Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

«Νεολαία Βορειοηπειρωτών» Υπέρλαμπρη η εκδήλωση για την Κοπή Πίτας 2011

     Στις 29 Ιανουαρίου 2011, το Eκθεσιακό Kέντρο Περιστερίου άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, την καθιερωμένη, εδώ και 8 χρόνια, «Κοπή Πίτας της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών».
     Μία κατάμεστη αίθουσα με 1200 νέες και νέους Βορειοηπειρώτες απέδειξε για ακόμα μία φορά τη δυναμικότητα του σωματείου μας αλλά και τη συσπείρωση της Νεολαίας μας.
    Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία ιστορική αναδρομή των στόχων και της ιστορίας του σωματείου και συνεχίστηκε με απλή αναφορά στις σημαντικότερες και περισσότερο αξιοσημείωτες δράσεις της «Νε.Β» τη χρονιά που μας πέρασε.
    Το μήνυμα του Προέδρου της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών», κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπήρξε απόλυτα ενωτικό, καλώντας  τους νέους Βορειοηπειρώτες  να συμμετέχουν πιο ενεργά στα κοινά καθώς αυτοί αποτελούν το μέλλον της Βορείου Ηπείρου.
Τόνισε ιδιαίτερα την επερχόμενη Απογραφή πληθυσμού στην Αλβανία τον Απρίλιο, λέγοντας πως είναι χρέος όλων μας να δηλώσουμε δυναμικό παρόν γιατί από εκεί κρίνεται η πορεία της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Άλλωστε  οι τεράστιες αφίσες  που υπήρχαν στην αίθουσα σκοπό είχαν να περάσουν το μήνυμα της σημαντικότητας της Απογραφής.
    Ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας στον Θοδωρή Ασβεστόπουλο, για την προσφορά του στο Βορειοηπειρωτικό καθώς και την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του προς την «Νεολαία Βορειοηπειρωτών»,  η οποία τον ανακήρυξε  επίτιμο μέλος της.
   Τιμητική πλακέτα επίσης απένειμε  ο κ. Κωνσταντίνος Ντάλας, Πρόεδρος του «Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ζακύνθου», στον Πρόεδρο μας, κ. Θεοφάνη Καλυβιώτη ως ένδειξη ευχαριστίας για την υποστήριξη που υπήρξε απ τη Νε.Β στην περίπτωση του μικρού Χρήστου Παππά.
    Αξίζει να σημειωθεί πως τις εντυπώσεις έκλεψε το Παιδικό Χορευτικό  του σωματείου μας, με την άψογη εμφάνισή και ζωντάνια του, το οποίο καταχειροκροτήθηκε απ τους παρευρισκόμενους.
     Να αναφερθεί πως την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες του πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού τομέα της ιδιαίτερής μας πατρίδος αλλά και του ελλαδικού χώρου.
   Απ την ιδιαίτερή μας πατρίδα προσεκλήθησαν οι κ.κ. Βαγγέλης Ντούλες, Πρόεδρος ΚΕΑΔ και Βασίλης Μπολάνος, Πρόεδρος «Ομόνοιας», οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω της 8ης Γενικής  Συνδιασκέψεως της  οργάνωσης «ΔΕΕΜ Ομόνοια» που πραγματοποιούνταν την ίδια ημέρα στους Αγ. Σαράντα.
Συγκεκριμένα, χαιρετισμό απηύθυναν οι :
1)     Γρηγόρης Νιώτης, Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής
2)     Πάνος Παναγιωτόπουλος, Βουλευτής Β’ Περιφέρειας Αθηνών με τη Ν.Δ. και Τομεάρχης Εξωτερικών
3)     Τον κ. Σπύρο Ξέρρα, Υπουργό Εργασίας, εκπροσώπησε ο κ. Μιχάλης Νάτσιος, Γενικός Διευθυντής στο τμήμα Πρόνοιας και Ίσων Ευκαιριών
4)     Χρηστάκης Κίτσιος, Πρόεδρος του κόμματος «ΕΕΜΜ»
5)     Ανδρέας Παχατουρίδης, Δήμαρχος Περιστερίου
6)     Μπάμπης Καραθάνος, Πρόεδρος «Συλλόγου Βορειοηπειρωτών» και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής
7)     Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, Πρόεδρος Νεολαίας ΛΑΟΣ
8)     Τον κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, εκπροσώπησαν οι κ.κ. Λυσιγάκης Νικόλαος και Αχλαδιώτης Γιώργος
9)     Ως εκπρόσωπος του ΕΣΥΝ (Εθνικού Συμβουλίου Νεότητας), παρευρέθη ο κ. Παπανικολόπουλος Ελπιδοφόρος
10)  Δήμητρα Πέτσα, Ταμίας της «Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης» και εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού
11)  Νίκος Ζέκης, εκπρόσωπος της «Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος», ως έφορος Νεολαίας
12)  Στέλιος Κρασσάς, Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών
13)  Ανδρέας Παπαδάκης, πρώην Αντιδήμαρχος Αθηνών (εκ μέρους του κ. Νικήτα Κακλαμάνη)
14)  Λάζαρος Κουρσερτάρης, Πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών, ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ
15)  Κωνσταντίνος Ντάλας, Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ζακύνθου
Επίσης παρευρέθησαν οι :
1)     Μιχάλης Μαγκλής, Τμηματάρχης Ελέγχου και Εμπορίου του Δήμου Αθηνάιων
2)     Κώστας Σωτήρης, επιχειρηματίας
3)     Κώστας Νούσιας, Πρόεδρος Ένωσης Καλλιτεχνών Βορείου Ηπείρου
4)     Παύλος Κούρτης, Εκδότης της εφημερίδος «Ελεύθερη Φωνή» και επιχειρηματίας
5)     Άννα Νίκου, Δικηγόρος
6)     Γιώργος Κόττης, υπεύθυνος σε θέματα Βορειοηπειρωτικού της Νέας Δημοκρατίας
7)     Γιώργος Τρίχας, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
8)     Μενέλαος Σπυράκος, ως εκπρόσωπος του κ. Θανάση Σπυράκου, Δημοτικού Συμβούλου Αθηνών
   Αφού πραγματοποιήθηκε  η κοπή της βασιλόπιτας τη σκυτάλη πήρε η ορχήστρα και ο χορός κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, προσφέροντας στιγμές κεφιού και γλεντιού στους παρευρισκόμενους.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» ευχαριστεί όλους εσάς που μας τιμήσατε για ακόμα μία φορά με την παρουσία σας και εύχεται μια Καλή Χρόνια με υγεία και ελπιδοφόρο το 2011  για τη Βόρειο Ήπειρο!
Νεολαία Βορειοηπειρωτών

55 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΒΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ.....ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ.....Η ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ......ΟΠΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΤΩΝ ΠΡΩΙΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ,,,,,,,ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΛΥΒΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

mprabo sas paidia...panta tetoia..etsi dynamika kai omorfa...

Χρήστος Γιάννης είπε...

"Εύγε στη ΝΕΒ" την αξιοπρέπεια οργάνωση που είναι και το μέλλον του τόπου. Γράφει την δικιά της ιστορία που έχει την καλή διάθεση και δύναμη να εμφανίζει μια δυνατή οργάνωση με πολύ κόσμο, καλλιτεχνικό πρόγραμμα, πόλοι εκλεχτοί καλεσμένοι, τεράστια επιτροπή για να κόψει την πίτα, αλλά από τις φωτογραφίες που ανεβάσατε και τον τόσο μακρύ κατάλογο επισήμων καλεσμένων, ένας παπάς παραπάνω για να ευλογήσει και να κόψει την πίτα έτσι για το καλό της ευκαιρίας σαν καλοί χριστιανοί που είμαστε, δεν θα έβλαπτε. Ίσος να είχαν αλλά εγώ μιλάω από το υλικό που ανεβάσατε και βλέπω εδώ.

Είδα ένα βίντεο, από την πίτα στο Λευτεροχώρι νομιζω πως αξιζει να το δει κανεις, ( δείτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=dZIpiOh_VgY)

Ανώνυμος είπε...

poly wraia re paidia k bravo sas alla n ontos itan 1200 atoma me 25 eyro o kathenas ,milame gia polles xiliades eyro.ayta tha pane sto tameio tis neb gia to "koino kalo" i stis tzepes kapoion gia prwsopiko ofelos?

Ανώνυμος είπε...

1200 x 25 = 30,000 evro

an kai egw ypologizw panw apo 1500 prepei na htan ara peripou 38.000 evro tamio kai to gypedo htan tsampa.
kali bizna to vorioipirotiko telika.

