Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Οι βρομιές δεν πλένονται με τα κατουρατα!


Απάντηση στη «Δερόπολη»
Προσπαθήσαμε αρκετές φορές με το ιστολόγιο «Δερόπολη» να κάνουμε διάλογο, γιατί μπορεί να διαφωνούμε σε κάποια θέματα αλλά κρίνοντας απο τον εαυτό μας, πιστεύαμε πως η προσπάθεια τους έχει πατριωτικά κίνητρα. Κάθε φορά όμως  αντιμετωπίζαμε την προσβολή, την ειρωνεία (με υπονοούμενα για τη «βουρκιώτικη» καταγωγή) και την υπεροψία τους.

Δεν μας είναι καθόλου ευχάριστο να κάνουμε διάλογο με άλλα ιστολόγια με αναρτήσεις, γιατί οι απόψεις αυτές απευθύνονται και ενδιαφέρουν ένα πολύ περιορισμένο κύκλο ανθρώπων, οπότε θα μπορούσε κάτι τέτοιο να γίνει στα σχόλια.  Όσες φορές όμως γράψαμε στη «Δερόπολη» ελάχιστα δημοσιεύτηκαν γιατί έχει φαίνεται πολύ αυστηρούς όρους λογοκρισίας…
Αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε με άρθρο στη «Δερόπολη» παρόλο που ξέρουμε πως είναι λυπηρό, όχι για τους διαχειριστές της τους χαρακτηρισμούς των οποίων επιστρέφουμε, αλλά για το πολύ μεγάλο κοινό βορειοηπειρωτών και ελλαδιτών και άλλων ομοεθνών μας απ’ όλο τον κόσμο που μας παρακολουθεί.
Αγαπητοί της «Δερόπολης», δεν σας πείραξε η διαφωνία μας με την υποψηφιότητα του Πύρρου, που στο κάτω κάτω είναι μία άποψη που μαζί με τη δική σας θα μπορούσε να χωρέσει στη βορειοηπειρωτική και ελληνική γενικότερα   κοινή γνώμη. Αυτό που σας πείραξε είναι η κρητική στο ΠΑΣΟΚ και οι μόνοι που λειτουργούν κομματικά είστε εσείς.  Εσάς τους μεγάλους, σας ικανοποιεί η πολιτική του ΠΑΣΟΚ; Δε σας πείραξαν οι δηλώσεις του Μπίστη; Ή μήπως όταν το 2000 και το 2003 που δέρνανε του Χειμαρραίους και τους «μικρούς» Βορειοηπειρώτες, εσείς απολαμβάνατε την εξουσία της συγκεβέρνησης με το ΣΚ και δεν τα αντιληφτήκατε αυτά;
Τέλος αγαπητοί, οι σκατιές του ΠΑΣΟΚ δεν πλένονται με τα δικά σας κατούρατα…

9 comments:

Ανώνυμος είπε...

To deropoli dhen einai deropoli tvn dropoliton, einai kapoion horiaton poy priosballoyn th Deropoli oli.

Ανώνυμος είπε...

κορυφαίος τίτλος! το οξυ κατουρο του .... και του ..... θα πρόσθετα εγω θα προσθετα εγω

Ανώνυμος είπε...

Τι δίνεις σημασία σε τελειωμένους, Βορειοηπειρώτη!
Οι άνθρωποι έχουν κάνει επάγγελμα τη λάσπη!
Αυτή είναι η δουλειά τους. Γράψτε, τους είπαν, θετικά για το ΠΑΣΟΚ και τον "ελληναρα" Πύρρο, και αυτό κάνουν.
Ζορίζονται όμως τώρα να πείσουν, γιατί βλέπεις έχουν απέναντι όλους τους ελλαδίτες και τους βορειοπειρώτες! Πήρε φωτιά το διαδύκτιο απ την απογοήτευση που προκάλεσε η υποψηφιοτητα του Δήμα και αυτοί το χαβά τους!
Μας κάνει περίφανους λένε!
Ελεος πια!
Μας κάνει περίφανους γιατί;;;
Επειδή αποφάσισε να πολιτευτεί; Και με ένα κόμμα που δεν άφησε τίποτα όρθιο; Με ένα κόμμα που κατάκλεψε τους έλληνες πολίτες; Με ένα κόμμα που τον Δήμα αλλα και όλους μας, μας βλέπει σαν αλλοδαπούς και Αλβανούς!
Αν αυτοί είναι λόγοι περιφάνειας, να τον χαίρονται οι ίδιοι!
Εμείς οι υπόλοιποι θα προτιμήσουμε την εικόνα του ολυμπιονίκη, αρσιβαρίστα Πύρρου και όχι του wannabe πολιτικού!

Ανώνυμος είπε...

krima na tsakonomaste
alla tetoioi eimaste kala na pa8oume
h katantiamas den einai tuxaia
makari na synail8oume kapoia stigmi kai na katalaboume oti to misos metaksei ton perioxwn mas einai texnito kai xreisimopoih8hke entexna apo tous toyrkalbanoys!
den kserw an o Pyrros eprakse kala
alla opos kai na exei einai ena dynato xarti
sthn ellhnikh boulh gia mas kai thn patridamas

borioipirotis oso kairw parakolou8w ta blog tou xorou mas eisai pragmatika o kalhteros

enas dropolitis

Ανώνυμος είπε...

Τα κομματόσκυλα που διέλυσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ και στήριξαν το σ.κ.α ,ζητάνε τώρα και τα ρέστα.
Χιλιάδες είναι τα επικριτικά σχόλια για τη στάση του Π.Δήμα σε όλο το διαδίκτυο. Κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι υπάρχει μεγάλη οργή στην Ελλάδα ενάντια σε αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη καταστροφή και τη φτώχεια. Ντροπή και όνειδος !

Ανώνυμος είπε...

Πάντοτε τους διακατείχε μια νεοχοτζική νοοτροπία, εκεί στο deropoli, συνυφασμένη με ένα κόμπλεξ χωριάτο-ανωτερότητας.

Ανώνυμος είπε...

Εχω την εντυπωση βορειοηπειρωτη,οτι τους δινεις μεγαλη αξια,αφου ασχολεισε μ'αυτους του δροπολι.Οι ανθρωποι ειναι γενειτσαροι.Αστους να λενε οτι θελουν,θα ερθει και η ωρα τους,κοντοζυγωνει το τελος τους.Βορειος

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη γραφτούς στα ........ σου. Αυτό τους αξίζει και τίποτα άλλο. Έχουν μάθει να τρώνε από το ΠΑΣΟΚ και τους χαλάμε την όρεξη. Τους έρχεται το τέλος και πονούν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί του Deropoli έχουν πάνω απ όλα την αριστερή ιδεολογία. Ο πατριωτισμός έρχεται δεύτερος. Αστους να γαυγίζουν. Εχουν μάθει να κουβαλούμε όλοι νερό στο μύλο τους. Τώρα που ξεκαθάρησε το τοποίο θα βγουν κι αυτοί σαν η μύγα στο γάλα και θα χρειαστεί να τρέξουν και να στηρίξουν μόνοι τους τα ιδεολογικά τους πιστεύο. Γιατί τα κορόιδα τελείωσαν.Τα πρόβατα ξύπνησαν και ξέρουν τι θέλουν πια.

Δημοσίευση σχολίου