Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Πέφτουν οι μάσκες των ιπποτών του Μπερίσα

Επιστολή Χειμαρραίου
Οι όποιες αμφιβολίες υπήρχαν για τους σκοπούς του κόμματος αυτού νομίζω άρθηκαν πλήρως μετά από τα χθεσινά εγκαίνια του γραφείου του MEGA στην Χιμάρα. Ο πρόεδρος του κόμματος, κος Κίτσιος σε μια αποστροφή του λόγου του είπε μεταξύ άλλων πως ήρθε στην Χιμάρα για να μας προστατεύσει «Τα γραφεία που ανοίγουμε σήμερα στη Χειμάρρα είναι ακριβώς για να  έρθουμε κοντά σας, να εισακούσουμε την άποψή σας και να σας προστατεύσουμε». Δεν μας είπε όμως, από τι και ποιους θα μας προστατεύσει:
Δεν με απασχολεί η Χιμάρα, εκεί ο κύριος Λαζάρης την έχει ήδη λάβει την απάντηση στις προηγούμενες εκλογές και αλοίμονό μας αν ένας πλαζίστας μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις την ψήφο μας. Θα πω μόνο πως από το 2003 που  ανέλαβε την ηγεσία του δήμου μέχρι σήμερα, το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε να αντιμετοπίσει ο Μπολάνος ήταν οι προσπάθειες υφαρπαγής γαιών από κρατικά και παρακρατικά μεγαλοστελέχη της αλβανικής πολιτείας. Αυτό είναι το πραγματικό διακύβευμα των δημοτικών εκλογών στην Χιμάρα για όσους ασκούν εξουσία ή διαθέτουν χρήματα στην Αλβανία. Και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που θέλουν με κάθε τρόπο να αποδυναμώσουν τον Μπολάνο. Γιατί πριν τον Μπολάνο δυστυχώς οι δήμαρχοι της Χιμάρας ήταν πιο ευγενικοί με εκείνους που ήθελαν να φτιάξουν ένα μικρό εξοχικό στα χωράφια των παππούδων μας. 

Ας αφήσουμε όμως την Χιμάρα.
Έχει ενδιαφέρον η υπόθεση γιατί δείχνει ποιο είναι το MEGA. Πρωτού αναφερθούμε στον κύριο Λαζάρη όμως, πρέπει να τονιστεί ότι πριν ανακοινωθεί το όνομά του, οι άνθρωποι του MEGA είχαν πλησιάσει κάποιον άλλον Χιμαραίο ο οποίος αν και δεν είναι σήμερα μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν έχει κρύψει ποτέ τα εθνικά του αισθήματα και έχει πολιτευθεί μάλλον έντιμα απέναντι στο ΚΕΑΔ και την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι τώρα και με πολιτικό πολιτισμό αν μη τι άλλο. Είναι απορίας άξιον αφού είχαν συμφωνήσει με αυτόν τον άνθρωπο τι τους έκανε να αλλάξουν γνώμη και να στραφούν στον Λαζάρη. Το αποφάσισαν μόνοι τους ή τους τον επέβαλλε κάποια ανώτερη αρχή;


Ο Λαζάρης
Ο Δημήτρης Λαζάρης, είναι Χιμαραίος που ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα Τίρανα. Στις δημοτικές εκλογές του 2007 διεκδίκησε την ηγεσία του δήμου με το «Δημοκρατικό Κόμμα» (PD) του Σαλί Μπερίσα. Ο σήμερα πρωτεργάτης του MEGA στην Χιμάρα, ήταν το 2007 ο πρωτεργάτης της προσπάθειας νοθείας που χάρη στην ετοιμότητα και την επιμονή όλων ημών που ξημεροβραδιαζόμασταν έξω από τα εκλογικά κέντρα δεν επετεύχθη. Το 2007 ο Λαζάρης ήταν σίγουρος πως η κυβερνητική προστασία του είχε εξασφαλισμένη την νίκη. Γι' αυτό δεν προσπάθησε σε καμία περίπτωση να αναπτύξει πολιτικό λόγο, δεν τον χρειαζόταν. Νόμιζε πως δεν χρειαζόταν όραμα, ιδέες, προτάσεις και ικανότητες. Δεν υπολόγισε πως οι Χιμαραίοι, δοκιμασμένοι ήδη από την βία και την νοθεία ΣΚ και ΔΚ ήταν πανέτοιμοι. Δεν θεώρησε χρήσιμο να αναφερθεί στα εθνικά θέματα, δεν θεώρησε απαραίτητο να μιλήσει για τον ελληνισμό. Αντιθέτως υπήρξε τουλάχιστον ήρεμος ακρωατής των αλβανικών θέσεων κατά της εθνικότητας των Χιμαραίων. Αν σήμερα ο κύριος Λαζάρης, έχει συνειδητοποιήσει την εθνική του ταυτότητα και θέλει να αγωνιστεί για αυτήν, είναι ένα γεγονός ευχάριστο. Η επιστροφή κάθε ασώτου δεν μπορεί παρά να είναι ευχάριστο γεγονός για την οικογένειά του. 

