Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ποια είναι η Βορειοηπειρώτισσα υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας Μηλίτσα Γιώτη


Η Μηλίτσα Γιώτη γεννήθηκε στο χωριό Τσερκοβίτσα των Αγίων Σαράντα, όπου και τελείωσε την δημοτική εκπαίδευση. Αποφοίτησε το 1996 από το τμήμα Αγγλικών Σπουδών της Παιδαγωγικής Σχολής Αργυροκάστρου. Αποφοίτησε με άριστα από την Νομική Σχολή Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού της Νομ. Σχολής Αθηνών με αντικείμενο Ιστορία και Θεωρία Δικαίου. Έχει δικό της Δικηγορικό Γραφείο και ασκεί ενεργή δικηγορία από το 2005. Είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.

Είχε ενεργή συμμετοχή και προσφορά στους αγώνες της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για την διεκδίκηση της ελληνικής ιθαγένειας για τους Βορειοηπειρώτες και στη συνέχεια στους αγώνες και τις δράσεις του Βορειοηπειρωτικού Φόρουμ ως ειδική Γραμματέας του. Είναι μέλος του Δ. Σ. στην αδελφότητα Τσερκοβιανιτών, με εργώδη προσφορά για τους συμπατριώτες της και την Ιδιαίτερή της Πατρίδα.
Στις επικείμενες εκλογές είναι υποψήφια Βουλευτής στην Α εκλογική περιφέρεια Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ.

21 comments:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στην Μηλίτσα και σε όλους τους Βορειοηπειρώτες Υποψηφίους

Ανώνυμος είπε...

για το κουφάρι και την κατάντια του ΠΑΣΟΚ καλή είναι, την ξέρουμε την κυρία και δεν έχει δικό της γραφείο μην λέτε αρλούμπες, σε ένα γέρο είναι
καμία σχέση με τον Αναγνώστη, η ημέρα με την νύχτα

Ανώνυμος είπε...

μην προσβαλεται τοσο πενηχρα την ιστορια του Φόρουμ....!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ ο Γαρδικακιώτης έυχομε καλή επιτυχία στην Βορειοηπειρώτησα Μηλίτσα(άγνωστη απο εμένα)και σε όλους τους άλλους υποψηφίους Βορειοηπειρώτες

Ανώνυμος είπε...

αξια στιριξης, καλη επιτυχια στην κοπέλα!!
η καταντια η δικη μας ειναι που ο ανονιμος 2 10 γερματολιβαδιοτης το πεζει παραγοντας του χορου. Ουστ ρε μπαστι ποθ εισε σε θεση εσυ να σχολιασεις την κοπέλα!

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχα ναι φίλε σου την πρόσβαλε
τι να σου πω τώρα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο φιλο η φιλη που μιλαει προσβλητικα για μη υπαρξη γραφειου εχω να πω πως επειδη γνωριζω την κ.Γιωτη προσωπικα εχει δικο της γραφειο στην Ιπποκρατους και εχει βοηθησει πολλους απο το χωρο μας.Αλλα αφου αυτο το επιπεδο εχει...
Μαλιστα στο γραφειο συνεργαζονται 4 δικηγοροι αλλα οι επωνυμια ανηκει στην ιδια και εναν ακομη δικηγορο.

Ανώνυμος είπε...

Kali epityxia stin Militsa kai anti na grafoume kakies as ennoouthe epitelous gia na mporesoume na kataferoume tipota kalo se ayton ton topo!!!Giati apo kakies allo tipota ...alla ti na pw o kathenas deixnei to epipedo tou!!Kali epityxia kai pali!

Ανώνυμος είπε...

κοριτσια ο μπαρκουλης.....βαλτε κανενα ονομα βρε.αδερφουλες του κερατα

Ανώνυμος είπε...

κοριτσια ο μπαρκουλης.....βαλτε κανενα ονομα βρε.αδερφουλες του κερατα

Ανώνυμος είπε...

κοριτσια ο μπαρκουλης.....βαλτε κανενα ονομα βρε.αδερφουλες του κερατα

Ανώνυμος είπε...

εγώ την ξέρω άπω το Αργυρόκαστρο δεν θυμάμαι να ήταν καμία δραστήρια κοπέλα, απαρατήρητη και άχρωμη θα την χαρακτήριζα και λένε ότι ο χαραχτήρας δεν αλλάζει όσο σπουδές και εάν έχεις

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι ο φίλος ή ή φίλη ξέρει την κα Γιώτη από το Αργυρόκαστρο όπως λέει (γιατί στο παιδαγωγικό Αργυροκάστρου μάθαιναν τουλάχιστον σωστή ορθογραφία). Εάν την γνώριζε θα γνώριζε για την πετυχημένη πορεία της (τόσο τότε που ήταν 14 - 15 ετών - είμασταν στην ίδια τάξη) όσον και σήμερα που έχει κατορθώσει να έχει μία πετυχημένη δικηγορική πορεία και μια αξιόλογη παρουσία τόσο στον επιστημονικό χώρο όπου κινείται όσον και στην κοινωνική ζωή. Για όσα γράφω έχω ιδίαν άποψη διότι έχω συνεργαστεί και επαγγελματικά μαζί της. Όσο για τη "δραστηριότητα", λέω στο φίλο, ότι τούτο αποδεικνύεται από την πορεία εκάστου και τον προκαλώ να μας μιλήσει για τη δική του "δραστηριότητα" τόσον στα 14 του όσον και σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον 2:36 δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει να σέβονται και να σε εκτιμούν για το χαρακτήρα σου τόσον στον επαγγελματικό σου χώρο όσον και γενικότερα και να εκτμούν τη δουλειά σου...Κατόρθωσε πρώτα αυτά που κατάθερε η κα Γιώτη και μετά μιλάμε. Όσαν για τη δραστηριότητά της την εκφράζει μέχρι τώρα στον επαγγελματικό της χώρο και ελπίζω να της δοθεί η ευκαιρία για το καλό όλων των συματριωτών της να τους εκπροσωπήσει.
Ένας ελλαδίτης συνάδελφός της
Με τιμή και εκτίμηση προς το πρόσωπό της.

Ανώνυμος είπε...

ean itane h zhlia psora....

Ανώνυμος είπε...

Ο χώρος μας έχει ανάγκη από πρόσωπο σαν τη Μηλίτσα: ικανά, αξιόλογα, εργατικά.
Καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

12:08 δεν με ξέρεις και μιλάς .σε πληροφορώ ότι αυτά που λες παραπάνω και τα ήχο ζήσει και τα ζω κάθε μέρα . έχω καταφέρει πιο πολλά πράγματα από τι η εν λόγο κυρία . εάν ήμουν αγράμματος/τη δεν θα τολμούσα να σχολιάσω και δεν θα είχα άποψη .η επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα αφορά μόνο εμάς τους ιδίους και όχι το κοινό και τα κοινά προβλήματα

Ανώνυμος είπε...

12:02 Δεν σε βλέπω εσύ να είσαι αστέρι στην ορθογραφία,δεν σου θίξαμε τι φίλη σου. Είπα την άποψη μου . Έχω δικαίωμα νομίζω? Τι πορεία είχε στα 15 τής πρώτη στα πάρτι μου διοργάνωνε το προξενιό ?

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι ανορθόγραφος, αλλά και ασύντακτος, τι πάρτυ και ασυναρτησίες γράφεις; Κάποιος που είναι αυτοδημιουργτος, πετυχημένος και με επιστημονική κατάρτηση νομίζω ότι μπορεί να στηρίξει άριστα τα προβλήματα της κοινότητας. Μιλάς χωρίς να λες τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

6:42 η κυρία που λες μας έχει γνωρίσει τα βιογραφικά της στοιχεία και μάλιστα τολμάει να εκτεθεί σε μία δύσκολη συγκυρία. Εσύ για πες μας για τα δικά σου βιογραφικά στοιχεία. Ούτε το θάρρος να αποκαλύψεις το φύλο σου δεν έχεις, τόσο μάλλον να εκτεθείς για το καλό της πατρίδας. Χωρίς να την έχω γνωρίσει προσωπικά την κα Γιώτη, εκφράζω τη στηριξή μου και της εύχομαι καλή επιτυχία γιατί αντιλαμβάνομαι ότι πραγματικά το αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, καλή επιτυχία. 2:10 και 9:04 πολύ λυπάμαι για την αγένεια και την κατάντια σας γιατί στην ουσία δεν κάνετε επικοδομητική κριτική, αλλά προβαίνετε σε μία κακόβουλη επίθεση, χωρίς επιχειρήματα ή με αναληθή παρόμοια.

Δημοσίευση σχολίου