Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο Αντιπεριφέρειαχης Θεσσαλίας απαντάει σε δημοσίευμα του deropoli.com

Γρηγορίου, Αγοραστός και Μπολάνος
Ο Αντιπεριφερειαρχης Θεσσαλίας κ. Ζήσης Γρηγορίου, μας κοινοποίησε επιστολή που στέλνει στο ιστολόγιο deropoli.com,  ως απάντηση σε δημοσίευμα που τον κατηγορούσε για τη συμμετοχή και τα λεγόμενα του σε εκδήλωση του κόμματος ΕΕΜΜ-MEGA.  Χωρίς να σχολιάσουμε τίποτα, δημοσιεύουμε  την επιστολή του κ. Γηγορίου, μία μέρα μετα την παραλαβή του e-mail

Αγαπητοί Βορειοηπειρώτες!
Με αφορμή άρθρο που δημοσιεύτηκε στο www.deropoli.com και αναφέρεται στο πρόσωπο μου, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:
Επισκέφτηκα για πρώτη φορά τα μέρη σας πριν από δύο περίπου χρόνια.

Η επίσκεψη μου αυτή, σε συνδυασμό με τον πηγαίο & αυθόρμητο πατριωτισμό που γνώρισα στα πρόσωπα των αδερφών Βορειοηπειρωτών που ζουν και εργάζονται στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Λάρισα, αποτέλεσαν τους λόγους της μικρής ενασχόλησης μου με τα Βορειοηπειρωτικά ζητήματα.
Συναντώντας τον κ. Χρήστο Κίτσο και τα άλλα παιδιά του Ελληνικού κόμματος, γνώρισα κάποιους περιφανούς ‘Έλληνες οι οποίοι δυστυχώς είναι εγκαταλελειμμένοι στη μοίρα τους να παλεύουν για την επιβίωση του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου. Παράλληλα, γνώρισα και την αδιαφορία του εθνικού μας κέντρου αλλά αυτό που με απογοήτευσε περισσότερο ήταν το πόσο κομματικοποιημένα αντιμετωπίζεται το θέμα σας που δεν είναι μόνο δικό σας αλλά και δικό μας.
Για να είμαι ειλικρινής, αρχικά είχα και εγώ τους προβληματισμούς μου σχετικά με την επικρατούσα άποψη ότι το νέο κόμμα ΕΕΜΜ-MEGA αποτελεί διασπαστική κίνηση, άποψη που στην πορεία άλλαξα και επαληθευτικά. Μάλιστα, μετά από την συγκεκριμένη δημοσίευση στο ιστολόγιο σας που, όπως με πληροφόρησαν, διαχειρίζεται από ανθρώπους που εκφράζουν την πολιτική ηγεσία του ΚΕΑΔ – PBDNJ, είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την ορθότητα της απόφασης μου.
Το αν είμαι σαΐνι ή το πώς αισθάνθηκα στην κοπή της πίτας της Ομόνοιας αποτελεί προσωπική σας άποψη. Αναρωτιέμαι όμως, ποια είναι η άποψη σας για το γεγονός ότι σε μία εκδήλωση της Ομόνοιας, που πραγματοποιείται την σημαντικότερη ημερομηνία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, δεν μνημονεύεται καν το ιστορικό γεγονός. Αντίθετα, η προσοχή, των περισσοτέρων, έχει στραφεί στο πώς θα σαμποτάρουμε μία πρωτοβουλία που σκοπό έχει την ανάδειξη των αιτημάτων της Ελληνικής Μειονότητας. Αυτές είναι οι δικές μου απορίες στις οποίες πρέπει να δοθούν κάποιες απαντήσεις για να καταλάβουν τα πιο σαΐνια από εμένα.
Καταλαβαίνω πως η θέση μου στη Νέα Δημοκρατία, κάνει αυτομάτως την δήλωση μου υποκειμενική. Δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να κρίνω τη συνολική στάση του ΠΑΣΟΚ στο Βορειοηπειρωτικό(που δεν αναγνωρίζει τον όρο Βόρειος Ήπειρος αλλά αντί αυτού χρησιμοποιεί τον όρο Νότια Αλβανία) γιατί οι αναγνώστες στους οποίους απευθυνόμαστε γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμένα και αυτό το αφήνω στην κρίση τους.
Τέλος, δεν θα διαχωρίσω ποτέ τους Βορειοηπειρώτες σε δεξιούς και αριστερούς αλλά σε αδερφούς Έλληνες. Σε αυτούς που η παρουσία μου δεν είναι ευχάριστη, γιατί προτιμούν ανθρώπους σαν τον Δήμαρχο Ιωαννίνων που αποκαλεί τα ελληνικότατα μέρη με τις αλβανικές ονομασίες ή σαν τον κ. Αργύρη που από καταγγελίες που μου έγιναν, σας αποκαλεί Αλβανούς, τους διαβεβαιώνω πως δεν θα συναντηθούν ποτέ οι δρόμοι μας στην πορεία μου για την προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων και δικαιωμάτων των βασανισμένων συμπατριωτών Βορειοηπειρωτών.

