Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΝΕΒ: Η Νεολαία θα στηρίζει ενέργειες που έχουν στόχο την πραγματική και ουσιαστική ενότητα, από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχονται


Σχόλιο "Βορειοηπειρώτη"
Ανακοίνωση για το Παν-Βορειοηπειρωτικό Αντάμωμα
Την  Κυριακή 11 Μαρτίου 2012, έλαβε χώρα  το 1ο «Παν-Βορειοηπειρωτικό Αντάμωμα» στην Αθήνα, στο γήπεδο του Sporting. Την πρωτοβουλία ανέλαβε η οργάνωση «Ομόνοια» και σε συνεργασία  με τους εν’ Ελλάδι βορειοηπειρωτικούς φορείς  διεξήχθη μια επιτυχημένη εκδήλωση.
Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε ικανοποιητική και το γήπεδο πλημμύρησε από τις πολύχρωμες στολές όλων των περιοχών της Βορείου Ηπείρου και τους ήχους του κλαρίνου πολλών και σημαντικών  μουσικών-καλλιτεχνών.
Η εκδήλωση πέραν του πολιτιστικού της χαρακτήρα, θέλησε να περάσει το μήνυμα της ένωσης του χώρου, γεγονός στο οποίο στάθηκαν και οι δυο πρώτοι ομιλητές κ.κ Βασίλης Μπολλάνος, πρόεδρος «Ομόνοιας» και Ευάγγελος Ντούλες, πρόεδρος ΚΕΑΔ.

Η έναρξη έγινε με πρώτο το χορευτικό της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών», όπου τα μικρά βορειοηπειρωτόπουλα  έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις χορευτικές τους φιγούρες. Αίσθηση προκάλεσε το πανό που κρατούσαν οι μικροί χορευτές στο κλείσιμο της παρουσία τους με το μήνυμα: «Βόρειος Ήπειρος-Γη Ελληνική»,«Δεν πουλάμε-Δεν Ξεχνάμε!».
Ακολούθησε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, αποτελούμενο όχι μόνο από βορειοηπειρωτικά χορευτικά συγκροτήματα και πολυφωνικά, αλλά και από ακούσματα ηπειρωτικά, κρητικά καθώς και ποντιακά.
Εκ’ μέρους της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μας χορευτές, να ευχαριστήσουμε τους γονείς τους για την έμπρακτη  στήριξη και συμπαράσταση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον χοροδιδάσκαλο κ. Νικόλαο  Ζέκη καθώς και στον Βασίλη Καλκάνη και την ορχήστρα του για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Κλείνοντας, ευελπιστούμε κινήσεις σαν και αυτές να συνεχίσουν και να έχουν στόχο την πραγματική και ουσιαστική ενότητα όλων. Η Νε.Β πάντα θα στηρίζει ενέργειες με γνώμονα το κοινό καλό, από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχονται.
 Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Σχόλιο «Βορειοηπειρώτη»:
Όταν από τους έξι έλληνες βουλευτές του αλβανικού κοινοβουλίου (είναι περισσότεροι αλλά τόσοι έχουν ελληνική συνείδηση) καλείται μόνο ένας, όταν δεν καλέστηκε η «άλλη» άποψη για τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου που εκφράζεται με το νέο κόμμα και όταν ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ μιλάει σαν οικοδεσπότης, μπορείς να πεις ότι το αντάμωμα ήταν καθαρά κομματικό. Το επιχείρημα ότι αγνοούμε το Μέγκα για να μην το «νομιμοποιήσουμε» δεν ισχύει γιατί στις προηγούμενες εκλογές μόνο αυτοί ήταν οι αντίπαλοι της «Ομόνοιας» (μάλιστα για τη συντριβή του κάποιοι φίλησαν αλβανικές κατουρημένες ποδιές), οπότε δεν μπορείς να πεις πως δεν τους γνωρίζεις. Φυσικά και το κάθε κόμμα δικαιούται να κάνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις αλλά ας μη παρουσιάζονται από τη ΝΕΒ ως «ενωτικές»! Εκτός και αν ο λόγος που δεν αναφέρονται στα συγχαρητήρια οι διοργανωτές δεν είναι τυχαία παράληψη…

42 comments:

Ανώνυμος είπε...

Με το σχόλιο σου αυτό τι θέλεις να πετύχεις, Βορειοηπειρώτη, γιατί δεν σε κατάλαβα;

Βορειοηπειρώτης είπε...

Για να είμαι ειλικρινής, δεν στόχευα κάπου όταν το έγραφα. Είναι η άποψη μου και την εκφράζω, δεν δικαιούμαι να τον κάνω;
Το αν θα είναι χρήσιμη δεν το γνωρίζω, αλλά έχω την εντύπωση πως όταν είναι ειλικρινής και χωρίς κίνητρα όπως στην προκρειμένη, αν δε θα ωφελήσει , σίγουρα δε θα βλάψει…

Ανώνυμος είπε...

