Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Παραιτήθηκε από το ΛΑ.Ο.Σ. ο Καραθάνος


Ο Μπάμπης Καραθάνος μαζί με τον Μάκη Βορίδη
κατά την προεκλογική εκστρατεία του πρώτου
στις Περιφερειακές εκλογές του 2010.
Την παραίτησή του από το ΛΑ.Ο.Σ. κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος υπέβαλε ο κ. Μπάμπης Καραθάνος, αναπληρωτής ευρωβουλευτής του κόμματος και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, ο οποίος είχε προσχωρήσει το 2009 παραιτούμενος από την Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός αυτό δημιούργησε ένταση και σκηνές απείρου κάλλους.
Ο κ. Καραθάνος μιλώντας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. και το κόμμα για την μεγάλη συμβολή τους στην ανάδειξη των εθνικών ζητημάτων, αλλά

 διευκρίνισε ότι διαφωνεί κάθετα με την τρέχουσα πολιτική του κόμματος και ότι βρίσκεται πιο κοντά στις απόψεις των Βορίδη – Γεωργιάδη. Κατέκρινε μάλιστα τον Πρόεδρο ότι ο ίδιος ουσιαστικά έδειξε την έξοδο στους δύο προαναφερθέντες, μη δίνοντάς στην κοινοβουλευτική του ομάδα την δυνατότητα να ψηφίσει κατά συνείδηση.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Καραθάνος δέχθηκε σφοδρή επίθεση από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και ειδικότερα από την σύζυγο του ετεροθαλούς αδελφού του Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρία Σόκαλη – Παπανδρέου, η οποία επανειλημμένως τον αποκαλούσε προδότη. Ο κ. Καραθάνος, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, απαντώντας της είπε:
«Για να μην κοροϊδευόμαστε, όταν εγώ αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών, εσύ έπαιζες σε πορνό.»
Κάποια άλλα μέλη, όπως και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησαν από τον κ. Καραθάνο να παραιτηθεί από την έδρα του στο περιφερειακό συμβούλιο και εκείνος απήντησε ότι προς το παρόν παραιτείται από το κόμμα και την Κεντρική Επιτροπή και το τι θα κάνει με την έδρα του θα το συζητήσει με τον κ. Καρατζαφέρη προσωπικά. Να θυμίσουμε ότι ο Μπάμπης Καραθάνος είχε εκλεγεί στην Κεντρική Επιτροπή το 2009 πρώτος σε ψήφους.
Από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στο ζήτημα της έδρας της Περιφερείας, είπε ότι την έδρα αυτή την είχε καταλάβει ύστερα από συμπαιγνία μαζί με τους κ.κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, εκτοπίζοντας τον κ. Χρήστο Καλαποθαράκο (πρωταθλητή Kick-Boxing που αντικατέστησε τον Μάκη Βορίδη στην βουλή). Χαρακτήρησε σεβαστή την επιθυμία του και του υπέδειξε να εγκαταλείψει την αίθουσα συνεδριάσεων και να ακολουθήσει τους φίλους του, εννοώντας τους Βορίδη – Γεωργιάδη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dexios.gr, ο κ. Καραθάνος δεν θα χάσει χρόνο και θα ενταχθεί και πάλι στην Νέα Δημοκρατία, χωρίς όμως να διεκδικήσει το βουλευτικό αξίωμα στις ερχόμενες εκλογές.

http://dexios.gr

15 comments:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα να δουμε την τεταρτη αν υπαρχει αναφορα στο βορειοσηπειροσ.gr στο ραδιο αστυ
υγ. το κομμα του καρατζαφερη δυαλυεται για τα καλα δε θα μοθ κανει εντυπωση αν μεινει εκτοσ βουλησ

Ανώνυμος είπε...

1) http://www.parapolitiki.com/2012/03/blog-post_03.html

2) Αναφορικά με το "διάλογο" Καραθάνου-Σόκαλη. Επειδή τυγχάνει να είμαι μέλος της Κ.Ε. και ήμουν παρόν, τέτοιος διάλογος απλά ΔΕΝ έγινε. "Επίθεση" από Σόκαλη έγινε, αλλά τέτοια απάντηση ο Καραθάνος ΔΕΝ έδωσε!

Παναγιώτης Α. Καράμπελας

Ανώνυμος είπε...

Ta mazomata panta sti n dheksia.Mia fevgoun mia erxounte.Opos fenete einai "arrostia".

Ανώνυμος είπε...

babis eise i elpidha mas pidha pidha pidha mas!

Ανώνυμος είπε...

Τι πάθαμε αδέρφια Βορειοηπειρωτες!Μεγάλη η θλίψη.Ευτυχώς που προλάβαμε και κόψαμε τις πίτες.

Ανώνυμος είπε...

Απολυτη ξεφτιλα της ΝΔ. Ο Καραθανος διοριστηκε αμεσως στο ΔΣ της ΣΤΑΣΥ ΑΕ. Με τετοιο ηθος θα κυβερνησει αυριο; Γιατι να ξεφυιλιζεται ετσι ο Βοριδης και η ΝΔ και μαλιστα για ενα τοσο αχρηστο στελεχος;

Ανώνυμος είπε...

Η λλυτρωση της Ν.Δ,ειναι ο καραθανος.Αη κουρευτητε πουθενα.

Ανώνυμος είπε...

are megale ...thano ekanes ti ekanes ston megallo panagiot lezo epesrepses ............

Ανώνυμος είπε...

BUSINESS AS USUAL ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ. ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΟΜΜΑ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΛΙΓΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΑΡΑΓΕ;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, φίλε μας, να αλλάζει πουκάμισα δικαιούται μόνο ο Ντούλες; Ο Καραθάνος δεμ άλλαξε όμως χρώμα πουκαμίσου. Μπλε με διαφορετικές αποχρώσεις φοράει.

Ανώνυμος είπε...

gia soy BABI ATHANATE ksana sta plia limeria alla tora thusu aniksoyn thn porta OI FILISOY KOTTIS KAI LEZO. MI KSEHASIS NA PARI MAZISOY TO D.S. TOY SYLLOGOY TO TRIHA TON EMILIO KAI OLA TA KALA PEDIA

Ανώνυμος είπε...

karathane eisai patriotis !!!
ase tis kourades na ksevromizoun stis alvanikes froytokoultoures k kane douleia doy @!!!
exete dei tora teleytea ayton ton kefalo-grounara .......... na kukloforei me kokkino pokamiso;

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο Καραθάνος έδινε αγώνες για την Βόρεια Ήπειρο όλοι εσείς που σχολιάζεται εδώ δεν είχατε καν γεννηθεί ή και να είχατε, προσκυνούσατε το Τζατζη Ενβέρη! Κάποιοι απο σας συνεχίζεται και το κάνετε ακόμα σήμερα!
Είναι καταντια η κατάσταση των Βορειοηπειρωτών.
Ο Μπάμπης δεν εκανε ποτέ κακό σε κανέναν ούτε πλούτησε απ το Βορειοηπειρωτικό όπως κάνουν οι ΝτουλεΜπολλάνιδες! Ψάξτε λίγο τι μάσσησε ο Μπολλάνος όσο ήταν δήμαρχος και επίσης ο μέγας σοσιαλιστής Ντούλε στα Τίρανα τι καταστάσεις έχει δημιουργήσει!

Ανώνυμος είπε...

Το αποτέλεσμα μετράει.To Βορειοηπειρωτικό ίσως έχει τελειώσει.Ο κόσμος έφυγε χωρίς επιστροφή.
Ο ιστορικός σύλλογος έχει πολύ μεγάλη ευθύνη.
Ασχολήθηκαν με βίζες και όχι να μπουν δυναμικά με επενδύσεις.Αυτοί έιχαν και το χρήμα.Αλλά τι θέλανε;Να γυρίσει ο κόσμος πίσω και αυτοί να μας στέλνανε μακαρόνια και ρύζι.Η πόλη των ΑΓ.Σαράντα , Δέλβινο και Αργυρόκαστρο έπρεπε να τις είχαμε στα χέρια μας.Έγινε το αντίθετο.Για μας είναι ξένες πόλεις γιατι δεν κατοικούνται από έλληνες.Ο σύλλογος Β.Η έχει πολύ μργάλη ευθύνη.

Δημοσίευση σχολίου