Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πότε θα σπάσουν οι πατερίτσες του Idrizi;

Η συνέντευξη του προέδρου του ΚΕΑΔ στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό NEWS24, την οποία πρώτη εμείς προβάλαμε, προκάλεσε συζητήσεις όχι μόνο στο βορειοηπειρωτικό  κοινό αλλά και  στα αλβανικά μέσα.  Μάλιστα το ιστολόγιο deropoli.com που θεωρεί λασπολόγο και αντι-ΚΕΑΔ- ικο όποιον τολμάει  να κάνει κριτική στο κόμμα και τον πρόεδρο του, έκανε τη συνέντευξη σίριαλ, κάνοντας  την κάθε πρόταση και μία ανάρτηση. Ο επίλογος αυτής της «εποποιίας» έκλεισε (μπορεί και όχι) με την  τελευταία ανάρτηση (Τυχαίο;;!! Ταύτιση «επιχειρημάτων» Ιντρίζι και ημετέρων «πατριωτών») στην οποία η  «Δερόπολη» επιβεβαιώνει τον γνωστό μαθηματικό κανόνα που στην προκειμένη επιβεβαιώνεται με τον εξής τρόπο:

Κάποιοι Βορειοηπειρώτες επικρίνουν το Ντούλε, το PDIU επικρίνει το Ντούλε, άρα αυτοί οι Βορειοηπειρώτες πρέπει να είναι του PDIU!!!
Δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία να γράφαμε αυτό το σύντομο σχόλιο,  αν το προαναφερόμενο ιστολόγιο, θα δημοσίευε κάποιο σύντομο σχόλιο μας.  Να ξεκαθαρίσουμε επίσης ότι συμφωνούμε 100% με τα όσα είπε ο κ. Ντούλες στη συνέντευξη του, αυτό όμως δεν τον απαλλάσσει από τις άλλες ευθύνες που έχει. Δικαιούμαστε  να κάνουμε αυτή την κριτική γιατί εκτός των άλλων, στην αλβανική βουλή είναι  με την βοήθεια και κάποιον συντελεστών του «Βορειοηπειρώτη» ενώ αντίθετα ούτε η ψήφος του «Δεροπολίτη» ούτε του κ. Ντούλε   μέτρησαν στο να βγει βουλευτής.
Κάποιες φορές προβληματιστήκαμε μήπως αυτή η κρητική απαξιώνει αυτούς τους «κουτσούς» θεσμούς που έχουμε και μήπως κάνουμε κακό (δεν έχουμε και άλλους) όποτε να επικεντρωνόμασταν  σε ότι μας ενώνει.  Το κάναμε αυτό το μήνα με την ανάδειξη των προβλημάτων στην παιδεία, με το  θέμα του Λυκουρσίου, με το θέμα της προτομής του Αριστοτέλη Γκούμα κ.α. για τα οποία δεν έδειξαν απολύτως κανένα ενδιαφέρον.  Δεν μπορούμε όμως να μην αντιδρούμε όταν υποτιμούν τη νοημοσύνη μας τόσο πολύ! Έλεος, φτάνει με τις πατερίτσες του Idrizi!  Ο κάθε Idrizi οφείλει να παίρνει την απάντηση του από κάθε εκπρόσωπο μας, δεν μπορεί όμως η μόνη πολιτική μας να είναι το «τσάμικο» που στο φινάλε δίνουμε και εμείς στον Idrizi πατερίτσες. 

Υ.Γ. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς ή πριν ολοκληρωθεί αυτό το «πόνημα»  ήρθε και η νέα ανάρτηση

17 comments:

Ο Ελ Ασυμβίβαστος είπε...

Πολύ σωστός Βορειοηπειρώτη! Ο Ντούλες για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε στα αλβανικά ΜΜΕ για να ανεβάσει γενικώς τις μετοχές του που θα του εξασφαλίσουν την επανεκλογή στην αλβανική Βουλή, χωρίς όμως να δείξει ούτε μια τρίχα ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της εθνικής ελληνικής μειονότητας. Το είπε ξεκάθαρα. Θα συνεργαστεί με όποια συμμαχία θα του εξασφαλίσει την επανεκλογή του και όχι με όποια συμμαχία θα δεσμευτεί για την καλύτερη επίλυση των εθνικών μας θεμάτων. Έδειξε ότι είναι ένας Αλβανός πολιτικός που αναμασάει τα ίδια κάθε φορά που βγαίνει στο γυαλί και λέει ατελώς κοτσάνες. Για δικαιώματα της ε.ε. μειονότητας, τίποτε.
Απεναντίας! Ανέλαβε "πατριωτικά" την υπεράσπιση των ελληνικών συμφερόντων.... με το τσάμικο, το οποίο, όσο συσχετίζεται με την εθνική ελληνική μειονότητα, τόσο περισσότερο σε μπελάδες και σε επικίνδυνα παιχνίδια μας μπάζει. Μετά με το τσάμικο θα ανεβάσει τις πατριωτικές του μετοχές;!. Κάνει έτσι ζημιά και στην Αθήνα η οποία δεν θέλει να αναμοχλεύει τώρα το τσάμικο ενόψει του νέου γύρου διαπραγματεύσεων για τα χωρικά ύδατα και τ΄άλλα διμερή θέματα.
Εμφανίστηκε ο εγκέφαλος της Αλβανικής πολιτικής λαμβάνοντας πόζες προφήτη που δεν εισακούστηκε και βρίσκεται η Αλβανία σ΄αυτή τη μοίρα.
Βγήκε εκεί να πει ότι βρίσκεται πίσω από ζυμώσεις που θα βγάλουν τις πολιτικές εξελίξεις στην Αλβανία από το τέλμα.
Στην ουσία βγήκε στο πολιτικό παζάρι να ανεβάσει τις μετοχές του παίζοντας την γνωστή κάρτα ότι εξυπηρετεί και εκπροσωπεί στην Αλβανία την Αθήνα (όχι ασφαλώς την ε.ε. μειονότητα), ότι έχει από πίσω μερικές δεκάδες χιλιάδες ψήφους που μπορεί να συμβάλει στο να εκλεγούν μέχρι και τέσσερις Αλβανοί βουλευτές μια συγκεκριμένης παράταξης. Ως συνήθως, κάθε φορά πριν αποχωρήσει από μια πολιτική συμμαχία βγαίνει και την κατηγορεί εφ ΄όλης της ύλης, πιστεύοντας ότι δικαιολογεί την απομάκρυνσή του, λησμονώντας ότι ήταν εκεί για να τρυγήσει όλα τα καλά για μερικά χρόνια στη σειρά. Τώρα εμφανίστηκε πρώιμος εραστής του Τόπι.Το κάνει αυτό για να "ζηλέψουν" αλλήλως Μπερίσια και Ράμα με σκοπό να τον καλέσουν στο συνασπισμό του με ανεβασμένους τους όρους Ντούλε. Το κάνει για να γλυτώσει από τις κατηγορίες, πότε με το ΔΚ , πότε με το ΣΚ, όπως μέχρι σήμερα. Το κάνει επίσης για να πει ότι επέλεξε μια συμμαχία που δεν έχει μέσα τους Τσάμιδες και λησμονεί ότι στο προσκήνιο Τόπι είναι ο ΣΠΑΧΙΟΥ.
Ο Ελ Ασυμβίβαστος

Ανώνυμος είπε...

σε πάω πολύ ρε μάγκα. ειμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γραψουν τα τσακαλια σε αυτό το άρθρο

Ανώνυμος είπε...

πσσσσσσσσσσσ, βορειοηπειρώτη φτάνει, τους 'εκανες σκόνη. Τωρα αυτοί είναι τούρμπο φομάμαι θα αρχίσει νέο σιριαλ. Δε σου απάντησαν ακόμα γιατι θα περιμένουν την απάντηση του εθνικού κέντρο, του τζομάκα δηλαδη
Ε ρε γλέντια τι θα δούμε άλλο μέχρι τις εκλογές

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη,να σου θυμησω οτι πριν λιγες μερες διαφωνησες μαζι μου,που σου ειπα οτι το τσαμικο ως βορειοηπειρωτη,δεν με αφορα και οτι ο ντουλε σου ειπα,δεν ειναι εκπροσωπος της ΕΛΛΑΔΑΣ στην αλβανικη βουλη.Το εχω ξανατονισει,οτι ειναι λαθος πολιτικη να εχει σαν κορωνα το τσαμικο.Ελ.Ασυμβιβαστε,παντα συμφωνω μαζι σου.Βορειος....

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερη στήριξη ο Ιντρίζι δεν περίμενε. Τα λόγια του Ντούλε ήταν βούτυρο στο ψωμί για τον Ιντρίζι. Εκεί που οι τσάμηδες είχαν βγάλει τα μαχαίρια μεταξύ τους (Ιντρίζι - Ταχίρι)ήρθε ο Ντούλες και τους συσπείρωσε. Κατά τ' άλλα ο Ντούλες είναι έξυπνος πολιτικός. Άνθρακας, άνθρακας είναι ...

Ανώνυμος είπε...

Έψαχνα να βρω τι έγινε και ο Ντούλε βγήκε στο γυαλί και δεν έβρισκα έναν σοβαρό λόγο, μέχρι που κάποιος μου είπε ότι το Σάββατο έχει συνέδριο στα Τίρανα . Έτσι εξηγούνται όλα . Θέλει να ανεβάσει τις πατριωτικές του μετοχές, να γράφει η Deropoli και φυσικά να παρασυρθεί και κανένας να πάει στα Τίρανα.
Βορειοηπειρώτη είσαι μεγάλη ιδιοφυία! Μπράβο σου! Είναι ακριβώς όπως τα λές. Τον Ντούλε και τον Ιντρίζι περισσότερα τους ενώνουν παρά τους χωρίζουν. Πολιτικά υπάρχει ο ένας χάριν του άλλου. Κάθε φορά που ό Ντούλε αναφέρεται στο τσάμικο δίνει λόγο ύπαρξης του Ιντρίζι και κάθε φορά που ο δεύτερος βρίζει το Ντούλε του ανεβάζει τις μετοχές στα πλαίσια της κλίκας παντα γιατί δεν είμαστε όλοι κορόιδα.

Ανώνυμος είπε...

dule ise enas ftinos politikantis , stamata tis epikinoniakes barufes kai asholisu me usia!

Ανώνυμος είπε...

anwnhme 1.39
an einai patriwtakia oi tabos kseras barkas as kanoun to idio as milisoun enantia tous.
H as akolouthisoun ton doule tote

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Εμένα μ'αρέσει που πολλοί Βορειοηπειρώτες θαμπώνονται από κάτι τέτοιες δηλώσεις και τα ντουλάκια καμαρώνουν. Δεν ακουν πόσο φωναχτά λέει ο Ντούλε στον Ιντριζι "Δως μου τους Έλληνες να σου δώσω τους Τσάμηδες"; Αναρωτιέμαι για πόσο ακόμα θα τρώμε αυτό το παραμύθι.

Ανώνυμος είπε...

Τη πουλημενα κορμια ει μασται εμεισ η βορειο .....βρειζθυμαι καθε μερα το Ντουλε γιατι δεν βρειζουν και η ταμιδεσ τον ιδριζι ασ σποθεσομαι ο Ιροδησ