Το MEGA
Το ότι αυτός ο άνθρωπος αποτελεί σήμερα την επιλογή του "Κόμματος των Ελλήνων" για την Χιμάρα, - δείχνει πόσο ελληνικό είναι αυτό το κόμμα.
- δείχνει πόσο άσχετο είναι αυτό το κόμμα με την κυβέρνηση του Μπερίσα
- δείχνει πόσο δημοκρατικό είναι αυτό το κόμμα σε αντίθεση με το "κατεστημένο" της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ
Σε ένα άλλο σημείο της ομιλίας του ο κος. Κίτσιος κατακρίνοντας την αυταρχική συμπεριφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λέει πως το κόμμα του θα φέρει τον εκδημοκρατισμό αφού το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει συνέδριο με την συμμετοχή ΟΛΩΝ. Μα το καλοκαίρι κύριε Κίτσιο, είναι μετά τις τοπικές εκλογές. Οι τοπικές εκλογές δεν είναι ένα αρκετά σημαντικό γεγονός ώστε οι αποφάσεις για το πως θα κινηθείτε να πρέπει να ληφθούν δημοκρατικά και με παλλαϊκή συμμετοχή; 

36 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια γιατι μονο οι Χιμαριωτες εχουν τα αντερα να καταγγελουν και να ονοματιζουν τους ρουφιανους των αλβανων,οι υπολοιποι τοσο λυρατες ειμαστε?
Οι ανθρωποι γεννηθηκαν για να βασανιζουν τον βορειοηπειρωτικο ελληνισμο.Αυτο κανανε επι χοτζα,αυτο καναν και οσο ηταν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τωρα βρηκαν αλλο δικτατωρα να συνεργαστουν και με τις ευλογιες του Ξερρα,του Μπαρκα και του αφεντικου τους ιδρυσαν ενα κομμα δηθεν "ελληνικο" για να ελεγχουν και "με καλα δικους μας" των τοπο μας.τις τυχες μας και τις περιουσιες μας.
Κατα τη γνωμη μου δεν ειναι ολοι στο κολπο που εχουν στησει οι αλβανοι και οι ρουφιανοι τους αλλα η ιστορια ειναι αμιληκτη και δεν θα αφησει κανεναν χωρις να τον αναφερει σαν συνενοχο.
Ευχομαι ο ελληνισμος της Βορειου Ηπειρου να βγει αλωδητος απο αυτη την πλεκτανη αλλα πολυ φομαμαι πως οι μεγαλομενες με το χοτζα γεννιες που αποφασιζουν για τις τυχες μας ειναι προδοτες με πτυχεια.
Ευχομαι καποτε να γιορταζουμε επετειους σαν τη σημερινη και να κανουμε καταθεση στεφανου στον τοπο μας και να εχει 10000 κοσμο,ολοι με ενα ονειρο καποτε να ενωθουμε με την πατριδα και οχι να εχουμε οσο το δυνατον καλυτερες σχεσεις με τους αλβανους που μας κουμανταρουν,χωρις να κοιταμε τα καρδη που θα εχουμε απο το πουλημα στους αλβανους αλλα ποιο ειναι το καλυτερο για την πατριδα,που ανηκουμε,ποιοι ειμαστε,τι εικονες,προτυπα και συμβολα θα αφησουμε στα παιδια μας και το κυριοτερο να μην στερησουμε και στα παιδια μας την πατριδα τους,μην κανουμε και τα παιδια μας υποδουλους των αλβανων.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ
και σε οποιον αρεσει,οι αλλοι μπορουν να μπουν μαζι με τους συμπατριωτες στους στα μπουκερια.

Βορειοηπειρώτης Χριστιανός Ορθόδοξος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ -ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΑΜΕ. ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΧΤΕΣ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΨΩΡOΔΕΚΑΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΠΙΤΕΣ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΑΥΤΟ.
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΥΣ! ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ.
ΓΙΟΥΡΙΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Συνήθως η σαρακοστή δεν συμπίπτει με τις πίτες. Άλλωστε και η βασιλόπιτα παραδοσιακό χριστιανικό έθιμο είναι. Φέτος που το πάσχα είναι νωρίς ας προσέξουν τι κανονίζουν.

Ανώνυμος είπε...

ti sas trwei o mpithas lew egw..den exete douleia na kanete.....

Ανώνυμος είπε...

1.17 Τι να κανουμε ρε φιλε υπαρχουν και καποιοι Ελληνες που μαχονται ακομα,κατα τη γνωμη σου εχουν σκουληκια στον κωλο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΟΜΑΚΑΣ , εν όψει των εορτών των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, εύχεται σε όλους τους συμπατριώτες μας υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλύτερες ημέρες για τον Ελληνισμό και την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Να εκμεταλλευτούμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε επαρχίας και να κατευθύνουμε τις επενδύσεις και την ανάπτυξη στους τομείς όπου μπορούμε, προσφέροντας ανάπτυξη και ευημερία για όλους. Για να επιτευχθούν οι στόχοι μας απαιτείται ειλικρινής συνεργασία, συλλογικότητα και δέσμευση στις ανάγκες των πολλών!

Ανώνυμος είπε...

