Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Βαγγέλης Ντούλες: Ο Μπερίσα απολύει τα μέλη της Ελληνικής Μειονότητας και φέρνει κομματικά στρατιωτάκια στη δημόσια διοίκηση

Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ σε μια δήλωσή του προς τα μίντια, κατήγγειλε την απόλυση άλλων 6 Βορειοηπειρωτών  από την δημόσια διοίκηση, λόγο των πολιτικών τους πεποιθήσεων.

«Αυτές οι απολύσεις δείχνουν ξεκάθαρα ποια είναι τα στάνταρ του κ. Μπερίσα, ο οποίος αντικαθιστά επαγγελματίες με κομματικούς στρατιώτες» δήλωσε ο κ. Ντούλες, ενώ συμπλήρωσε « έχει παρέλθει η εποχή των πιέσεων και εκβιασμών»


Υπενθυμίζοντας στον πρωθυπουργό πως έχει παρέλθει η εποχή της αλλοτρίωσης της ψήφου ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ δήλωσε πως « Θα παραμείνουμε μια συνεπής φωνή για την προστασία των δικαιωμάτων  του ανθρώπου και των μειονοτήτων.»

Το Βίντεο ΕΔΩ!
Πηγή: Νεολαία ΚΕΑΔ

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φωνάζει ο Ντούλες; Για το μάγειρα του ΚΕΑΔ; Το παιδί που πήγε στη θέση του μάγειρα στην Επιτροπή Μειονοτήτων είναι έλληνας 100 καρατίων (Λαχανάς) και είναι κάτοχος Μάστερ Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Δεν μπορείς να κατηγορείς ότι διώχνουν Έλληνες και δεν αναφέρεις πως κι αυτοί που διορίζονται στη θέση τους είναι επίσης Έλληνες. ΄Η μήπως Έλληνες είναι μόνο όσοι λαμβάνουν πιστοποιητικό φρονημάτων από τον Πρόεδρο του ΚΕΑΔ. Αντί να ασχοληθεί ο κύριος (μετά την επιτυχημένη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας!) με τα όρια που συμβαίνουν με τις συντάξεις του ΟΓΑ, ασχολείται με απειλητικές δηλώσεις που σε τελική ανάλυση αποδεικνύουν εκνευρισμό.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ Ο ΝΤΟΥΛΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΧ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΑΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΙΣΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΧ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΕΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Tha prepei na ntrepeste! Emeis oi Ellines poy meiname edho sta patroa maw edhafi eimaste anagkasmenoi na ejartomaste apo to gkoumperno ton albanon. Oi dikoi maw politikoi mas anebazopun kai mas katebazoyn simfona me ta simferonta tous. Eimaste ellines an eimaste konta sta kefia toy Ntoule kai dhen eimaste Ellines epeidhi dhen eimaste me ton Ntoule. (Ta idhja kanei tora kai o Kseras, opos ekane paliotera kaino Tavos). Kai otan o Ntolyes thelei na isxiropoiisei politika ti thesi tou k;anei dhiloseis eksonomatos mas (etnikes) ti stigmi poy maw ehei ferei tous misoue ellinew enantion ton allon mison.

Ανώνυμος είπε...

Ta idhja dhen ekane kai dhen kanei o Ntoules. Tin eksafanisi olon ton dhikon tou antipalon ELLHNONON TOU GENOUS dhen eHei zitisei monimos otan itan ston ekastote albaniko kibernitiko sinaspismo. Tora zitaei resta gia na jinei arestos sto Rama gia na ehei to pano heri na dhjoksei aftow avrio touw ellines poy dhen ton "agapane" ELEOS

ΚΑΡΑΒΑΣ είπε...

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ (8:03 και προηγούμενο) έλληνα που δεν γραφεις στα ελληνικά (και μην πεις ότι δεν γνωρίζεις να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες - σε προδίδει η χρήση του "w" στη θέση του τελικού "ς" στις λέξεις σου....!
κακό είναι δηλαδή που ο άνθρωπος καταγγέλει τις διώξεις εις βάρος των μειωνοτικών? να μην το καταγγείλει??
εξάλλου, δεν το έκανε μόνο τώρα, αλλά θυμάμαι και προεκλογικά (για την αλβανία μιλάμε) στις τότε διώξεις μειωνοτικών από την κυβέρνηση Μπερίσα, το ίδιο είχε κάνει, ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ - ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕΙΩΝΟΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ στην αλβανική βουλή ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ - ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
Ξεκολλάτε επιτέλους τον εγκέφαλό σας από τα σενάρια συνομωσίας!!! ΣΑ'Ι'ΝΗΔΕΣ....
ΔΕΊΞΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου