Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Αλβανικό δημοσίευμα: Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία


Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι το αγαπημένο κόμμα των αλβανών
Το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικες  αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» έχει τίτλο «PASOK importon vota nga Shqiperia”/Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία. Η εφημερίδα εξασφάλισε τη λίστα των 129 πολιτών από την Αλβανία που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, στο διάστημα 2 – 20 Απριλίου. Σύμφωνα πάντα με το αλβανικό δημοσίευμα στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα με ελληνική εθνικότητα (Βορειοηπειρώτες) όμως δεν είναι λίγα και τα ονόματα με αλβανική εθνικότητα.

Ο αριθμός των 129 ατόμων, σε τρεις εβδομάδες είναι λογικός της διαδικασίας απόδοσης της ταυτότητας των Βορειοηπειρωτών και δεν μπορείς να πεις ότι είναι φουσκωμένος.  Η πρακτική της μαζικής «ελληνοποιήσεις» για το ΠΑΣΟΚ πάντως δεν είναι άγνωστη και δεν αποκλείεται να το έχει κάνει και να βγήκαν στη δημοσιότητα μόνο τα 129 ονόματα.   
Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το αγαπημένο κόμμα των Αλβανών. Στελέχη του προτιμούν να δίνουν  συνεντεύξεις σε αλβανικές εφημερίδες (όπως ο Ραγκούσης στην Τριμπούνα), Ο σημερινός Έλληνας Πρέσβης στην Αλβανία που είπε ότι το Βορειοηπειρωτικό ανήκει στο παρελθόν ήταν συνεργάτης του κ. Παπανδρέου, τα γραφείου του αλβανικού Σοσιαλιστικού  Κόμματος της Αλβανίας στεγάζονται στην Ιπποκράτους(φανταστείτε τι θα έλεγε η «πατριωτική αριστερά» αν το κόμμα του Μπερίσα στεγάζονταν στη ΝΔ …) ενώ δεν έχει και πολύ άδικο ο Π. Παναγιωτόπουλος που έλεγε ότι για το ΠΑΣΟΚ το Βορειοηπειρωτικό είναι πιο πολύ εμπόδιο στις Ελληνοαλβανικέςσχέσεις …       

6 comments:

ΚΗΤΣΙΟΣ ΜΕΡΑΚΑΣ είπε...

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ-ΤΣΟΧΑΤΖΟ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΑΕ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΣΗΜΙΤΟ-ΣΠΥΡΙΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΣΑΡΤΕΡ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Κ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ +2% ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Η Ν.Δ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 180.000 ΨΗΦΟΥΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ? ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ Κ ΤΟ ΑΣΙΑ ΠΛΥΜΗΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΚ ΜΠΑΤΣΟΚ.
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΩ ΤΟΥΣ Β.ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.. Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ Κ ΤΣΑΚΟΝΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΙΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΟΥΛΕ.. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ,ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ... ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΙΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Κ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΝΤΟΥΛΕ Κ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

koi oi albanoi oi agapimenoi tou pasok!

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη είδες για να μην βάζεις το μυαλο να δουλέψει; Χρειάζεται, ακόμα και όταν πρόκειται για το ΠΑΣΟΚ , γιατι αλλιώς βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα ματια μας. Η λίστα δεν περιέχει κανένα όνομα Αλβανού, όλοι έχουν πάρει την ιθαγένεια με πολιτογραφηση και με δελτίο ταυτότητας ομογενους. Αν εμείς θελουμε να λέμε ότι υπάρχουν τέτοιοι Αλβανοί, τότε όπως καταλαβαίνεις έχουμε πρόβλημα στον εγκέφαλο. Ντροπή να αναπαραγουμε τέτοιες αλβανικές αηδίες και να γινόμαστε ρουφιανοι κατα λάθος. Και αυτο είναι πάνω απο ΠΑΣΟΚ και κάθε ΠΑΣΟΚ ( και ξέρεις πόσο το σιχαινομαι το ΠΑΣΟΚ). Και κάτι τελευταίο, δεν υπάρχει πολιτογραφηση που δεν δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει απόκτηση ιθαγένειας όσες υπογραφές και αν έχουν μπει, αν δεν δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης. Καλημέρα και άλλη φορα να είσαι πιο προσεκτικός. :)

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι τελευταίο . Αυτο το δημοσίευμα είναι παλιά τακτική των Αλβανών. Είχαν βγάλει και παλιότερα κάτι ονόματα επειδη τα ονόματα τους έμοιαζαν αλβανικά. Μην ξεχνάμε πως ιθαγένεια παίρνουν και απ το γένος, κάποιος δηλαδη που μόνο η μαμα του είναι βορειοηπειρωτισσα ή η γιαγιά. Με ποιο δικαίωμα αυτα τα παιδια απο μικτούς γάμους να τους στερησουμε εμείς το δικαίωμα να νοιώθουν και να είναι έλληνες; Α και κάτι τελευταίο. Οι Αλβανοί μας φακελωνουν; Παίρνουν κάθε φορα την εφημερίδα της κυβέρνησης και βλέπουν ποιοι παίρνουν ιθαγένεια και μας τσεκαρουν και στα δημοτολόγια; Ρε δεν πανε στο διάολο Λεω εγω...;;;;

Ανώνυμος είπε...

Και οι πακιστανοί, αφγανοί, αφρικανοί, μπαγκλαντέζοι κλπ κλπ κλπ, αγαπήμένοι του ΠΑΣΟΚ είναι.
Κάθε καρυδυάς καρύδι είναι αγαπημένοι του ΠΑΣΟΚ...
Όλοι πλην των Ελλήνων. Είτε αυτοί λέγονται Βορειοηπειρώτες είτε παλλινοστούντες Πόντιοι.
Φαίνεται οι Έλληνες να αντιμετωπίζονται ως εχθροί-εισβολείς από το ελληνικό κράτος...
Καιρός οι Έλληνες να ομοννοήσουμε και να τους στείλουμε από 'κεί που ήρθανε!(τους πολιτικάντηδες εννοώ)!

Ανώνυμος είπε...

Λογικο ειναι οι μεταναστες που ζουν στην Ελλαδα να ειναι ΠΑΣΟΚ. Και ειναι λογικο, γιατι η επιστροφη σε ενα μη ισχυρο νομισμα οπως ειναι η δραχμη, θα τους κανει να εξαφανιστουν απο ολη την ελλαδα. Και φυσικα δεν θα ειναι η Ελλαδα ο προορισμος ή η εισοδος προς την Ευρωπη. Το ευρω ως δυνατο νομισμα ειναι γι' αυτους πολυ χρημα για να στειλουν στη χωρα τους πισω και δυνατο. Ενω με τη δραχμουλα τι να στειλουν?
Γι' αυτο ΔΡΑΧΜΗ εδω και τωρα. Και αυτο σημαινει ΨΗΦΟ μονο σε στα μη μνημονιακα κομματα.

Δημοσίευση σχολίου