Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Με μεγάλη συμμετοχή η σημερινή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για το Βορειοηπειρωτικό


Απούσα η «Ομόνοια» και το ΚΕΑΔ
Ένταση προκλήθηκε όταν ανέβηκε στο βήμα ο Κώστας Μπάρκας
Με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο “Caravel”, η εκδήλωση του Τομέα Βορειοηπειρωτικού της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Βόρειος Ήπειρος, παρελθόν, παρόν και μέλλον».
Την εκδήλωση άνοιξε ο υπευθυνος της Γραμματείας Παλλινοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων κ. Χρήστος Γιάνναρης και ο υπεύθυνος του Τομέα Βορειοηπειρωτών κ. Γιώργος Κότης

Χαιρέτισαν, ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο βορειοηπειρώτης βουλευτής με το ΔΚ Αλβανίας κ. Κώστας Μπάρκας και ο πρόεδρος του κόμματος ΕΕΜΜ-MEGA κ. Χρήστος Κίτσος.  Ένταση δημιουργήθηκε στο κενό μεταξύ των ομιλιών του κ. Μπάρκα και του κ. Κίτσο, απο κάποιους που διαμαρτυρήθηκαν γιατί δόθηκε ο λόγος σε ένα βουλευτή αλβανικού κόμματος και γιατί δεν καλέστηκε η Ομόνοια που όπως είπαν  θα έπρεπε να έχει τον πρώτο λόγο στην εκδήλωση.  Οι διοργανωτές διευκρίνισαν πως οι πρόεδροι του ΚΕΑΔ και της Ομόνοιας ήταν καλεσμένοι αλλά δεν ανταποκρίθηκαν ενώ ο κ. Μπάρκας είναι έλληνας βουλευτής του αλβανικού κοινοβουλίου.
Στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα των εισηγήσεων.
Στην εκδήλωση συμμετείχε σύσσωμη η ηγεσία του ΕΕΜΜ-MEGA ενώ από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ, παρόν  ήταν ο αντιπρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Θωμάς Γιάννης και τα μέλη του Γ.Σ. της Ομόνοιας  Ε. Σέλλιου και Γ. Νταγιάκας.   

Σε λίγο το φωτορεπορτάζ του «Βορειοηπειρώτη»

49 comments:

Ανώνυμος είπε...

ο κυριος θωμας γιαννης ηταν καλεσμενος ως ιδιοκτιτης της εφημερηδας λαικο βημα,,,δεν ηταν καλεσμενος ως αντιπροεδρος του κεαδ..........

Ανώνυμος είπε...

MEGALI ENTASH EGEINE OTAN SHKOTHIKE O ADERFOS TOU KICO KAISHI MALLON TON VALANE KAI ELEGE TOU BARBA KOCI BARKA OTI KLEVOUNE I ALVANOI TA XORAFIA KAI DEN KANEI TIPOTES /MONO POU DEN MAS EIPE POU PIGAN TA KLEMENA POU EKLEPSE O ADERFOS TOU O KICOS MAS

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος αίσχος και πάλι αίσχος. Οι μισοί εκει μέσα ήταν Ελλαδίτες και υποψήφιοι βουλευτές που ήρθαν να μαζέψουν κάναν ψήφο. Αίσχος να είναι πρώτη μούρη στο Καβουρι ο Παναγιώτης Λέζος. Αίσχος που επέτρεψαν να μιλήσουν ο Μπαρκας και ο Κιτσος ( ούτε η Ομόνοια έπρεπε να μιλήσει) . Αυτο δεν είναι εθνική στρατηγική αλλα ψηφοθηρια. Τώρα ας απολογηθεί ο κύριος Γιανναρης και ο Κωτης στον Αντωνη Σαμαρα για τις προσωπικές τους επιλογές. Περαστικά τους. Σήμερα μόλις έχασαν ψήφους και δεν κέρδισαν. Ντροπή στη Γραμματεία παλιννοστούντων.
Πρώην φυλακισμένος

Ανώνυμος είπε...

ντροπη και εσχος σε εσενα ανομιμε πρωην φυλακισμενε που μετα απο 20 χρονια δεν εχεις βρει την ελεφθερια σου.απο αυτους μονο 4ατομα ηταν υποψηφιοι η αλλοι ηταν βπρειοηπειρωτες που κερδισαν την ελεφθερια τους εδο και 22 χρονια