Μια τρύπα στο νερό θέλει να πετύχει. Κάτι δεν παει καλα στη λογική του Βορειοηπειρωτη τον τελευταίο καιρο και μάλλον τον έχει τυφλωσει η εμπάθεια προς το Ντουλε. Βρε αδερφε, απο ποτε η ΟΜΌΝΟΙΑ αγκαλιάζει όλους τους βουλευτες των Αλβανικων κομμάτων, θα μας τρελανεις; Ησουνα ποτε στην ΟΜΌΝΟΙΑ και γινόταν αυτο; Απο ποτε η ΟΜΌΝΟΙΑ πρέπει να γίνει το ηθικό άλλοθι για όλους τους ρουφιανους; Απο ποτε η ΟΜΌΝΟΙΑ θα πρέπει απλά να κόβει πιτες μαζι με όλους, και μετα ο καθένας να εξυπηρετεί τα δικα του συμφέροντα απο όποιο μαγαζί τον βολεύει; Που ξανακουστηκαν αυτα; Η ΟΜΌΝΟΙΑ ειναι η οργάνωση την εθνικής ελληνικής μειονότητας και εκπροσωπείται πολιτικά απ το ΚΕΑΔ. τόσο απλά. Τώρα αν εσένα αυτο δεν σου αρέσει ειναι δικο σου πρόβλημα αλλα μην τις ξαναλεα αυτές τις βλακείες γιατί ένας σοβαρός άνθρωπος θα πει ότι είσαι αλλου για αλλου.
Ενωτική ήταν αυτη η εκδήλωση γιατί συμμετείχαν για κοινο σκοπό φορείς και άνθρωποι που κατα καιρούς τους χωρίζουν διάφορα πράγματα. Και όμως για χάριν της ενωτητας και της παράδοσης μας κατάφεραν να συνεργαστούν αρμονικά και πετύχουν αυτο το αποτέλεσμα. Και του χρόνου ακόμα καλύτερα. Ένας ειναι ο στόχος, το αίσθημα της ενωτητας, το αίσθημα ότι είμαστε μια κοινότητα και πρέπει να έχουμε κοινούς σκοπούς και στόχους, το αίσθημα ότι η δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας, την παράδοση μας και τον πολιτισμο μας. Και φυσικά ειναι αυτη και μια πολυ καλη ευκαιρία να ενημερώνεται ο κόσμος για τα μεγάλα προβλήματα της ιδιαίτερης πατρίδας μας και για το τι κάνουν η ηγεσία της ΟΜΌΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ γι αυτα. Και ειναι και ένα πολυ καλο μήνυμα ενωτητας προς τους Αλβανούς που νομίζουν ότι έχουν καταφέρει να μας διαλύσουν. Ελπίζω του χρόνου να γεμίσει το ΣΕΦ και να είμαστε πρωτοσέλιδο στα αλβανικά μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και έχεις όλο το δικαίωμα να εκφράζεις την άποψή σου, αλλά έχω την εντύπωση και εγώ, εάν μου επιτρέπεις, πως δεν είναι τόσο αγνό και αθώο το σχόλιό σου και στόχο έχει αν προκαλέσει και να δημιουργήσει ίντριγκα.

Ανώνυμος είπε...

esy alhtheia h methismenos eisai h piomenos.
kala ta les. na sou thesw ki egw ena erwthma:
esu giati kathgorhs tous aristerous boreiohpeirwtes? kai autoi san esena einai.
dld les as kalousame kai ton tabo????????
apo pote apekthses tetoia pisteuw boreiohpeirwth?

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη,να μην κριβόμαστε πίσω από το δάχτυλο. Σου στέλνω την ανακοίνωση της ομόνοιας για την εκδήλωση που γράφει: Κυριακή 11 Μαρτίου 2012, ώρα 10 πμ, κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΣΠΟΡΤΙΓΚ (στάση ΗΣΑΠ - Αγ. Ελευθέριος), στην Αθήνα.

Πρόγραμμα:
Ομιλίες:
11:00 - 11:15: 2012. Έτος απογραφής των Βορειοηπειρωτών απανταχού της γης. Από τον Βασίλη Μπολάνο - Πρόεδρο ΟΜΟΝΟΙΑΣ
11:15 - 11:30: Η σημερινή πολιτική κατάσταση στην Αλβανία και ο ρόλος της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας σε αυτήν. Από τον Βαγγέλη Ντούλε - Πρόεδρο ΚΕΑΔ

11:30 - 11:45: Χαιρετισμοί επίσημων προσκεκλημένων
11:45 - 13:45:
Χορευτικά συγκροτήματα
από αυτό και μόνο βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν έχουμε ούτε ενοτική, ούτε πολιτιστική εκδήλωση αλλά εκδήλωση του ΚΕΑΔ με εντολή για παραπλάνιση του κόσμου για να εξουδετερόσουν το Κόμμα των Ελλήνων. Γράψε και αυτό είναι μια άλλη αποτυχία Ντούλε.! Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

" μόνο αυτοί (MEGA) ήταν οι αντίπαλοι της «Ομόνοιας»"

Κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια!!!

Οι αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι Αλβανοί.-

Βορειοηπειρώτης είπε...

Η εκδήλωση ήταν εξαιρετική και αξίζουν πολλά μπράβο στους διοργανωτές αλλά θα ήταν πιο ειλικρινείς αν την έλεγαν Παν-Κεαδική ή έστω Παν Ομονοιακή, γιατί Παν-βορειοηπειρωτική δεν ήταν. Μπορεί να μη σου αρέσει η άποψη μας αλλά θα συνεχίζουμε να τη λέμε και ας κάποιοι νομίζουν ότι απορρέει από εμπάθεια. Συμφωνούμε σε μια Ομόνοια ανεξάρτητων ελλήνων αγωνιστών και ας μείνουμε 10%. Συμφωνούμε επίσης και σε μια Ομόνοια που κάνει συμβιβασμού χάριν της ενότητας και της αποτελεσματικότητας στην χάραξη πολιτικής που απαιτεί «κουκιά». Η σημερινή Ομόνοια δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο, είναι μάλλον και τα δύο γιατί έχει και πατριώτες για να την «κατοχυρώνεται» αλλά στο άλλο κομμάτι δεν μιλάμε για συμβιβασμούς αλλά έχουμε έναν Ντούλε που βιάζει κατ’ εξακολούθηση την Ομόνοια και την ιστορία της και το μόνο που κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια είναι να παράγει «προδότες», ίσως γιατί είναι το μόνο του στήριγμα αφού για τον τόπο που έχει ανάγκη από παιδεία, πολιτισμό, ανάπτυξη, προστασία, όχι μόνο δεν πρόσφερε τίποτα, αλλά δεν έκανε καμία απολύτως συγκεκριμένη πρόταση, εκτός και αν σε ικανοποιεί το ευρωπαϊκό όραμα που έχει για την Αλβανία!!! Κάποιοι δέχτηκαν να γίνουν υπηρέτες σε αλβανικά «παλάτια» για να επωφεληθούν προσωπικά και δεν μπορείς να τους αρνηθείς την ελληνικότητα και το ενδιαφέρον τους για τον τόπο. Σίγουρα κάποιοι από τα μικρότερα ελληνικά κόμματα στην Ελλάδα θα σε εκφράζουν περισσότερο (όπως του Βορίδη πχ) αυτό όμως δε σημαίνει πως αν ανήκεις σε ένα μεγάλο κόμμα «μνημονίου» ότι αρνήθηκες τον πατριωτισμό.
Τέλος, ωφέλει έχει και η καλύβα που φτιάξαμε όλοι μαζί και λέγεται «Ομόνοια» και είναι πιο ανήθικο να την θεωρεί κάποιος σπίτι του πατέρα του, σε σημείο μάλιστα να χαρακτηρίζει προδότες και τους πρώτους κατασκευαστές