KATA TI GNOMI MOU MERIKOI ISOS KANOUN LATHOS ME TON K. LAZARH
EMATHA POS O PATERAS TOU OPOS KAI POLOI ALLOI ITAN ENAS APO TOUS IDRITES TIS OMONOIA ALLA FENETE POS STIN SINEXIA AFTO TO KOMMA DEN KRATISE TIN ONOMASIA TIS (OMONOIA) ALLA TO KOMMA TOU MPOLANOU.
ISOS ESIS DEN TO KSERETE POS OLA TA ATOMA POU DOULEVOUN STO DIMARXIO INE SOI TOU MPOLANOU.
E LIPON DEN NOMIZO POS TO "MONOPOLIO" AFTO KANI KALO STOUN XIMARIOTES.
ISOS THA ITAN KALITERA SAN ELLINES NA PATE NA DITE APO KONTA TIN KATASTASI PRIN GRAPSETE KAPIO SXOLIO MA TOSI SIGOURIA POU POLI TIN AMFISVITO.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος 8.40
Εχεις μαυρα μεσανυχτα φιλε μου η εισαι παπαγαλακι και λες αυτα που σου ειπαν καποιοι.
Οσο για τον πατερα του Λαζαρη δεν εχω ακουσει καλο λογο ακομα απο κανενα συντοπιτη του,δεν θελω να γραψω τι μου εχουν πει γιατι δεν γουσταρω να θιγω ανωνυμα αλλα ολοι οι Χιμαριωτες ξερουν.

Γκορος Νικος είπε...

Να ρωτησω κατι τον κυριο με την επιστολη,γιατι ξερω και ποιος ειναι...
Αρα πρεπει να ψηφισουμε Μπολανο (οχι Ομονοια ετσι οπως τιθεται το διλλημα στην επιστολη) για να μην μας κλεψουν τη γη??

Παρεπιπτοντως πριν τις εκλογες ξεκιναει η καταγραφη περιουσιας,που σημαινει πως πλεον το προβλημα με τη γη θα λυθει,τοσο για τους μεγαλοκαρχαριας που οτι πηραν μεχρι σημερα το καθιερωνουν,οσο και για τους απλους χιμαραιους.

Οπως λεει και ο Αντωνης Νετσος (υποψηφιος βουλευτης με το ΚΕΑΔ και προεδρος της Αδελφοτητας Δρυμαδων),αν δεν κατεβουν ολοι κατω για την περιουσια τους,να διεκδικησουν και να καταγραψουν αυτην,τοτε τι να σου κανει ενας δημαρχος?

Επισης δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που απο το 2003 (εκλογη του σημερινου Δημαρχου) ξενοι εμφανιζονται να κατεχουν μεγαλη περιουσια γης,ειδικοτερα στους Δρυμαδες,οπως επισης και πολλοι αλλοι ξενοι πηραν αδειες να χτισουν.
Βεβαια εδω κολαει και το κοματι του Χιμαραιου που εχει πουλησει γη,αν αυτος το θελει παλι ο δημαρχος δεν εχει να σου κανει κατι.
Αλλη περιπτωση ειναι με τα παρανομα κτηρια του Κοκδημα (Κατασκευαστη),αλλο ενα 9οροφο ορθωθηκε διπλα στο παλιο 9οροφο( που το παλιο κατηχε αδεια απο τον παλιο Δημαρχο Ματο,το καινουργιο εγινε απο 2003 και επειτα)...και επειδη εχει και τριτο κτηριο στη Χιμαρα ο Κοκδημας,γιατι αραγε αφου τα τα θεωρει παρανομα το δημαρχειο και η ΟΜΟΝΟΙΑ,δινει αδεια ο Δημαρχος της Ομονοιας για νερο σε αυτα? (Για να καταλαβει και ο κοσμος το νερο στη Χιμαρα ανηκει στο Δημαρχειο,το οποιο το εκμεταλευεται)...και οπως ειναι γνωστο επισης στα παρανομα δεν δινουν ουτε νερο ουτε ρευμα...ετσι δεν ειναι?

Μια αλλη περιπτωση ειναι και η ενοικιαση της παραλιας μπροστα απο το ξενοδοχειο του Γκικουρια για 99 χρονια που δοθηκε απο το δημαρχειο για ιδιωτικη εκμεταλευση ( Δρυμαδιωτης Κατασκευαστης με πολλες αναθεσεις απο το δημαρχειο για δημοσια εργα οπως δρομοι του χωριου "Ποταμι,Περιβολος,Μωλος" και υποστηριχτης στις εκλογες του Μπερισα,και του Νανο οταν ηταν στην εξουσια)....η μηπως δεν ανηκει σε ολους τους Χιμαραιους η παραλια?
Το ιδιο και με τo γνωστο Club στη Παραλια Γιαλυσκαρη, το οποιο κατεχει αδεια πολλων χρονων και βρισκεται εξ ολοκληρου στην παραλια, με συμπληρωματικη αδεια φετος επεκτασης πλατφορμας 300τ.μ.

Οσων αφορα τα εθνικα θεματα μην χολοσκατε,απο δω και περα και η Ομονοια και το ΜΕGA, γιατι με την καταγραφη του πλυθησμου θα λυθουν τα οποια προβληματα αναγνωρισης της Μειονοτητας υπηρχαν.

Γιαυτο κοιταξτε να βγαλετε κανεναν υποψηφιο για τη Χιμαρα αξιο, που να εχει ορεξη για αναπτυξη του τοπου και την αναδειξη του σε παγκοσμιο τουριστικο προορισμο,αυτο εχει να αναδειξει η Χιμαρα,με τις ομορφιες της,και την ιδιομορφια της...αλλα οσο ασχολουνται ασχετοι ηλεκτρολογοι,υδραυλικοι,μαραγκοι με την πολιτικη,τοτε πιο πισω θα παει.