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.
Σπουδαία η ανάλυση των θεμάτων απ τους ομιλητές και θα σταθώ σε δυο που έκαναν αίσθηση. Η μια ήταν του Θεόδωρου Καμαρινου, του πρωην προξένου της Κορυτσας, ο οποίος λόγω της εμπειρία του στα μέρη μας έθεσε το ζητημα στη σωστή βάση και έδωσε την πραγματική εικόνα που επικρατεί σήμερα στη βόρειο ήπειρο!
Η δεύτερη ομιλία, όπου ο κόσμος παρακολούθησε με απόλυτη προσοχή ήταν αυτή του κ. Νίκου Λυγερού! Ο Λυγερός με έναν απίστευτο τρόπο κατάφερε να κερδίσει την προσοχή καινα αναπτύξει το θέμα της στρατηγικής της βορείου ηπείρου.
Σχετικά με τις αντιδράσεις που αναφέρεις, Βορειοηπειρώτη.
Η μια έχει να κάνει με μια "κυρία" απ την Παλασσα η οποία θεώρησε πως βρίσκεται σε εκπομπή της Πάνια και πήγε να πει τον πόνο της. Η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη και δυστυχως μας "παιρνει όλους η μπάλα" με τέτοιες συμπεριφορές.
Ξεκίνησε να φωνάζει στο Μπάρκα για το τι έκανε τόσα χρόνια και μετά δεν σταμάταγε. Μουτζωνε και έβριζε τους ομιλητές άλλα και όποιον τις έλεγε να ηρεμήσει.Το μόνο της θέμα ήταν να πάρει το μικρόφωνο να πει την ιστορία της.Προφανώς η γυναίακα αντιμετωπίζει άλλου είδους προβλήματα που μόνο μια τέτοια εκδήλωση δεν μπορέι να τα λύσει!
Σχετικά με την αντίδραση για την Ομόνοια, πάλι ένας κύριος παραπονέθηκε λέγοντας γιατί δεν είναι προσκεκλημένη η Ομόνοια. Όταν όμως ενημερώθηκε απ τους διοργανωτες πως ήταν προσκεκλημενοι αλλα δεν παρευρέθηκαν τότε δεν έιχε τι να πει.
Εν τέλη η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα καλά της και τα κακά της, με τις παρουσίες και τις απουσίες της.
Το σίγουρο ειναι πως όσοι παρευρέθησαν μπόρεσαν να αποκομίσουν σημαντικές πληροφορίες και ιδίως απ' την ομιλία του Λυγερού. Ο άνθρωπος αυτός είναι πραγματικά άξιος θαυμασμού!

Έτσι έχουν τα πράγματα!

Ανώνυμος είπε...

7:19 esy exeis mavra mesanyxta...i aithoysa oxi mono htan gematoi apo vorioipirotes alla polloi kathontoysan ekso giati den xoragane.
tora tis dikies soy kakioyles den xreiazetai na tis les edo giati tis diavazoume kai emeis poy eimastan ekei...kai den katalaba gia poies alpologies sto Samara les...htan mia ekdhlvsh poy afosroyse to Borioipirotiko....ayto tha prepe na mas afora....ean esy exeis politikes vlepseis mesa apo ayto kai den soy kanan ti xari dne xreiazetai na isopedoneis thn ekdilosi kai na prosvaleis aytous poy pigan.

Ανώνυμος είπε...

AFOU DEN ISOUN PARON BORIOIPIROTI GIATI GRAFEIS ANAKRIBIES??

aristera είπε...

Εγω σας τα λεγα και κανατε τις παπιες!
Πλεον η ΝΔ συνομιλει με MEGA

Ανώνυμος είπε...

anebaste ki ena video.
na akousoume tous proedrous mas poso wraia ta lene.
isws ta lene kalhtera kai apo to doule????????
na tous sunxaroume.......kai an xreiastei na tous staurosoume..... ekloges erxontai

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(Η ΜΗΠΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΟΣΗ)
Ο Κ.ΝΤΟΥΛΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΕΣ ΝΑ ΠΟΛΗΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Aytos o Lezos einai gia klotsies...ma anarotiemai pos ginetai na exoyn enan tetoio prodoth sth ND?
Aytos den didaske Albanika sta gennimena Alvanakia sthn ellada metaksi 1990-1995?
Efage tosa gia toys dithen dromous poy tha eftiaxne sta Riza. O kosmos ton pire to kinygi gia na ton mazepsei h ND.
Kali i mazoksi, alla me Lezo den ginetai prokopi. As to paroun xampari oi armodioi na lavoun ta metra tous!

Κεραύνιος είπε...

Ο Λέζος (όχι πως ήταν ο μόνος) γιατί βγήκε έξω σπό την αίθουσα όταν το βίντεο καυτηρίαζε το καθεστώς του Ενβέρη;
Μα καλά και αυτοί ήταν ανάγκη να του κάμουν τέτοιο καψόνι;

Κεραύνιος είπε...

Έτσι έχουν τα πράγματα: Μια κομματική εκδήλωση η οποία δεν διέφερε σε τίποτα από αντίστοιχες του ΠΑΣΟΚ ή του ΛΑΟΣ. Εκλογές έρχονται. Όσοι έχετε λάβει ελληνική ταυτότητα καλό βόλι.

Ανώνυμος είπε...