Ανώνυμος είπε...

Kai giati Borioipiroti, den egrafes tIn apopsi soy se ena apoklistika diko sou arthro kai eprepe na to syndeseis nte kai kala me th NEB?

Ανώνυμος είπε...

Οι νεβιτες να εφαρμόσουν πρώτα την ενοτιτα στον σύλλογο της νεολαίας που το έχουν κλειστο μαγαζάκι , έιναι γνωστή η πόρια τους μια ουρά του ντουτση, μια του ζοτου, τώρα του περιφιμου καραθανου, οι έρωτες με το Ντουλε ξανααναβουν , η ενοτιτα για αυτούς έιναι θέμα διμοσιον σχεσεον και όχι σταθερότητας , μεγάλοι πολιτικοί οι νεβιτες , το να ασχολιθουν με κανά προβλιμα ουσίας δεν μπορούν , όλο επιδιξεις . Για σοβαρευτιτε νεβιτες και νεβιτισες.

Ανώνυμος είπε...

Παρά τη συμπάθεια που έχω για τη ΝΕΒ και τους νεβίτες, έχουν κάθε δικαίωμα να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις έκφρασης πατριωτικού πνεύματος από τα βορειοηπειρωτικά μορφώματα, αλλά την εκδήλωση ενός μορφώματος δεν μπορεί να την αποκαλούν ενωτική, ενώ καταφέρεται στ' άλλα μορφώματα του συνόλου.

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Η ΝΕΒ με την ανακοίνωσή της έδειξε ότι εκείνο που την ενδιαφέρει είναι να βγει λίγο στο γυαλί. Δεν μιλάει για υψηλούς εθνικούς στόχους και εθνική ενότητα, αλλά για την παρουσία των μικρούλιδων της στο σπόρτιγκ. Έκλεψαν εκείνοι την παράσταση εποφελήθηκε και η ηγεσία της ΝΕΒ. Έδειξε επίσης ότι είναι εφήμερη και φτηνιάρικη στα βορειοηπειρωτικά της πιστεύω και επειδή δεν έχει ούτε πιστεύω και ασφαλώς ούτε κότσια για να αγωνιστεί ζητάει κι αυτή μια ομπρέλα για να βάλει το κεφάλι της μέσα. Είδε ότι το ΜΕΓΑ σκόνταψε και ότι του Ντούλε του φούσκωσαν τα πανιά έτρεξε εκεί.
Η ενότητα αγαπητή ΝΕΒ δεν γίνετε εξυπηρετώντας τα εφήμερα και μικρά συμφέροντα κάποιων. Πολύ οπορτουνιστικό αυτό, όπου ακούω για ενότητα, πάω. Σαν να λέμε όπου ακούω κλαρίνα πάω, ή όπου γάμος και χαρά η ΝΕΒ πάντα μπροστά.
Ασφαλώς η πολιτική της ενότητας πρέπει να μοιάζει με τα κλαρίνα. Όπως μας ενώνουν οι χοροί και τα τραγούδια μας θα πρέπει να μας ενώνουν πολιτικά οι κοινοί εθνικοί στόχοι. Για να αποφασίσουμε να μετάσχουμε σε μια εκδήλωση που ισχυρίζεται για την ενότητα, θα πρέπει να δούμε πρώτα πόσο εξυπηρετεί την ενότητα. Στην προκειμένη περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ_ΚΕΑΔ εκμεταλλεύτηκαν τον όρο και την ανάγκη ενότητας. Έκαναν μια επιπλέον κατάχρηση του όρου και απώθησαν πιο μακριά την ενότητά μας. Αύριο θα καλέσει σε παρόμοια εκδήλωση το ΜΕΓΑ, μεθαύριο κάποιος ή κάποιοι βουλευτές, τι σημαίνει ότι ο κάθε πλευρά κάνει την ενότητά της, άρα εξυπηρετούμε τη διάσπαση... Τι όποιος μαζεύει κάποιον κόσμο αυτός είναι ο πιο ισχυρός.
Αγαπητοί της ΝΕΒ και όλοι οι άλλοι. Μέχρι τώρα ο Ντούλες και η κλίκα του έκαναν κατάχρηση την προσδοκία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μας έφεραν στο σημείο διάσπασης που δεν πάει άλλο. Και εσείς ήσασταν προϊόν αντίδρασης σ΄αυτή την κατάντια.
Τώρα ή ίδια ομάδα εθνικής αλητείας όχι μόνο δεν φέρνει ευθύνη γι΄αυτή την κατάντια, αλλά έρχεται να αναλάβει ρόλο ενότητας, (λύκος με τη συκοταριά της ε.ε. μειονότητας κρεμασμένη στο λαιμό του μοιάζει ο Ντούλες και η παρέα του) Και όσοι του πάνε από πίσω νεροκουβαλητές τους είναι για να κρατάει ο λύκος πιο φρέσκα τη συκοταριά αυτή. Που σημαίνει ότι μόλις τρώει κάποιων στελεχών βορειοηπειρωτών καλεί άλλους. Όπως το θεριό της Μπίστρισας.... Διαλέγεις ΝΕΒ
Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

