Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ντούλες: Αν είναι για το καλό του τόπου, δε θα πούμε όχι στη συνεργασία με το Τόπι


Σε συνέντευξη του στην “Gazeta Shqiptare”,  ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ  Βαγγέλης Ντούλες κατηγόρισε τους συμμάχους (σε διάσταση) σοσιαλιστές ότι τους ενδιαφέρουν μόνο τα στενά τους συμφέροντα και ότι το κόμμα του δεν έχει καμία δεσμευση απεναντί τους. Για τις ερχόμενες εκλογές (2013) και για τις φήμες που θέλουν να είναι κοντα στη συνεργασία με το κόμμα που πρόκειτε να ιδρύσει ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Μπαμίρ Τόπι, είπε πως

 «Εάν ο νέος πόλος του κέντρου, στοχεύει στην εξυπηρέτηση των στρατηγικών στόχων της χώρας που δεν είναι άλλοι από αυτούς της ένταξης, με ένα νέο ρυθμό, το κόμμα Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, δεν θα αρνούνταν τη συμβολή του σε αυτήν την κατεύθυνση…»  
   
 Για την Αλβανία και την ένταξη ρε γ…..ο!!!  

11 comments:

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη επειδή δεν είμαι καλά ενημερωμένος, το νέο κόμμα του Τοπι είναι το “Aleanca Kuqezi-Ερυθρόμορφης Συμμαχίας ???? Εάν ναι είμαι σίγουρος ότι ο Ντουλε θα συνεργαστεί με άπιον τον βοηθήσει να ξαναβγεί βουλευτής. Γιατί όχι και με το Τσάμικο κόμμα ????
Ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.

Ανώνυμος είπε...

kati teteia les boreiohpeirwth g auto ginese malakas...

Βορειοηπειρώτης είπε...

Ο Σπαχίου ήταν αντιπρόεδρος και συνεργάτης του Τόπι. Απ’ ότι λένε οι ίδιο δεν είναι μαζί, θα ιδρύσουν ξεχωριστά κόμματα και ότι ανήκουν σε διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους.
Οι του δημοκρατικού τους κατηγορούν ότι ανήκουν στην ίδια ομάδα που θέλουν να ρίξουν το Μπερίσα και να φέρουν το Ράμα στην εξουσία. Ο Σπαχίου να κόψει από τους εθνικιστές, ο Τόπι να πάρει του δυσαρεστημένους δεξιούς που δεν υπάρχει περίπτωση να τον ψηφίσουν αν πάει στη συμμαχία των σοσιαλιστών γι’ αυτό και κάνει δική του συμμαχία.
Ακούγεται και κάτι στην πιάτσα που προσωπικά δεν το πιστεύω αλλά επειδή δεν το άκουσα μόνο από έναν ας το αναφέρω: Ότι ο Ράμα στέλνει τους συμμάχους απέναντι για να μαζέψουν ψήφους και να της φέρουν στη συμμαχία του. Μέσα σε αυτούς λένε είναι και ο Ντούλες που στη συμμαχία με τους σοσιαλιστές δεν έχει τι να τους προσφέρει αφού οι σοσιαλιστές της μειονότητας έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να φύγουν από τη συμμαχία και με το πρόσχημα ότι είναι ανεξάρτητος να μαζέψει όσο περισσότερους ψήφους και στη συνέχεια να συνεργαστεί μετεκλογικά με τη συμμαχία του Ράμα. Λέω ξανά πως δεν το πιστεύω γιατί τα μεγέθη του ΚΕΑΔ δεν είναι τόσο μεγάλα για να μπουν σε μια τέτοια διαδικασία και κυρίως γιατί με μια τέτοια κίνηση το ΚΕΑΔ ριψοκινδυνεύει να μείνει εκτός βουλής, εκτός και αν τελικά περάσει η πρόταση των μικρών κομμάτων που στηρίζει και ο Ντούλες, με την παναλβανική διόρθωση και πλαφόν 1%, κάτι που δεν είναι δύσκολο για να το πιάσει το ΚΕΑΔ. Τέλος, το ΚΕΑΔ δε νομίζω πως θα μπει σε κάποια συμμαχία που θα είναι οι Τσάμηδες ή οι Kuqezi…

Ανώνυμος είπε...

Ποιο το όφελος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία από την συνεργασία με το κόμμα του Τοπι ?
Πια είναι η συμπεριφορά του Τοπι απέναντι μας ?
Για ποιον τόπο αναφέρετε ο Ντουλε ? ( Ο δικός μας τόπος λέγετε ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟ)
Η Ομόνοια τοποθετήθηκε για μια τέτοια συνεργασία ?
Με αυτή την κίνηση ο Ντουλε προσπαθεί να ευνοηθεί για την καρέκλα του βουλευτή.
Γιατί κρατάς ακόμα αυτήν την καρέκλα αφού δεν μπορείς να προσφέρεις έργο ?
Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν η συνεργασίες που κάνεις ( σχεδόν με όλα τα σχήματα στην Αλβανία), εμάς μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, ΕΡΓΑ και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στους ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΕΣ.
Αυτό δεν μπόρεσες να τα καταφέρεις για 15 χρόνια, γιατί να σε πιστέψουμε τώρα ?

Ανώνυμος είπε...

Topi ne Konstandinopol: ''...ne gjithe kufijte e saj tokesore Shqiperia kufizohet nga qytetare shqiptare, pjese administrative e zyrtare e shteteve te tjera fqinje,... faktor me rendesi ...ne kontekstin ralonal te transformimeve''.