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Όσο και να φαίνεται περίεργο, αν προσέξουμε με λίγο πολιτική και εθνική ωριμότητα τις εξελίξεις που μεσολάβησαν σε σχέση με την ε.ε. μειονότητα, από το 1992, θα προσέξει ότι όλες τις εθνικές μας διεκδικήσεις τις χάσαμε ακριβώς λόγω της ίδιας συμπεριφοράς που εφαρμόζει "με το τσάμικο" ο Ντούλες τους τελευταίους μήνες.
1992-1994 κατά παραγγελία από τις αλβανικές δομές "πατριώτες", φώναζαν τότε. "Η λύση είναι μία:-η αυτονομία της Βορείου Ηπείρου". Τίποτε όμως πέρα από τα κούφια και ξεπερασμένα αυτά συνθήματα δεν είχαν στο σακούλι τα φερέφωνα αυτά, ούτε τι ήταν η αυτονομία του 1914, ούτε τι στόχους είχαν αυτοί, ούτε πώς θα τους πετύχαιναν. Αποκορύφωμα το επεισόδιο της Επισκοπής, το πογκρόμ του αλβανικού κράτους κατά της ανυπεράσπιστης εθνικής ελληνικής μειονότητας και ο δεύτερος αποδεκατισμός της. Ευτυχώς το αλβανικό κράτος δεν μπόρεσε να περάσει το σχέδιό του ώστε να επιβάλλει δήθεν ως φυσιολογικούς ηγέτες κάποιους από τους πέντε. Η ε.ε. μειονότητα είχε ακόμα την ωριμότητα και κατάφερε να τους απομυθοποίηση, παρά την τερατώδης επένδυση και της ελληνικής πλευράς. Τα Τίρανα, όταν είδαν τις εξελίξεις, τρόμαξαν και με τα χεράκια τους έκαψαν κάποιους απ΄αυτούς (τουλάχιστον τρεις) αποκαλύπτοντας τα ψευδώνυμα που είχαν ως πράκτορες των αλβαν. μυστικών υπηρεσιών.
1996-97-8 οι μεγάλες ταραχές. Ξανά εμφανίστηκαν κάποιοι που φώναζαν ότι ήρθε η στιγμή για την δημιουργία κυβέρνησης του Νότου. Υπάρχουν και τα ονόματα μιας εξάδας που δήθεν κατάρτιζε σχέδια σε μια βίλα.... Τίποτε, όμως η προσπάθεια ήταν καθαρά κερδοσκοπική. Άφησαν όμως εντελώς απροστάτευτη την ε.ε, μειονότητα, η οποία δέχτηκε το βαρύτερο πλήγμα στην Αλβανία λόγω των ταραχών. Σημειώθηκαι επίσης η τρίτη και η μεγαλύτερη μαζική φυγή στην Ελλάδα. Η εθνική ελληνική μειονότητα έχασαν πλέον κάθε ζωντανό κύτταρο αντίδρασης.
1999 και συνέχεια. Η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΣΑΣ γύρισε εντελώς τις πλάτες στις περιοχές με αμιγή πληθυσμό και πήγε να ωθήσει τον εθνικό φρόνημα στη Χιμάρα. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήσουν Έλληνας αν δεν υποστήριζες τις εθνικιστικές φωνές της για τη Χιμάρα. Για το λόγω αυτό την αποκάλεσαν και κολυμπήθρα ελληνικού εθνικισμού. Ξανά όμως τα ίδια άτομα με το Ντούλε και Μπολάνο επικεφαλής, ούτε γνώριζαν το θέμα της Χιμάρας και ούτε ήξεραν τι ήθελαν. Έτσι τους καθοδηγούσαν. Τα εθνικιστικά συνθήματα στη Χιμάρα έφεραν κατά πάνω μας τον αλβανικό εθνικισμό. Οι ανυπεράσπιστοι Έλληνες της Χιμάρας διώχτηκαν έχασαν τις περιουσίες, κρύφτηκαν. Εθνικά υποβαθμίστηκαν. Πίσω όμως απ΄αυτόν τον κούφιο εθνικισμό οι Έλληνες της Χιμάρας έχαναν την ελληνικότητα της Χιμάρας. Δείτε τώρα απ΄άκρη σε άκρη κυματίζουν οι αλβανικές σημαίες σε κτίρια του μαύρου χρήματος με άδειες που έδωσε ο πρώην δήμαρχος.
Τώρα ο Ντούλες βρήκε ένα άλλο αντικείμενο ανέλκυσης του πεσμένου πατριωτισμού του. Την αντιπαράθεση με το τσάμικο. Κατά τους ιδεολόγους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι Έλληνας και πατριώτης, όποιος βάζει μπρος το τσάμικο με σημείο αναφοράς το Ντούλε. Είμαι βέβαιος ότι κανείς δεν θα ακολουθήσει αυτόν τον περίεργο εθνικισμό του Ντούλε. Όπως είμαι σίγουρος ότι η στάση του αυτή θα τονώσει, ενεργοποιήσει και εφαρμόσει τον γνωστό ανθελληνισμό των φανατισμένων τσάμιδων και κάποιων άλλων Αλβανών... Αυτός ο εναπομένουσα ανθελληνισμό έχει έναν όμηρο που εύκολα μετατρέπεται σε θύμα. Είναι η εναπομένουσα ε.ε. μειονότητα. και το πλήγμα αυτό θα μοιάζει ως χαριστική βολή ή ως η άλλη λύση των τσάμιδων.
Ο Ντούλες ρίχνει λάδι στη φωτιά, χωρίς να λαμβάνει κανένα μέτρο προστασίας για την ε.ε. μειονότητα. Είμαι επίσης σίγουρος ότι οι τσάμιδες θα χτίσουν στο Ντούλε ένα άγαλμα

Ανώνυμος είπε...

Tha simfoniso me ton Athoo ayti ti fora, par' olo poy antilamvanomai pos polles fores ta paraleei,pithanos ap tis prosopikes toy kontres kai diafonies me to Dule.

Ανώνυμος είπε...