Για καθίστε καλα βρε μάγκες. Επειδή κάποιοι για τους δικούς σας λόγους βρεθηκατε έξω απ την ΟΜΌΝΟΙΑ τώρα θέλετε η ΟΜΌΝΟΙΑ να γίνει γυφτικο ασκερι και να τους αγαπάει όλους λες και ειναι ίδρυμα; Γιατί όταν ήσασταν στην ΟΜΌΝΟΙΑ λέγατε προδοτη τον Ταβο; Τώρα σε τι διαφέρει ο Ξέρρας απ τον Ταβο; Δεν ειναι το ίδιο ρουφιάνος; Σε τι διαφέρουν αυτοι του mega που έφτιαξαν δικο τους μαγαζί για να εξυπηρετήσουν τα δικα τος συμφέροντα που ξαφνικά η ΟΜΌΝΟΙΑ πρέπει να τους αγκαλιάσει; Και τι έχουν κάνει; Ας κάνουν, ας αποδείξουν και μετα μιλάμε. Δεν κατάλαβα, πολιτική με αντιπολίτευση στην ΟΜΌΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ θα κάνουν; Αυτός ειναι ο στόχος τους; Και επειδή εσείς τώρα είστε απέναντι ξαφνικά απενοχοποιηθηκαν όλοι, και ο Ταβος και ο Ξέρρας και όλοι; Αμ δεν παει έτσι. Και όσο και να βριζετε, η μόνη φωνή για τον Ελληνισμό ήταν καινμεχρι στιγμής παραμένει η ΟΜΌΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ. Οσο και αν αναγκαία μπήκαν και σε μια λογική διαχείρισης εξουσίας, και μοιρασιάς θέσεων ( έτσι ειναι η πολιτική και οποίος λέει το αντίθετο ειναι η βλάκας ή λέει ψέμματα) , ειναι οι μόνοι που και στην Αλβανία και στην Ελλάδα διεκδίκησαν πράγματα. Και στο "τι κέρδισαν ή τι έκαναν" θα απαντήσω πως το διεκδικώ δεν σημαίνει κερδιζω απαραιτήτως. Για να κερδίσεις χρειάζεται στήριξη δυνατή απ το εθνικό κέντρο ( που δεν υπήρξε ποτε) και στήριξη δυνατή απ τον κόσμο. Και ο κόσμος μας δυστυχώς αποδεδειγμένα αδιαφορεί. Αν κατα καιρούς έχουν επιλυθεί θέματα όπως βιβλία, συντάξεις, δελτία ομογενών, κλπ ειναι γιατί πάντα πίεζαν οι ηγεσία της ΟΜΌΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ. και αυτούς τους αγώνες η Ελλάδα τους γνωρίζει και γι αυτο μέχρι στιγμής τους έχει βασικούς συνομιλητές και τος στηρίζει ως μοναδικούς εκπροσώπους της μειονότητας. Αυτη ειναι η αλήθεια. Τώρα το MEGA και ο ΑΝΤ1 αν θέλει να κερδίσει την εκτίμηση πρέπει να κερδίσει πρώτα την εμπιστοσύνη του κόσμου, να αποδείξει το πατριωτικό του εργο και μετα να μιλήσει. Φτάνει το τι έκαναν οι άλλοι. Ας δείξουν τι μπορούν να κάνουν αυτοι. Για να σταματήσουμε να τους λέμε ρουφιανους. Γιατί μέχρι τώρα ο ρόλος τους και ο λόγος τους μόνο διασπαστικος ειναι. Όσο για τα καθικια που κατεβαίνουν με τα αλβανικά κόμματα, ήταν ειναι και θα παραμείνουν ρουφιανοι είτε ειναι δεξιά είτε αριστερά είτε στο κέντρο.

Ανώνυμος είπε...

katw ta heria apo tous sintrofous agonistes tis neb!
me sevas kasteros aneksartitos socialistis!

Ανώνυμος είπε...

10 :57 oxi roufianies apo roufianous se roufianous o roufiane.

Ανώνυμος είπε...

pros 10 57 oxi roufianies apo roufianous se roufianous oo roufiane!

Ανώνυμος είπε...

που την ειδατε την επιτυχια? για παν βορειοηπειροτικο ανταμωμα η συμετοχη ηταν το πολυ-πολυ 0,5% μαζι με τα κλαρινα.

Ανώνυμος είπε...

Athoe, ti pikra einai ayti pou vgazeis?! xaxaxaxa

Sto antamwma pera apo ti Ne.B symmetixan kai oloi oi alloi voreioipirotiki syllogoi tis athinas kai tis patras (17 sto synolo).

Oi monoi pou ithelimena emeinan ekso kai sampotarizan apo tin proti mexri tin teleytaia stigmi tin ekdilwsi htan kapoia "leventopaida" tou MEGA. Den distazan malista kai dimosia na milane gia giaourtia, avga, ntomates, ktl ktl....

Vevaia... ta valan ola ekei pou kseroun!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αθώε, πριν μιλήσετε για τη ΝΕΒ μηπως θα πρεπε να το ξανασκεφτείτε γιατί εκτίθεστε;;;

νεβίτης

Keravnios είπε...

Καλά που κάνεις κανά πικάντικο σχόλιο Βορειοηπειρώτη για να αποκτά λίγο ενδιαφέρον η βαρετή, μίζερη και κοιμισμένη μας ζωή. ας τα κάνουμε λίγο λιανά: Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια εθνική οργάνωση με συγκεκριμένη πορεία, ορισμένη θέση, ιδεολογία, πολιτική και παρουσία. Όταν διοργανώνει μια εκδήλωση λοιπόν (όπως και αν την βαφτίζει), είναι λογικό να καλεί αυτούς στους οποίους απευθύνεται. Προφανώς η ΟΜΟΝΟΙΑ καλεί όλους τους Βορειοηπειρώτες αλλά από εκείνους που τα συμφέροντα, οι θέσεις, οι απόψεις και τα έργα έρχονται σε αντίθεση με την δική της παρουσία, μάλλον δεν περιμένει ανταπόκριση. Περιμένει, ελπίζει και διεκδικεί από εκείνους που χρειάζονται την σκεπή της σε έναν κοινό αγώνα με κοινά αιτήματα. Φαντάζομαι ότι δεν διαφωνείς μέχρι εδώ πατριώτη.

Αν λοιπόν υποθέσουμε πως ο τίτλος "πανβορειοηπειρωτικό" σε πειράζει τόσο πολύ ή ότι τον θεωρείς παραπλανητικό πρέπει να ανακαλύψεις τους λόγους για τους οποίους σε πειράζει.
Είναι παραπλανητικός ο τίτλος; Είναι αναληθής; Όταν ένας τίτλος δίνεται πριν την ολοκλήρωση του έργου, προφανώς ενδέχεται να μην εκφράζει το αποτέλεσμα αλλά την πρόθεση. Επομένως, η ΟΜΟΝΟΙΑ σωστά έδωσε τον τίτλο αυτό αν σκόπευε σε μία εκδήλωση με καλεσμένους όλους τους Βορειοηπειρώτες όλων των πολιτικών, οπαδικών, σεξουαλικών κλπ πεποιθήσεων. Απαγορεύτηκε σε κανέναν η είσοδος, στο δημόσιο κάλεσμα προς όλους τους Βορειοηπειρώτες; αποκλείστηκε κανείς; Μάλλον όχι.
Τότε ποιο είναι το πρόβλημα; Το γεγονός ότι δεν εστάλθησαν ατομικές προσκλήσεις και δεν δόθηκε βήμα στον Ξέρα και τον Κίτσιο;
Αναρωτιέμαι, από την στιγμή που γνωρίζεις πολύ καλά πως κάτι τέτοιο ούτε μπορούσε ούτε έπρεπε να γίνει, γιατί θέτεις με τέτοια "αφέλεια" τον προβληματισμό αυτό; Θες να δώσεις τροφή για σκέψη στους συμπατριώτες μας ή σε απασχολεί και σένα; Αν σε απασχολεί, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω λίγο ακόμη:
1. Πανβορειοηπειρωτικό αντάμωμα επειδή απευθένεται εις άπαντας τους Βορειοηπειρώτας
2. Εκείνοι που διαφωνούν με την ΟΜΟΝΟΙΑ - αν όχι την εχθρεύονται, είναι καλοδεχούμενοι στην εκδήλωση.
3. Στο περιορισμένο πρόγραμμα ομιλιών προφανώς δεν χωρούν οι διαφωνούντες, έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε από το να αναλωνόμαστε σε ανακύκλωση διαφωνιών. Γιατί πρέπει να λάβουν ιδιαίτερη πρόσκληση οι διαφωνούντες, πόσο περισσότερο αξίζουν από τον "απλό" Βορειοηπειρώτη;
4. Είναι σίγουρο πως δεν υπήρχε περίπτωση να χωρέσουν 200 ή 300 χιλιάδες ή όσοι είμαστε τελοσπάντων Βορειοηπειρώτες σε ένα στάδιο. Αυτό αφαιρεί την δυνατότητα να ονομάσουμε πανβορειοηπειρωτικό το αντάμωμα; Μήπως η Πανηπειρωτική πρέπει να αλλάξει ονομασία; Μήπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να λέγεται απλώς Αθηναϊκός; ο ΠΑΟΚ να βγάλει το Π από το όνομά του;
5. Η απουσία πολιτικών στελεχών με καταγωγή από την Βόρειο Ήπειρο, οι οποίοι με την στάση και τα έργα τους έχουν πολεμήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τόσο λυπηρή όσο η απουσία Αλβανών εκπροσώπων.
6. Η απουσία του Ξέρρα γιατί πρέπει να είναι πιο σημαντική από την απουσία του Κώστα, του Γιώργου, της Μαρίας;

Ανώνυμος είπε...

κεραυνιε εισε ενα πολιτικο τερας που εγενισε ι σιμαρα. ετσι σε θελω με επειχηρηματα.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Κεράυνιε, δεν διαφωνώ και πολύ μαζί σου, μάλιστα αν θα διάβαζες προσεκτικά και τα υπόλοιπα σχόλια μου και όχι μόνο αυτό της ανάρτησης θα είχες λάβει και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτεις!
Επειδή σε κάποιο προηγούμενο διάλογο μας άργησα πολύ να σου απαντήσω και πιθανών να μην είδες το σχόλιο, σου απαντώ άμεσα με συντομία για να σε προλάβω.
1. Η απορία μου, χωρίς να με ενοχλεί βέβαια γιατί με απασχολούν πιο σοβαρά ζητήματα, είναι γιατί ο πρόεδρος της Ομόνοιας δεν μπορεί να κάνει μια εκδήλωση χωρίς τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ;
2. Αυτοί που ζημίωναν την Ομόνοια – είναι λίγο έως πολύ σχετικό. Αυτός που ζημίωσε μέχρι σήμερα την Ομόνοια κατά τη γνώμη μου είναι ο Ντούλες, είναι άποψη μου και δεν θα ζητήσω την έγκριση κανενός για να την πω
3. Δεν μου είναι ευχάριστη η σύγκριση με του τσάμηδες αλλα μόνο ως παράδειγμα ενότητας, να σου πω ότι ο πολιτικός διχασμός τους κράτησε μόνο λίγους μήνες, παρόλο που βρίσκονται σε ομοεθνές περιβάλλον οπότε δεν αντιμετωπίζουν απειλές όπως εμείς. Όταν κάνουν το δικό τους αντάμωμα, δεν υπάρχει κάποιος που να μην θεωρεί αυτή τη γιορτή δική του. Μπορείς να πεις το ίδιο και για το δικό μας αντάμωμα;
4. Δεν έχει σημασία πόσοι ήταν στο γήπεδο, θα ήταν προτιμότερο να ήταν οι μισοί στο γύπεδο και να είχε καθολική αποδοχή από τους απ’ έξω.

