Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Αλβανία: Η ανθρώπινη ζωή δεν κοστίζει τόσο πολύ

Ακλόνητος ο Μπερίσα
Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, η δολοφονία τριών διαδηλωτών από τα κρατικά όργανα θα είχε ταρακουνήσει για τα καλά την εξουσία. Στην σύγχρονη Αλβανία όμως που έχει εισέλθει στην ζώνη Shengen, που είναι μέλος του ΝΑΤΟ και προχωρά με "σταθερά βήματα" προς την είσοδό της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ένα τέτοιο γεγονός έχει την σημασία που του αποδίδει μερίδα των ΜΜΕ - εκείνων που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση. Σε μία τουλάχιστον περίπτωση (βίντεο) έχουμε την εν ψυχρώ δολοφονία διαδηλωτή ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κίνδυνο για κανέναν. Για την σύγχρονη, πολιτισμένη αλβανική κοινωνία οι δολοφονίες αυτές προφανώς δεν αποτελούν τραγικό γεγονός.
Δεν εξηγείται διαφορετικά η σημερινή κατάσταση. Και ενώ οι πολιτικοί ηγέτες κατηγορούν ο ένας τον άλλον για την υποκίνηση της βίας, η εισαγγελία των Τιράνων εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά 6 αστυνομικών με την κατηγορία της "υπέρβασης καθήκοντος". Ακόμη και αν κριθούν ένοχοι δηλαδή οι δολοφόνοι δεν θα καταδικαστούν ως δολοφόνοι αλλά για παράβαση καθήκοντος το οποίο σημαίνει ότι στην χειρότερη για αυτούς των περιπτώσεων θα αποταχθούν από το σώμα και θα πρέπει να βρουν αλλού δουλειά. Δεν τελειώνει εδώ όμως το θέατρο του παραλόγου αφού η αλβανική αστυνομία δεν έχει εκτελέσει ακόμη το ένταλμα. Και γιατί να το κάνει άλλωστε όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε επίσημα πως "οι αστυνομικοί έκαναν απλώς το καθήκον τους".
Προφανώς ο Μπερίσα δεν είναι ηλίθιος, λέει αυτά που λέει επειδή γνωρίζει πως κανένας από τους μεγάλους (Ε.Ε., ΗΠΑ, ΝΑΤΟ) δεν του έτριξε τα δόντια. Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει αφού ο πρέσβης των ΗΠΑ στα Τίρανα ουσιαστικά με τις δηλώσεις του φωτογραφίζει ως υπεύθυνη την αντιπολίτευση για ότι έχει γίνει:
 «η βία θα μπορούσε να αποφευχθεί. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθεί.
Πολλοί χαρακτήρισαν τη διαδήλωση ως πορεία εναντίον της διαφθοράς. Ποτέ κανείς δεν αμφισβήτησε ότι η διαφθορά είναι μια πραγματικότητα στην Αλβανία. Η βία όμως δεν λύνει το πρόβλημα».
Εν τέλει καθόλου δεν φαίνεται η παρούσα κυβέρνηση - παρά τα τελευταία γεγονότα και τα σκάνδαλα, με εμπλεκόμενα ανώτατα στελέχη της που ήρθαν στο φώς τις προηγούμενες ημέρες - να φοβάται για το μέλλον της. 
Άξιο ανάλυσης είναι το πως αυτές οι εξελίξεις συνδέονται με τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Μάλλον δεν χωρά μεγάλη συζήτηση. Όλα αυτά που συμβαίνουν δεν αποτελούν κάτι καινούριο για την αλβανική κοινωνία, το κράτος και το παρακράτος τα οποία είμαστε αναγκασμένοι να ανεχόμαστε τα τελευταία 90 χρόνια. Μένει να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχουν για το ΚΕΑΔ όλες αυτές οι εξελίξεις. Ας ελπίσουμε μόνον ότι τα γεγονότα θα σπρώξουν τους Βορειοηπειρώτες ακόμη πιο μακρυά από τα αλβανικά κόμματα.

42 comments:

Ανώνυμος είπε...

sygnwmi re aderfia den katalaveno.alitheia afto pou ithelan na kanoun ta komounia i syntrofoi na mboune me to etsi goustaro na kanoun praksikopima sto prothipourgiko megaro tha mboropusan na to kanoun afto ston sarkozi i ston mberlouskoni ;i tha tous afinan na mboune mesa; i tha tous xaidevane;apla ta syntrofia vrikan tin pipila kai tin pipilizoune.

Ανώνυμος είπε...

Ισως η καλυτερη αποψη και η πιο κοντινη στην πραγματικοτητα που εχω διαβασει αυτες τις μερες.
Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι η αποστασιοποιηση απο το αλβανικο κρατος,η εικονα δηλ που πρεπει να εχουμε ολοι οι βορειοηπειρωτες για τη χωρα που κραταει ομηρη την πατριδα μας.Πρεπει να συνηδιτοποιησουμε πως εμεις ειμαστε παρατηρητες σε μια ξενη χωρα και οχι οπως εχουν παρει καποιοι εδω μεσα τον ρολο τους ενεργο σε μια χωρα που μιλανε λες και μιλανε για την πατριδα τους.

Keravnios είπε...

Αδερφέ 6.17 σαφώς και δεν έπρεπε να τους αφήσουν να μπουν μέσα αλλά αν στην Γαλλία ή την Ιταλία υπήρχε τέτοια εν ψυχρώ δολοφονία, την επόμενη μέρα θα είχαν υποβάλλει όλοι την παραίτησή τους. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν από το Μέγαρο Μαξίμου κάποιος πυροβολούσε πολίτη; Δεν υπάρχουν "συντρόφια" και αριστεροί στην Αλβανία. Υπάρχουν μόνο Αλβανοί. Δεν χρειάζεται να πάρουμε το μέρος κανενός. Το απέδειξαν σε 20 χρόνια "δημοκρατίας" ότι για εμάς είναι όλοι το ίδιο λυσσασμένα σκυλιά. Εμένα δύο πράγματα με νοιάζουν: 1 τι γίνεται με τους έλληνες πολιτικούς που συμμετέχουν σε αυτό το σύστημα και 2 ότι με αυτό το κράτος των βαρβάρων που μας επιβλήθηκε δεν έχουμε καμία σχέση.

Ανώνυμος είπε...

kala o dules ti thelei tora re paidia kai fonaze na pane kosmos na riksoun tin kivernisi.ma kala exei trelathei entelos ee.thelei ksana na erthoume stin epoxh tou 97.

