Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Βόρειος Ήπειρος: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης του Τομέα Βορειοηπειρωτών της Νέας Δημοκρατίας  


12 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΟΤΤΗ ΜΕΓΑΛΕ ΑΓΩΝΗΣΤΗ
ΤΟΝ ΜΗΤΕ ΜΕΝΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη η συνεργάτρια δεν σου έστειλε και κάποιο σχόλιο, μόνο την πρόσκληση σου έστειλε. Απόρεσαν στη Ν.Δ πώς έφτασε στα χέρια σου η πρώτη ανακοίνωσης που ανάρτησες, μια μέρα πριν ακόμα καλά-καλά εγκριθεί επίσημα. Δεν σχολίασε διότι ευθύς όπως είναι θα έλεγε αυτό που πιστεύει και αυτό που πιστεύει είναι να προωθήσει τον Ντούλε για αδιαμφισβήτητο αρχηγό. Μα στη ΝΔ άλλα σκέφτονται. Να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ ομπρέλα με πανί για να στεγάσει όλους τους έλληνες και όχι ομπρέλα μόνο με σύρματα όπως την κατάντησε ο Ντούλες

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ ομπρέλα με πανί χωρίς καμία πολιτική διάσταση και το εθνικό άλλοθι για όλους τους ρουφιάνος και απο κει και πέρα ο καθένας να βολεύεται πολιτικά όπως γουστάρει. Ρε τι σας ποτίζουν. Και το τι λέει η ΝΔ σίγουρα δεν το εκφράζει ο Κωττης με το Λεζο και τον Παναγιωτοπουλο. Ευτυχώς άλλοι ορίζουν την εξωτερική πολιτική του κόμματος. Αυτοι που έχουν εθνικό όραμα και όχι μικροπολιτικά συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Θα πήγαινε κι ο Ντούλες. Ζήτησε όμως κλαρίνα και δεν του τα εγγυήθηκαν. Οπότε, εμείς χάσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Εαν πράγματι την εκδήλωση την οργανώνει η ΝΔ, γιατί τώρα ένα μήνα πριν τις εκλογές;
Το παρόν του Βορειοηπειρωτικού το ξέρουμε.Ακόμα καλύτερα το σήμερα.Ένας τόπος τελείως εγκατελειμένος
από εμάς του βορειοηπειρώτες.Τα καλύτερα μέρη και κυρίως τις πόλεις τις παραδόσαμε ολοκληρωτικά στους αλβανούς.Περπάτα μέρα και νύχτα στην πόλη των Αγίων
Σαράντα, δύσκολα να συναντησεις έλληνα.Είναι μία πόλη των 50 χιλιάδων κατοίκων κι εμείς απών τελείως.
Ξένοι και αμέτοχοι στην ίδια μας την πόλη.Το ίδιο και στο Δέλβινο και στο Αργυρόκαστρο.Μας έχουν μείνει μερικά χωριά με κατοίκους μόνον γέρους.Κανένα δημοτικό σχολείο.
Κι αύριο Κυριακή θα ξεκινήσουμε από τα Κ.Πατήσια, από Κυψέλη, από Παγκράτι να πάμε στο ΚΑΡΑΒΕΛ.Τι να μας πει ο κ. Γκιζέλης για το μέλλον;Ηπάρχει αλήθεια μέλλον για το Βορειοηπειρωτικό;Τι έκανε τόσα χρόνια ο κ.Γκιζέλης και ο Σύλλογος Βόρειοηπειρωτών;Οι λεγόμενοι παλιοί βορειοηπειρώτες πήγαν τουλάχιστον έστω και μία φορά να δουν τις πέτρες του τόπου τους;Μήπως δεν πήγαν καθόλου και συνεχίζουν να μας μιλάνε ακόμη για το βορειοηπειτικό από κάποιο ΚΑΡΑΒΕΛ;Η ΝΔ είχε η και έχει κάποιο σχέδιο για το Βόρειοηπειρωτικό;Αμφιβάλω.Εαν είχε θα καλούσε κοντά της πριν από χρόνια διανοούμενους και προσωπικότητες του τόπους μας, γιατί κάποιος Κότης ήτε Λέζος είναι μικρού αναστήματος για να ηγηθούν του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.Κι ας μη ξεχνάμε.Για το Βορειοηπειρωτικό ούτε είχε και ούτε έχει τίποτα στο μυαλό της ΝΔ και ακόμη χειρότερα τ΄ άλλα Κόμματα.Απλώς τα παραπάνω κομματόσκυλα θέλουν να δείξουν πως μπορούν να μαζέψουν ψηφοφόρους.Αυτή είναι η αλήθεια αγαπητοί ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ.

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Ανώνυμε 6.26, όλους τους ρουφιάνους τους έχει μάσει πλέον ο Ντούλες. Αυτοί του έμειναν και τους πασάρουν στην ΟΜΟΝΛΟΙΑ του Ντούλε οι αλβανοί για να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Οι τίμιοι Έλληνες έφυγαν απ αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ για να μην είναι ένοχοι. Αν πήγαν στ΄άλλα κόμματα είναι προσωπικό θέμα δικό τους. Είναι όμως πιο τίμιο από το να είσαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να πουλάς με έναν εθνικό θεσμό τα εθνικά θέματα !!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω καταλαβει αγαπητε 6,26 γιατι δε λες μια περιπτοση που ο Ντουλες πουλισε το εθνικο θεμα
να λες συγκεκριμενα οχι αερολογιες
Περιμενω
Τουλαχιστον ετσι θα καλυψεις τις ενοχες σου και θα σε πιανει ο υπνος

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΘΩΟ
ΣΥΓΝΓΝΩΜΗ 6.26
Δεν εχω καταλαβει αγαπητε 6,26 γιατι δε λες μια περιπτοση που ο Ντουλες πουλισε το εθνικο θεμα
να λες συγκεκριμενα οχι αερολογιες
Περιμενω
Τουλαχιστον ετσι θα καλυψεις τις ενοχες σου και θα σε πιανει ο υπνος

Ανώνυμος είπε...

Εγώ 12.08 θα σου πω πως πούλησε ο Ντούλες το Εθνικό μας θέμα. Εσύ θα μου πεις πώς μια φορά υπερασπίστηκε κάτι;
Σου λέω, προκάλεσε την μεγαλύτερη διάσπαση μεταξύ των Ελλήνων,διάλυσε την παιδεία στη μητρική γλώσσα, επέτρεψε στους αλλοεθνείς δήθεν πρώην ιδιοκτήτες να μας πάρουν χιλιάδες στρέμματα λιβάδια και βοσκοτόπια, έμασε γύρω του όλους τους ανίκανους και χαφιέδες.
Έχω κι άλλα πολλά, εσύ έχεις να μου πεις κάτι που έκανε καλό. Μη μου πεις ότι υπερασπίζεται την Ελλάδα στο τσάμικο.

Ανώνυμος είπε...

12.32
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΛΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ
ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεξιά στο Πωγώνι

Οι κακοί τρόποι των ανθρώπων ζούνε πάνω στο χαλκό,
Τις αρετές τις γράφουμε πάνω στο νερό.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟ κάψω Ευη δεν κουράστηκες να γράφεις!

Δημοσίευση σχολίου