Ανώνυμος είπε...

http://borioipirotis.blogspot.com/2010/07/blog-post_18.html

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γεγονός πως ότι και να κάνει η ΝΕΒ παντα θα εχει αντιδράσεις και αυτό γιατί πολυ θελήσαν να την ελέγξουν αλλα δεν τα καταφεραν.Παρατηρούσα για πολύ καιρό να της επιτίθενται οι Ομονοιοκεαδίτες και να την χαρακτιρίζουν Μπερισική και Μεγκική. Τώρα που τόλμησε να ανταποκριθέι στο κάλεσμα της Ομόνοιας άρχισαν να τα χωνουν οι μέχρι χτες υποστιρικτές της, και ιδίως άτομα που εκθέτουν τους εαυτούς τους γιατί σχετίζονται άμεσα με τη Νεβ.
Για χαλαρώστε λίγο και ψαξτε αλλου το πρόβλημα, δεν έιναι η Νεβ αυτή που θα σωσει τη βορειο ηπειρο, ουτε η νεβ ευθύνεται για λάθη παρελθόντος.
Η νεβ είναι μια εθελοντική προσπάθεια νεων που προσφέρει όσα δύναται. Αυτο μπορέι αυτο κάνει. Σε όσους δεν αρέσει δεν ασχολούνται απλα τα πράγματα!

Ανώνυμος είπε...

keraynie ego sinehizw na pisteyw oti eise mia diania , mia anoterotita pneymatiki ma panw ap ola patriotiki , min ptoise apo ta ftina epixeirimata tou borioipiroti ... ore erime keravnie exeis faei deka kai akoma na valeis tpt..

Κεραύνιος είπε...

Βορειοηπειρώτη,
το ΚΕΑΔ αποτελεί προέκταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι το κομματικό της σκέλος και από ότι έχω καταλάβει μέχρι σήμερα, μάλλον καλώς είναι έτσι γιατί αν δεν ήταν έτσι θα ήταν χειρότερα. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν αύριο ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ βρεθούν απέναντι. Οπότε προτιμώ να τους βλέπω δίπλα. Δεν ξέρω σε τι θα εξυπηρετούσε η απουσία του Ντούλε από το βήμα. Μάλλον υποκριτικό θα ήταν όπως έχουν τα πράγματα. Την άποψή σου για τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ δεν αμφισβητεί κανείς πως έχεις το δικαίωμα να την καταθέτεις όπου και όποτε θες όπως και για κάθε θέμα άλλωστε. Είναι όμως δείγμα κοντόφθαλμης λογικής αν νομίζεις πως η απουσία του θα βοηθούσε για την ύπαρξη πιο ενωτικού κλίματος. Αν ο Ντούλες φταεί που δεν τους κράτησε, αυτοί φταίνε που δεν κρατήθηκαν. τόσο απλό είναι. Δεν θέλω να προχωρήσω σε αναλυτική παρουσίαση της άποψής μου για το MEGA και τους Ελληνικής καταγωγής βουλευτές των αλβανικών κομμάτων για να μην ξημερώσουμε, απλά θεωρώ δεδομένο πως δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι ικανοποιημένοι με έναν φορέα, μία οργάνωση, μία φωνή. Άρα πλήρης σύγκλιση δεν θα υπάρξει ποτέ. Σκοπός είναι η πλειονότητα. Η σύγκριση με τους Τσάμηδες δεν νομίζω ότι προσφέρει κάποια βοήθεια στην κουβέντα. Η πολιτική τους πορεία από το 1990 μέχρι σήμερα έχει ελάχιστα κοινά με την δική μας άρα η σύγκριση μεμονωμένων γεγονότων μου μοιάζει άτοπη.

Υ.Γ. Ανώνυμε 4.09 η Νε.Β ευθύνεται για τα δικά της λάθη. Και όπως κατάλαβες το θέμα μας δεν είναι η Νε.Β. αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ που τώρα στοχοποιούμε διαμέσου της ΝεΒ. Η Νε.Β. μια χαρά είναι με τα πανηγύρια της και για αυτό όλοι την θέλουν και αυτοί που την κατηγορούν τώρα και αυτοί που την κατηγορούσαν πριν.

Ανώνυμος είπε...

Gia ayto tin itheles kai sy keravnie ti NEB otan isoyn melos toy DS tis? Gia ta panigiria? Koita kai tin Omonoia soy, me ta panigyria prospathei na mazepsei kosmo! EMBROS STO DROMO POY XARAKSE H NEB! Xoste Panigyria, varate violotzides! A re mavre keravnie opoy fissaei o anemos...varka sto gialo...arakse kai se kamia stergia!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι τσακώνεστε;Στην ουσία είμαστε όλοι προδότες.Αφήσαμε τον ωραίο τόπο μας στους αλβανούς και νομίζουμε ότι είμαστε κάτι εδώ στην Αθήνα.Ανθρωπάκια και μοιραίοι είμαστε.Ένα τίποτα.Μιλάμε για ΝΕΒ στην Αθήνα και στους Αγίους Σαράντα δεν ζει ούτε ένας νέος έλληνας.Ούτε στο Αργυρόκαστρο και ούτε στο Δελβινο.Έχετε την εντύπωση πως ρυθμίζετε και την πολιτική ζωή της Αθήνας.Κακόμοιροι και ραγιάδες είμαστε.Ήταν στην ημερίδα για τον τουρισμό στους Αγίους Σαράντα κανένας από εμάς δλδ η λεγόμενη Ομόνοια;Για την πόλη μας αποφασίζουν οι άλλοι για τον απλό λόγο γιατί μας την πήραν και εμείς ακούμε κλαρίνα στα γήπεδα της Αθήνας.Ντροπή και μόνον ντροπή.Χωρίς τον τόπο μας είμαστε και είστε ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ.Να το καταλάβατε καλά ανθρωπάκια.