Ανώνυμος είπε...

agapite anonyme 8.40, o ntoules de tha thelei se kamia periptosi na erthei to 97, isa isa na fygoun oi diefthermenoi kai poulimenoi tis politikis, kai ama exeis esto kai ligo synidisi apantise mou an tha psifizes pote sou enan ypopsifio tou LSI opou o proedros tou zita miza 700,000 evro?

Ανώνυμος είπε...

οτι να ναι.

Ανώνυμος είπε...

Tα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα λεει ο κεραυνιος που απ'οσο καταλαβαινω απ'το ψευδονυμο πρεπει να ειναι Χειμαραιος.
Δεν υπαρχουν ως προς εμας "συντροφοι" και δεξιοι,ειναι ολοι τους αλβανοι=σκυλια.Και οποιος στηριζει ειτε τον εναν ειτε τον αλλο ειναι το ιδιο συνενοχος με αυτους.Δεν υπαρχει αλλος εχθρος περα απο τους αλβανους και τις ανθελληνικες κυβερνησεις τους.
Εμεις ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ που μαλιστα εχουμε και κατι παραπανω απο αλλες μειονοτητες,ζουμε στα πατρωα μας εδαφη και πρεπει να εχουμε μονο δικα μας κομματα (επειδη δεν ειμαστε και κανα εκατ. πρεπει να εχουμε μονο ενα) και να εκλεγουμε αυτους που μας υποδικνυει ως πιο καταλληλους η μητερα πατριδα.Ολοι οι υπολοιποι ειναι εχθροι μας και σε καμια περιπτωση δεν θα κανουν κατι για οφελος μας.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

kai an apo ayta ta 7000000€ parei ena kokalo o anwnimos 8.40 giati na min ton psifisei??????????

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Κεραυνιε συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι υπαρχουν μονο αλβανοι και οτι δεν χρειαζεται να παρουμε το μερος κανενος.

Μπορεις να μου λυσεις την εξης απορια?

Ο Ντουλες γιατι τρεχει πισω απο τον Ραμα? Να δεχτω για χαρην της κουβεντας ( αν και δεν το πιστευω προσωπικα) οτι προεκλογικα το εκανε γιατι με τον νεο εκλογικο νομο δεν θα βγαζαμε βουλευτη κτλ κτλ. Τωρα ομως, μετα απο τοσους μηνες γιατι ειναι ακομα στην ουρα του Ραμα? Ποιος ο λογος?
Θελω απο σενα μια απαντηση γιατι εισαι υποστηρικτης του Ντουλε αλλα απο την αλλη ειπες οτι δεν χρειαζεται το μερος κανενος.

Μην βιαστεις να με θεωρησεις του μεγκα, η του μπερισα κτλ.

Ανώνυμος είπε...

ο Κεραυνίος τώρα λέει χαλαρά πως είναι απλά αλβανοί για να σώσει αυτός και η νταβατζοκλίκα στην αθηνα το τομάρι του Ντούλε.
εως πότε θα τον υπερασπίζεσται,εσύ και όλη η ένωση χιμαριωτών; κατάντησε αηδία αυτό το νταβατζιλίκι με το πρόσχημα πως τάχα νοιάζεστε για τα εθνικά θέματα και πως ο σκατοντούλε είναι ο πλέον κατάλληλος. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΗΔΙΑ ,ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ;
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Na soy apantisw egw re file 1.27
O dule proeklogika pire ap to Rama 2 (dyo) adeies oikodomis kai 3 (tria ) akinita sta Tirana synolikoy kostoys panw apo 1.000.000 euro.
Auto egine polloys mines prin syzitisoyn stin omonoia gia tis symaxies,o Dule ta eixe arpaksei xontra kai afine toys allous na malwnoun, enw eixe symfwnisi me ton omo ideati toy syntrofo Rama.
Kai pes mou twra esy mporei o typos aytos na xalasei symfwnia 1.000.000 eyrw?

Ανώνυμος είπε...

ntropi tou Dule pou kanei ekleisi dia via, afou den exei kanenan diadilloti dikotou ti theli kai paei,pethane gia eksusia,ton perni o Rama apo to ayti sa skillaki, mas dioksane to 97 ollous tous vorioeipirotes tora theli na mas apoteliosi,an xrostaei sto Rama na krifti stin ellada,ti doulia exoun oi ellines me to gramoz ruci kai to skender gjinoushi tous fonjiades,aytoi mas kata klepsan kai mas skotosan oi vromiarides tetios ainai kai o Dules

Κεραύνιος είπε...

Αδερφέ <23 Ιανουαρίου 2011 1:27 μ.μ.>, δεν θα μπορούσα να σε θεωρήσω ούτε του ΜΕΓΚΑ ούτε του Μπερίσα επειδή θέτεις ένα ερώτημα παραπάνω από εύλογο. Επειδή αμφισβητείς μια τακτική με την οποία προσωπικά ποτέ δεν συμφώνησα όπως και οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΚΕΑΔ από ότι έχω μπορέσει να καταλάβω.

Από τις φορές που έχω ακούσει τον Ντούλε και όσο έχω επεξεργαστεί τα δεδομένα, έχω πειστεί πως η προεκλογική συνεργασία ήταν απαραίτητη και δεν νομίζω πως χωρά άλλη συζήτηση πάνω σε αυτό.

Μετεκλογικά νομίζω πως το κόμμα έπρεπε να πάρει μια στρατηγική απόφαση. Ενώ λοιπόν το ΚΕΑΔ κατηγορεί και το PS για την μη έγκυρη καταμέτρηση των ψήφων, αποφασίζει να συνταχθεί με τον Ράμα στην προσπάθεια επανακαταμέτρησης των ψήφων. Μια απόφαση που δεν μου αρέσει ηθικά αλλά ουσιαστικά πρέπει να περιμένουμε για να δούμε το αποτέλεσμα και να την κρίνουμε. Δεν έχω ούτε τις γνώσεις ούτε την ικανότητα να προβλέψω το αποτέλεσμα αυτής της συστράτευσης.

Ιδανικό για εμένα θα ήταν η αδιαίρετη ανεξάρτητη παρουσία. Κάτι δύσκολο όμως αν αναλογιστείς την πολιτική κατάσταση στα μέρη μας όπου κυριαρχεί η πολιτική ανωριμότητα, η κουτοπονηριά, η καχυποψία και τα μικροσυμφέροντα όχι μόνο στον λαό αλλά και στην πλειοψηφία των πολιτικών στελεχών. Να μην αναφερθώ στην έλλειψη πατριωτισμού.