Ανώνυμος είπε...

Είναι να γελάς με την ψυχή σου με κάτι λεβέντες όπως με τον Χιμαραίο που έστειλε την επιστολή.
Το ΜΕGA καινούριο κόμμα είναι και έχει πει ότι θέλει όλους τους Έλληνες μαζί του ασχετα από πολιτικά πιστεύω. Αυτό μπορεί να σημαίνει και μπάτε σκύλοι αλέστε και όντως πολλά άτομα εκεί μέσα δεν μου αρέσουν. Πολύ σωστά λέει κάπου και για κάποιους άσωτους υιούς. Όμως και σεις βρε παιδιά της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ που τα μέλη σας είναι τόσο σταθερά στην ιδεολογία τους γιατί δεν κοιτάτε πρώτα τι γίνεται μέσα στο σπίτι σας;
Θα ήθελα να ρωτήσω το Χιμαραίο επιστολέα και όσους τον υποστηρίζουν για δυο άτομα που μου έρχονται πρόχειρα στο νου:

Τι γνώμη έχετε για το Γιώργο Τζομάκα που το 2007 ήταν υποψήφιους με το ΣΚ στη Λειβαδιά και ήταν με αυτούς που έβριζαν την Ομόνοια και τώρα κοιτάει πως να βγει αντιπρόεδρος της;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τι γνώμη έχετε για τον δημογέροντα Κρανιάς Αχιλλέα Καίση που ήταν στέλεχος του ΔΚ (κι όμως Μπερισικός!) και στο τελευταίο συνέδριο της Ομόνοιας (κεαδ) ορίστηκε
μέλος της εφορευτικής επιτροπής από το παράρτημα Δελβίνου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αυτοί που ήρθαν στο μαντρί του ΚΕΑΔ πήραν άφεση αμαρτιών και οι άλλοι ρίχτηκαν στην κόλαση;;;;;
Μόνο αυτοί που δήλωσαν υποταγή στο Ντούλε έχουν δικαίωμα να αλλάξουν γνώμη;;;;;;;
Για να μην αρχίσουμε να βγάζουμε όλα τα μέλη του νέου ΓΣ ένα ένα και δούμε σε πολλούς από αυτούς τις κωλοτούμπες τους και το χοτζικό παρελθόν τους. Ξαναγράφω ότι στο MEGA δεν μαζεύτηκαν κι όλοι οι άγιοι, αλλά μη μας το παίζετε καισεις στην Ομόνοια-ΚΕΑΔ παρθένες!
Σταματάω εδώ και περιμένω απαντήσεις σοβαρές και τεκμηριωμένες.

Ανώνυμος είπε...

Vasil Bollano dhe OMONIA do ju marre ne qafe sepse po punoni jo per toka tuaja po per idete shoviniste Greke qe nuk do realizohen kurre. Pra, pse tu ndihmoje shteti Shqiptar? Mund te thuash qe eshte e drejte sepse toka eshte e jona...etj etj. Dakord, po toka eshte eshte e jota VETEM po pate letrat, dhe kjo eshte ne c'do shtet. Nuk mund te thuash qe ky mali eshte i imi. The ligji 7501 eshte per c'do banor. Pra shteti ju ka ne dore, dhe kur kercenoni shtetin me rrenim e me ndalim te EU-se sic beri BOLE-ano beheni armiq te shtetit dhe te popullit.

Po te ishit te mencur do caktoshit Paskal Milon dhe ai do kishte bere nje marreveshje, ku ju do merrshi tokat tuaja (jo malin) po te deboshi Grekut nje here e mire. Greku falimentoje, do lene EU /EUROZONE shpejt se s'mund te bejne ata qe kerkon EU-ja. Pra do mebteni armiq te shtetit (qe do bjere Tepelenas e Kosovare aty), pa toke e pa Greqine.

Ενας Χιμαραιος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Βορειοηπειρώτης είπε...

Φίλε Αλβανέ, μπορείς να σχολιάζεις στο μπλογκ αλλά επειδή η πλειοψηφία των αναγνωστών δεν ξέρει αλβανικά αν θέλεις να δημοσιεύονται τα σχόλια σου, θα γράφεις Ελληνικά αλλιώς θα διαγράφονται. Το ίδιο ισχύει και σε όσους απαντάνε

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Pros 11:18 apo 8:40

Katarxas egrapsa APLA tin dikia mou gnomi kai pos to sigekrimeno atomo INE enas apo tous idhrites tis omonoias. Ala afou esi kseris vgalta stin fora, mpas kai alaksoun gnomi aftoi pou den kseroun.

Ανώνυμος είπε...

