Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Συνέντευξη του πρώην Πρόξενου Κορυτσάς Οικονόμου Καμαρινού στο “Blu-Sky”

- ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ
- Η ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 

Τον πρώην Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στην Κορυτσά, Θεόδωρο Οικονόμου – Καμαρινό φιλοξένησε την νύχτα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2012 στο «Blue-Sky» ο πρόεδρος του «Συλλόγου Βετεράνων Κύπρου 1974», Νίκος Αργυρόπουλος.
Πρίν από έναν ακριβώς χρόνο (Φεβρουάριος 2011) ο κ. Καμαρινός είχε ανακληθεί από την κυβέρνηση του Τζέφρυ Παπανδρέου ως… επικίνδυνος εθνικιστής. Ποίο ήταν το αμάρτημά του; Ότι μιλώντας σε εκδήλωση Βορειοηπειρωτών είπε: «Στην Κορυτσά υπάρχουν Έλληνες και πρέπει να απολαμβάνουν μειονοτικών δικαιωμάτων, όπως όλοι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και της υπόλοιπης Αλβανίας».
Επίσης, κάλεσε τους εκτός μειονοτικών περιοχών Βορειοηπειρώτες να δηλώσουν την ελληνική τους καταγωγή στην απογραφή πληθυσμού του Οκτωβρίου, λέγοντας πως οι Βλάχοι της Αλβανίας έχουν ελληνική συνείδηση!.. Στην δήλωση ανακλήσεως του κ. Καμαρινού, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών (υπουργός ήταν ο Δ. Δρούτσας) ανέφερε ότι… «τα περί Ελλήνων στην Κορυτσά είναι προσωπική γνώμη του κ. Προξένου»!..

Μιλώντας στον Νίκο Αργυρόπουλο, ο κ. Καμαρινός αποκάλυψε τα εξής φρικτά: 1) Ο Ανθελληνισμός από τον οποίον διακατέχονται οι Αλβανοί είναι ΜΗ αναστρέψιμος. Μάς μισούν θανάσιμα, επιβεβαιώνοντας την παροιμία… «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος». Καθημερινά κυκλοφορούν στην Αλβανία πολυτελείς εκδόσεις ιστορικών βιβλίων που στάζουν μίσος για την Ελλάδα, ενώ στα αλβανικά σχολεία τα παιδιά μαθαίνουν ότι η Μεγάλη Αλβανία φθάνει μέχρι την… Πάτρα!
2) Ο Αλβανός δολοφόνος του Βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα (Χιμάρα, Αύγουστος 2010) έφαγε μόνο έναν χρόνο φυλακή και έχει ήδη αποφυλακισθεί. Ο Αλβανός εισαγγελεύς έκρινε πως ο λυντσαρισθείς Αριστοτέλης Γκούμας έκανε μανούβρες με το αμάξι του και ενοχλούσε τους Αλβανούς που τον λυντσάρισαν, άρα το έγκλημα έγινε εν αμύνη!.. Φαντάζεστε κάποιον Έλληνα εισαγγελέα να έρριχνε μόνο έναν χρόνο φυλακή σε κάποιον Έλληνα που θα σκότωνε Αλβανό στην Ελλάδα; Όχι, βέβαια: Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι άτεγκτη στον «Ρατσισμό»! Ιδού γιατί πάμε κατά διαβόλου…

3) Ήταν προδοτική η στάσις της «Ομόνοιας» να κηρύξει αποχή των Βορειοηπειρωτών από την απογραφή του περασμένου Οκτωβρίου. Διότι οι Αλβανοί ισχυρίζονται σήμερα πως είναι ανύπαρκτοι οι Έλληνες εκτός μειονοτικών περιοχών! Μιλάμε για «αυτοκτονία, για αυτοευνουχισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Γενικός Πρόξενος Κορυτσάς και κατήγγειλε το Ελληνικό Κράτος πως εδώ και 20 χρόνια στηρίζει την «Ομόνοια» με άφθονο χρήμα, χωρίς να ελέγχει πού πάει αυτό το Χρήμα!.. Μια ζωή κρετίνοι οι πολιτικάντηδές μας…

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"
http://www.stoxos.gr

7 comments:

Ανώνυμος είπε...

Το αφθονο χρήμα που πάει;Εκεί ο τόπος είναι έρημος.Κι αυτά τα λαμόγια έρχονται στην Αθήνα στις 12 του Μαρτίου για πανηγήρι στο γήπεδο ΣΠΟΡΤΙΓΚ.Για να καταλάβω πως και που θα γίνει η απογραφή;Επιτροπή της λεγόμενης Ομόνοιας θα τρέχει από πόλη σε πόλη στον ελλαδικό χώρο και ως την Αμερική;Που το βρήκατε αυτό να γίνετε απογραφή εκτός κατοικίας;Όταν πουλήσατε τον τόπο μας για πέντε ψεφτοδεκάρες στους αλβανούς,δεν το ξέρατε ότι μια μέρα θα λογοδοτήσετε;

Ανώνυμος είπε...

Στο τέλος θα μας τρελάνουν όλους . Δεν μας λέτε κύριε Πρόξενε ονομαστικά σε ποιον δόθηκαν αυτά τα μεγάλα ποσά και γιατί; Οι απλοί βορειοηπειρώτες δεν έχουν δει ούτε δεκάρα. Μήπως εννοείτε εκείνα τα λαμόγια μας που σήμερα κυκλοφορούν με πολυτελέστατα τζιπ τύπου Lexus ; Μήπως εννοείτε αυτά τα λαμόγια που μαζί με αυτά της Αθήνας κάνουν καθημερινά καψόνια σε κάθε υπηρεσία τους Βορειοηπειρώτες ; Για ποιους Βορειοηπειρώτες μιλάτε εσείς κύριε Πρόξενε ;Μήπως για αυτούς που εσείς και όλο το σινάφι σας τους ονομάζετε αλβανούς και τους έχετε αφήσει στα κρύα του λουτρού ;
Αναφέρεστε για τους «κρυμμένους Έλληνες» εκτός μειονοτικών περιοχών όταν τη ίδια στιγμή υποχρεώνετε τους γηγενείς έλληνες βορειοηπειρώτες να εγκαταλείψουν τα πατρώα εδάφη διαφορετικά δεν τους ανανεώνετε την κάρτα ομογενούς, τη σύνταξη, τα βιβλιάρια ασθενείας , πολιτογράφηση κλπ.
Έχει μεγαλύτερη ειρωνεία όταν καλείτε τους Βορειοηπειρώτες να ορκιστούν για να πάρουν την ιθαγένεια .Έχει μεγαλύτερο όρκο από αυτόν πουν στους αιώνες ,προδομένοι, μέσα στην τουρκιά κράτησαν τον ελληνισμό τους πεντακάθαρο;
Κύριε Πρόξενε πάρτε το καλά χαμπάρι ότι οι ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί γεννήθηκαν έλληνες και θα παραμένουν έτσι όχι για σας αλλά γιατί το θέλουν οι ίδιοι , το κράτησαν στους αιώνες ,το έχουν στην καρδιά και το καμαρώνουν ανεξαρτήτως που εσείς οι ελλαδίτες προσπαθείτε τόσα χρόνια να τους πουλήσετε .
Το «γέφυρα φιλίας» μη ξεχάσετε. Πατήστε πάνω τους για να δώσετε εύκολα το χέρι στους αλβανούς. Τούρκο φίλευε και κ..ο φύλαξε κ Πρόξενε.
Λυπάμαι για την κατάντια.

Ανώνυμος είπε...

Afta pu mas dhigjiste simera qirje Ikonomu ja ta kamomata tis omonjas peri prodhosias qe afthonu hrimatos ,na ta pite sto IPEKS PU QE STIS 11 MARTIU SIGURA THA TUS HRIMATODHOTISUN ja na perasun ta pseftominimata ja na mas ksanapjasun qe pali koroidha opos ta 20 hronja pu mas qivernun.Eshos se aftus pu ta xheposan hondra,eshos qe se aftus pu tus ta dhosan qe potes dhen eleksa pu pigan .NDROPI SE OLLUS.KSIPNISTE SOSTI QE TIMJI VORIOIPIROTES QE NA ZITISUME OS QE PINIQI DHJOKSI JATI TO KLEPSIMO KATALLAVENETE KALLA TI SIMENI.Hathite vrikollaqes apo ta matja mas.

Ανώνυμος είπε...

Anarotithikate pote qirje IKONOMU jati oli ieparhi stin VORIO IPIRO ine oli tus me likjo i kapjo pseftodhiplloma me anotati sholi agorasmeni-edho i apandisi- Tus hrimatodhotusate esis iprokseni ja na polemisi i DULOPAREA tus kallus qe sostus andipallus ipopsifius me monadhiko skopo na ta ekonomisun qe hrimatika qe perusiaka,jati kapji ali tha tus edhihnan to sosto dhromo qe dhen tha millusame simera ja tetja varja skandalla pu apokaliptete ESIS o idhjos.Me ti kurajo tha erthun na milisun stis 11 martiu meta apo aftes tis apokalipsis.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ΟΙκονόμου
Συμφωνώ στην Κορυτσά κάνατε έργο.
Αλλά πείτε μου πως τώρα καταντάτε να περάτε από πόλη σε πόλη στο ελλαδικό χώρο και να σας χαρίζουν πλακέτες και βραβεία κάτι λαμόγια βορειοηπειρώτες;Ας πούμε δεν είναι λαμόγια,αλλά αυτά τα βραβεία τι τα θέλετέ;Δεν το καταλαβένετε
ότι σας μειώνουν;Παλικαριές από την Αθήνα δεν γίνονται.Οι παλικαριές γίνονται στην Κορυτσά , στους Αγ.Σαράντα , στο Αργυρόκαστρο, στη Χειμαρρα, δλδ εκεί στα πάτρια εδάφη και όχι στην Ομόνοια με καφέδες και κουτσομπολιό.

Ανώνυμος είπε...

ελατε στην κορυτσα να δειτε τον β.ηπειροτισμο του κολου.ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΙ.........

Ανώνυμος είπε...

to neo sistima grafeis pou grafete pws legetai(to diko mou to exoun xaraktirisi os greeklish)auto pws legetai?????
meta tis selides meta xioumoristika erxeste deuteroi,eisaste gia polla gelia,gelioi.......

Δημοσίευση σχολίου