Νομίζω λοιπόν πως το ΚΕΑΔ δεν μπορεί να σταθεί μόνο του στην αλβανική πολιτική.

Εδώ τίθεται ένα μεγάλο ερώτημα: Θέλουμε να μπορούμε να φωνάζουμε ελεύθερα και να ελπίζουμε ότι θα ακουστούμε χάρη στους δικούς μας μαζικούς αγώνες και στις αγαθές προθέσεις των απέναντι ή να εμπλακούμε σε πολιτικά παιχνίδια και να διαπραγματευόμαστε κάποια πράγματα με την συμμετοχή μας στο αλβανικό κοινοβούλιο και στις κυβερνήσεις; Ούτε αυτό είμαι ικανός να το απαντήσω με απόλυτη σιγουριά και μάλιστα μονολεκτικά. Η κάθε άποψη έχει πολλά υπέρ και πολλά κατά.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως είτε με τον ένα είτε με τον άλλον τρόπο η πολιτική μας έκφραση πρέπει να αποκτήσει ουσία, πάγια ισχυρή και σαφή ιδεολογία, κομματικό μηχανισμό, χρήματα και οργάνωση. Είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή η πολιτική κατάσταση ακόμη και στην Αλβανία θα σταθεροποιηθεί και τότε ο ρόλος των μικρών κομμάτων στην εξουσία θα περιοριστεί πάρα πολύ. Τότε η επιλογή των συμμαχιών με τα μεγάλα κόμματα δεν θα έχει να προσφέρει τίποτα και σίγουρα πολλά από τα μικρά κόμματα θα εξαφανιστούν εντελώς από τον χάρτη εκτός αν διαθέτουν τα παραπάνω.
Νομίζω όμως πως αν η απόφαση είναι να έχουμε πολιτικό ρόλο και να συμμετέχουμε ενεργά στην αλβανική πολιτική ο Ντούλες είναι το καταλληλότερο άτομο. Σαφώς πιο κατάλληλος και κυρίως πολύ πιο έντιμος και πατριώτης από Ξέρρες, Κίτσιους κτλ. Εν πάσει περιπτώσει στρατηγική απόφαση του ΚΕΑΔ είναι οι συμμαχίες. Έχω δει συμμαχίες με το PD και το PS πάντα με κακό μάτι. Αν ο Ντούλες πιστεύει πως θα έχει κάποια οφέλη από την τωρινή στάση του, δεν έχω λόγο να την κρίνω πολιτικά (πέραν δλδ των καφενειακών σχολίων). Το "κάλεσμα" στην διαδήλωση δεν έχει κανένα κόστος. Αν τα αποτελέσματα που επιθυμεί έρθουν καλώς να έρθουν. Αν δεν έρθουν δεν θα έχουμε πάθει κάτι καινούριο. Στο κάτω κάτω για αυτό είναι αρχηγός για να παίρνει και τα ρίσκα. Φαντάζομαι περιμένει αλλαγή του πολιτικού σκηνικού για να λάβει τα ανταλλάγματα. Επίσης μην σου φαίνεται αδύνατον ο Ντούλες να έχει συστρατευθεί με το PS επειδή εκτός των άλλων στο συγκεκριμένο ζήτημα έχει δίκιο - ένα κοινό δίκιο απέναντι στην εκλογική νοθεία. Άλλωστε ποτέ ο Ντούλες δεν προέβαλλε το PS και τον Ράμα ως φίλους του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού ούτε επικοινώνησε καμία ιδεολογική βάση στην συνεργασία αυτή.

- Συγγνώμη αν είναι λίγο μπερδεμένο το κείμενο αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος και οι σκέψεις πολλές.
- Ανώνυμε 23 Ιανουαρίου 2011 10:26 μ.μ., εσύ που δεν φοβάσαι μήπως γίνεις ρεζίλι γιατί μιλάς ανώνυμα;
- Η κουβέντα για τις άδειες και τις μπίζνες μπορεί να γίνει πολύ ωραία με ονόματα και στοιχεία αν το επιθυμείτε. Με τις κατινιές σας αφήνω την πλήρη ενασχόληση

Ανώνυμος είπε...

POU EINAI DULES O PALIKARAS GIATI DEN KANEI KAMIA DILLOSI ,TOU ETRIKSE TA DONTIA O PAPANDREU,I EPISIMI ELLADA ADERFIA DEN THELI VIA KAI PRAKSIKOPIMATA, TI NOMISE THA TOU XAJDEVE TA AYTIA,TI SXESI EXOUME EMEIS VRE ALITI ME TI VIA,GIA NA TA KONOMISETE ESEIS ME TO RAMA RUCI GJINUSHI,NA KATASPARAKSOUN TI MIONOTITA OI ALITES NA KATA KLEPSOUN TOUS ELLINES EPIXEIRIMATIES AYTO THELI O DULES

Ανώνυμος είπε...

Καλή η προσπάθεια αλλά η περίεργη αλήθεια δεν κρύβεται, σαν να μας λες και εγώ δεν ξέρω τι να πω, ο Αρχηγος ξέρει,εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσκυνάμε συνεχώς διαφορετικά είμαστε προδότες
αυτά που λετε πάντα δηλαδη

Ανώνυμος είπε...