Προς Σκιπετάρι 3:47

Η λέξη σκιπετάρι είναι χειρότερη βρισιά και από του γύφτου και έτσι μη καμαρώνεις γ΄αυτο. Για ποιο λόγο μπορεί να καμαρώσει ένας Σκιπετάρις ; Επειδή είναι εγκληματίας ; Επειδή είναι κλεφτρόνι; Επειδή είναι έμπορος ναρκωτικών ; Επειδή είναι αμόρφωτος ; Ένας στους τρις είναι φυλακή; Γιατί;;;;; Το αποδεικνύουν καθημερινά οι ίδιες αλβανικές εφημερίδες ,διάβασε τες . Σε όλα τα κράτη όπου και αν πάτε σας σαπίζουν στη φυλακή . Πρώτον δεν είστε έθνος δεν έχετε θρησκεία και τίποτα ιερό πάνω σας . Αν κάποιοι κράτησαν τα ονόματα την παράδοση και τον πολιτισμό αυτοί είμαστε εμείς οι έλληνες .Δεν το χωνεύετε πρόβλημα σας . Εσείς είστε τα σκουπίδια και το καρκίνο της Ευρώπης . Γαβγίζετε όπως εκείνα τα κοπρόσκυλα μόνο μέσα στην αυλή του και όταν βγείτε εκτός αυλής κάθεστε σαν το σκ..το στη βροχή .Αλλάζετε και το όνομα και δεν αναφέρεστε από πού είστε. Κοιτάξτε τη μοίρα σας και μη κλαίτε το χάλι του καβαλάρη που του κρέμονται τα πόδια. Λαός με παρελθόν έχει και μέλλον ότι και να γίνει .
Οι δύσκολες μέρες έχουν έρθει είδη για σας .Πρώτον δεν έρχονται πλέων λεφτά από τους μετανάστες ,δεύτερων, όλα τα κράτη και πιο πολύ τα γειτονικά σας κυνηγούν για τα ναρκωτικά καταπόδι και με αυτόν τον τρόπο σταμάτησαν τα τσουβάλια με τα μαύρα λεφτά να μπαίνουν στην Σκιπέρια, τρίτων, βοήθειες nuk, και τέταρτον επενδύσεις nuk.
Είναι χαμένος χρόνος να ασχολείται κανείς με ηλίθιους .

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 1.06,θα σημφωνησω μαζι σου σε ολα και να προσθεσω και εγω κατι.Το ξερεις οτι υπαρχει στελεχος του ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝ,που καποτε οταν το κομα του τζατζι Ενβερη τον εστειλε για σπουδες στην ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΙς ΛΑ΄ΙΚΕΣ εργα του τζατζι Ενβερ΄΄

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος 1.06
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ειναι αυτο που λεει και το ονομα και οποιοσδηποτε ζητησει συγχωρεση θα την λαβει αρκει να σκυψει το κεφαλι και να αγωνιστει για το καλο του ελληνισμου.Οπως θα επιστρεψουν και καποιοι αν οχι ολοι του MEGA καποια στιγμη.Η ΟΜΟΝΟΙΑ δηλ κατα τη γνωμη σου τι πρεπει να κανει να τους εκδιωξει και να δημιουργουντε προβληματα διχονοιας στον ελληνισμο,να παιζει το ιδιο παιχνιδι διασπασης που συμφερει τους αλβανους και το παιζουν αψογα το MEGA,ο Ταβος,ο Ξερρας κτλ?
Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρεπει να σκεπαζει ολους τους Ελληνες και να τους ενωνει,οχι να τους διαλληει,μονο ενωμενοι μπορουμε να εχουμε δυναμη και να ελπιζουμε σε κατι καλυτερο.
Οσο για το οτι καποιος που μεχρι πριν 3 χρονια οπως λες ηταν σε αλλο μετοπο και διεκδικει την αντιπροεδρεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,θελω να σου πω πως λογω καταστατικου πρεπει να ανηκει και να αγωνιζεται για την ΟΜΟΝΟΙΑ 4 χρονια για να μπορει να πολιτευεται μαζι της,αρα μπορει να θελει αλλα λογω καταστατικου δεν μπορει να γινει αντιπροεδρος.

Ανώνυμος είπε...

Προς Γκορο Νικο
Τους κινδυνους για τη Χιμμαρα και τις περιουσιες τα ξερεις πολυ καλα αρα δεν χρειαζεται να τους αναλυσω.
Η καταγραφη της περιουσιας που αναφερεις πρεπει να μαθεις πως θα ειναι μονο για την ακινητη περιουσια και δεν πιστευω πως το μεγαλο προβλημα ειναι με την ακινητη περιουσια που εχει χτιστει αλλα με τα οικοπεδα που αρπαζονται.
Γενικα εχεις μια λαθος αντιληψη οτι ηρθε η ωρα που ολα τα προβληματα θα λυθουν,ειτε αυτα εχουν να κανουν με περουσιακα,ειτε με την αναγνωριση των μη μειονοτικων περιοχων και πως πλεον χρειαζομαστε τεχνοκρατες πολιτικους.Ας φτασει αυτη η ωρα η καλη και θα ειμαι μαζι σου και εγω.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2:17 απ' ό,τι κατάλαβα, έχετε ξειμείνει από εργάτες εκεί στην Ομόνοια, κανείς δε δουλεύει πια είτε γιατί δεν ξέρει είτε γιατί δε θέλει. Και ικετεύετε αυτούς που έφυγαν να ξαναγυρίσουν να πιάσουν δουλειά. Κάνετε όμως ένα λάθος όσον αφορά τη συγχώρεση. Το ποιος πρέπει να συγχωρέσει.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Προς 7:28
Αχ καημένε εκεί στη βαλανιδιά είσαι ακόμα; Κατέβα να δεις και καμία άσπρη μέρα.
Τι να ασχοληθώ ακόμα μαζί σου .

Ανώνυμος είπε...

Ο 1:06 είμαι 2:17 και βλέπω ότι τα καλά και συμφέροντα εφαρμόζετε στην Ομόνοια - ΚΕΑΔ, όχι για τον Ελληνισμό αλλά για πάρτη σας. Το συμπέρασμα είναι ότι όποιος σκύψει το κεφάλι στον Βορειοηπειρώτη Ενβέρη μπορεί να καθαριστεί εθνικά και πολιτικά λέτε και ακούστηκε φωνή από τον ουρανό που να είπε "αυτός είναι ο πολιτικός μου ο αγαπητός, αυτόν να υπακούτε τυφλά". Η Ομόνοια δεν μπορεί να ενώνει τους Έλληνες όσο παραμένει υποκατάστημα ενός παναλβανικού κόμματος, που ξεπουλιέται πότε δεξιά και πότε αριστερά. Ακόμα από το 2007 έχουν περάσει τα τέσσερα χρόνια οπότε για τους υποψήφιους βουρ!

12:08 το μέλος που αναφέρεσαι σήμερα έχει μπλογκ που αποκαλεί προδότες όσους δεν προσκυνάνε το Ντούλε. Του έχει μείνει φαίνεται κουσούρι από τοτε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γκορος Νικος είπε...

"Φιλε" Aνωνυμε 2:41 μαλλον εσυ δεν τα ξερεις πολυ καλα...και απο οτι φενεται δεν ενημερωνεσαι σωστα η δεν σε ενημερωσαν..
Η καταγραφη περιουσιας που ξεκινησε απο 1.2.2011,με πρωτη καταγραφη τα παλια σπιτια του Καστρου και συνεχιζει με ολα τα κτηρια σε ολη την περιφερεια Χιμαρας (τα χτισμενα που λες εσυ) ...και αφου τελειωσει με αυτο το βημα,ερχεται η καταγραφη των οικοπεδων (καλιεργισημη γη,βοσκοτοπους και τα παντα)...

Για αυτο το καλυτερο που εχεις να κανεις αν εισαι χιμαραιος,να μαζεψεις οτι εγγραφο εχεις για τα κτηματα σου και να κατεβεις κατω,μην στα φαει ο γειτονας ή κανενας ερχομενος.

Λες να χολοσκουσαν ολοι (Ενωσεις,σωματεια,μπλοκακιδες,πολιτικοι,απλοι πολιτες) αν αφορα μονο την καταγραφη των χτισμενων??Δηλαδη τι παραπανω θα εδινε η καταγραφη κατα το δικο σου μυαλο,απο μια αδεια χτισιματος σε αυτα τα κτηρια,θα ηταν Σουπερ Ευρωπαικα Νομιμα??

Οσον αφορα με τα δικαια της μειονοτητας,διαβασε και κανα νεο,Η απογραφη πλυθησμου ηταν χρονια επιδιωξη ολων μας (Απλων πολιτων,σωματειων,Ενωσεων,Πολιτικων,Προεδρων) ...καθως οργανωνεται και χρηματοδοτειται απο την Ευρωπη και οχι απο την Αλβανια οπως πριν κατι χρονια που ολοκληρη η μειονοτητα απειχε απο αυτην την απογραφη,και τα αποτελεσματα θα δειξουν το ακριβες ποσο των Ελληνων στην Αλβανια,ακομα και στις περιοχες οπως τη Χιμαρα που δεν θεωρειται στα 99 χωρια της ελληνικης μειονοτητας,που ο Χοτζα ειχε αναγνωρισει...υστερα με αυτα τα αποτελεσματα μπορει Η ΟΜΟΝΟΙΑ Η ΤΟ MEGA ( στα τετοια μου κιολας πιο απο τα δυο ) να διεκδικησει απο την αλβανια οτι ζηταει για τη μειονοτητα και αυτη τη φορα με την πραγματικη στηριξη απο την Ευρωπη αφου θα υπαρχει πραγματικος αριθμος ορθοδοξων με ελληνικη εθνικοτητα (Αν δεν ξερεις ειναι τα δυο ερωτηματα που εμεις οι ελληνες πρεπει να απαντησουμε για να φερουμε αποτελεσμα στο ερωτηματολογιο)..

ΚΑι σε αυτην την περιπτωση δεν χρειαζεται κανενας δημαρχος στη μεση ...ειναι κατι που πρεπει να αναλαβουν τα ελληνικα κοματα στην αλβανια....ο Δημαρχος αφου εγινε η καταγραφη περιουσιας και η απογραφη πλυθησμου δεν εχει καμια δουλεια με την μειονοτητα και την περιουσια πια,καλα θα κανει να κοιταξει να φερει αποτελεσματα για τον τουρισμο και για την οικονομια της Χιμαρας(μιας και φετος ειναι χρονιά της Αλβανιας στον τουρισμο,αφου ψηφιστηκε σαν πρωτος ευρωπακιος προορισμος),καθως τα τελευτια 8 χρονια,οχι πως και πριν δεν ηταν σκατα,παει απο το κακο στο χειροτερο..δεν θα κατσω να εκθεσω τωρα τα προβληματα του τουρισμυ στη Χιμαρα και το πως ανετα μπορει να γινει παγκοσμιος προορισμος.

Αν σε ενημερωνουν λαθος ή αν μπαινεις εδω να ριχνεις σταχτη σε αυτους που δεν ξερουν,σε συμβουλευω αλλαξε συμβουλατορες.Αν απλα δεν ξερεις..ενημερωσου καλυτερα.