Ζήσης Γρηγορίου.

16 comments:

Ανώνυμος είπε...

Δεξιά στο Πωγώνι

Σαν τους θεατές της αρχαίας τραγωδίας ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός με αυξανόμενη αγωνία περιμένει τη λύση του προβλήματος στην ιδιαίτερη πατρίδα μας. Το κακό, με την ηγετική κλίκα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει παραγίνει. Το αδιέξοδο της πολιτικής εκπροσώπησης, η διχόνοια που έσπειρε τα τελευταία 10 χρόνια, ο ιδιότυπος ταξικός πόλεμος, που εφάρμοσε κατά τα πρότυπα του προηγούμενου καθεστώτος, επιβάλει πια στο να βρεθεί η διέξοδος. Τη διέξοδο αυτή την αναζητούμε πάντα σαν πολιτική για ένα καλύτερο μέλλον. Το εσωτερικό αυτό πρόβλημα της απουσίας της πολιτικής εκπροσώπησης των Βορειοηπειρωτών, πρέπει να αντιμετωπισθεί ουσιαστικά για να λυθεί ριζικά και οριστικά. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει από τους νυν ηγέτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Καταλαβαίνουμε καλά πως το μόνο που θα κάνουν τώρα θα είναι μια μεγάλη προσπάθεια να μας πείσουν πως αυτοί μπορούν, γνωρίζουν, αγωνίζονται, παλεύουν.
Υπάρχει όμως περίπτωση να τους εμπιστευτεί ξανά ο λαός;
Πιστεύω πως όχι. Την προσπάθεια θα την κάνουν όμως. Και μάλιστα με όλα τα μέσα, θεμιτά κι αθέμιτα, που τους έχει βάλει στη διάθεση το βαθύ αλβανικό κατεστημένο αλλά και μέρος ανεύθυνων Ελλαδιτών πολιτικών. Μπορεί να πιστεύουν πως θα καταφέρουν να μας κοροϊδέψουν και πάλι και έτσι να διατηρήσουν τα προνόμια (αλβανικά κι ελληνικά), που απόχτησαν τόσα χρόνια υπηρετώντας με τον πιο πιστό τρόπο το αλβανικό κατεστημένο. Και αν δεν το καταφέρουν αυτό ίσως μπορέσουν να «τακτοποιήσουν» τον εαυτό τους ηθικά και πολιτικά, είτε στην κοινή γνώμη των Βορειοηπειρωτών, είτε της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Πριν από λίγες ημέρες, μετά από πολλές προσπάθειες, μπόρεσα να βρω επιτέλους το καταστατικό της Ομόνοιας. Καλά κρυμμένο από επιτήδειους στον πάτο κάποιου μεταλλικού σεντουκιού, μακριά από τα φώτα και τη δημοσιότητα, στο σκοτάδι. Εκεί το έκρυβαν. Μη τυχών πέσει στα χέρια των ανθρώπων και προπάντων στα χέρια αυτών που αντιδρούν στα καμώματα τις «παρέας».
Μη πέσει στα χέρια και το διαβάσουν οι Βορειοηπειρώτες, γιατί τότε όλοι θα μάθουν ποίοι στα αλήθεια είναι ο Ντούλε, ο Γιάννη και όλοι η κλίκα τους που βρίσκονται σήμερα στην ηγεσία της Ομόνοιας.
Θα μάθουν επιτέλους οι Βορειοηπειρώτες γιατί κάποιοι επιλέξανε, στηρίξανε και σπρώξανε στην ηγεσία της Ομόνοιας την ντουλε-παρέα. Βρήκαν τους κατάλληλους για να σαμποτάρουν την δράση και τους σκοπούς της Ομόνοιας. Βρήκαν τους κατάλληλους για να εμποδίσουν των αγώνα και την προσπάθεια να εφαρμοστεί έστω και ελάχιστα, το πρόγραμμα, οι θέσεις και οι ιδεολογικές αρχές της Ομόνοιας.
Το διάβασα το καταστατικό. Ένιωσα αγανάκτηση. Ένιωσα προδομένος. Ένιωσα πουλημένος. Αυτά για τα οποία τόσα χρόνια μας πολεμάει η κλίκα ντουλε-γιαννη-μπολάνο αυτά για τα οποία εμείς αγωνιζόμαστε και αυτοί μας φωνάζουν διασπαστές, είναι όλα όσα προβλέπονται από το καταστατικό και τις ιδεολογικές αρχές της Ομόνοιας.