τον Κωστα Μπαρκα μι τον χρεονετε στο ΜΕΓΑ αυτοσ συντομα θα ειναι με την ΟΜΟΝΙΑ και μαλλον θα πολιτυτει εχει προσφερει στην ΟΜΟΝΙΑ τοσον καιρο οφελιθηκε τα παντα την αρμεξε την ΟΜΟΝΙΑ τησ εφαγε το γαλα τορα τροει και απο το δημοκρατικο θα φαει και απο τη νεα δημοκρατια και ασ μη κουβαλαει τιποτασ μαζητου ζητο ο ΜΠΑΡΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αστό πάρουν χαμπάρι εκεί στη Συγγρού, με αυτούς τους χαφιέδες που έχουν δίπλα τους με αρχηγό τον γραβατομμένο με το πέτο, το μόνο σίγουρο που θα πετύχουν είναι να απομακρύνουν από την ΝΔ όσους τίμιους, έντιμους και πατριώτες Βορειοηπειρώτες πίστεψαν σε αυτήν και τον αρχηγό της, τον Αντώνη Σαμαρά.
Όσο νωρίτερα το καταλάβουν τόσο καλύτερα για όλους.

Ανώνυμος είπε...

Στη εκδήλωση του ΛΑ.Ο.Σ για το Βορειοηπειρωτικό είχα πάει και μπορώ να σου πω ότι ειπώθηκαν τα πάντα, ΕΚΤΟΣ από ένα πράγμα: Ψηφίστε μας!

Είσαι πολύ άδικος με το ΛΑ.Ο.Σ. Κεραύνιε, με ίσως το μόνο κόμμα έως τώρα που σεβάστηκε τους Βορειοηπειρώτες, χωρίς να τους βλέπει σαν "ψηφαλάκι" με χέρια και πόδια, και με μια εκπομπή στο ραδιόφωνό του, που δεν παίρνει κομματική θέση αλλά δίνει αντικειμενική ενημέρωση και βήμα σε ΟΛΟΥΣ.

Είμαι 44 ετών και τα τελευταία 12 χρόνια στην Ελλάδα. Έχω πάει σε πολλές εκδηλώσεις κατά καιρούς, κι εδώ στην Αθήνα και στα Γιάννενα που ήμουν πριν. Ποτέ άλλοτε δεν αισθάνθηκα τόσο πολύ σαν εμπόρευμα όσο σήμερα στην "εκδήλωση" της ΝΔ...

Ανώνυμος είπε...

parel9on paron k melon
ti to kalytero os ksekinima ap tin n.d gia tin boreio hpeiro. dule mbarove qen mbarove, edo einai deksia,edo einai ellada edo einai i n.d k o antonis samaras.. ai sixtir prodotare tis shik tou rama tou enveri toy nanou k ton papoulia simiti tzefry pagkalo pantoula k ka9e komunistiki kouradoula!! epitelous telos k kalinixta gia sena sintrofe dule!!!
oson afora ton lezo ntrepome gia xiliosti fora pou ekei stin n.d asxolounte m'afton ton xtikiari.. samara k panagiotopoule parte kefalia
vorioipiroti kopse tis malakies k grapse oti ides.. oso gia tin ai9oysa rotiste ti seliou na sas pei posoi itan oi ipopsifioi tis n.d
mpravo stous diorganotes!!!

Ο ΑΘΩΟΣ είπε...