Ανώνυμος είπε...

Re "Αθώε" pes mas ti pineis kai den mas dineis!!!
Brikes ti NeB tora na asxolitheis? Oso itan epikrotiki me tin Omonoia i Neb itan kali, tora den exei pistevo kai stoxous kai einai ftiniariki?
Prosexe ti les giati ta grapta menoun kai ola kapoia stigmi apokaliptontai!
Gia ena na eisai sigouros pantos, pos exei polla perissotera kotsia apo sena poy krybesai san i kotoyla piso apo mia anonymia kai plironesai gia oti grafeis!
Poylimene roufiane!

Κεραύνιος είπε...

Ανώνυμε 5.43 για αυτό έφυγα παραιτούμενος από την Νε.Β. και δεν ξαναπάτησα. Κατά τα άλλα είπαμε μια χαρά είναι η ΝεΒ. Όσο για τον άνεμο, έχεις δίκιο μου αρέσει πολύ η θάλασσα αλλά παραμένω στο ίδιο καράβι.
Ανώνυμε 5.01 τι να σχολιάσω σε κάποιον που την συζήτηση με τον Βορειοηπειρώτη και ενδεχομένως όλα τα βορειοηπειρωτικά θέματα τα βλέπει ως ποδοσφαιρικό παιχνίδι;

Θα ήθελα κάποια στιγμή να δω τους ανώνυμους φίλους που μου μιλούν προσωπικά να μου τα λένε αυτά και επώνυμα.

Ανώνυμος είπε...

Ap oti kykloforei KERAVNIE den efiges apo ti NEB monos soy, se petaksane ap ekso kai sena kai polloyss alloys giati thelate na tin kommatopoiisete kai na pernate tis dikes sas politikes grammes.Tora logiko einai na min soy aresei kai na ti vrizeis. Na ta leme ola, gia na katalavainei o kosmos poy diavazei poios einai ti.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 15ΗΣ Μαρτίου 2012 11:08 μ.μ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ... ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΟΣΟΙ ΕΓΚΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ.. ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ... ΑΚΟΜΑ Κ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ...ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΑΠ' ΤΟ ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΙΔΕΙΣ ΟΜΑΣΟΙΣ.. ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕΡ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ ΑΠ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ. ΕΛΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Προς 15 Μαρτίου 2012 10:57 π.μ. αλλά και λοιπούς ΚΕΑΔιτες:
Μιας και κάνεις λόγο για το ρόλο του Κόμματος των Ελλήνων να σου θυμίσω απλώς ότι ήταν αυτό που κάλεσε ΟΛΟΥΣ τους βορειοηπειρωτες πολιτικούς από ΟΛΑ τα κόμματα ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους για τα δικαιωματα της ελληνικής μειονότητας στην ημερίδα για το πλαίσιο αιτημάτων.
Την ίδια μέρα το ΕΕΜΜ-MEGA ήταν που τιμησε για πρωτη φορά στα χρονικά σε βορειοηπειρωτικό έδαφος την επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου 17 Φεβρ 1914. Από την άλλη εσείς οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ όταν κόβατε την πίτα σας στους Αγιους Σαράντα ανημερα της επετείου ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Και έρχεσαι τώρα να μας πεις ότι πρέπει να αποδειξει το ΜΕΓΚΑ το πατριωτικό του έργο!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΙ;;; ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΗ ΣΤΗ ΦΟΙΝΙΚΗ!!!!!!!!!! (μάλιστα για τη συντριβή του κάποιοι φίλησαν αλβανικές κατουρημένες ποδιές)όπως πολύ σωστά γράφει ο Βορειοηπειρώτης

Λέμε δηλαδή ΟΧΙ στην ενότητα ΣΤΟΧΩΝ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ αλλά ΝΑΙ στην ενότητα των ΚΛΑΡΙΝΩΝ αφού πρώτα χειροκροτήσουμε δυνατά τον Ενβερ Ντουλε και τον Ραμίζ Μπολάνο.

Κεραύνιε για ρώτα το Μπολάνο πόσο πάει το στρέμμα στους Δρουμάδες;;; Για να μας πεις και μας βρε αδέρφι... Είναι άδικο να αγοράζουν μόνο οι Τιρανιώτες οι Λιάμπηδες και οι Τσάμηδες και να μην μπορούμε εμείς οι άμοιροι-γλετζεδες μειονοτικοί. Αλλά τώρα είναι άλλος Δήμαρχος θα μου πεις και όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Φτου ρε γαμώτο!!!

Κεραύνιος είπε...

16 Μαρτίου 2012 2:26 π.μ. άσε τι κυκλοφορεί, αν θες τόσο πολύ να μάθεις ρώτα απευθείας και άσε την ράδιο-αρβύλα. Μην ανησυχείς όλοι ξέρουμε για ποιον μιλάμε όσον αφορά το πρόσωπό μου που δεν το έκρυψα ποτέ. Για να θέλω να κοματοποιήσω την Νε.Β. θα πρέπει να είμαι κοματικοποιημένος ο ίδιος, άρα το επιχείρημά σου είναι εντελώς άτοπο. Όσο για το βρίσιμο κατά της Νε.Β. τι να απαντήσω σε κάποιον που κάθε αναφορά που δεν αποτελεί ύμνο την θεωρεί υβριστική; Απεμπλακείτε κάποια στιγμή από τα συμπλέγματά σας.
Υ.Γ. Συγγνώμη Βορειοηπειρώτη για την κατάχρηση του χώρου.