Pros Keraunios:
Katarxin zitw sygnwmi apo olous gia tous latinikous typous,den exei ellinika ayto to P.C.
Meta apo prwti anagnwsi fenetai pws eisai ypostiriktis toy KEAD kai tou Dule.
Den thelw na se krinw gia afto, dikaiwma soy einai eksalou,kapote ypostyriza ki egw to KEAD tis palies kales epoxes...
Apla ithela na sou ypenthimisw orismena apla pragmata..
1-Ena Komma pou diatympanizei pws ekproswpei ton voreioipirwtiko Ellinismo den exei kamia doulia, oute aitia synergasias, me opiodipote alvaniko komma, gia enan poly aplo logo: Ta dika mas pisteyw,ta idewdi,ta iera kai ta osia mas,einai akrws antitheta me ta antistoixa twn alvan.kommatwn.
2-Eimaste arketoi se arithmo kai se dynami wste na ekleksoume ekproswpous stin alvaniki vouli,estw kai me ton eklogiko nomo pou isxyei twra stin Alvania.Ypenthimizw pws gia na vgei vouleytis p.x. sto Argyrokastro xreiastikan 7.000-8.000 psifoi. Ean den ksereis se eneimerwnw pws sto Argyrokastro zoun panw apo 25.000 psifoforoi...prosexe...psifoforoi..!!! Gia poio logo loipon den mporei to KEAD soy na parei estw to30% dld 7000-8000 kai na vgalei vouleyti ??? Pros ti i synergasia tote me to PS eite to PD ???
3-Ti zitise kai ti pire to KEAD apo tis synexeis synergasies tou me ta alv. kommata ??Dyskolo na vrethei kati...
Den peirazei..tha se dieykolynw egw...O dules soy den zitise tipota apo to Nano gia tous voreioipirwtes oyte sto dusku tis Lusnias oyte sti Malesia e Madhe,apla zitise na swsei to tomari tou kai na mpei sti vouli,me opoiodipote kostos kai poulwntas otidipote tou ezitithei..to idio eprakse kai me to Berisha tin proigoumeni 4-etia..me apokoryfwma to teleftaio proeklogiko ksepoulima tou 2009.Me ton idio skopo pali..na swsei to tomari tou..
Me ton tropo ayto oi tyxes tis EEM einai synyfasmenes me tis tyxes tou alvanikou PS !!!
Ayto file mou legetai KATANTIA...vrizei to Berisha o Rama?-ton vrizei kai o Dule soy vrizei ton Meta ? to idio o dikos sou..gaygizei o enas gay ki o allos.sta Tirana oi alvanoi tou Rama?-sta Tirana fwnazei o akatanomastos tous voreioipirwtes..(eytyxws oi v/ipirwtes exoyn grammeno to dule sou...dioti..ti tha mas eleges vre file an, xtypa ksylo, ton akoygane merikoi kai enas ap toys 3 skwtomenous itan dikos mas ?Gia poia idewdi tha xaname emeis enan aderfo mas ?ti doulia exoume emeis me tis alvanikes grinies ?ti mas noiazei emas an tha kyverna o Berisha i o Rama tin Alvania?)
Toy Dule sou den tou eklepse kaneis tous psifous: apla tou tis arnithikame ...kai ksereis giati ? giati edw kai arketa xronia exei ksexasei tin Voreio Hpeiro,edw kai npolla xronia kaneis den ton exei valei proedro,exei mazepsei mia mikri parea gyrw tou kai aytoeklegetai opote thelei...
Me ton tropo pou exei dialeksei parasernei tin EEM sto vourko twn alvanwn eite PS eite PD legontai...
Ti moni patriwtiki praksi pou exei na kanei einai na paraitithei estw kai TWRA !!! H EEM exei paidia pou tha mporesoun na sikwsoyn to varos twn eythinwn...aloimono an emene oi B.H.sto eleos toso mikrwn anthrwpwn..
Ayta adelfe mou Keraunie...deixneis kalos patriwtis ...na eise kala

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια 6:39 για τη θεση σου αυτή!
Αυτο ακριβως είναι που πιστευει η πλειοψηφια των βορειοηπειρωτων γι αυτο και τον εχει γραμμενο τον Ντουλε!

Ανώνυμος είπε...

οι 6:19 και 6:39 με κάλυψαν απόλυτα το μόνο που έχω να προσθέσω Κεραύνιε είναι ότι όλα όσα γράφεις ίσως να είχαν μία βάση το 2000 άντε το πολύ το 2005. Το να παίρνει όμως κάποιος ένα κόμμα από το 70% (τόσοι Βορειοηπειρωτες ψήφιζαν Ομόνοια πριν βγει πρόεδρος ο Ντούλες) και να το πηγαίνει στο 35% των ψήφων δείχει την πολιτική του αξία. Δεκατρία χρόνια στο τιμόνι με αποτυχίες πολύ περισσότερες από τις επιτυχίες είναι πάαααααααρα πολλά για να τον εμπιστεύεσαι ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

gia ton 8.58 H EEM exei paidia pou tha mporesoun na sikwsoyn to varos twn eythinwn...
auta ta paideia pou itan mexri twra oeoooooooooo??
sto kead.
gia ton12.16 ti doulia exoun oi ellines me to gramoz ruci kai to skender gjinoushi tous fonjiades,aytoi mas kata klepsan kai mas skotosan oi vromiarides tetios ainai kai o Dules.
1-esy an eisai kaliteros apokalipse kai tin tautathta sou
2-to na eisai me ton sala ton ylli pirro(pou vgenoun gia kafe kai o ziso lucis me ton kico kico) einai mia kaliterh epilogi?
mipws eseis figate apo tin omonoia??????
twra pou tha figei o salas mipws thelete na ksanarthete sto kead.(tha eimaste sthn kuvernish)

Ανώνυμος είπε...

ax re pulimeni den exete k... na pite stin a8ina imaste elines eno NTULES ta lei mesa stin alvaniki vuli edo grafete me anonimos tetia palikaria imaste....