Έψαχνα να βρω τι έγινε και ο Ντούλε βγήκε στο γυαλί και δεν έβρισκα έναν σοβαρό λόγο, μέχρι που κάποιος μου είπε ότι το Σάββατο έχει συνέδριο στα Τίρανα . Έτσι εξηγούνται όλα . Θέλει να ανεβάσει τις πατριωτικές του μετοχές, να γράφει η Deropoli, φυσικά να παρασυρθεί και κανένας να πάει στα Τίρανα.
Βορειοηπειρώτη είσαι μεγάλη ιδιοφυία! Μπράβο σου! Είναι ακριβώς όπως τα λές. Τον Ντούλε και τον Ιντρίζι περισσότερα τους ενώνουν παρά τους χωρίζουν. Πολιτικά υπάρχει ο ένας χάριν του άλλου. Κάθε φορά που ό Ντούλε αναφέρεται στο τσάμικο δίνει λόγο ύπαρξης του Ιντρίζι και κάθε φορά που ο δεύτερος βρίζει το Ντούλε του ανεβάζει τις μετοχές στα πλαίσια της κλίκας παντα γιατί δεν είμαστε όλοι κορόιδα.

Τσιακουλιστός είπε...

Προσοχή! … Προσοχή! Αύριο όλοι στο συνέδριο

Κύριε βορειοηπειρώτη,
Πάντα σε υπολόγιζα ότι είσαι πρώτος στην σωστή ενημέρωση που κάνεις. Τι έπαθες, τόσο στενοχώρια σου προκάλεσαν οι «Δεροπολήτες» που σε αποκάλεσαν ότι είσαι εχθρικός κατά το Ντούλε; Και εσύ πείσμωσες και δεν γράφεις για το συνέδριο που έχει αύριο μέρα Σάββατο ώρα 10.30 στο μεγάλο παλάτι των συνεδρίων στην πρωτεύουσα της χώρας στα Τίρανα; Δεν κάνεις καλά για την ενημέρωση. Δεν κάνεις καλά, πρέπει να συμβάλεις κάπως για το πανηγυρικό κλήμα που έχει η αυριανή μέρα για τους κεαδίτες και όλες τις μειονότητες στη χώρα των αετών.
Παρά το γεγονός ότι οι έπαρχοι έχουν μεταφέρει στους υπαλλήλους τους την εντολή του αρχηγού, «όποιος τολμήσει να μην πάει αύριο στα Τίρανα θα φύγει αμέσως από τη δουλειά» κυκλοφόρησε εμπιστευτικά ότι ο Ντούλε παρά που εφαρμόζει την πραχτική του Καραγκιόζη «φωνάξτε πληρωμένους τεμπέληδες να λένε ζήτω ο μπάρμπα Γιώργος» «Ζήτω ο Βαγγέλης» δηλαδή, θα αποκαλύψει πότε και που ιδρύθηκε το ΚΕΑΔ. Παράλληλα, λίγο μετά την εκδήλωση, θα ενημερώσει τα μέλη της λέσχης ποια θα είναι τα οφέλη της ομάδας με τη Νέα Συμμαχία.
Θέλω να σε ενημερώσω πως σε πολύ στενό του συνεργάτη είπε λίγο πριν κάνει τις δηλώσεις στο Μπαμπαράμο, πως τελευταία είδε τρεις φορές στο όνειρο το Βασίλη Μέλιο ( τον πρώην πρόεδρο του ΚΕΑΔ). Τι κακό μεγάλο! Και του ζήτησε τις τρεις φορές το ίδιο πράγμα, να κάνει συμμαχία με την κέντρο δεξιά. Το ΚΕΑΔ του είπε είναι στο Λαϊκό Κόμμα της Ευρώπης, από τον καιρό που ήμουν εγώ πρόεδρος και εκεί πρέπει να πας. Το δεύτερο δεν ξέρουμε τι θα γίνει στην Ελλάδα με το Σαμαρά. Ο Γιωργάκης πήρε μεγάλη κατηφόρα. Και τρίτο, ο Μπερίσια είναι απρόοπτος και μπορεί να μένει ξανά στην εξουσία. Ο Ράμα κάπως τα μπερδεύει με τους αμερικανούς, και το φοβάμαι να αντέξεις χωρίς εξουσία μέχρι το 2017!
Καταλαβαίνεις βορειοηπειρώτη την θέση του. Πρέπει να τον στηρίξεις και εσύ γιατί ο μόνος τώρα που συνομιλεί είναι ο μακαρίτης ο Μέλιος. Πάλι καλά αν και αυτός δεν του έγινε εφιάλτης. Ο Κυριαζάτης δεν βλέπεις δεν τα βάζει κάτω με τίποτα. Έκανε δικό του Κίνημα. Παρά την ηλικία του δεν ξεχνάει με τίποτα τι του έκανε ο Ντούλε που δεν τον άφησε να κάνει την αναδιοργάνωση της Ομόνοιας.. .
Πάντως αύριο να είσαι όλο μάτια και αυτιά να μάθουμε όσο πιο γρήγορα γίνετε τι θα πει ο αρχηγός. Δεν νομίζω μέρα μεσημέρι να του εμφανιστεί ο Μέλιος και τον μπερδέψει και αρχίσει να μας μιλάει για το Θιβέτ που σήμερα αυτοπυρπολήθηκαν άλλοι δύο μοναχοί. Κακό μεγάλο τώρα βρήκαν και αυτοί οι μοναχοί να καούν. Ακριβός τώρα που και ο ίδιος είναι μονάχος…
Καληνύχτα και καλά χειροκροτήματα αύριο. Φούλι, όπως είπαμε. Μην ξεχάσεις τη Δευτέρα να μας ενημερώσεις πόσους θα διώξουν από τη δουλειά, αν τολμήσουν και δεν πάνε αύριο στο συνέδριο.
Τσιακουλιστός