Ανώνυμος είπε...

itan ontos poli oraia bradia, bravo sti neb!

Ανώνυμος είπε...

εαν ειναι τοσο μαγκες και τα παιρνουν τοσο ωραια καλα κανουν, καντε το και εσες εαν μπορειτε λαμογια της αποτυχιας, που προσπερνατε την ουσια και μιλατε για χρηματα για να αμαυρωσετε οτι καλο γινετε! Μπραβο τους ρε γιατι τολμουν και πετυχαινουν, αυτο ειναι ικανοτητα!

Ανώνυμος είπε...

MHN BLEPOYME MONO TA ESVDA ALLA KAI TA EKSODA.APO EKEI PREPEI NA TO ARXISOYME. TO KETERIN POSA NA PHRE TO ATOMO PERISH HTAN 17 E ARA AN KAI FETOS HTAN TOSO ARA EXOYME 1200X17 = 20.400 HTAN TO KETERIN DEN GNVRIZV AN HTAN ME TON FORO H OXI. H ORXISTRA POSO; 1000 E ;STH ETHOYSA STOYS TEXNIKOYS POY HTAN EKEI DEN NOMIZV NA HTAN TZAPA.OSOI ERGASTIKANE EKEI DEN NOMIZV NA HTAN TZAPA .HTAN KAI H PAGONA EKEI DEN NOMIZV NA HRTHE TZAPA . TO KETERIN DEN NOMIZV NA TAISE TOYS EPISIMOYS TZAPA .ANAROTITHITE TVRA POIO SVSTA.KAI TA YPOLIPA EINAI AYSTIRA KAI EIMAI SIGOYROS GIAYTO OTI EINAI GIA THN BOREIO HPEIRO.GIATI APO OSO GNVRIZV O TAMIAS EINAI AYSTIRVN ARXON KAI DEN THA EPETREPE SE KANENAN NA BALEI XERI STA XRHMATA TON GNVRIZV POLY KALA.

ΑΡΖΑ είπε...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΝΩΣ ΧΩΡΙΟΥ,ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ.Ο ΠΑΠΟΥΣ,ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΑ'Ι'ΔΑΡΟ ΚΑΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ,ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ:ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΓΑ'Ι'ΔΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ,Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ..ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΓΑΊ'ΔΑΡΟΣ ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΦΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΑ'Ι'ΔΑΡΟ.ΑΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ..ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΣ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ,ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΤΗΣ ΝΕΒ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

moirazoune brakia,ayto einai epityxia

Ανώνυμος είπε...

afhsane esena 6:42 na moiraseis ta kostoymia na oloklirothei to set, gia ante na ta moiraseis na se doyme!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ Η ΝΕΒ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ...
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ Η ΝΕΒ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ.....ΟΕΟΟΟΟΟΟ........
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ Η ΝΕΒ ΔΕΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ...ΟΕΟΟΟΟ....
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΒΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Π.....ΟΕΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

DEN THN GOZSTAROUME GIATI EINAI MAGAZAKI
PAME MONO SE KANENA KLARINO H PARTY GIA TN PLAKA MAS

Ένας από εμάς είπε...

@Ανώνυμος 10:08 π.μ.
Η ΝεΒ ως οργάνωση δεν μπορεί να είναι καλύτερη από τα μέλη που την αποτελούν οπότε αφού οι περισσότεροι νέοι βορειοηπειρώτες είναι καλύτεροι για τα κλαρίνα και τα πανηγύρια και ελάχιστοι νοιάζονται για πατρίδα και τα κοινά δεν φταίνε οι εκάστοτε διοικούντες την ΝεΒ γιαυτό.

Ανώνυμος είπε...

anwnimos 10:08

Gia to pou eitan aftos o kosmos tha prepei mallon na apeythintheis ston kosmo kai ston idio sou ton eayto pou den eitan para stin Neb apo tin stigmi pou eixe ginei enimerosei.
Afou to exoume sto aima mas eimaste gia klarina ti psaxneis.

Ανώνυμος είπε...

Ore tzobaria ksexasate to Mixali Kalogero!!

Ανώνυμος είπε...