Εμείς οι βορειοηπειρώτες που θέλουμε να ασχοληθούμε με σχόλια στα Μπλογκς δεν κάνουμε τίποτε άλλο παρά κατεβάζουμε στο αστράγαλο το επίπεδο κάθε κουβέντας.
Νομίζω ότι η σημερινή εκδήλωση θα πρέπει να μας κάνει να σοβαρευτούμε και να προσέξουμε ποια είναι τα μηνύματα που προκείπτουν.
Πρώτα θα πρέπει να χαιρετήσουμε την ΝΔ για την πρωτοβουλία. Είναι το μόνο κόμμα που σε μια κρίσημη στιγμή για την Ελλάδα, ασχολείται με το εθνικό μας θέμα. Άποψή μου είναι ότι στην εκδήλωση τέθηκαν επί τάπητος ουσιαστικά προβλήματα. Δεν θέλω να μιλήσω απλώς για την ιστορική άποψη του θέματος, αλλά για την σημερινή κατάσταση και το μέλλον.
Ο Κύριος Καμαρινός για μια ακόμη φορά είχε το θάρρος να μας πει γυμνή την αλήθεια σε όλα τα επίπεδα. Να μας δείξει τα πραγματικά όρια του ελληνισμού, γεωγραφικά, να μας εξηγήσει την ποιότητα του ελληνισμού στους Έλληνες βορειοηπειρώτες και να βάλει το δάχτυλο στην πληγή για να μας πει για τις ευθύνες της δήθεν αυθεντικής ηγεσίας του τόπου, ρόλο τον οποίο διεκδικεί η ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ.
Ακούσαμε και θαυμάσαμε τον κύριο Λυγερό, αλλά εκείνα που είπε δεν μπορεί να έχουν αποδέκτες εμάς, οι οποίοι το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι να βρίζουμε και να ουρλιάζουμε, να σπέρνουμε μεταξύ μας διχόνοια για να βασιλεύουν οι άλλοι.
Όχι μόνο τόσο, αλλά ο κύριος Παναγιωτόπουλος είπε ξεκάθαρα πώς βλέπει η Νέα Δημοκρατία την πολιτική λύση της ενότητας και εκπροσώπησης του Βορειοηπειρωτικου ελληνισμού. Την δομή αυτή την είδαμε και στην επιλογή των προσκεκλημένων. Όλοι οι Έλληνες είναι χρήσιμοι ανεξαρτήτως σε ποια πολιτική δύναμη μετέχουν. Αρκεί να συμβάλουν για τον ελληνισμό. Ο Ελληνισμός έχει ανάγκη από μια πολιτική δύναμη που να επεξεργάζεται την εθνική μας πολιτική, να εφαρμόσει την στρατηγική που μας είπε ο κύριος Λυγερός. Αυτή η πολιτική δύναμη μπορεί να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά μια ΟΜΟΝΟΙΑ, όλων των Ελλήνων, μια ΟΜΟΝΟΙΑ από την οποία να παίρνουν την πολιτική γραμμή για τα συμφέροντα του ελληνισμού όλοι οι Έλληνες πολιτικοί ανεξαρτήτως πολιτικής δύναμης που μετέχουν. Και όχι ασφαλώς μια ΟΜΟΝΟΙΑ σαν η σημερινή που έλαβε την πρώτη θέση στους παράγοντες διάσπασης και εσωστρέφειας των Ελλώνων Βορειοηπειρωτών. Τέτοια λύση δεν θέλει η νυν ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το επιμένει αυτό από το 2007-08. Για το λόγο αυτό δεν μπόρεσε να πάει στην εκδήλωση αυτή.
Για μια τέτοια λύση μιλάει και η παρουσία του κυρίου Κ. Μπάρκα στην Εκδήλωση. Από τότε που πήρε το αξίωμα του βουλευτή έχει πάρει δημοσίως θέσεις υπέρ του Ελληνισμού και έχει επίσης τοποθετηθεί στον αλβανικό τύπο για θέματα που άμεσα ή έμμεσα μας αφορούν κατά ζωτικό τρόπο, αλλά και μας τιμούν στην αλβανική πολιτική και κοινωνική σκηνή
Αν, ωστόσο, το Κόμμα του Σαμαρά οργάνωσε μια τέτοια εκδήλωση προεκλογικά, οφείλουμε εμείς να την μετατρέψουμε σε ουσία και η ουσία είναι να βρούμε το δρόμο που χάσαμε και ο δρόμος είναι αυτός που δείχνει το Κόμμα του Σαμαρά.
Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

eisai pasok
den kaneis esu
auth tha einai h apanthsh

Βορειοηπειρώτης είπε...

Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του ΚΕΑΔ και της Ομόνοιας ή πιο σωστά του κ.Ντούλε. Έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε επικοινωνιακά παιχνίδια στην Αλβανία, αναζητώντας τη συνεργασία αλβανικών κομμάτων για τις ερχομενες εκλογές και δεν συμμετέχει σε μία εκδήλωση κυβερνητικού κόμματος της Ελλάδος. Μάλιστα για να έχει άλλοθι, πραγματοποίησε τη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών της Αλβανίας που εκκρεμούσε από την προηγούμενη χρονιά!!! Κανένα δεν ενδιαφέρει ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει αν αυτή η εκδήλωση ήταν προεκλογική η όχι. Ήταν μία εκδήλωση με εξαίρετους εισηγητές που γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα, πόσο μάλλον όταν σε αυτούς συμπεριλαμβάνονταν ένας ευρωβουλευτής και ο εν δυνάμει Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος.
Είμαστε ένα κερί που τρεμοσβήνει και αντί κάποιοι να βάλουν τον κόλο τους κάτω για να κρατήσουμε έστω αυτό το κερί αναμμένο, κάποιοι κάνουν φαναριώτικη πολιτική!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά από 22 χρόνια ο κ. Μπάρκας έγινε ο μεγάλος Ν. Δημοκράτης και η Ν.Δ. ο σωτήρας(μη εξαιρώντας καιτο ΠΑΣΟΚ). Πως καταντήσαμε λοχία...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κάποτε στη Δερβιτσάνη όταν συνάντησα τον κο Φούσα ο Μπάρκας μου είπε: πως δίνεις το χέρι σε αυτόν τον φασίστα. βλέπεις τότε δεν τον είχε κάνει ο Μπερίσα βουλευτή.

