Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μιχ. Παντούλας: Το ΠΑΣΟΚ προτείνει στον ελληνικό λαό τη συνυπογραφή ενός συμβολαίου αλήθειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης


Μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ιωαννίνων ο κ. Μιχάλης Χρ. Παντούλας έκανε την εξής δήλωση: «Η ευθύνη και το χρέος απέναντι στους συμπατριώτες, που απλόχερα έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, είναι ο πρώτος λόγος της ενεργού συμμετοχής μου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Ο δεύτερος λόγος αφορά σε συνειδητή συμπόρευσή μου με τις δυνάμεις που δε στοιχηματίζουν στην καταστροφή και τη χρεοκοπία της χώρας, που τις εκλογές δεν τις θεωρούν ως επιβεβαίωση αδιεξόδου, αλλά ως αφετηρία υπέρβασης της πολυεπίπεδης κρίσης στο μοντέλο οργάνωσης, στην οικονομία, στο κράτος, στην ίδια την κοινωνία. Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα όχι γιατί το επιβάλλουν οι άλλοι, αλλά γιατί το επιλέγουμε οι ίδιοι οι Έλληνες. Υπάρχει κι ένας τρίτος λόγος.

Όταν τα διλήμματα που τίθενται στο λαό είναι υπαρξιακά για την εθνική οικονομία, την κοινωνική συνοχή και την υπόσταση της πατρίδας, κανείς δε δικαιούται να υπεκφεύγει. Τώρα στα δύσκολα οφείλω να θέσω στη βάσανο της λαϊκής ψήφου και την προσωπική πολιτική διαδρομή. Άλλωστε, ο σεβασμός στην κρίση των πολιτών είναι ο ασφαλέστερος τρόπος ανταπόδοσης της τιμής που μου επιφύλαξαν εκπροσωπώντας τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει θαρραλέα την πολιτική ευθύνη του σε σχέση με το χθες για τις εσφαλμένες εκτιμήσεις, τις καθυστερήσεις, τις δημαγωγικές υποσχέσεις, τις παλινδρομήσεις, τα λάθη. Οι πολίτες που αδικούνται και πιέζονται περιμένουν να διαπιστώσουν αν έχουμε το θάρρος να πούμε την αλήθεια, πρωτίστως για το πώς θα οδηγηθούμε με ασφάλεια στην οριστική υπέρβαση της κρίσης. Το ΠΑΣΟΚ προτείνει στον ελληνικό λαό τη συνυπογραφή ενός συμβολαίου αλήθειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Στην πιο σκληρή και πιο κρίσιμη μάχη της πατρίδας είμαστε όλοι μαζί. Η Ελλάδα και οι Έλληνες θα πετύχουμε.»

epirusgate.blogspot.com

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa, to allo me ton toto to kserei o mixalakis mas;

ΒΗ/της ψηφοφόρος είπε...

Ρε νοοτροπία.... Εκείνοι που τα έκαναν μαντάρα πρέπει ξανά να κάνουν την υπέρβαση. Μουντζούρα που θα φάνε....
Νομίζει ο Παντούλας πώς είναι Βόρειος Ήπειρος που λέει με το έτσι θέλω ότι Μόνο ο Ντούλες είναι αρχηγός, γύρω απ΄αυτόν θα ενωθείτε και θα σκάσετε.
Δλδ οι υπεύθυνοι για την κρίση, για την διάσπαση, για τις λωποδυτιές για το ξεπούλημα των εθνικών αξιών, θα πρέπει να αναλάβουν την υπέρβαση. Μπορεί στους Βορειοηπειρώτες να φαίνεται ότι περνάει. Δεν θα σας περάσει στην Ελλάδα κύριε Παντούλα. Ο Ελληνικός λαός δεν τρώει χόρτο.

Ανώνυμος είπε...

12 xronia efthini k xreos de barethikes alo???
Na mou peis oi filoi sou sta Borioeipirotika mporei na se ksepernoun sta xronia opote..

Δημοσίευση σχολίου