την Ομόνοια τόσα χρόνια ποιος τις αφαιρούσε (και θα τις αφαιρεί και στο μέλλον, αφού ο κύριος δε σκοπεύει να αναστείλλει τη δραστηριότητα του ΚΑΔΕ); Το MEGA γιατί έχει το ασυμβίβαστο με την Ομόνοια (οι επίσημες ανακοινώσεις της Ομόνοιας το θεωρούν κατασκεύασμα του Μπερίσα); Επειδή απαρτίζεται μόνο από Έλληνες και δεν έχει φτιαγμένους έλληνες-συνεργάτες τύπου Καραμέλιου; Εκεί στην Κορυτσά, πάντως, θα συμβούν τα ακατόρθωτα: Ο αλβανός Καραμέλιος θα ενώσει τους Έλληνες. Λησμονούν κάποιοι ότι στη συνδιάσκεψη-παρωδία που έκανε ο Ντούλες έβγαλε έξω κάποιες δεκάδες έλληνες, για να μπουν μέσα κάποιοι εκατοντάδες αλβανοί για να χρήσουν (με τις ευλογίες Ντούλε) τον Καραμέλιο πρόεδρο των Ελλήνων Κορυτσάς!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι η πρώτη επίθεση των αλβανών σοσιαλιστών και εθνικιστών κατά του Ξέρρα. Όσα χρόνια ήταν πρόεδρος της Ομόνοιας και Περιφερειάρχης Αργυροκάστρου δέχτηκε δεκάδες επιθέσεις στα αλβανικά ΜΜΕ κι από αλβανικούς εθνικιστικούς κύκλους για τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις εθνικού χαρακτήρα. Εθνικιστή τον ανέβαζαν κι εθνικιστή τον κατέβαζαν. Σφαιβίτη και Ζερβίτη τον αποκαλούσαν. Και τον αποκαλούν ακόμα σήμερα. Για έναν απλό λόγο. Γιατί ο Ξέρρας αγαπά τον τόπο του, την ιστορία του κι έχει καλές σχέσεις με οργανώσεις και άτομα υψηλού εθνικού φρονήματος. Η συμπεριφορά του, δε λαμβάνει υπόψη τα υψηλά αξιώματα που κατά καιρούς έχει (ο πρώτος Έλληνας περιφεριάρχης στην ιστορία του Β/Η Ελληνισμού, αλλά και Υπουργός). Το μήνυμα που στέλνει και στους Αλβανούς είναι ξεκάθαρο: Δεν πρόκειται να με αλλάξετε από τις πεποιθήσεις μου. Σε σχέση με τα βορειοηπειρωτικά είναι οι Αλβανοί οι οποίοι θα πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορές και να χωνέψουν, επιτέλους, ότι οι Έλληνες δεν κάνουν έκπτωση του πατριωτισμού τους.

Ανώνυμος είπε...

Το πρότυπο Ξέρρα δεν έχει καμιά σχέση με το πρότυπο Τάβου. Ο Ξέρρας είναι Ομονίτης- γέννημα και θρέμα. Ο Τάβος πολέμιος ασυμβίβαστος. Ο Τάβος δεν έχει βαπτισθεί στην εθνική κολυμπήθρα (απών απ' όλες τις εθνικές εκδηλώσεις). Ο Ξέρρας το έχει το εθνικό βάπτισμα (παρόν σε κάθε εθνική εκδήλωση).

Ανώνυμος είπε...

na ksera-so tora i meta?

Ανώνυμος είπε...

na mi ksera-sis katholou, giati xoli tha bgaleis ...

Δημοσίευση σχολίου