16 Μαρτίου 2012 11:27 π.μ. Δεν νομίζω πως ο Μπολάνος κατέχει κτήματα στους Δρυμάδας, αλλά από όσο ξέρω ούτε στην Χιμάρα έχει κάτι για πούλημα προς το παρόν. Αν ενδιαφέρεσαι, μπορώ να σου πουλήσω εγώ κάποια μέτρα να κτίσεις ένα σπίτι. Και επειδή είσαι και συμπατριώτης θα σε αφήσω να ορίσεις μόνος σου την τιμή. Αν πάλι θες οπωσδήποτε στους Δρυμάδες, ευχαρίστως να σε φέρω σε επαφή με εκείνους που πουλάνε.

Lazaros είπε...

Δηλαδη οι ΝΕΒοιακοί με τους ΚΕΑΔΟΜΟΝΟΙΑκούς δεν είναι οχτροί;

Πολυ μας μπερδέυετε
Στο τελος θα μας πείτε οτι τα βρήκαν και οι MEGAλοι με τους ΚΕΑΔΟΜΟΝΟΙΑκούς

Δρουμης είπε...

Κεραυνιε μην εκτιθεσαι προσπαθωντας να καλυψεις λογο του υπερμετρου πατριωτισμου και της τυφλας που σε διακατεχει τον Μπολανο και το Στραμαρκο (Δημογεροντα Δρουμαδων,κολλητο του Μπολανου και ξενοδοχειαρχη στη παραλια της πολης)..οι οποιοι κατηγορουνται για ξεπουλημα της γης στο Δραλεο Δρουμαδων,για καποια περιουσια της εκκλησιας 140εκταρια γης...βλεπε smarkos.blogspot.com.
Και επειδη ειρωνευεσαι λεγοντας οτι δεν του ανηκει κομματι γης,τοτε ή εσυ εισαι πολυ νιανιαρο στο μυαλο ή μαλλον νομιζεις οτι απευθηνεσαι σε μικρα παιδια...δεν νομιζω να ηταν τοσο χαζος να κανει τις λαμογιες αμεσα και στο ονομα του.Η μονη μαλακια που εκανε με το ονομα του ειναι να δωσει τις αδειες,οπως τελευταια περιπτωση που διαβασαμε σε καποιο blog για ενα κτηριο με μπετο διπλα στη θαλασσα που προσφατα χτιζεται στους Δρουμαδες και πολλα αλλα και τον επιχειρηματια φιλο του που με σκληρα κρητιρια επαιρνε ολες τις αδειες για τις κατασκευες δρομων,οχι των εθνικων.
Ο αφελης ειναι ο χειροτερος εχθρος.

Ανώνυμος είπε...

Lazo "oxtroi" mas den einai oyte to kead oyte i omonoia oyte to mega,oloi aderfia eimaste, o monos oxtros mas, opos les, einai oi alvanoi.

Δρουμης είπε...

Προς Κεραυνιο που χαθηκε,διχως κουβεντα γιατι μαλλον δεν μπορει ουτε ο ιδιος να πεισει τον ευατο του πλεον...παρε εδω να καταλαβεις γιατι ξεπουλημα μιλαμε στους Δρουμαδες..
http://toorama.blogspot.com/2012/03/blog-post_18.html
Τελικα πρεπει να εχει στο ονομα του ο Μπολανος κατι ή δεν χρειαζεται?ο υπερασπιστης της ελλ"ε"νικης μειονοτητας!!

Lazaros είπε...

Ελπίζω οσοι Αλβανοί διαβάζουν το blog και καταλαβαίνουν τι γράφουμε να σπάνε πολυ πλάκα και ας τους θεωρούν οχτρους τους ο ανώνυμος και οσοι αλλοι τους βλεπουν σαν οχτρούς.

Ανώνυμος είπε...

Athoe lakises?

Ανώνυμος είπε...

Στου Κεραυνιου την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!
Φαινεται δεν εχει τι να πει το παλικάρι και γι αυτο η μουγκα.

Κεραύνιος είπε...

Ναι ρε ανώνυμε 4.51 άλλη δουλειά δεν έχουμε από το να περιμένουμε πότε θα γράψεις εσύ την μαλακία σου για να σου απαντήσουμε: Υποτιθέμενε Δρουμή ποιος μίλησε για τον Στραμάρκο; τον Στραμάρκο δεν έχω την τιμή να τον γνωρίζω προσωπικά. Εσύ που την έχεις, και θεωρείς ότι έχει πράξει παρανόμως γιατί δεν τον καταγγέλεις επίσημα, φοβάσαι μην εκτεθείς; Όσο για τον Μπολάνο, δεν υπάρχει κανένα νόημα να απαντάς σε γκεμπελίσκους. Αν είχατε εσείς που μιλάτε, ή τα αφεντικά σας της SHIK το παραμικρό στοιχείο εναντίων του, κάτι μου λέει πως δεν θα το αφήνατε να πάει χαμένο. Εγώ, όταν τα βρείτε αυτά τα στοιχεία σας υπόσχομαι να ρίξω την πρώτη πέτρα στη μούρη του. Τα αυθαίρετα και οι καταπατήσεις όπου υπάρχουν είναι υποχρέωση των θιγομένων και όσων τα γνωρίζουν να τα καταγγείλουν. Οι παραπαρολογίες αυτές δεν βοηθούν κανένα. Μεγαλύτερο κακό κάνουν σε όσους θίγονται παρά στον Μπολάνο και στον Στραμάρκο. Δεν είστε απλώς ρουφιάνοι με λίγα λόγια είστε και ηλίθιοι.

Δημοσίευση σχολίου