Τώρα επιτέλους κατάλαβα γιατί μας φωνάζουν έτσι. Και οι αλήθεια είναι μία. Με το δικό τους τρόπο κράτησαν στο σκοτάδι τον Βορειοηπειρωτικό λαό. Τον κράτησαν μακριά από τους πραγματικούς στόχους του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου. Έκρυψαν το καταστατικό της Ομόνοιας για να μη το δει ο λαός, και τους ζητάει εξηγήσεις.
Και εμείς αγωνιζόμαστε ενάντια σε αυτό τον ύπουλο και καταστροφικό τρόπο διαχείρισης του μέλλοντος του Ελληνισμού στην Αλβανία. Γι’ αυτό μας πολεμούσαν, γι’ αυτό μας πολεμούν.
Ας γίνω όμως γίνω πιο σαφής και να σας αποδείξω ότι η απόφαση μου να μη ψηφίσω τους υποψηφίους της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ είναι αποτέλεσμα πραγματικών γεγονότων και είναι μια σωστή απόφαση.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που κατάφερε η ηγεσία της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ είναι να πλουτήσει την διδακτέα ύλη στα σχολεία της Μειονότητας με τα μεταφρασμένα βιβλία της διαστρεβλωμένης αλβανικής ιστορίας.
Όσο για το ιδιωτικό σχολείο της Χιμάρας;
Και για αυτό θα πρέπει να ντρέπονται η ηγέτες της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ. Χαίρονται γιατί στη Χιμάρα άνοιξε ιδιωτικό Ελληνικό Σχολείο. Εκεί που βάσει τον Διεθνών Συμβάσεων η Αλβανία ήταν αναγκασμένη να ανοίξει δημόσιο Ελληνικό σχολείο, όπως ήταν πάντα, χιλιάδες τώρα χρόνια. Αντ’ αυτού έδωσαν την άδεια να ανοίξει ιδιωτικό Ελληνικό σχολείο. Βγάλανε την Αλβανία από τη δύσκολη θέση να ανοίξει δημόσιο Ελληνικό σχολείο όπως και ήταν υποχρεωμένη. Και η ηγεσία της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ μας παραμυθιάζουν. Βοήθησαν αλώστε. Χωρίς κανείς να το καταλάβει, κατάφεραν να περάσουν αυτό που πάντα προσπαθούσαν οι Αλβανοί. Να αποδείξουν και να πείσουν την Ευρώπη ότι η Χιμάρα είναι μια κοινότητα στην οποία ζουν και κάποιοι ελληνόφωνες αλβανοί, και πως η Αλβανία σέβεται τόσο πολύ τα Ανθρώπινα Δικαιώματά τους, που γι’ αυτό το λόγω, επέτρεψε να ανοίξει και ιδιωτικό Ελληνικό Σχολείο. Και όλα αυτά τα πέτυχε η Αλβανία με την στήριξη και την υποκρισία της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ. Και είναι υποκρισία και βλακώδες ψέμα η στάση της Ομόνοιας. Γιατί αν δείτε όλοι την σειρά τον πραγμάτων, θα δείτε πως οι ηγέτες της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ στις δηλώσεις τους ποτέ δεν αναφέρουν ότι το σχολείο είναι ιδιωτικό, αλλά αναφέρουν απλός ότι είναι Ελληνικό Σχολείο. Θεωρούν πώς δεν θα καταλάβουν και πολλά οι Βορειοηπειρώτες, ούτε οι Χιμαριώτες. Ένα τέτοιο σχολεία μπορούν να ανοίξουν και η Αλβανοί οικονομική μετανάστες στην Ελλάδα. Αλλά να το πάρετε χαμπάρι, η Χιμαριώτες δεν είναι οικονομική μετανάστες στη Χιμάρα, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Και γι’ αυτό δικαιούται Δημόσιο Ελληνικό Σχολείο.