Ανώνυμος είπε...

LISIAKSANE I KOMUNISTES .......... KAI PAREA,AFOSON TO PASOK VRE PALO KOMUNIA DEN MBORI NA KYVERNISI,GIATI ZILEVETE TI ND POU THA GJINI KYVERNISI THA MAS LISI KAI KANENA PROVLIMA ME TIS SINDAKSIS POU TIS EKOPSE TO PASOK ME TO KEAD TOU ........ KAI TOU ......... KAI PAREA,I KAKOMIRIDES VALLANE KAI TON ADERFO TOU .......... NA HALASI TI EKDILOSI FONAZE GIA TA IKOPEDA POU EIXAI DOSEI O ADERFOS TOU STOUS SHIKAXHIDES DEN VRIKAN KAENAN ALLON NA VALLUN FANIKE POLI STIMENO ,MAVRO-KOKIRI THA STON VALLUN FILAKI TON ADERFO GIATI ARHISE PALI TA PALIA NA MIRAZEI OIKOPEDA STOUS MAFIOZOUS

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρωτη επικοινωνείς ή μπα.. ;;; Ποια ΟΜΟΝΟΙΑ να πήγαινε σε αυτη την εκδήλωση όταν υπεύθυνος τομέας Βορειοηπειρωτων είναι ο Γιώργος Κωτης; Έχει μπει κανεις στη σελίδα του στο Fb να δει πόσο χυδαία βρίζει την ηγεσία του ΚΕΑΔ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Αυτοί οι άνθρωποι της Γραμματείας Παλινοστουντων εκτός απο το παρεακι Κωτη, Λεζου, Ζαφειρατη που έχει μαζέψει εκει μέσα , έχει επιδοθεί και σε μια μάχη εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ. Ακόμα και στις εκλογές στη Χιμαρα ήταν με το Λαζαρη. Σε όλο αυτο το συφερτό προστίθεται και ο Παναγιωτοπουλος που έχει βρει αγελάδα να αρμεξει ( έτσι νομίζει) θεωρώντας πως οι δεξιοί Βορειοηπειρώτες είναι στο mega και στο PD. Έτσι λοιπόν θέλει να τα χει καλα μαζι τους για να του φέρουν κανα κουκι. Απ την άλλη, όλοι του mega έχουν επιδοθεί σε αγώνα για τον Πανουλη, αφου πιστεύουν ότι θα έχουν πολιτικο μπαμπά. Αν περιμένουν όμως ότι ο Πάνος θα γίνει υπουργός εξωτερικών , καλύτερα να περιμένουν να γίνει η Δευτέρα παρουσία.
Το τι κάνουν όμως αυτοί δεν έχει καμία σχέση με τη στρατηγική της ΝΔ για το Βορειοηπειρωτικο. Η γραμμή αυτη προκύπτει απ τον υπουργό εξωτερικών και απ τον πρόεδρο του κόμματος. Απο καμία γραμματεία που σε ένα μήνα μπορει να είναι εντελώς άλλη. Καλα θα κάνει όμως ο Σαμαρας κάποια στιγμή να βάλει τα πράγματα στη θέση τους γιατι ενω θα έπρεπε να μην υπάρχει Βορειοηπειρώτης που να μην ψηφίσει Σαμαρα, αυτοί στη γραμματεία τους έχουν διώξει. Και φεύγουν κυρίως οι δεξιοί, δεν είναι τυχαίο το πρώτο κόμμα στους Βορειοηπειρώτες η Χρυσή Αυγή. Αντωνακη ξυπνα........

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε γαμώ.... σώνει και καλά θέλουμε να μειώνουμε και καταργούμε κάθε προσπάθεια και κάθε αξία. Θέλουμε δε θέλουμε ο κ. Μπάρκας είναι βουλευτής και θα είναι. Παίρνει τελευταία τις πιο σωστές θέσεις κυρίως σε εθνικά θέματα. ΑΥΤΌ ΓΙΑΤΊ ΣΑς ΠΟΝΆΕΙ ΤΟΣΟ;!!
Ν ΝΔ διοργάνωσε μια εκδήλωση από τις σπάνιες που αναφέρονται στο ΒΗ/κό. Ωθήστε στα κέντρα που μετέχετε να γίνουν και άλλες τέτοιες και να δούμε που μπορεί να πάμε. Εφόσον δεν μπορείτε να κάνετε αυτό μη καταφέρεστε σε ο, τι έγινε, Είναι ντροπή. Όχι μόνο για σας που γράφετε, αλλά όταν γράφετε βγάζετε προς τα έξω το γενικότερο πρόσωπο, τόσο το περισσότερο, όταν η πλειοψηφία για διάφορους λόγους δεν μετέχει στο διάλογο μέσω μπλογκς
Η Ντουλοπαρέα δεν θέλησε να μετάσχει να σας πει τους λόγους γιατί και να την κρίνουμε όλοι.
Λιγο περισσότερο ήθος παρακαλώ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμα 1.38 χαλάρωσε λίγο με τη μεγάλη σου αγαπη για τη ΝΔ γιατι εσυ μέχρι χθες ησουνα Καρατζαφερης. Πηγες στο μέγα και μετα εγινες και Νεοδημοκρατης. Χαλάρωσε γιατι αυτοι που βρίζουν είναι πολύ πιο δεξιοι και νεοδημοκράτες απο σένα. Μπαστα. Κατέβασε λίγο τ αφτια γιατι κανεις κακο έτσι στο κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

