Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Βίντεο από το Παν-Βορειοηπειρωτικό αντάμωμα



8 comments:

Ανώνυμος είπε...

o hrwdhs den mhlise?

Ανώνυμος είπε...

aloum tourloum o mpolanos milage to oi b.hpeirotes to xaba tous.perimenane pote na xorepsoun..

Ανώνυμος είπε...

kala ta parti orea ta glentia,otan omos milame gia sistratefsi ta afinume piso k kanume praxi ta logia.as tus dosume ena gero mathima epitelus tora ine i katalili stigmi,tora xriazete i enosi tora pu mas polemane k me dikus mas,tora ine i efkeria na tus teliosume.

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Και στη "λάμψη" νιώθεις προσβεβλημένος ως Έλληνας.
Τόσα πολλά λεφτά και τόσο μεγάλη κινητοποίηση για να πάνε στο σπόρτνγκ ούτε 500 άτομα;! Περισσότεροι οι φορείς που δήλωσαν συμμετοχή πάρα τα άτομα στην αίθουσα. Και το χειρότερο. Όλοι τους παγωμένοι και μαργομένοι, λες και να έχουν καταλάβει την ενοχή. Μακάρι, αλλά....!
Τους προσέβαλε και ο Μπολάνος με τα ελληνικά του. Δεν πρόκειται απλά για τα λάθη και γιατί δεν έμαθε ακόμα να διαβάζει ό, τι του γράφουν. Δεν έμαθε ο κακομοίρης ότι το εθνικό όνομά μας είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι ΕΛΛΕΝΕΣ/ Ο Μπολάνος δεν μπορεί να πει ΕΘΝΙΚΉ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΜΕΙΟΝΌΤΗΤΑ αλλά λέει ΕΘΝΙΚΉ ΕΛΛΕΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΌΤΗΤΑ.
Τόσα λεφτά έδωσε η Αθήνα για να προβάλλει το Ντούλε ως τον "πυλώνα" ένωσης και συσπείρωσης. Πιστεύουμε να έλαβε περίτρανα το μήνυμα ότι ο Ντούλες, ούτε με κλαρίνα και βιολιά δεν μπορεί να μάσει κόσμο...
Μετά ήταν και πολύ απαγορευτικό και κοροϊδευτικό το περιβάλλον. Το κεντρικό σύνθημα έλεγε ότι "Όλοι μαζί μπορούμε" στην ουσία ο Ντούλες δεν είχε καλέσει όλους τους Έλληνες, αλλά τους οπαδούς του, με το σκεπτικό ότι πίσω από τα κλαρίνα θα τρέξει ο πολύς κόσμο και οι αντίπαλοί του θα έμεναν μόνοι και λίγοι... Έτσι θα έπιανε η ταχτική του ότι την ενότητα των ελλήνων βορειοηπειρωτών την εγγυάται μόνον αυτός, μόνο γύρω απ΄ αυτόν θα γίνει η ενότητα.. Πόόσα χρόνια ήταν όταν έπεσε το καθεστώς.... Τόσο μικρός και διδάχτηκε τόσα πολλά από το καθεστώς Χότζα. Μάλιστα τον ξεπέρασε....
Αν όμως η Αθήνα συνεχίσει σ΄αυτόν τον σκοπό, τότε επιβεβαιώνει ότι την εθνική ελληνική μειονότητα την έχει για ξέκαμα, ξεγραμμένη και μόνο να εξυπηρετεί εφήμερα δικά της προβλήματα σε σχέση με την Αλβανία.
Γι΄αυτό επέλεξε το δίδυμο Ντούλε και Μπολάνο

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχα...... Ποσο για γέλια είσαι βρε Αθωε.... Σαν το σκυλί το λυσσαρικο κανεις. Χαχαχαχααχαχαχαχαχα. Ασε που κανεις ένα βασικό λάθος. Όπως βλέπεις και στο βίντεο, επειδή το γηπεδο ειναι χωρητικότητας 135 ατόμων και ήταν λίγο παραπάνω απο γεμάτο , μην τα παραλες με τα 500 άτομα, εγω νομίζω ήταν γύρω στα 200. Χαχαχαχα, α μωρε καψοΑθωε, μη ξεφτιλιζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

και 3000 άτομα να ήτανε δεν μου λέει κάτι μπράβο στην Ομόνοια για την πετυχημένοι εκδηλώσει και να διασκεδάσει τους οπαδούς της εμένα με ενοχλεί ο τίτλος της εκδήλωσης που λέγετε ΠΑΝ-ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ αντάμωμα , αν η Ομόνοια καλούσε όλους τους Βορειοηπειρώτες και όλους του πολιτικούς φορείς που εκπροσωπούν την Ελληνική Μειονότητα και να μην κλειστή για άλλη μια φορά στο καβούκι τους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας νοιάζει καθόλου που ο τόπος έιναι έρημος
και εγκατελημένος;Δεν σας νοιάζει καθόλου που μέιναμε με κάτι χωριά έρημα χωρίς ανθρώπους και δεν έχουμε ούτε μία πόλη κατοικημένη από έλληνες; Για πηγένετε στους Αγίους Σαράντα να δείτε πόσο ξένοι είστε και αν θα ακούσετε μία λέξη στα ελληνικά;Μήπως είμαστε για κλάματα και όχι για κλαρίνα;Βλέπετε τα τομάρια που μας πουλούσαν τότε στο Χότζα, τώρα πούλησαν τον τόπο μας στους αλβανούς και τώρα μαζεύουν κόσμο στα κλαρίνα για να πουν πως έχουν δύναμη μπροστά στους Αθηναίους πολιτικούς;To Πανβορειοηπειρωτικό αντάμωμα γιατί δεν το κάνουν εκεί;Γιατί οι τσάμηδες στην πόλη μας οργανώνουν από τις μεγαλύτερες συναυλιες και εμείς τελείως απών;Καλύτερα να πούμε γιατί την πόλη μας την πήρανε οι τσάμηδες;Μήπως δεν είναι
υπευθυνη 100% η Ομόνοια;Δεν ντρέποντε που έρχοντε για χορό στην Αθήνα;Όλος ο ντόρος για 3-4 άτομα να αποδείξουν ότι έχουν κόσμο κοντά τους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Δημοσίευση σχολίου