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

12.24 Θα απευθυνθώ σε σένα για να δώσω απαντήσεις σε πολλούς άλλους σαν και σένα που με μπερδεύουν. Δεν είχα καμιά σχέση με τον Ντούλε σε προσωπικό είτε άλλο επίπεδο. Συνεπώς ούτε είχα, ούτε έχω, ούτε θα έχω τέτοιου είδους κόντρες. Δεν τον ξέρω καν τον τύπο, δλδ είμαι τυχερός δεν έκανα ποτέ μια χειραψία μαζί του. Ούτε θέλω να ξέρω αν περπατάει με Λεξιους ή με πράσινα άλογα, αν έχει σπίτια στα Τίρανα, στα Γιάννενα ή την Πρέβεζα, την Αθήνα ή σε κάνα νησί. Ξέρω, όπως ξέρεις ότι όλα τα έκανε χωρίς να δουλέψει πουθενά ούτε μια μέρα. Όταν εργάζονταν μεταφραστής δεν είχε ούτε ............... Ό, τι έκανε τα έκανε δουλεύοντας κανονικά τον ελληνισμό.
Βλέπεις ή βλέπετε εκείνο που με χωρίζει και τον θεωρώ εθνικά επικίνδυνο είναι ότι διαφωνώ κάθετα μαζί του στην εθνική πολιτική που ασκεί η οποία είναι μόνο προδοτική για την ε.ε. μειονότητα.
Αν τα παραλέω, διάλογο κάνουμε και με επιχειρήματα, όχι υποκειμενικά και αερολογώντας.... Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

12:24 pros Athoo

Den diafono se polla ap ayta poy les Athooe, alla anarotiemai, ef' oson den ton gnorizeis kan opos les, pos ginetai na ksereis tetoies leptomeries gia ti zoi tou Dule?
Sxetika me thn anyparkri ethniki politiki tou, exeis dikio.
Alla kai pali pistevo pos ontos ekfrazeis kai mia prosopiki pikria mesa ap tous sxoliasmous sou.
Se parakoloytho kairo gia na katalikso ston symperasma ayto.
Theoro pos, se ayto sto opoio tha prepe na stekomaste, einai ti kanei o anthropos aytos gia tin Elliniki Meionotita. Ayto einai poy tha prepe na mas apasxolei, protistos. Makari na eixe thesi enan anoixto stoxo kai na vlepame na paleve gia ayton kai as eixe osa spitia kai aytokinita ithele.Den tha me eniaze katholoy.
Mas leipei o stoxos omos! Palevoyme giati?
Ola ta pragmata prepei na exoyn enan logo gia na ginoyn!
Poios einai o dikos mas logos? Giati allillosparazomaste? Ti einai ayto poy theloyme?

Dystyxos kataligo pos den eimaste kan stin ARXI, kai den ksero an kapote tha ftasoume!

Polla eipa. Exe geia!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοσίευση σχολίου