Ανώνυμος είπε...

Μαρέσει παντως βορειοηπειρωτη που κάνεις και "έγκριση σχολίων". Ειδικά αν κρίνω από τον 8.39 και περισσότερο από το σκιπτάρι 7.28 βλεπω ότι τους περνάς όλους από κόσκινο. Από το 10.33 τι να σε ενόχλησε άραγε;

Βορειοηπειρώτης είπε...

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Προσοχή στα σχολιασμό!
Όσα σχόλια είναι υβριστικά και χρησιμοποιούν βωμολοχίες θα κόβονται

Ανώνυμος είπε...

Προς Νικο Γκορο
Κατ'αρχην δεν χρειαζομαι συμβουλατωρες γιατι αφιερωνω πολυ χρονο απο τη ζωη μου για να ασχολουμε με τα βορειοηπειρωτικα,οχι απο καποιο ποστο αλλα απο μπλογκ,απο συγκεντρωσεις και πορειες,απο καθημερινες συζητησεις κτλ.
Για την καταγραφη το ειπες και μονος σου πως η καταγραφη της μη κτισμενης γης "θα αρχισει",ασε να δουμε πως θα γινει και κατα ποσο θα ειναι σωστη και μετα βλεπουμε αν θα εισαι τοσο ευχαριστημενος.
Αν επισης θεωρεις πως οταν γινει η απογραφη τα προβληματα μας τελειωσαν και θα μας αναγνωρισουν οι αλβανοι,η εγω εχω χοντρο προβλημα και τα βλεπω μαυρα η εσυ πετας στα συννεφα και δεν ξερω ποιος σε εχει καθησυχασει η οπως ειπες ποιος ειναι ο συμβουλατωρας σου.
Μαλλον απουσιαζεις οπως απο την επετειο οχι απο τα κοινα αλλα απο την καθημερινη επαφη με τα χωρια,αλλιως δεν εξυγειτε η πεπυθηση σου πως το μεγαλο προβλημα της Χιμαρας ειναι ο τουρισμος.Μακαρι να ηταν αυτο αλλα πιστευω πως ουτε για τα παιδια μας δεν θα ειναι αυτο το μεγαλο προβλημα,με αυτους που μας εχει ριξει η μοιρα παντα θα εχουμε αλλα μεγαλα προβληματα.

Ανώνυμος είπε...

--- Συντονιστής-Δεν προσβολές σε αυτό το post ---

Νικ Goro, το ήμισυ της οικογένειάς σας είναι Αλβανός και είστε «ελληνική»; Hahaha. Τέλος πάντων, η καταχώριση του πληθυσμού όπου οι άνθρωποι «να επιλέξουν τι θέλουν να είναι« ακυρώνεται, το κόμμα Cham θα αφήσει η κυβέρνηση και η κυβέρνηση θα καταρρεύσει. Δεν μπορεί να είναι σοβαρά να σκεφτούμε ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να κηρυχθεί "μειονότητες" μόνο και μόνο επειδή το πει. ΕΧΕΤΕ ΝΑ αποδείξετε ότι είστε ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. Τώρα Ελλάδα βιδώνονται τον εαυτό της μόνο και μόνο επειδή οι Αλβανοί έχουν μια δικαιολογία.

Ανώνυμος είπε...

emena adika me ekopses egw eipa sto palikari ne erthei kai na me vrei sto sarandi...........................................
maxalas 3
sto nosokomeio...............

Ανώνυμος είπε...

Να εκμεταλλευτούμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε επαρχίας και να κατευθύνουμε τις επενδύσεις και την ανάπτυξη στους τομείς όπου μπορούμε, προσφέροντας ανάπτυξη και ευημερία για όλους. Για να επιτευχθούν οι στόχοι μας απαιτείται ειλικρινής συνεργασία, συλλογικότητα και δέσμευση στις ανάγκες των πολλών! Γιεωργιος Τζομακας

ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΡΟΣ είπε...

Ακου να δεις Ανωνυμε 11:48 ,
πρωτα απο ολα πρεπει να εχεις το θαρος να μιλας με το ονομα σου οταν απευθυνεσαι σε καποιον που μιλαει με το ονομα του,ειδικα εσυ που ασχολεισαι με τα "βορειοηπειρωτικα"...θα δεχτω οτιδηποτε αλλο απο σενα και θα συνεχισω τη συζητηση μονο αν γραψεις με ονομα...
Με το θεμα μας ασχολουμαι πανω απο 13 χρονια,γιατι ειχα γονεις που με ωθησαν να ασχοληθω με την πατριδα απο μικρη ηλικια...και εχω τυχει μεσα στις οργανωσεις απο πολυ μικρος...με αποτελεσμα να γνωριζω υπεραρκετα πραγματα,και πιο συγκεκριμενα για τον τοπο μου.