Dulja ne nje media ne Tirane:''Nese Poli i Qendres (paria e re e Topit) do te krijije hapesira, te cilat do t'u sherbejne intresave strategjike te vendit,..sigurisht qe PBDNJ nuk mund te refuzonte kontributin e vet ne kete drejtim''. Pyetja ime eshte e lire persecilin

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Η δήλωση Ντούλε μιλάει ξεκάθαρα για το εθνικό του πολιτικό ανάστημα. Δεν υπάρχει τέτοιο ανάστημα και ας μη το συζητούμε. Δεν τον μέλει διόλου για την φθορά και επαναλαμβάνει συνεχώς κάθε τέλος τετραετίας την ίδια ταχτική. Δεν μπορεί να μείνει στην αντιπολίτευση και κυρίως δεν μπορεί να ανεχτεί να μην είναι βολευτής. Συνεπώς λογικό είναι. Πιθανόν ο Ντούλες να κατάλαβε ότι ο Ράμα δεν θα πάρει εξουσία, όπως και προσωπικά ο Μπερίσια να μην είναι πρωθυπουργός. Ο Ντούλες για να ανεβάσει τις μετοχές του στο πολιτικό προεκλογικό παζάρι δηλώνει ότι φεύγει από το Ράμα. (Όπως κάνει κάθε φορά που αλλάζει στρατόπεδο) Πιστεύει ότι έτσι θα αυξήσει τη ζήτηση του ίδιου του Σ.Κόμματος, ούτως ώστε αν μείνει να ανεβάσει τον πήχη των αιτημάτων και οφελών από το Ράμα. Ο Ντούλες πιστεύει ότι μια κίνηση προς τον Τόπι(Το αδερφό του Σπαχίου) θα υποκινήσει τη ζήλια του Μπερίσια. Πάει ξανά λοιπόν για μεταξωτά σώβρακα... αλλά ξεχνάει ότι αυτά θέλουν και επιδέξιους κ... (βορειοηπειρώτη συγνώμη. Αυτό με τα σωβρ... δεν είναι δικό μου αλλά δανεισμός από έναν παλιό φίλο του Ντούλε.)Εγώ πιστεύω πως στόχος του Ντούλε είναι το Δημοκρατικό του Μπερίσια, γιατί αυτό πληρεί όλους τους στόχους του.
Πρώτο. Να είναι βολευτής. Δεύτερο να εξουδετερώσει τους αντιπάλους του Ξέρρα και Μπάρκα. (Ό,τι έκανε με το που πάτησε το πόδι του στο Σ.Κόμμα, επένδυσε τόσα πολλά μέχρι που το κατάφερε να διώξει τον Τάβο απ΄εκεί)Μη σας πάει ο νούς ότι θα διώξει από τη συμμαχία του Μπερίσα το τσάμικο κόμμα.!!!
Τρίτο να γίνει Υπουργός Ένταξης της Αλβανίας. (Ακούσατε τίποτε για ε.ε. μειονότητα....!!) Μετά την 22-α Μαρτίου ο Ντούλες που από καιρό κλείνει το μάτι στο κόμμα του Μπερίσια θα βρει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του ( θα βοηθήσει και η Ελλάδα. Γιατί τον πρέσβη τον έχουμε κολλητό του, για τα μαύρα μάτια;)Θα παρουσιάσει ο Ντούλες στο Μπερίσια τα τρία αιτήματά. "Μαξιμαλίστικα" θα του πει ο Μπερίσια, κόψε κάτι. Και ο Ντούλες ... καλά να αφήσουμε απ΄έξω το θέμα του Υπουργού, αλλά στ΄ άλλα δύο δεν κάνω καμιά έκπτωση για να μη χρειαστεί να πέσει τηλ. από Αθήνα...
Ναι, μα με το που ο Ντούλες δεν γίνεται Υπουργός Ένταξης της Αλβανίας στην Ευρώπη, χάνει και η Αλβανία και η ε.ε. μειονότητα. Οπότε, από τη στιγμή που ο Ντούλες δεν θα γίνει Υπουργός να μη περιμένει δικαιώματα η μειονότητα. Τα υπόλοιπα πιστεύει ότι καλά θα πάνε. Άμεσος στόχος του είναι να φάει τους Μπάρκα και Ξέρρα.
Μπορεί ωστόσο να γίνει μεσολαβητής του Ντούλε προς το Μπερίσια και ο Μέτα, ο οποίος στο άμεσο μέλλον θα βάλει μαζί σε ένα τραπέζι συμμάχων το Κόμμα των Τσάμιδων και το Ντούλε....
Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

Athoe... Kala ta eipes ayti ti fora. Barkas kai Kseras (o agapitos) tha tous erthei apo kei pou den to perimenoun !!!

Ayti tin tyxi aksizoun oi prodotes

Ανώνυμος είπε...

Athoe,tora thimithike o Ntoules na fai ton Ksera me ton Barka?An ithele tous eixe fai pro kerou.otan tou ipe o Berisas na mbi stin kivernisi !!!!Me mia kouventa epekse lathos o Ntoules kai pistevo oti vgazete poli kai dhen perni sostes apofasis.An eine na kerdhisi tin edra tou o Ntoules stin allbaniki vouli touti fora dhen tha tin pitixi an dhen skeftete kai ollous tous borioipirotes pou kovoun voltes stis polis kai sta xoria mas xoris xrimata kai dulia.

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας ρε ντουλε,που σ'εφαγε το μαραζι εσενα για το καλο του τοπου.Ουτε πουτανα να εισουν,τη μια με τον εναν την αλλη με τον αλλον.Αη στα τσακιδια κοπροσκυλο,εισαι πιο επικυνδηνος και απο τους αλβανους.......

Ανώνυμος είπε...

K O P R I T H HHHHHHHHH !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α,Α, που να το βαρέσει το Τόπι! Πάλι το στρίβει...πάλι μας γέλασε εμάς τους σοσιαλιστές;

Δημοσίευση σχολίου