Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Epirus Gate: Με τον Δήμα και τον Παντούλα, ο βορειοηπειρωτικός ελληνισμός, μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον!!!


Η τοποθέτηση του βορειοηπειρώτη ολυμπιονίκη αρσιβαρίστα Πύρρου Δήμα στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, αναδεικνύει την ανάγκη να ενισχυθεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία, ώστε να αποτελέσει μια πραγματική γέφυρα φιλίας μεταξύ των δύο χωρών. Ταυτόχρονα το γεγονός σηματοδοτεί τον ακούραστο και συνεχή αγώνα του Γιανννιώτη υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Παντούλα, ο οποίος

μέσα από μια σταθερή και ανιδιοτελή διαχρονική προσφορά στον Ελληνισμό καταφέρνει να προωθεί πρωτοβουλίες με σκοπό προώθηση και επίλυση των ζητημάτων που άπτονται της Ελληνικής εθνικής μειονότητας. Με βουλευτές τους Πύρρο Δήμα στο Επικρατείας και Μιχάλη Παντούλα στα Γιάννενα, ο βορειοηπειρωτικός ελληνισμός μπορεί να ατενίζει αισιόδοξα το μέλλον.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ


Ξέχασε να βάλει και κάνα δυο ονόματα ακόμα… Με όλο το σεβασμό προς τον Πύρρο και τον κ. Παντούλα αλλά εκεί στο epirusgate παίρνουν ληγμένα ή μας θεωρούν βλάκες;!

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

SOBARO BLOG!! AS FRONTISEI NA APANTHSEI PROTA GIA TIS DEKADES MHNHSEIS POY EXEI K META TO SYZITAME!!OSO GIA TON PANTOYLA KAI TO EPIRUS GATE KARFONESTE ADERFIA, KARFONESTE!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν είναι Epirus Gate είναι Epirus Fun-Gate.

Ανώνυμος είπε...

O πιο σωστός τίτλος θα ήταν: Mε τον Δήμα και τον Παντούλα στη Βουλη, ο Β/Ηπειρωτικός Ελληνισμός θα πάει κατά διαβόλου.

Δημοσίευση σχολίου