Pantos ola ta lampra onomata ekei htan!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

peite peite kai alla
vgalte osi xoli exete mpas kai hremisei o thymos sas!
Giati apo diaskedastikoi kai apolafstikoi katantate karagkiozides! Exei kai ayto thn plaka toy omos!
H NEB gam@@@@@ei kai ayto ponaei!

Ανώνυμος είπε...

akribws,metaxy toys omws
den nomizw na ponaei exoyn synithisei thn alaksokolia
kai xerete giati,giati kaneis den asxoleitai me aztoys mono oi idioi asxolountai mazi tous:-)))

Ανώνυμος είπε...

4:49 gia poli ziliari se kovo re file, mpas kai emines restos????

Ανώνυμος είπε...

NEOLAIA BOURKARIWTWN !!!!!tous paei poly kalutera !!!exw thn entipwsi pws to boriopeirwtwn apla to exoun gia EFE

Ανώνυμος είπε...

8:33 έχεις κανένα πρόβλημα με τους βουρκαριδες?

Ανώνυμος είπε...

me toys swstous bourkarides den exei kanenas problima me aytoys oloi oi noitika ygeis anthrwpoi exoun giati einai kopmlexikoi kai exoyn balei gia figoyra sto ds.ena ximareo xazo kai ena enan xazo deropoliti kai aytoi einai magazaki kai lamogia
thymase tin ekseftelismo me tis petsetes poy steilane sthn boreio hpeiro
aytoi ta kanane!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε καραγκίοζη 6:43 ???
ποιος εισαι εσυ που θα κρίνεις τη νοημοσύνη ατόμων που δεν γνωρίζεις????
Ψόφα ρε απ τη ζηλια και την κακια, γιατι οι τεμπελιδες και μιζεροι σαν και σενα μια ζωη θα ζητιανευουν για ενα κόκαλο και καμια πετσετα, οπως λες απ τη ΝΕΒ, για να κρύψουν τη γυμνια τους μην τρομάζουν κόσμο στο περασμά τους!

Ανώνυμος είπε...

orea pragmata aderfia anti na poume bravo sta paidia tis neb gia tin prospatheia ta laspologoume gia oti kai an kanoun.pou kryveste oloi oi sotires tosa hronia,epitelous sevasteite tin prospatheia tou kathenos oti kai an einai aytos esto kai hazos.pou krybese toso kairo esy o miallomenos,alla einai oraia na kaneis kritiki anonyma apo dho.sevasmos kai min katebazete to epipedo,as stamatisi h laspologia kai i dhixonia.

Ανώνυμος είπε...

3 Φεβρουαρίου 2011 6:43 π.μ.

ase tous vourkarides isixous giati ama se petyxo tote tha matheis ti simainei pragmatikos voyrkaris!

Ανώνυμος είπε...

kala tote tha painepsoume tis petsetes!!!!
pesta megale 6.43 emeine kanena braki apo kanena epishmo,apo auta pou den gleipsate
na to steilete kai auto san anthrwpistikh bohtheia na ksupnisei kai h noimosunh mas kai esena 6.43 i gimnia sou
o ti kala i neb efere petsetes kai papoutsia!!!

Ανώνυμος είπε...

Apo pote re koprites apoktisate krisi alla me tetoia noimosini mono vrakokritiki mporeite na asxisete giati pote sti zwh sas den bgalate to kefali eksw apo to vraki sas to xesmeno.Otan i NEB stathike mprosta stn alvanki prezvia pou eisastan eseis oi kritikoi tis vrakas.Sas symvoulevw na minete stin anwnimia sas giati i eponimia sas tha kanei kako stin ygeia sas. ARGIRIS X

Ανώνυμος είπε...

Ολα ωραια και καλα αλλα υπαρχουν καποια ζητηματα που πρεπει να λυθουν αν θελουμε μια δυνατη νεβ αρα μια νεολαια που να ειναι πρωτοπορα στους αγωνες και τις διεκδικισεις για το καλο του τοπου και οχι για κλαρινα και ποδηλατα.
1)πρεπει να παψουν καποιοι να θεωρουν πως η νεβ ειναι μαγαζακι τους και να συνηδιτοποιησουν πως θα κανουν καλο με την αποχωριση τους.
2)ολοι ψοφαμε για δοξα,θεσεις και τιμες οτι κανουν και οι πολιτικοι μας.ο αγωνας ειναι απο πισω οχι αυτος που φενεται.
3)οποιος εκλεγεται πρεπει να ειναι υποχρεωμενος σε πορειες και δυναμικες ενεργειες να φερνει απο 20 ατομα μαζι του αλλιως εξω.δηλ 300 ατομα σταθερα σε καθε διεκδικιση.
4)δεν πρεπει να ελεγχεται απο πολιτικα προσωπα και κομματα που δραστηριοποιουντε στην αλβανια.
5)το συμβουλιο πρεπει να εχει σωστες αναλογιες απο ολες τις περιοχες της ΒΗ,γιατι ετσι δημιουγειτε αυτο το κλιμα που βλεπουμε και εδω,δηλ εχει χαρακτηριστει νεολαια βουρκου.
6)ωραια τα συμβουλια κτλ αλλα πρεπει να υπαρχει μια φωνη που καθοδηγει,δεν μπορει ο καθενας να κανει το δικο του και τη μοστρα του,δεν μιλαω για υποταγη αλλα ρε παιδια καποτε πρεπει να μαθουμε πως ενα καραβι με πολλους καπετανιους πνιγετε,πρεπει να υπαρχουν σε ολα τα ποστα ατομα ακομα και στο μηχανοστασιο.
7)βαρεθηκα γιατι ξερω οτι γραφω κατι που θα το διαβασουν 2-3,θα συμφωνησουν ολοι και δεν θα αλλαξει τιποτα,τετοια φαρα ειμαστε και αυτο μας αξιζει,μονοι μας εχουμε χαραξει την ιστορια μας και αν υπαρχει καποιος που θεωρει πως αξιζαμε καλυτερης μοιρας τοτε πρεπει να βγαλει τη μαυρη κουκουλα.οι μεγαλυτεροι ρουφιανοι στην ανθρωποτητα ειναι οι βορειοηπειρωτες.ειχα διαθεση να γραψω χωρις να βρισω αλλα σκεφτηκα "και τι να γραψεις?στην αμμο που θα το παρει το κυμα?"βρισε να χορτασεις τουλαχιστον.αυτη η νεολαια μας αξιζει.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxax vrakokoprites!!!!!!!!!
poli kalo m arese ayto!!!!
xaxaxaxaxaxxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

kai epeidi ena koloswmateio ekopse pita eprepe na trexei o Basilhs san kinygmenos na paei;
i logikh exei kanei ftera apo to kefalia sas
proskiniste to theio erwta pou pou lene sto logo tous kathe fora giati oi anthrwpoi den exoun na poune kai kati allo.
an eimoun o Basilhs kai o Ntoule tha tous estelna to sobrako mou
tha tous antapedida me to idio nomisma :oti aytoi steilan diladi sthn patrida nai kai na mhn ksehasw kai thn petseta pou plythika mazi me ta palia papoutsia!!!
ERWTEYTEITE!!!

3 Φεβρουαρίου 2011 12:30 μ.μ.

αυτό το βρήκα από αλλού και μου άρεσε πολύ
έχει πολύ πλάκα
αχαχαχαχαχα σωστός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και ύστερα απο ποσους μηνες μετα το θανατο του Γκουμα πηγε στην αλβανικη πρεσβεια?
οπως εμαθα και αυτο ηταν κοντρα καθαρα να την σπασουν στο Μπελερη επειδη κραταει χαρακτηρα και δεν τρεχει πισω απο κατι αιωνοβιους που εχουν ακομα τον εαυτο τους για νεολαιους και θελουν την μουρη να κανει ντου παντου
οχι κοροιδιες αλλες δεν τρωμε κουτοχορτο
εχουν κανει στη ζωη τους μια αποτυχημενη πορεια και εχουν κατι να πουνε
μαγαζακι τοχουν και δεν θα μας το σερβιρουν με το ζορι αυτο το δηθεν "θαυμα" για νεολαια βορειοηπειρωτων και οπως ειπε σωστα καποιος εδω βουρκαριωτών ναι οχι βορειοηπειρωτών!!!!σωστοοοοος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΒ θυμήθηκε να διαδηλώσει για τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα, "λίγο αργά", αλλά την ώρα που οι άλλοι τον λησμόνησαν. Τι να κάνουμε κάποιοι έχουν επιλέξει την εθνική μνήμη, ενώ κάποιοι άλλοι τον εθνικό λήθαργο.

Ανώνυμος είπε...