PISTEVO OTI SE MIA EKDHILLOSI JA TO VORIOIPIROTIKO,DHEN INE SOSTO JA EMAS TUS VORIOIPIROTES NA VRIZOME TUS DHJORGANOTES TIS EKDHILLOSIS ,UTE O ENAS TON ALLON ANAMETAKSI MAS ,STIN ETHUSA ITE STA BLLOG.PIOS EHI TA KOCA PIUJENI ME MORFIOSI ZITAI TON LLOGO QE PERIMENI ME IPOMONI NAPARI TIN APANDISI .OSO JA TON PSIFO MI SKOTONESTE QE HANETE TA QILLA SAS,JATI INE EPILLOGJI TU KATHENOS,ALLA QE HORIS TON PSIFO MAS SIGURA I N.D.THA INE I EPOMENI QIVERNISI STIN OPIA NA EFQITHUME MEOLI MAS TIN KARDHJA NA DHOSI LISI SE AFTO TO VUNO PROVLIMATON PU EHI I ELLADHA QE I IDHJETERI PPATRIDHAMAS.JA TON KICO QE TON BARKA ,MI KSEHNATE OTI INE ADHERFIA MAS,EKLEGMENI SE KAPION FOREA ISOS QE ME TIN PSIFO MAS QE DHEN TUS ANIQI AFTI I SEMBERIFORA. O JEOPONOS

Ανώνυμος είπε...

Λίγοι κατάλαβαν τι είπε ο κ. Λυγερός... Αυτό που είπε και δεν καταλάβατε, λοιπόν, εσείς που τον εκθειάζετε, είναι ότι "δεν υπάρχει θέμα Βορείου Ηπείρου, γιατί η Αλβανία θα μπει στην Ε.Ε. κι έτσι θα...ενωθούμε!", ότι "το Μαυροβούνιο με τις 600.000 κατοίκους δικαίως ανεξαρτητοποιήθηκε, αλλά εμείς δεν έχουμε λόγο να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο(!)", αλλά δεν είπε κουβέντα για τις διώξεις των Βορειοηπειρωτών, για τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων εκεί, τη βία, τους εκβιασμούς, τις καταπατήσεις κτλ... Όλα θα λυθούν επειδή θα μπει στη Ε.Ε. η Αλβανία!
Που τον εκθειάζεται κιόλας...

Ανώνυμος είπε...

μην συνεχίζετε να σχολιάζετε μερικοί, Αθώε δεν γνωρίζω ποιος είσαι αλλά η γνώμη σου με τιμά απόλυτα,όσο για την γυναίκα που ουρλιάζε, ντροπή και μόνο ντροπή, φάνηκε πολύ καλά πως ήταν στημένο

Ανώνυμος είπε...

Ο Λυγερός είναι φεντεραλιστής! Θα μας κάνει υποδείξεις λοιπόν, ένας που ΔΕΝ πιστεύει σε Εθνικές κυριαρχίες, αλλά πιστεύει σε υπερεθνικές (βλέπε παγκοσμιοποίηση) κυριαρχίες!

Ανώνυμος είπε...

Από Γιώργος Κώττης
Εμείς που στηρίζομε τη Νέα Δημοκρατία πιστεύουμε στις αρχές της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Ελευθερίας, της Ισονομίας, της Αξιοκρατίας και της Ανταγωνιστικότητας.
Η Νέα Δημοκρατία με συνέπεια και αποφασιστικότητα υπερασπίζει διαχρονικά την εθνική κυριαρχία και τα εθνικά δίκαια.
Σήμερα, η Νέα Δημοκρατία, στοχεύει στην υγιή αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και στην ενεργοποίηση των νέων ανθρώπων σε μια νέα πολιτική προοπτική.
Η νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της θεώρησε πως το άνοιγμα στη Βορειοηπειρωτική κοινωνία στην Ελλάδα αλλά και στη Βόρειο Ήπειρο, είναι υποχρέωση και καθήκον της.
Η Ν.Δ. υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά μας κάνει όχι μόνο αισιόδοξους, αλλά βέβαιους πως με την άνοδο της στην εξουσία θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους εθνικούς μας στόχους.
Στόχος της συμμετοχής μας στον Τομέα Βορειοηπειρωτών της Νέας Δημοκρατίας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα αλλά προπάντων η στήριξη του Ελληνισμού στην ιδιαίτερη πατρίδα μας στη Βόρειο Ήπειρο.


Η Νέα Δημοκρατία έχει την αγκαλιά της ανοιχτή για όλους τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες χωρίς διακρίσεις


Ευχόμαστε ο Θεός των Ελλήνων, ο Κύριος των Δυνάμεων να είναι πάντα μαζί μας, γεμίζοντας μας με υπομονή και ελπίδα, ώσπου να έλθουν οι ευλογημένες ημέρες.
Σας εύχομαι Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση στην πατρίδα μας τη Βόρειο Ήπειρο! Καλή Ανάσταση σε όλους και πρωτίστως στην ιδιαίτερη πατρίδα μας!

Με εκτίμηση
ο συμπατριώτης σας
Γιώργος Κώττης

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντούλες πηγαίνει σε εκδηλώσεις που είναι προσκεκλημένος μονον αυτός. Εκεί έχει όλο τον χώρο δικό του για να αλωνίζει όπως θέλει. Αν έχει έναν αντίπαλο, έστω και τον πιο ασήμαντο, αρνείτε να πάει. Και στις πιο σημαντικές διοργανώσεις που ήταν γιατί την εθνική μας ένωση απείχε.
Μετά πώς θα πήγαινε σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας όταν ανάγκασε προσωπικά τον Σαμαρά να διαψέύσει δήλωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχετικά με τη συνάντηση ΟΜ-Σαμαρά πριν από κάποιους μήνες

Ανώνυμος είπε...

Λυγερός=Κομμουνιστής τότε, Σοσιαλιστής τώρα.
Μέλος Ο.Σ.Ε. (Οργάνωση Σοσιαλιστικής Επανάστασης.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κωττη μην κανεις copy paste. Το χεις ξαναγράψει αυτο άλλες τρεις φορές. Μην γελοιοποιησαι. Α και κάτι άλλο, έχουν καταλαβει εκει στη ΝΔ ότι με εσένα εκει μέσα θα ψηφίσουμε όλοι Χρυσή Αυγή;

Ανώνυμος είπε...

AYTA ta ka8ikia pou mazepse oi N.D 8A TOUS DOSOI TA PAPOUTSIA STO XERI prota tou lezou ke tis parea tou....

Ανώνυμος είπε...

O KOTTHS EMA8E KE TIN ISONOMIA. PROTA AKOUI TIN OMILIA TOU PROEDROU TIS N.D STON PRETENTERI KE META VGAZOI LOGO MI KLEVEIS SE PIRAME XAMPARI KE SENA,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Το μισό γενικό συμβούλιο της Ομόνοιας ήταν εκεί, γιατί λέτε δεν ήταν η Ομόνοια. Από τις φωτογραφίες του Δήμου Κόλλια εγώ διάκρινα τον Θωμά Γιάννη, τον Αποστόλη το Λιάκο, την Έφη, τον γοραντζινό που μου διαφεύγει το όνομα ...

Ανώνυμος είπε...

4:08 EIMAI O 1:38
DEN EXW ASKOLITHI POTE ME TIN SALOMI K TON PERISTERA PRODOTI KOYTE ME TO MEGA SAS K TO KEAD
PANTA PIGENA K PSIFIZA STIN PATRIDA K MONO GIA EPARXO POTE DEN ME EIXAN SIGKINISI I VOYLEFTIKES EKLOGES TIS ALVANIAS GIATI EIMAI ARKETA MEGALOS K GNORIZO POLY KALYTERA AP TON KATHENAN SAS TI KOUMASIA PSIFIZAME. APO TIN EPOXI TON 5 TIS OMONOIAS K TIN KIDIA TIS MABH DEN IPIRXE POLITIKI GRAMI STIN V.IPIRO
ELPIZO MONON STON SAMARA GIA TA MEGALA TA LOGIA POU EIXE PEI

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 11.44.Η Χρυση Αυγη,δεν θελει β.ηπειρωτες στις ταξεις της,γιατι ειναι κοτες.Ακομα και σημερα,αν και περασαν 22 χρονια απο την πτωση της δικτατοριας του χοτζα,γραφουν ανωνυμα οπως του λογου σου.Πιστευω οτι εισαι η ιδια 1.54,και ξερω και πια εισαι.Μην το παιζεις πολυ δεξια και απηλεις για Χρυση Αυγη.Η Ν.Δ δεν χρηαζετε τετια ατομα,που ακομα γραφουν ανωνυμα σαν την εποχη του χοτζα.Η ανγκαλια της ΝΔ και του ΑΝΤΟΝΗ ΣΑΜΑΡΑ,ειναι μεγαλη και τους χωραει ολους,ακομα και σενα που σε εχει παρει στην ανγκαλια του και χυνεις δυλητηριο.Βορειος.

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια αποφύγετε τις βρισιές και προσγειωθείτε στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζομε από την ιδίαίτερη πατρίδα μέχρι εδώ. Τι σημασία έχει αν η πολιτική μας ηγεσία και οι βουλευτές συγκυβερνούν με την εκάστοτε κυβέρνηση, όταν ο τόπος μας αλοιώνεται ιδιοκτησιακά, όταν τα κατάφεραν να μας διχάσουν τόσο που μισούμαστε θανάσιμα. Τι σημασία έχει αν ψηφίσομε Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ όταν μας έκοψαν τη μια σύνταξη, δεν πέρομε ταυτότητες, ακόμα και την ιστορία μας έβγαλαν από τα βιβλία της ιστορίας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βορειε μιλάς εσυ για ανωνυμία; Χοχοχοχο . Νότιος εδω, ικανοποιηθηκες τώρα; Αίμα τιμη χρυσή Αυγή αδερφέ έτσι δεν έλεγες μέχρι χτες;

Ανώνυμος είπε...

Ρε βόρειε μιλάς εσυ για ανωνυμία; Νότιος εδω. Χαχαχαχαχα ότι να ναι. Και εμένα δεν με έχει πάρει κανενα κόμμα στην αγκαλια του. Θα ψηφίσω ότι μου πει η γκλαβα εκείνη τη μέρα απο δεξιά και πιο πέρα μέχρι να βρω τοίχο. Και δεν θα σου δώσω και λογαριασμό κιόλας. Εσυ Αι γλυψου πουθενά και μην μας κανεις μάθημα. Άμα ο σαμαρας έχει κάτι σαν εσένα για να πείσουν τον κόσμο, σώθηκε. Ψωνισε απο σβέρκο.

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά, ότι την ιστορία την γράφουν παρέες και αυτό επιβεβαιώθηκε την Κυριακή στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL
……………… Περαστικά σας!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που κανεις ένας λάθος ανώνυμες 2.58 . Όλοι αυτοί που ήταν προχθές στο Καραβελ δεν ήταν μια παρέα. Οι μισοί δεν ήθελαν να ξέρουν τους άλλους μισούς. Μια παρέα είναι ο Κακλαμανης με τον Παναγιωτοπουλο και τον Αγγελακα; Δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο. Μια παρέα είναι ο Αγγελακας με το Μηταρακη και τον Κακλαμανη; Κοιτάνε ποιος θα πάρει ποιος πολλούς ψήφους Βορειοηπειρωτων στην Αθήνα για να εκλεγεί. Αλλα τις περισσότερες ψήφους θα τις πάρει αυτός ο μελαχρινουλης που θα κατεβάσετε για υποψήφιο, ο Εντμοντ. Ούτε της μάνας του δεν θα βρει. Και κάτι άλλο, ο Κωτης και ο Μοντης δεν γίνεται να το παίζουν παράγοντες όταν στην ομιλία του Σαμαρα στο Αιγάλεω δεν πήγαν ούτε τις οικογένειες τους. Καταγράφηκε αυτο απ τη ΝΔ να ξέρεις. Είναι μερικοί που το μόνο που κάνουν είναι να μετρούν νούμερα και ο Κωττοζαφειρατολεζηδες κόπηκαν με 4. Άντε γεια τώρα .

Ανώνυμος είπε...

μπορει ο μοντις να μην βρει τιν ψηφο της μανας του αλλα που ξερεις που δεν μπορει να βρει της μανας σου,της θειας σου η και του πατερα σου,εαν ομος δεν σου μιαζει.οσο για οικογενοια εγω εχω τρια παιδια και μπορω να τα παω.εσυ ανονιμε δεν βγαινεις με το ονομα σου να δουμε πως ειναι το χρομα σου η φοβασε.οι μασκες και η ανονιμια ειναι πραχτικες του ενβερ χοτζα. εγω ο μοντις κακηστρα ε κακηστρα

Ανώνυμος είπε...

anistorite 2,58 tin epanastasi tin ksekinisan kata symtosi mia triandria parea kai afti.distixos gia sena egrapsan istoria

Ανώνυμος είπε...

Ω ρε πόλεμος. Βγήκαν τα σπαθιά και τα μαχαίρια. Χαχαχαχαχαχα μην σκοτώνετε όμως την ελληνική γλώσσα σας παρακαλώ, υπάρχει και η αυτόματη διόρθωση στο word, πως θα γίνετε μεγάλοι πολιτικοί έτσι ;

Ανώνυμος είπε...

Ευχόμαστε ο θεός των Ελλήνων , ο κύριος των δυνάμεων .....πόσο Γιωργος κωττης μπορεί να έιναι καποιοος για να γράφει τέτοιες μπαρουφες σε ένα πολιτικο κοιμενο , που απευτθνεσαι μορε γιορη σε ποιμνηοστασιο ...έλεος

Δημοσίευση σχολίου