Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η ανηψιά του Σαλί Μπερίσα παντρεύτηκε Έλληνα αστυνομικό

Μια διαφορετική ελληνοαλβανική... σύρραξη μεταξύ της οικογένειας του πρωθυπουργού της γείτονας χώρας, Σαλί Μπερίσα, και αστυνομικών έλαβε χώρα στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα!
Πρωταγωνιστές, η αγαπημένη ανιψιά του Σαλί Μπερίσα, Αλεξάνδρα Μπέρμπερι, και ο Πατρινός αστυνομικός Νίκος Βενέρης, που πήραν τη μεγάλη απόφαση να ενώσουν τις ζωές του ενώπιον Θεοΰ και ανθρώπων.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.  Έστειλε όμως την κόρη του Αργκίτα και το γαμπρό του καθώς και στελέχη της αλβανικής κυβέρνησης που συνόδεψαν τη νύφη μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.
Στο μυστήριο
παρευρέθησαν αρκετοί επίσημοι και επιχειρηματίες από τη γειτονική χώρα, οι οποίοι χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσης στο γλέντι που ακλούθησε σε γνω¬στό κέντρο στην περιοχή της Εξω Αγυιάς.
Ανάμεσά τους διακρίναμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Αλβανίας Μπασκίμ Μπεκτεσί με τη σύζυγο του Αριάνα, διευθύντρια Παιδείας στα Τίρανα, τον επιχειρηματία Ρεμζί Χόχα, την εκπρόσωπο της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ και εξαδέλφη της νύφης Ορίντα Μαλτέζι και πολλούς ακόμη άλλους.
Αμέσως μετά το γλέντι το νιόπαντρο ζευγάρι έφυγε για την Αλβανία προκειμένου να συναντήσει συγγενείς και φίλους, πριν ξεκινήσει το ταξίδι του μέλιτος προς άγνωστη κατεύθυνση.
http://ellines-albanoi.blogspot.com

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

γαμος ηταν ηταν αυτος η επιδειξη θεσης,δυναμης και κοινωνικων διασυνδεσεων.....

Δημοσίευση σχολίου