Aργα τον θυμήθηκε η ΝΕΒ τον Γκούμα ε; Αρχές Νοεμβρίου. Ενώ η Ενωση Χιμαριωτών που έκανε εκδήλωση στα μέσα Οκτωβρίου τον θυμήθηκε νωρίς ε;
Δύο εβδομάδες κάνουν τη διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

Το κυριοτερο δεν ειναι οτι καθηστερισαν να τιμησουν τη μνημη του Τελη αλλα οτι θεωρουν εαυτους πιο Ελληνες απο τους Χειμμαρεους,οποιος ξερει ομως τον πιανουν τα γελια.
Αντε νουμερα γλυψατε,φαγατε,ηπιατε και ερωτευτηκατε.Η πατριδα δεν εχει αναγκη τιποτα απ'ολα αυτα.

Ανώνυμος είπε...

Προς ολους που δεν συμφωνουν με τη ΝεΒ:

Αδερφια δεν χρειαζεται να βγαζετε τοση ζηλοφθονια για τους συνανθρώπους σας!
Εαν δεν σ αρεσει η ΝΕΒ δεν νομιζω να κοφτει και κανεναν ουτε και να τον νοιαζει! Μπορειτε ανετα να πατε παραπερα και να κανετε οτι εσεις θεωρειτε σωστο!
Καλως η κακως η ΝΕΒ αυτη είναι, και ευτυχως κανει παραπανω απ οτι ενα σωματείο δύναται και αυτο θελει κοπο και προσωπικη αφοσιωση για ν γινει!
Εαν για σας που βριζεται αυτα δεν ειναι τιποτα δεν πειρζει υπαρχουν χιλιαδες αλλοι που τα βλεπουν!
Γι αυτο σας λεω αντε παραπερα γιατι μας κουρασατε!

Ανώνυμος είπε...

stamatiste epitelous oloi oi apotyximenoi ,pirame xampari!
ta xonete sti neb giati sas ponaei poy den eiste ekei. eseis pirate tin apantisi sas stis ekloges ti xaleyete tora! ainte poy milate eseis gia vrakia poy eiste kollimenoi mesa sta skatovrakia tiw manas sas!
oso kai na fonazete emeis oi ap ekso sas mathame.
mporei stin arxi na peisate ligo alla tora fanikan ksekathara oi skopoi sas!
mas kaloysate re lamogia stin kopi pitas neolaias omonoias kead! kai rotao ego pote egine mia tetoia neolaia kai den anakoinothike oyte ap tin omonoia oyte ap to kead?????
mia internetiki neolaia me skopo tin proselkisi kosmou kai tin atomiki provoli ITAN!
kai tin pirate tin apantisi eseis oi idimones....oyte 50 atoma sto kopi to pitas poy kanante, kai ayti poy irthan, irthan na sas vrisoyn!

kapoios pio pano eipe:
"kai epeidi ena koloswmateio ekopse pita eprepe na trexei o Basilhs san kinygmenos na paei;"

to kolosopmatio poy les eixe 1200 atoma, exei tin anagnorsi toy kosmoy, tis elladikis politeias kai tis aristeras kai tis deksias kai den itan ta paratragoyda tis PANIAS file, opos ginane sto kopi to pita to neolaia omonoia kead!

paratragoyda stin kyrioleksia sto kopi to pita to omonoia kead:
o enas xontros na exei meinei afonos, o allos trampoykos na thelei na valei taksi ,alla ksexase pos den eixe na kanei me ximariotes kai moygka, kai o magkas poy ta xone na dinei resta!
kai oi 3 kai o koykos poy parakoloythoysan to theama na min kseroyn apo poy na to piasoyn!
Glentia me trela kai kordela!
Kai tora oi 3 kai o koykos erxonte kai milane na mas poyne ti????? oeoooooooooooo!!!!!!!!!!!

SYMBOYLI GIA SAS: KALITERA NA GLIFETE PARA NA MILATE!!!!!!!!!