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος 6.39 και τους αλλους που τους καλυψε.
Ποιο ειναι καταρχην αυτο το κομμα που στηριζεις εσυ το οποιο δεν εχει καμια σχεση και δεν στηριζει αλλο αλβανικο κομμα?Το MEGA μηπως το οποιο εχει δημιουργηθει απο κρατικους και παρακρατικους κυκλους του Μπερισα?Η μηπως κανω λαθος σ'αυτο?Αρα το κρητιριο σου ειναι Μπερισα η Ραμα.Ε για μενα το κρητιριο ειναι Ελλας η αλβανια και εκει ο Ντουλες κερδιζει κατακρατος τους υπαλληλους των αλβανων.Ειναι το ατομο που εμπιστευεται η "ελεγχεται" απο το εθνικο κεντρο και εμενα αυτο ειναι το μονο κρητιριο μου.Εσας μαλλον σας ενδιαφερει ποιος θα κυβερναει την αλβανια,γιατι απο τη στιγμη που ο Ντουλες εχει τη στηριξη και την εμπιστοσυνη της πατριδας μας σημαινει οτι αν θελατε το καλο της με την οπτικη σκοπια του Ελληνα θα τον στηριζατε κι'εσεις.Οχι πως δεν εχει κανει λαθη ετσι,απλα και συμφωνα με την πατριδα ειναι ο πιο καταλληλος η αν θελεις και τη γνωμη μου ενας ανρθωπος που ελεγχεται απο μας και οχι απο τους αλβανους.
Παμε στο αλλο που λες για τη μη συνεργασια στο Αργυροκαστρο.Μη λες ποσοι ειναι οι εγγεγραμενοι ψηφοφοροι αλλα ποσοι ψηφιζουν,ποσοι κανουν τον κοπο να πανε να ψηφισουν η για την αδιαφορια των συμπατριωτων μας φταιει ο Ντουλες,οτι το 70% των βορειοηπειρωτων οχι απλα δεν συμμετεχει αλλα δεν του κεγεται καρφι.Γινετε πορεια στην Αθηνα που κατοικει το μεγαλυτερο ποσοστο και μαζευονται 100 ατομα και πανυγηριζουμε.Θελω να μας πεις πσοοι ψηφιζουν καθε φορα,ποσοι ψηφισαν συνολικα τις προηγουμενες εκλογες και θα δεις οτι δεν βγαινουν τα νουμερα,ασε που χωρις συνεργασια δεν χρειαζοταν 7000 αλλα 8500.
Αν θελεις και μια αποψη που λεει οτι ο Ραμα του υποσχεθηκε πως δεν θα κατεβασει Ελληνα υποψηφιο αρα και οι σοσιαλιστες που στη Δροπολη αν δεν ειναι περισσοτεροι ειναι σχεδον ισοι με τους δεξιους θα ψηφισουν κεαδ σημαινει οτι πηρε πολιτικα μια σωστη αποφαση αυξανωντας τα ποσοστα του στο εγγυς μελλον.
Αν πιστευεις πως ειναι καλυτερα να μην εχουμε εκπροσωπο τοτε θελω να σου πω πως εχεις μαυρα μεσανυχτα,θα σημανει την καταστροφη σε πολλους τομεις του τοπου,αυτο λενε κυκλοι οι οποιοι ασχολουντε με το βορειοηπειρωτικο και ξερουν πολυ καλα τι λενε.
Φιλε μου κατι τελευταιο γιατι εγραψα παρα πολλα.Η μονη πολιτικη εκφραση η οποια κοιταει το καλο του ελληνισμου ειναι ο Ντουλες και αυτο φενεται απο την πληρη στηριξη του εθνικου κεντρου,απο ολες τις πολιτικες δυναμεις της χωρας και την πληρη απαξιωση του MEGA και αυτο συμβαινει γιατι ειναι ενα "περιεργο" κομμα που δεν εχει καμια επαφη με την πατριδα και τον ελληνισμο και δημιουργηθηκε και ελεγχεται απο "μυστηριους" οι οποιοι θεωρουντε υπαλληλοι της αλβανικης κυβερνησης και των μ.υ της αλβανιας.Οποιος θελει να το καταλαβει να ειναι σιγουρος οτι δεν βοηθαει το εργο και τα σχεδια των αλβανων.Πρεπει καποτε να ξυπνησουμε και να δουμε το καλο της πατριδας και του εθνους χωρις μικροτητες,μικροπολιτικες σκοπιμοτητες και ιδιων οφελος.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

κεραυνιε, περαν των άλλων για τα οποία με κάλυψαν κι εμένα οι άλλοι, γραφεις: "2 ότι με αυτό το κράτος των βαρβάρων που μας επιβλήθηκε δεν έχουμε καμία σχέση." πως μπορεί να μην έχουμε καμία σχεσει με ένα κράτος από το οποίο περιμένουν να πάρουν το μισθό τους αρκέτοι δικοί μας που είναι υπάλληλη και ζουν στην Αλβανια?Αρκετοι οι οποίοι έχουν στήσει δούλειες στη χωρα αυτή? Περιμένουν να μορφωθούν αρκετά παιδιά που ζουν εδω, αφού οι γονείς τους επέλεξαν να τα μεγαλώσουν στα σπίτια τους και όχι στην Ελλαδα? Τι στιγμή που τα σπίτια μας, οι εκκλησίες μας, οι τάφοι των προγόνων μας είναι εδώ? Οι τίτλοι ιδιωκτησίας, οι γης μας, τα μνημεία μας είναι εδω?
Ο τρόπος που σκέφτεσε σημαίνει απλά ξεριζωμός. Η ΒΗ θα παραμείνει ελληνική για όσο καιρό θα ζούμε Ελληνες εδώ,και οχι στην Ελλάδα.
Οσο για το Ντουλε πες μου σε παρακαλώ τι κακο θα είχαμε αν κατεβαίναμε ανεξάρτητοι στις εκλογες? Θα μου πεις με συμμαχια, θα είχαμε 3 βουλευτες ενω μονοι εναν. Οταν οι άλλοι δύο θα ήταν ο Παντεχης και ο Σολης, γιατί τον Ξερα τον απέκλησε με "ωραίο τροπο",εγω σου λεω:" Προτιμότερο εναν και ενωμενοι παρα 3 και όπως είμαστε τωρα" αρα πισω από τη συμμαχια Ντουλε-Ραμα κρυβονται πάρα πολλά συμφέροντα, εκτος από το συμφερον του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 10:52
1:Ποτε ειδες εσυ την Πατριδα να ασχολείται με το βορειοιπειρωτικο? Μηπως αυτη πιο πολυ από ολους μας θελει διασπασμένους και ο Ντούλες παίζει πολύ καλα το παιχνίδι αυτό, αφού έδιωξε όλουσ τους Ελληνες από την ΟΜΟΝΟΙΑ και την καταντισε μια κομουνιστική οργανωση???Γιατί η πατριδα δεν επεμβαίνει να μασει ολους τους Ελληνες και να χαραξει ΜΙΑ πολιτικη.
2:απο τος 25 000 ψηφοφορους της επαρχιας Αργυροκάστρου οι 12 000 ψηφίζουν σοσιαλιστικο κομμα Αλβανιας εδω και 20 χρονια γιατι ο Ντουλες δεν παζαρευτηκε ποτέ να τους φερει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και παει την ΟΜΟΝΟΙΑ και την ξεπούλησε σε αυτους με τους οποίουσ οπωσ σωστα λεσ θα βολευτεί και στο μέλλον?? Οι Ελληνες που εχουν δεξια πιστεύο, αυτοι που ανατριχιάζουν οταν ακούν κομουνισμο λογω της φυλακης και ...βαλε,τι να ψηφισουν, ξανά ps? ε οχι αυτο παραπάει ολα για το σοσιαλισμο και την καρεκλα του Ντουλε δεν υπαρχει τίποτε αλλό σε αυτον τον τόπο?????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος 11.34
Οι τυποι που ψηφιζουν σοσιαλιστικο ειναι απλα γελοιο να λες οτι φταιει ο Ντουλες,οι τυποι εχουν διαφορετικα πιστευω,εχουν αριστερα πιστευω και γι'αυτο ψηφιζουν αριστερα.Οι ιδιοι να σου δωσω πχ ειναι που λενε πως στην πατριδα θα ψηφισουν πασοκ,αρα η ψηφος τους δεν εχει να κανει με πατριδα και εθνικα ιδεοδη αλλα με ιδεολογια και αριστερες ιδεες.
Απο τη στιγμη που πιστευεις πως η πατριδα θελει το κακο μας και γενικα του ελληνισμου μαλλον κανω τεραστιο λαθος που ασχολουμε μαζι σου.Η πατριδα που λες οτι δεν προσπαθει να μας μασει μαλλον ζεις αλλου,σε ολους τους τονους δηλωνει πως αναγνωριζει και συνομιλει μονο με την ΟΜΟΝΟΙΑ,δεν μπορει να επιβληθει ομως σε κανεναν,δημοκρατια εχουμε.Δηλ τι αλλο πρεπει να κανει?Να σε παρει απ'το χερι και να σε παει να ψηφισεις ΟΜΟΝΟΙΑ?
Δηλαδη τι θελεις να μας πεις τωρα οτι εμεις που ειμαστε δεξιοι πρεπει να ψηφισουμε Μπερισα?Μας δουλευεις ρε φιλε?Ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ δεξιοι και στηριζουμε το κομμα που νοιαζεται για το καλο του τοπου μας σε συνδιασμο με το καλο της πατριδας μας.Δεν ειμαστε δεξιοι μονο για τις διωξεις του καθεστωτος προς εμας αλλα και γιατι πιστευουμε σε εθνικα,πατριωτικα και εθνικιστικα ιδεωδη τα οποια ειναι τελειως αντιθετα με τα αλβανικα δεξια ιδεωδη.Δεν πιστευω να υπαρχει ενας αλβανος που να ψηφισει χρυση αυγη.Εγω σαν εθνικιστης εχω περισσοτερα να χωρισω οσο αφορα τις εθνικες διεκδικησεις με εναν αλβανο δεξιο απ'οτι με εναν απατρηδη αριστερο αλβανο.
Αν δεν καταλαβαινεις τη διαφορα ενος Ελληνα και ενος αλβανου δεξιου,τοτε χωρις να θελω να σε προσβαλω καλο ειναι να ριξεις μια ματια σε αλβανικες δεξιες διεκδικησεις και αριστερες που μαλλον τα ξερεις και μετα να επισκευτεις εναν ανθρωπο που να ξερει απο ιδεολογιες και πολιτικα πιστευω.

