Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Μπράβο σε αυτούς που γιουχάρανε την εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ!


Σχόλιο αναγνώστη, για το γιουχάισμα στη Δημητρακοπούλου στο «Παν-Βορειοηπειρωτικό»
Ήμουν από αυτούς που αποδοκίμαζαν, όταν ανέβηκε στο βήμα η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη του γραφείου Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων και Κοινωνικής Ένταξης κ. Δημητρακοπούλου.
Άκουσα από κάποιους να λένε ότι  ήταν οργανωμένο, δεν το πιστεύω  και δεν με ενδιαφέρει, εγώ συμμετείχα στο γιουχάισμα χωρίς να γνώριζα από πριν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.  Οι αποδοκιμασίες (τουλάχιστον οι δικές μου) δεν απευθύνονταν προς την κα Δημητρακοπούλου αλλά προς το ΠΑΣΟΚ και δεν αποδοκίμαζα το ΠΑΣΟΚ για την πολιτική του γενικά αλλά για την αντιμετώπιση που έχει προς τους Βορειοηπειρώτες, γιατί αυτός ήταν ο λόγος της συγκέντρωσης.

Η κα Δημητρακοπούλου είναι παρούσα σε κάθε συγκέντρωση Βορειοηπειρωτών και μπορώ να πω πως ως πρόσωπο που είναι συμπαθής αλλά είναι απαράδεκτο και προκλητικό ένα εθνικό θέμα όπως το δικό μας, να αντιμετωπίζεται αποκλειστικά από τη γραμματεία ειδικών πληθυσμιακών ομάδων, δηλαδή με μετανάστες, τσιγγάνους κλπ. Σε βαθμό μάλιστα που απαγορεύει τους βουλευτές όπως τον κ. Παντούλα και άλλους που έχουν χρόνια που ασχολούνται και γνωρίζουν το βορειοηπειρωτικό, να εκπροσωπούν το κόμμα σε εκδηλώσεις βορειοηπειρωτών, γιατί σύμφωνα με την ηγεσία είναι αρμοδιότητα των ειδικών πληθυσμιακών ομάδων!!!
Μπράβο σε όσους γιούχαραν και αν δεν ήταν οργανωμένο, λέω την επόμενη φορά να οργανωθούμε… 

Σημείωση: Στο κείμενο έγιναν κάποιες διορθώσεις, χωρίς να αλλάζει το περιεχόμενο

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όσους αποδοκίμασαν την συντρόφισσα Δημητρακοπούλου. Το ότι το καλύτερο μπορούσε να γίνει. Έχει μάθει να βλέπι τους βορειοηπειρώτες αγκάθια για τον διεθνή σοσιαλισμό. Πρέπει να ξέρουμε πως στην ηγεσία του σοσιαλιστικού κόμματος της Αλβανίας έχει εκφραστεί πως δεν την ενδιαφέρει το νότιο τμήμα της Αλβανίας όπως λέγετε στο ΠΑΣΟΚ( η ελληνική εθνική μειονότητα) , αλλά η νίκη του σοσιαλισμού στη γείτονα χώρα. Τα θέματα διαχωρισμού που ζητάς κύριε αναγνώστη από του πακιστανούς μην το ψάχνεις ούτε από την συντρόφισσα εν λόγο, ούτε και από τους άλλους του "μαντιού" της. Δεν βλέεπις ότι δίνουν μόνο κίνητρα φηγής απο την ιδιαίτερη μας πατρίδα; Όσο αφορά τον Παντούλα, θέλει παντόφλα γιατί στη Βόρειο Ήπειρο μόνο ο Ντούλε τον ενδιαφέρει και τα κοινά συμφέροντα που έχουν οι δυο τους με επιχειρήσεις ακόμα και στους Αγίους Σαράντα. Μακρυά τα δύο αυτά τα άτομα από τον χώρο μας. Να οργανωθούμε, να γίνουμε ένα, να γίνουμε δύναμη φίλε για να μας υπολογίζουν, τώρα γυροφέρνουν να πάρουν κάποια ψήφο από εμάς και τίποτα άλλο. Να είσαι καλά και να ξέρουμε τι ζητάμε.

Ανώνυμος είπε...

Par oti einai to mono atomo edw k xronia pou pataei stis ekdiloseis mas afti krazoume!
entaksi mporei na min ta laei k toso kala aloste den einai politikos ap oti fainete alla toulaxiston prepei na tis anagnorisoume oti afti pataei xronia sto xoro mas oxi san kapious pou miristikan psifo tora pou pirame taftotita kai trexoun.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη μην βγάζεις την ´´σκεψή´´ του κάθε ´´προβλιματισμενου ´´ στο μειντανι , δεν νομίζω ότι εμποδίζει κανένας στο ΠΑΣΟΚ οι Βορειοηπειρώτες ανάλογα με τα προσωντα τους να μπουν και σε άλλους τομείς. Ο τομέας αυτος ,ιδιο εχουν και στην νεα δημοκρατια εχουν φτιαχτει στι βασι μιας λογικης οχι επειδη ετσι τους καπνισε , ας μην αμφισβητουμε οι ιδιοι τον εαυτο μας παει τελειωσε ελληνες ειμαστε , παμε παρακατω μην δινουμε μμαχες οπως ο δον κιχωτης . τα στελέχη τον τομεον αυτον κρίνοντε απο μας αν λύνουν τα προβλήματα των βορειοηπειρωτων και εκεί πρέπει να σιγκεντρωθει κανεις . Τώρα για την κα Δημητρακοπούλου , δεν νομίζω ότι έχει το κύρος στο ΠΑΣΟΚ για να πιέσει αρκετά για την λύση κάποιον προβλημάτων σε αυτη την δύσκολη κατάσταση για την οποία ελληνική κυβέρνηση και επιδι ερωτοτροπει με το κεαδ περισσότερο γιατι της αρέσουν οι τεμεναδες που της κάνει ο τζομακας και η παρέα παρά επιδι ξέρει τι σιμαινει Βόρειοηπειρωτικο φενετε να διχάζει . Όλα τα αλλα έιναι κουραφεξαλα δηλαδή για να ικανοποιήσουμε τον προβλιματισμενου φίλο μας να διαγράψουμε απο τα κόμματα όλους τους ξένους η να φτιαξομε ένα ιποτομέα ξένων για απέλαση. αυτου του είδους οι σκέψεις έχει δείξει η ιστορία που οδηγούν ....

Δημοσίευση σχολίου