Οσων αφορα την καταγραφη περιουσιας και τον τροπο που θα γινει και αν καποιοι ξενοι παρουν οτι παρουν,τα παραπονα σου στον Δημαρχο που μιλαει με την επιτροπη καταγραφης και εχει καταληξει στον τροπο που θα γινει,στον Νταφλα που ειναι υπευθυνος του γραφειου στη Χιμαρα,και στην Ομονοια και στο ΜEGA και στους βουλευτας μας και στα σωματεια μας, με τις οποιες διεκδηκησεις τους.
Οταν αυτη γινει λοιπον,για να μαθαινεις,θα ειναι τοσο επισημο το εγγραφο (τιτλος ιδιοκτησιας) που θα δωσει στον κοσμο οσο τιποτα αλλο...με αλλα λογια ειναι και το τελειωτικο,αρα δεν προκειται τιποτα αλλο να αλλαξει στο μελλον οσο και να χτυπιομαστε....αυτα κανονιζονται απο την αρχη,και αν υπαρξει αποτελεσματικη καταγραφη υπερ του χιμαραιου,τοτε οφειλεται στις διαπραγμετευσεις που εχουν γινει μεταξυ Δημαρχου,εταιριας και κρατους (να σου προσθεσω εδω πως η Ισπανικη εταιρια TRACASA που κερδισε το τεντερ της καταγραφης αυτης,εχει δωσει εξ ολοκληρου την δουλεια σε μια αλβανικη εταιρια,οποτε μην περιμενεις και πολλα),και στο καθε χιμαραιο που θα εχει τα εγγραφα ετοιμα να διεκδηκισει τα χωραφια του.

Οσων αφορα την απογραφη πλυθησμου φιλαρα δεν εχει κατι αλλο να γινει παραπανω απο αυτο,εκτος της εισχωρησης της Αλβανιας στην Ευρωπαικη Ενωση ( δηλαδη του αγιου που@@ου ανημερα)...καθως 21 χρονια τωρα ειδες ποια ηταν η εξελιξη,ενα τιποτα.
Περιμεναμε ολοι, την ημερα που θα γινει μια σωστη απογραφη για να λυθουν τα βασανα μας με το αλβανικο κρατος.
Και παλι σου τονιζω πως εδω δεν χρειαζεται ο δημαρχος,δεν εχει τι να σου κανει...αυτο αφορα την εκπροσωπηση μας απο τα ελληνικα κοματα στην Αλβανια (δεν θα στο ξαναπω γιατι κουραστηκα) και μονο.

Εκτος αν εχεις εσυ να μου πεις τι μπορει να κανει ενας δημαχρος πανω σε αυτο?...δηλαδη στην αναγνωριση της μειονοτητας της Χιμαρας,και οτι συνεπαγεται με τα προνομια και τα καθηκοντα της αλβανιας υπερ εμας...εχεις ιδεα?


Οποτε για τα παιδια σου,καλο ειναι να γυρισεις πισω,να κανεις οτι επενδυση τουριστικη στον τοπο σου,και μαζι με ολους τους αλλους χιμαραιους να ανεβασουμε τη Χιμαρα εκει που της αξιζει..τουρισμο και ιστορια.Που και τα δυο τα εχουμε αλλα δεν τα δειξαμε γιατι δεν υπηρχε προγραμμα απο κανεναν δημαρχο μεχρι σημερα.

Οσον αφορα εσενα Ανωνυμε 1:21 αλλαξε Translator γιατι δεν σε πιανω αδερφε.
Πατερας,μανα, παπουδες και προπαπουδες,και πιο πισω ειναι ολοι χιμαραιοι...αμα θες εχω γενεολογικο δεντρο να σου στειλω που φτανει μεχρι το 1600 μ.χ. περιπου.
Εγω λεω υπαρχουν πολλα αλβανικα μπλογκ να ασχοληθεις και να γραφετε ολη μερα για την ανυπαρκτη ιστορια σας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ένα σας λέω Βορεοηπειρώτες...Η κατάντια της Κύπρου από όπου είμαι οφείλεται 99% στες ίδιες διαφωνίες και διαφορετικές αντιλήψεις των δήθεν πολιτικών μας...
Τες διαφωνίες άστε τες για μετά...Είστε υπό κατοχή ακόμα όπως είδα όταν επισκέφτηκα την Βόρειο Ηπειρο ακόμα..500 αστυνομικοί στο Αργυρόκαστρο π.χ. και οι 400 είναι Αλβανοί..
Αμα δεν είσαστε όλοπι μαζί μια γροθιά θα μείνετε για πάντα πολίτες Β κατηγορίας σε εκείνη την οπισθοδρομική μουσουλμανική Χώρα!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου ομοιοβασανισμενε Κυπριε δεν ειναι οι 400/500 αλλα 1000/1000.
Οπως τα λες ειναι ειμαστε σκλαβομενοι και εμεις αντι να μας ενωνει η σκλαβια,μας χωριζει το προσωπικο συμφερον των λιγων.
Μονο ενωμενοι μπορουμε να πετυχουμε τους στοχους μας και να δουμε ενα καλυτερο αυριο.

Ανώνυμος είπε...

mpainontas kaneis sto blog kai diavazontas ta sxolia se ola ta arthra to mono pou antilamvanetai kaneis einai oti metaksy sas yparxei ayth h foverh diamaxh..vlepete to dentro kai xanete to dasos..giati to proswpiko symferon na xwrizei otan yparxei enas koinos stoxos????apografh kai ekloges einai eykairies syspeirwshs kai epiteykshs skopwn pros wfelos kai oxi pros dialyshs ths syneidhshs..kai skefteite ligo kai osous zoun sta xwria,makrya apo internet kai enimerwsh..kai den ennow ta megaloxwria..poso h "sklavia" tous kanei na ypoferei
anwnymh elladitissa..

Δημοσίευση σχολίου