Ανώνυμος είπε...

Μονίμως ήταν και είναι μέλη των αλβανικών κυβερνήσεων. Συμμετέχουν στη διακυβέρνηση του χώρου μας, μα ποτέ δεν ήταν οι αγωνιστές του Ελληνισμού, οι άνθρωποι που προσέφεραν κάτι στον Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό. Τώρα οι ίδιοι ζητάνε ξανά να ηγηθούν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Άλλοι δεν υπάρχουν; Μόνον αυτοί μπορούν να γίνουν οι σωτήρες, όπως ήταν και ως τώρα.
Τόσα χρόνια, οι ίδιοι, με αριστουργηματικό τρόπο, κατάφεραν να μας διαλύσουν, να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια και να μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή και στον αφανισμό.
Όλοι αυτοί οι πρώην και οι νυν που κόπτονται τώρα να ηγηθούν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ίσως να παρατήρησαν πως κάτι έχει μείνει ακόμη όρθιο. Κάτι έχει μείνει. Η ελπίδα. Ίσως θέλουν κι αυτή να την κάψουν.
Γι’ αυτό και έχουν πέσει με τα μούτρα και ζητάνε να ηγηθούν ξανά του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Για να καταστρέψουν και την τελευταία ελπίδα, ώστε να μη μείνει τίποτα όρθιο. Η ουσία είναι πως ο Βορειοηπειρωτικός κόσμος έχει πια πειστεί πως από όλους αυτούς που πέρασαν κατά καιρούς από τις ηγετικές θέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ ή και βρίσκονται ακόμα σε αυτές, δεν είναι κανείς άξιος να σηκώσει το βάρος της οργάνωσης που ξεκίνησε σαν φάρος και ελπίδα για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και εξελίχθηκαν με την δική τους ανοχή και ενοχή, σε νεκροθάφτη. Λείπει σε όλους τους το μπόι του ανδρός.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά διατυπώνει ο αντιπεριφερειάρχης στην επιστολή του για την αγάπη του στους βορειοηπειρώτες και όχι στη διχόνοια με κομματικούς χρωματισμούς. Στη φωτογραφία φαίνεται περίτρανα η συνάντηση του κ. Μπολάνου με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κων/νο. Αναρωτηθήκατε κυροι του ΚΕΑΔ – ΟΜΟΝΟΙΑ για πιο λόγο θα συναντούσε ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης τον κ. Μπολάνο και θα φωτογραφιζόταν μαζί του; Πόσο πιο αβάσιμες μπορεί να είναι οι κατηγορίες σας; Έχετε μάθει να κατηγορείτε όλους τους άλλους εκτός από σας. Έχετε σπείρει διχόνοια στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Έχετε γαντζωθεί σε καρέκλες και τώρα που βλέπετε το τέλος να έρχεται είστε σε κατάσταση πανικού. Αυτό που δεν μπόρεσε να καταφέρει το καθεστώς Χότζα 45 χρόνια το καταφέρατε εσείς σε μόλις λίγα. Η ιστορία , θα σας γράψει και μάλιστα με μελανά γράμματα .

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε κ.Γρηγοριου.Διαβαζωντας τη δικη σας επιστολη, για εμας τους αγωνιστες και ταυτοχρονα απογοητευμενους β.ηπειρωτες,φανηκε στο βαθος ενως τουνελ μια ελπιδα οτι, αυτο το κοματι του ελληνισμου,ισως να μην χαθει.Δυστηχως,στην καταντια την οποια εχουμε ερθει,οι πραγματικοι υπαιτιοι αυτης της καταντιας,ειναι η σημερινη υγεσια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,που την καταντησαν σε μια ανωνυμη εταιρεια με γνωστα τα μελοι της του ΔΣ με κινητρο το κερδος του χρηματος εις βαρος του ελληνισμου της Β.ΗΠΕΙΡΟΥ.Και οι λιγοι υπαληλοι,νεροκουβαλυτες,τους ακολουθουν μη ξερωντας οτι αυτο που κανουν ειναι κακο.Υπαρχουν καπια πραγματα που πρεπει να μαθει ο κοςμος.Στην υγεσια αυτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,υπαρχουν ατομα που το 1993 και1994,ετρεχαν στα χωρια μας να ιδρυσουν τις τοπικες του σοσιαλ.κομματος.Υπαρχουν ατομα,που τα χρονια του Ενβερ Χοτζια σπουαζαν στην ΕΛΛΑΔΑ και πουλουσαν εργα του Ενβερ στις λαικες.Υπαρχουν ατομα που ποτε δεν θελησαν να γηνει το πρωτο συνεδριο β.ηπειρωτων στο ΜΕΤΣΟΒΟ.Μπορω να δωσω πολλα στοιχεια για να καταλαβει ο κοσμος τι κουμασια ειναι.