Unknown είπε...

ti lete blakies ola ayta einai pexnidia ksipnate mas ekmetalevonte gia na ploutisoun mas pernan se komatika paixnidia den blepete ti ginete me to mega tous exei bali o mperisas na dialisoun tin omonia oli tou mega einai koutabia tou mperisa den to blepete . psaxteto kai ligw

Unknown είπε...

ksipnate re mas koroidevoun olous mas ekmetalevonte gia na kanoun ta paixnidia tous

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν κατέχετε από διπλωματία, πιάστε κανα όπλο λέω ΄γώ και αφήστε τα βρακιά και τις πετσέτες για μετά την απελευθέρωση.
Πως μπορείτε να τρώγεστε έτσι όταν η πατρίδα σας αναστενάζει από τη σκλαβιά εδώ και 600 χρόνια?

Ανώνυμος είπε...

sinexste leventes tis neb mi massate.
aytoi pou milan exoyn ena skopo. einai valtoi ap tous Alvanous, gliftes tou Rama kai skopo exoun na teleiosoyn otidipote ellhniko. Tsoglania ton Alvanon poy milate eseis gia ti neb

Ανώνυμος είπε...

fol shqip....proedre tis Omonoias...tou eipan stin kopi pita tis ypotithemenis neolaias kead...tou bollanou...ekei pou eixan mazeytei 113 psiloi....xareite ntoule..xareite bolano

Ανώνυμος είπε...

http://www.pigizois.net/kiriakodromio/augoustinos/profiteies_kosma_aitoloy.htm



ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ

Από το βιβλίο "Κοσμάς ο Αιτωλός" του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη, εκδ. Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Αδελφότητας "Ο Σταυρός"



5. "Θάρθη καιρός να σας πάρουν οι εχθροί σας και τη στάχτη από τη φωτιά, αλλά σεις να μην αλλάξετε την πίστη σας, όπως θα κάμνουν οι άλλοι. "

(Ελέχθη εν Σιατίστη)
6. Σας λυπάμαι για την περηφάνια, όπου έχετε. Το ποδάρι μου εδώ δεν θα ξαναπατήσει. Και εάν δεν αφήσετε αυτά τα πράγματα που κάνετε, την αυθαιρεσία και ληστεία, θα καταστραφείτε. Σε κείνο το κλαρί, που κρεμάτε τα σπαθιά σας, θαρθή μια μέρα που θα κρεμάσουν οι γύφτοι τα όργανά τους. "

41. " Θα έρθει καιρός που οι Ρωμιοί θα τρώγονται αναμεταξύ τους. Εγώ συστήνω ομόνοιαν και αγάπην".

54. "Το κακό θα σας έρθει από τούς διαβασμένους".

Ανώνυμος είπε...

Σχόλια προς ανωνύμο 4:22 / 8.2.2011
Αυτός που τόλμησε να προβεί σε τέτοιο ανοσιούργημα δηλ. να αμφισβητήσει με τον πιό ποταπό τρόπο την ελληνικότητα του Β. Μπολάνου λέγοντας του "fol shqip", ανέβηκε στο μικρόφωνο και μας ζάλισε με τις βλακείες του, χαιρετώντας στο τέλος με ανατεταμένη την δεξιά του χείρα. Περνιέται ίσως για πολύ Ελληναράς αυτός και μόνο αυτός... είναι γνωστή όμως η ιστορία του... θα' πρεπε να ντρέπετε.
(άντε ανθρωπέ μου πιές κανένα ποτηράκι και μετά ορκίζεσαι σε "αίμα και τιμή"....)

Ανώνυμος είπε...

Σχόλια προς ανωνύμο 4:22 / 8.2.2011
kai esy eisai enas apo toys diavazmenoys poy grafeis edo gia na mas soseis........
ligo agapi den vlaptei file..........

Ανώνυμος είπε...

ti gnosi ths ellinikis amfisvitise magale!
einai dinaton o proedros tis ellinikis mionotitas na min kserei ellinika??????????
pos meta na peisoume paraekso poy mas doyleyoyn oi idioi oi albanoi!
kai ante katanoo oti den gnorize ellinika, tosa xronia proedros den mporese na kanei kanena idiaitero!
poy na ton vgaleis ayton paraekso na milisei!

Ανώνυμος είπε...

mipos aytoi pou upotithetai einai sti neolaia kead kseroun kalytera ellinika???ti na perimeneis allwste..kathomaste kai asxoloumaste me albanarades stin koinotita mas..me albanika kommata..aytoi alixtane pantote.aytoi einai pou bgazoun ta dilitiria tous pros ti boreio hpeiro.apotyximenos o ntoules, apotiximenos o bollanos..ti tha mazeye gyrw tou...apotyximena skulakia

Ανώνυμος είπε...