Ανώνυμος είπε...

Jefry-dule-Rama to trigwno tou paralogou sta elinoalvanika kai tou patriwtikou diethnikismou ...den ekatse sto vagjeli i kivernisi PS stin alvania...gia na nai dynatos kai isxyros, kapoia stigmi tha katsei omws kai meta tha xei karekles gia oloys tzomakia, dalianidhew,kirousidhes, kiki,kacaridhes thoma giani,kai alla tetoia palikaria, i elpidha mas to mellon tou kai i igesia tou vorioiepeirwtikou ellinismou kai i swtiria tis patridha mas...
vagjeli an ton mamisoun ton rama apo tin igesia tou ps na dhoume pou tha pas mayre, oyte i tsamidhes den tha se dexontai gia symmaxia, alla min stenaxwriesai tha sou paraxwrisei tin thesi tou o gomakas sto pasok..alla tosa pou xeis vgalei ws promithia esy , opws o filos sou o meta siga min asxoleitheis me tous mizerous Boreious...pou den angnwrizoun to megaleio sou..

Ανώνυμος είπε...

1) γιατι η εκλογη του προεδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν γινεται απο τη βαση? δλδ ο καθε ΒΗ να αποφασίσει ποιον θελει προεδρο και να τον σεβαστεί.
2)δεν περιμενω να παρει τον κοσμο απο το χερι αλλα να μην τους πεταει και σαν φυλλοκρόμυδα μακρια από την ΟΜΟΝΟΙΑ.
3)γιατι τους σοσιαλιστες, που πολεμουσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ 20 χρονια τους εχει βαλει ολουσ μεσα και μαλιστα στα ΔΣ και τους δεξιους που τον εβγαζαν βουλευτη για 15 χρονια τους εχει πεταξει και τους αποκαλει και προδοτες?

Ανώνυμος είπε...

anonime 11:22
Emena den me niazoyn ta deksia ideodi tis Alvanias, alla se roto san elinas vorioipeirotis mporo na psifiso PS meta apo 50 xronia fillakes eksories kai prospathia afelinismou kai alla 20 xronia mia apo ta idia, den mas afise pote na parome anasa?

Ανώνυμος είπε...

Οπως βριζω τοσα χρονια οσους ψηφιζουν PS τα ιδια λεω και τωρα για οσους ψηφιζουν PD,δεν βλεπω καμια διαφορα,ολοι συμμαχοι των αλβανων γινονται με αυτον τον τροπο.Δηλ εσυ μου λες πως αν ειχε δεξιο καθεστως 50 χρονια στην αλβανια θα ημασταν σε καλυτερη μοιρα και αν δεν ημασταν επρεπε να γινομασταν αριστεροι τωρα.Ρε τα ιδεολογικα πιστευω του καθενος ειναι σταση ζωης και δειχνει την αγαπη η οχι για το εθνος,την αντιληψη για φιλετικες και εθνικες διαφορες την αντιληψη για την οικονομικη πολιτικη κτλ.Δεν εχει να κανει με το πως εχει περασει σε καποιο συστημα.Δηλ ενας απατριδης διεθνιστης που πιστευει στη δημοσια διαχειριση της οικονομιας και γουσταρει τον Μαρξ και τον Λενιν και στον καιρο του Χοτζα κακοπερναγε τωρα πρεπει να εχει γινει δεξιος?
Δηλ αυτοι που εσυ εχεις στο κομμα του υπουργου ηταν βασανισμενοι στο καθεστως και δεν το ξερω εγω?Βολεμενοι ηταν και τοτε και μαλλιστα σε καιρια ποστα,σε ποστα που ο Χοτζα εβαζε τους πιο εμπηστους,η η ιστορια τα εχει σβησει για σενα?Για μενα παντως σκυλια και ρουφιανοι ηταν και το ιδιο παραμενουν και τωρα σε ενα αλλο καθεστος που εσεις θελετε να το βαφτιζεται δημοκρατια.Δεν θελω να τους αναφερω ολους εναν εναν γιατι λιγο πολυ ολοι ξερουμε τι ηταν ο καθενας και τι ρολο ειχε.Μας φενονται πολλα αλλα 20 χρονια ειναι,δηλ τιποτα και δεν ξεχναμε.Μη βιαστεις να μου πεις αν ελεγα τα ιδια οταν ηταν στην ΟΜΟΝΟΙΑ γιατι να εισαι σιγουρος πως τα ελεγα οπως τα λεω και για καποιους που εχουν παραμεινει και παρακαλαω να τους παρετε και αυτους,να ξεβρωμισει τελειως.Το τελευταιο ειναι ενα μεγαλο καλο που εχετε κανει στην οργανωση που πιστευω,τις εχετε παρει τα μεγαλυτερα κατακαθια.

Ανώνυμος είπε...

Στην πολιτική, η συνειδητοποίηση της ολοκλήρωσης του πολιτικού χρόνου, διακρίνει τους ηγέτες από τους τυχαίους τυχοδιώκτες.

Β. Ντούλες


Τέλος..........Αχ Κούλα.... ξέχασε τα όλα και γύρνα σε μένα!!!!

Ανώνυμος είπε...

kai eseis oi poulimenoi tou dule dite edw ti simenei patrida gia na kseretai.
http://www.youtube.com/watch?v=1RVuEC_s5tg&feature=player_embedded
oxi gia na kseroume kai ti mas ginete giati kai o borioipirotis i den mas ta dixnei i mporei na einai kai sinergos sto ergo tou shik.

Ανώνυμος είπε...

pros 5:12
O politikos xronos tou legamenou (dule) exei leiksei toulaxiston 4 fores...toses einai kai oi eklogikes tou ittes,opote auto pou menei einai o tyxodiwktismos...den tha me peiraze katholou an itan tyxodiwktis i oxi o typos...apo ti stigmi pou dilwnei ekproswpos twn voreioipirwtwn,tote nai,me peirazei kai poly malista...

Ανώνυμος είπε...

re ilithie o dules einai enas apo aytous. giati den anafereis kai tous allous pou itan tosa xronia mazoi?
des ligo to video sto deropoli(enos ekproswpou dikou sou kai th stasi tou oson afora tous filous SAS tous tsamides) xale aplite

Ανώνυμος είπε...

Ο αγώνας του τίποτα έχει έπαθλο το τίποτα. συμφωνείς φίλε 5 18 πμ;
ΚΓ

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν τον πάω το Ντούλε . Ώμος δεν τον συγκρίνω με τα’άλλα κοπρόσκυλα . Τουλάχιστον αντιδράει κάποιες στιγμές στα εθνικά θέματα και επίσης ξέρει να εκφράζετε.
Από το χαλάζι καλύτερη είναι η βροχή.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά βλέπω το ξεπούλημα να μεταφράζεται σε πατριωτισμό κι αυτό γίνεται με το παραλήρημα των ντουλόπαιδων. Το ότι κάποτε όλοι οι Βορειοηπειρώτες αναιβεναμε μαζικά για να ψηφίσουμε ενω τώρα όχι, μαλλόν φταίμε εμείς οι άχρηστοι αχαριστοι και πρόδότες που δεν ευγνομωνούμε το θεό Ντούλε για τους "αγωνες" που κάνει. Βέβαια, φταίμε εμείς που απέχουμε και δεν ανεβαίνουμε να ψηφίσουμε τον λιγότερο προδότη ή λιγοτερο άχρηστο. Φταίμε εμείς που δεν έχουμε κάποιον να πιστέψουμε γιατί όλοι μας πούλησαν. Αλλά πρέπει να ψηφίζουμε τυφλά κάποιον επειδή δηλώνει αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Ελληνισμού. Καμαρωνετε καποιοι επειδή τα βάζει ο Ντούλες με τους τσάμηδες στη βουλή. Αν είστε περηφανοι που ο μόνος λόγος που ακουγεται ο μοναδικός Ελληνας βουλευτής όπως τον λέτε, είναι να ασχολείται με τους Τσάμηδες έχετε πιάσει πάτο.
Τώρα όσ αφορά το εθνικό κέντρο το αναφερετε όποτε σας συμφέρει γιατί όταν έκανε πριν δυο και τρία χρόνια προσπάθειες ο Κασίμης εκπρόσωπος του εθνικού κέντρου ως υφυπ, εξωτερικών για αναδιοργάνωση της Ομόνοιας κι όταν αντεδρασε για τη συμαχία με το ΣΚ πέσατε να τον φάτε λέγονατς του να μην ανακατευεται με τα εσωτερικά των Βηπειρωτων. Αλλά τώρα που είναι το πΑΣΟΚ εξουσία όλα μέλι γαλα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται απο την βαση γιατι εσεις οι κακοι βορειοηπειρωτες θα εξαγοραστητε ολοι απο τον μπερισα και θα καταψηφισετε τον αξιο αρχηγο μας , τον εθνικο μας ευεργετη Βαγγελη Ντουλε.. και μετα φιδι μαυρο ποθ μας εφαγε...θα χαθουμε, Θελετε και σεις να αποφασιζετε, θελετε και σεις εξουσια, θελετε και σεις να σαστε οι εκλεκτοι τοθ ¨εθνικου κεντρου¨, θελετε και σεις που δενξερετε να ανγνωριζετε τα γαλλικα κρασια..
ρε ουστ χωριατες τοθ διαολου που θελετε και σεις εξουσια!!
Ζητω ο ελεος θεου αρχηγός μας βαγγελης Ντουλες!!
ζητω το κομμα και ο βαγγελης

Ανώνυμος είπε...

THA HTHELA NA PW DYO TRIS KOYBENTES GIA TIS SXESEIS TOY KEAD KAI TOY DULE ME TO ETHNIKO MAS KENTRO...
a-oi ellinikes kuverniseis panta koitazan pios tha klepsei ta poio polla kai den asxolithikan me tin idia tin Ellada..Polu ligo, kai poly ligoys, toys noiazei gia tin Boreia Hpeiro...apla dioti edw den yparxei kati na klepsoun...
b-einai alitheia pws theloun panta na elegxoun tous "arxigous" mas,gia allous logous omws apo aftous pou isws fantazesai Keravnie..
An exeis proseksei, exoun Dule kai Bollano,kyriws ton deytero,(logw ilithiwtitas),tous exoun loipon na bazoun tis fwnes sta Tirana kathe fora pou symferei ekeinous diplomatika...Poio to provlima tha mou peis?
To provlima file mou einai oti tis poio poles fores ayta poy laloune ta sainia mas, kanoun zimia stin Boreia Hpeiro...
c-Egw pisteyw pws stin kybernisi tis Athinas yparxoun poulimenoi,mas elegxoun dld oi poulimenoi Keravnie...
ok..sou dinw ena aplo paradeigma...
H Mpakogianni me toys Albanous kanane mia symfwnia gia tin yfalokripida toy Ioniou...itan o syntrofos Rama toy syntrofou Papandreou kai tou syntrofou Dule poy ti xalase..
H simasia gia tin Ellada aytis tis symfwnias itan para poly megali...oxi gia merika stremmata ap to Ionio..alla epeidi tin symfwnia ayti i Ellada tha tin xrisimopoiouse ws PROHGOUMENO stous diethneis organismous gia ta xwrika ydata sto aigaio...to MEGALYTERO PROBLHMA shmera tis Ellados...
Kai ti doulia ti xalase o Rama me toyrkiki entoli...pou itan o elegxomenos Dule sou tote ???giati den antedrase??pws ginetai kai kanei politiki parea akoma me ton anthrwpo pou prokalese toso kako stin Patrida mas??
Pws ginetai na kalei boreioipeirwtes sta Tirana na skotwthoun gia na ypostiriksoun ton anthrwpo twn tourkwn???
AX vre keraynie......

Ανώνυμος είπε...

itan o syntrofos Rama toy syntrofou Papandreou kai tou syntrofou Dule poy ti xalase
φιλε ο ραμα ειναι συνδροφος δικο σου. εσυ εισαι ικανος να πας με αυτον σε περιπτωση που σου δωσει ενα ποστο.
καλα σθνφωνω οτι ο ντουλες εκανε λαθοι ελα να των αλλαξουμε αν μπορειται και ειστε οι πολλοι οπως μας λετε, διαφορετικα ξεκουμπιστιται

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 4.10
Α) Δηλαδη εσυ μας λες οτι δεν πρεπει να ελεγχονται και να κατευθυνονται απο το εθνικο κεντρο γιατι το εθνικο κεντρο κανει κακο στημειονοτητα.Επειδη δεν εχουμε και καμια δυναμη τεραστια,ουτε ενωμενοι ειμαστε,ουτε αρχ... εχουμε πρεπει να υπακουσουμε καπου,αρα τι μας μενει?Να εχουμε αντιπροσωπους που θα υπακουν στους αλβανους.Δηλ με λιγα λογια μας λες οτι οι αλβανοι θελουν πιο πολυ το καλο μας.Αν το καλο το εννοεις εσυ με ανταλλαγματα μιζες,θεσεις και χρημα τοτε παω πασο.Εμενα παντως με ενδιαφερει το καλο της πατριδας πιο πολυ απο το δικο μου οφελος.
Β) Δηλ ρε φιλε ειπε ο Παπανδρεου με τον Ντουλε στο Ραμα να χαλασει τη συμφωνια.Οσο αριστερος και απατριδης και αν ειναι ο Παπανδρεου και οσο και αν τον βριζω απο το πρωι μεχρι το βραδι οπως και ολους τους αριστερους αυτο ρε φιλε μου φενεται πολυ αστειο και τελειως γελοιο σαν δικαιολογια που λες.Οι σχεσεις των αλβανων και κυριως του Μπερισα με τους Τουρκους ειναι τετοιες καθως αυτη ειναι και η πατριδα τους που δεν ακουνε ουτε τον Παπανδρεου ουτε τη Μπακογιαννη η οποια ειδε και τα τσιρακια που ηθελε να μας τους φορτωσει γιατι ετσι επιβαλλαν τα συμφερωντα και ο Γκατζογιαννης(το ματι της αμερικης).Ο νοων νοειτω

Ανώνυμος είπε...

"Αν θελεις και μια αποψη που λεει οτι ο Ραμα του υποσχεθηκε πως δεν θα κατεβασει Ελληνα υποψηφιο αρα και οι σοσιαλιστες που στη Δροπολη αν δεν ειναι περισσοτεροι ειναι σχεδον ισοι με τους δεξιους θα ψηφισουν κεαδ σημαινει οτι πηρε πολιτικα μια σωστη αποφαση αυξανωντας τα ποσοστα του στο εγγυς μελλον."
εε..εεεε ξυπνήστε!!! που ζήτε??
Ο Ραμα θα κατεβάσει υποψήφιο δικό του ακόμα και στη Χειμάρα, απέναντι στο Μπολάνο, δεν το ακούσατε αυτό?
Αδικά κανει ο Μπολανος δηλώσεις που λέει θα κάνομε τοπικές συνεργασίες με όποιο από τα δύο μεγάλα, αλβανικά κομματα μας συμφέρει. Το πιοο πηθανό ειναι να δούμε το Μπολανο με το PD απέναντι στο PS για το δήμο Χειμάρας και τότε θα δούμε τι εχουν να που κάποιοι?

Ανώνυμος είπε...

Aνωνυμος 12.49
Αυτο που λες μπορει να παιξει οπουδηποτε δεν θελει να κατεβασει ενα απο τα δυο μεγαλα κομματα,ειτε το PD ειτε το PS.Γιατι σου φενεται περιεργο?Αφου ετσι σε υποχρεωνουν καποιοι να κανεις,καποιοι προδοτες της μειονοτητας που απο τη στιγμη που εχουν παραστρατησει απο την ΟΜΟΝΟΙΑ και με αυτον τον τροπο σε κανουν να συνεργαστεις με οποιοδηποτε απο τα δυο μεγαλα κομματα γιατι οπως εχουμε γινει ενα ελληνικο κομμα απεναντι σε ενα αλβανικο δεν εχει ελπιδα.Καποιοι εχουν γινει τα πιο πιστα σκυλια των αλβανων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβα,ποιοι ειναι οι προδοτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που σε υποχρεώνουν? πουλάς την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Ραμα και αυτός σου κατεβάζει υποψήφιο στη Χειμαρα την στιγμή που όλοι περιμένουν ο Ραμα να στηρίξει τον Μπολάνο? Αυτό είναι τρελό, και δεν φταίνε οι άλλοι?

Δημοσίευση σχολίου