aristera είπε...

Μην πινετε "αλβανικο", το ψεκαζουν με τεζα!

Ανώνυμος είπε...

Τι κακό μας βρήκε βρε παιδια μ´αυτούς τους προδοτες;
Αρχικά κάτι καθαρματα τύπου ΣΕΒΒΑΣΤΙΑΝΟΥ και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και τώρα κατι Ανθελληνες στο ΚΟΜΜΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ κ Κάποιον Αντιπεριφερειάρχη Ζηση Γρηγορίου..
Να φύγετε ρε, να πάτε αλλού!!! Εδώ είναι Ομόνοια, εδώ είμαστε εμείς κ σαν εμάς "Ντουλες, Μπολανος, Γιάννης, Τζιομακας κ οι αγράμματοι επαρχοι" δεν έχει η πατρίδα!!
Οποιος δεν ακολουθεί εμάς είναι χαμένος απο χέρι!!
Μάλιστα κύριοι αυτή είναι η πραγματικότητα.. Τέλος, κατεβάσται ρολά.. Είπαμαν κλείσαμαν κ σχολασαμαν!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε 4:18 μ.μ. δε ντρεπεσε να βριζεις το Σεββαστιανο και το Χριστοδουλο?Απο τους μοναδικους που νοιαστικαν για αυτον τον τοπο,και ειδικα ο Σεββαστιανος.Απορω με το Βορειοηπειρώτης

Η αλήθεια είναι πικρή αλλά λυτρώνει… Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και ευχάριστοι. Επειδή δεν το καταφέρνουμε , αντί του ευχάριστοι και άχρηστοι προτιμούμε το χρήσιμοι και δυσάρεστοι.
πως επιτρεπει και δημοσιευοντε τετοιου ιδους σχολια για αυτους τους ανθρωπους

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αγαπητε 7,28 το σχόλιο του 4,18 είναι ειρωνικό, τουλάχιστον εμείς έτσι το εκλάβαμε.
Υπάρχουν κάποιοι στην ιστορία που ξεπερνούν τα ανθρώπινα και στέκονται πολύ πάνω από το μέτριο, με αποτέλεσμα να τους αναγνωρίζουν όλοι. Ένας τέτοιος είναι και ο Σεβαστιανός και δε νομίζω να υπάρχει Βορειοηπειρώτης που να μην αναγνωρίζει τον αγώνα του για το θέμα μας

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη,και η ειρωνια εχει τα ορια της.Και τετοιυ ιδους ανθρωπους δεν τους ειρωνευεσαι.Επιδι εσυ μεγαλωσες διπλα στο Σεββαστιανο,και τον ηξερες καλυτερα απο τον καθενα μας,γι'αυτο αναρωτηθηκα πως το επιτρεπεις τετοιου ιδους σχολιασμο.Το ξερω πολυ καλα,οτι δεν υπαρχει βορειοηπειρωτης που να αμφησβητει το εργο του

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν λέει ο κός Γρηγοριου τι του απάντησε ο πρόξενος όταν του είπε για το mega? γιατί δεν λέει για το ποια είναι η θέση του Υπουργείου εξωτερικών της Ελλάδας, για το ποια είναι η θέση του κόμματος του η οποία και εκφράζεται μέσα απο τον υπουργό εξωτερικών ( της ΝΔ είναι ο Δημας). Ως ποτε θα νομίζουν κάτι καραγκιοζηδες σαν τον Γρηγοριου που ανακάλυψε το Βορειοηπειρωτικο πριν δυο χρόνια ( όπως ο ίδιος λέει ) ότι δεν μπορούν για ψηφοθυρικους λόγους να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της μειονότητας; Ας του πει κάποιος απ τους φίλους του εκει στη Λάρισα ότι δεν είμαστε ιθαγενείς και δεν θαμπωνομαστε απο καθρεφτακια. Εργολαβία το χει πάρει το mega ο κύριος, γιατί νομιζει με τα φιλαράκια του ότι θα παίξει μπάλα και ότι είμαστε γήπεδο, αλλα ευτυχώς δεν βρίσκει βοήθεια ούτε απ το κόμμα του. Τώρα η ΝΔ είναι μπουρδελο, δεν ξέρουν απο που να το πιάσουν, αλλα μόλις κυβερνήσει θα του πω εγω αν θα μπορεί να κάνει και να λέει αλλα απο αυτα που θα λέει και θα στηρίζει το Υπουργείο εξωτερικών της πατρίδας μας και του κόμματος του.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Χρήστο λεβεντιά με τα κείμενα σου. Διόρθωσε λίγο την ορθογραφία σου σε παρακαλω γιατί σε προδίδει στα ανώνυμα σχόλια σου. Α και κάτι άλλο. Είστε πολυ βλάκες και πολυ ρουφιανοι να λέτε για το σχολείο στη Χιμαρα. Και επειδή αυτο έγινε με βοήθεια και σχεδιασμό απο τη μαμά πατρίδα, μην τα λέτε και επίσημα προς τα έξω αυτα γιατί θα σας περάσουν για αρχιρουφιανους. Μην αναρωτιεστε μετα γιατί δεν σας δέχονται πουθενά, δεν θα φταίει ο Ντουλες αλλα η ηλιθιοτητα που σας δέρνει.

Ανώνυμος είπε...

3:21 είσαι πολύ μικρός ίσως και τίποτα για να μη πω πιο βαριές κουβέντες γιατί θα τις αφαιρέσει ο βορειοηπειρώτης. Όταν θα μιλάς για ΝΔ πρέπει να προσκυνάς που υπήρχε και θα υπάρχει, διαφορετικά δεν θα υπήρχε η Ελλάδα πατρίδα σου όπως την αποκαλείς και σωστά. Να σου θυμίσω ότι ήρθαμε στην Ελλάδα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη με τη ΝΔ και επί 14 χρόνια που κυβερνούσε το βρομοΠΑΣΟΚ σου εμείς ήμασταν ένα τίποτα και εσύ φυσικά χωρίς πατρίδα αλλοδαπή τρίτης χώρας. Για αυτό βορειοηπειρώτη 3:21 ΠΡΟΣΚΥΝΑ καθημερινά τους Καραμανλή, Ντόρα, Παυλόπουλο και τον Μπερίσα που μας έδωσαν τη δυνατότητα να έχουμε την Ελληνική υπηκοότητα γιατί με το ΠΑΣΟΚ σου θα ήσουν ένας Αλβανός και ούτε καν Βορειοηπειρώτης γιατί στο λεξιλόγιο σας δεν υπάρχει η λέξη ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ αλλά η λέξη Νότια Αλβανία. Πριν ξεκινήσεις να γράψεις άλλη φορά μην χαρακτηρίζεις με βαριές κουβέντες άτομα που δεν τα γνωρίζεις καν γιατί είσαι πολύ βλάκας αν νομίζεις ότι οι νεοδημοκράτες θα ακολουθήσουν την διασπαστική πολιτική ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΕΑΔ.

Ανώνυμος είπε...

7:27 & 3:23
Είμαι ο 4:18..πράγματι δεν θα υπάρχει Βορειοηπειρώτης που να μην έχει τονΣεββαστιανο στον καρδια του πόσο μάλλον εγώ που τον έχω κορνίζα στο σπιτι μου κ ως λάβαρο στην ψυχή μου!! Εάν δεν το κτλ κ σε προσέβαλα σου ζήτω ταπεινά συγνώμη.
Ζήτω ο Σεββαστιανος κ όσοι θυσίασαν τη ζωη τους για την λευτεριά της Πατρίδας κ την ΕΝΩΣΗ με τη μάνα Ελλάδα !!!

Ανώνυμος είπε...

12.42 αν απο αυτο που έγραψα κατάλαβες ότι βριζω τη ΝΔ , συγνώμη αλλα είσαι πολυ μεγάλος εγκέφαλος. Δούλεψε το το καημενο.

Δημοσίευση σχολίου