υπηρχε ατομα που χαιρετησε ναζιστικα?
Δωστε σστοιχεια.

Ανώνυμος είπε...

Aftos o topos mono kaka keimena exei kai tipotes kallo gia na xaroyme ligaki?
Eseis oi gnostikoi, kante ena katallogo me toys kalloys kai ena me toys kakoys, kai afoy to riksoyme ston psifo ( mesa apo ton llao enoeitai) na apofasisoyme poioys tha stiriksoyme kai poioys tha aporipsoyme gia na teleionei afti i fagomara anametaksy mas giati to tzantillosame to prama kai dhen paei allo.

Ανώνυμος είπε...

τοσό μπουφοι ειστε που δεν καταλαβατε πως ο ναζιστικος τροπος χαιρετισμου ηταν ειρωνικος και αυτο που τους ελεγε ο ανθρώπος ειναι πως εσεις κυριε Μπολανο και Ντουλε λειτουργειτε Χιτλερικα και φασιστικα.Μα ποσο λωλοι μπορει να ειστε που παραβλεπετε τα αυτονοητα!

Ανώνυμος είπε...

ELA RE SY SOBARA LES 9:29 ;O NTOYLE KAI BOLANO EINAI NAZISTES;POLY KALO AYTO EGV ARXIZV NA TOYS SIMPATHV. KAI EGV MAZI TOYS. THA MOY DVSOYN THN SS
THELV NA THN PARV.NA DOYME KAI TOYS ALBANOYS SAN EBREOYS MIA XARA.AIMA TIMH XITLERIKH KEADIKH.

Ανώνυμος είπε...

karakitsario itan
kai mono pou lene yperlampri katalabaineis ti ginotan

Ανώνυμος είπε...

Δεν παραβρέθηκα στην εκδήλωση, όμως διαβάζοντας όλα αυτά τα αντικρουόμενα σχόλια, αισθάνθηκα λύπη και ίσως απογοήτευση. Θα ήθελα να πω ότι σχηματίζεται μία άσχημη εικόνα σε κάποιον που δεν είναι Βορειοηπειρώτης, ενδιαφέρεται όμως για το θέμα σας και την πολύπαθη ιστορία σας και θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο να σας στηρίξει όπως μπορεί. Πίστευα ότι θα διάβαζα σχόλια ενωτικά, όπως έτσι πρέπει να είστε και να στηρίζετε τις εποικοδομητικές ιδέες και τα οράματα των συμπατριωτών σας.
Σχετικά με το οικονομικό, θα ήθελα να επισημάνω ότι όλες αυτές οι διοργανώσεις έχουν έξοδα, πέρα από το κέτεριγκ και τα κλαρίνα, τιμώμενα πρόσωπα που δεν πληρώνουν, θέρμανση αίθουσας που κάποιες φορές πληρώνεται έξτρα, καθώς και εκτύπωση προσκλήσεων, τηλεφωνήματα, μεταφορές προσκεκλημένων, πολύ χρόνο εις βάρος της εργασίας ή της οικογένειας κλπ, που συχνά τα επωμίζονται κάποια άτομα αφιλοκερδώς, θέλοντας να προσφέρουν όπως μπορούν.
Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας.

Ανώνυμος είπε...

ase file tous gnwrizoume,makari na itan etsi opws ta les alla den einai

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας εσύ ρε ξερόλα πως είναι. Λυσάξατε με τη ΝΕΒ άχρηστοι που το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να κράζετε χωρίς ένα επιχείρημα. Κάνατε ποτέ ενίσχυση στα σχολεία της Βορείου Ηπείρου; (καιμην κοπανάτε συνέχεια την τελευταία που κολλήσατε στα ρούχα) κάνατε καμμία πορεία διαμαρτυρίας; κάνατε αιμοδοσία; Αν βλέπω τα τελευταία χρόνια μία και μοναδική οργάνωση που να βάζουν στοχο οι Αλβανοί αυτή είναι η ΝΕΒ. Έγραψαν καποτε για την σχολική ενίσχυση δείτε τι γράφουν πάλι για την εκδήλωση της αυτονομίας προχθές. Μόνο για τους άχρηστους δεν θα γράψει ποτέ κανείς τίποτα.

Δημοσίευση σχολίου