Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο χαλασμός του 12' ....

Πολιτκές συγκεντρώσεις - 2007 vs 2012
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ν.Δ
ΣΕΡΡΕΣ 2007

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΣΟΚ
ΑΘΗΝΑ 2007
Στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου, χρησιμοποιούμε συχνά τη φράση «ο χαλασμός του 12» που αναφέρετε στη γενική επίθεση-πλιάτσικο που έγινε από τουρκαλβανούς στα ελληνικά χωριά το 1912.  Από τότε το «χαλασμός του 12» είναι το συνώνυμο της καταστροφής. 
Στην πολιτική ορολογία της Ελλάδος, η φράση «χαλασμός του 12» θα σημαίνει κάτι άλλο και θα αναφέρεται στο  2012. Και επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε…



Δείτε το "χαλασμό"



ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ν.Δ
ΣΕΡΡΕΣ 2012

















ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΣΟΚ
ΑΘΗΝΑ 2007

3 comments:

Βορειοηπειρώτης είπε...

Έρθανε μωρ' έρθανε..... (μήνυμα για ένα φίλο)

κητσιος μερακας είπε...

Η αληθεια ειναι πως παμε κατα διαολου,που να πιστεψεις ποιον κ γιατι.. το 10% ηταν εις γνωσεις τους για οτι συμβαινει οι αλλοι ησαν προβατα.. θα ψηφισω με σπασμενη την καρδια Σαμαρα μονο κ μονο οτι του χρωσταω μια χαρη κ πιστευω πως δεν μας ξεχασε.. μεσα απ'αυτον,τον μητσοτακη κ τον σαβαστιανο πλην των μουσικων γνωρισα την ελλαδα. ηταν αυτος που πρωτος μας καλεσε στη μανα πατριδα ανεξαρτητος αν στη συνεχεια εγινε μητρια.. ολοι οι υπολιποι ειναι φουμαρα κ ισως κ η ν.δ που φτεει σε πολλα να ειναι ακομα χειροτερα.. οσο για τους υποψηφιους μας: ενα ματσο χαλια..η μονοι που αξιζουν ειναι αυτοι τους λαος η Αθηνα που εχει καει με τα βορειοηπειρωτικα κ ο αγνωστος για πολλους απο εμας Νταης στη Λαρισα ολοι οι υπολιποι ειναι για μαρμελαδες... πυρρο, εχεις μια βδομαδα μροστα σου να διορθωσεις την γκαφα της ζωης σου.. μην τους ακους παλικαρι μου κ παραιτισου γιατι θα χαραμισεις οτι εχεις χτισει με τοσο κοπο..

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου