Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Β' ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ.

Γεννήθηκα το 1976 στο χωριό Καλύβια – Αγ.Σαράντα Β.Ηπείρου.
Το 1995 εισήχθα στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών από όπου και αποφοίτησα το 2000 Εργάζομαι από το 1995 παράλληλα με τις σπουδές μου.
Η εμπειρία μου στο χώρο των μηχανικών άρχισε από τα τελευταία κιόλας χρόνια των σπουδών μου όπου και ξεκίνησε η επαγγελματική μου σταδιοδρομία.
Από το 2000 όμως έως σήμερα δραστηριοποιούμαι στον Ιδιωτικό Τομέα ως ελεύθερος.
Σήμερα φοιτώ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στην Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές .
Από το 2005 παντρεμένος με την Καλύβα Μαρία από την Άρτα επίσης Πτυχιούχο Μηχανικό και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά.
το 2010 κατέβηκα υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών με τον συνδιασμό ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ.
Στις εκλογές της 6ης Μαήου κατεβαίνω ως υποψήφιος Βουλευτής στην Β'Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία.
Ζητώ την ψήφο σας για να είμαι η φωνή σας στην Βουλή.Να διεκδικήσουμε το μέλλον της Πατρίδας μας,τα δικαιώματα μας,την ελευθερία μας.
 http://www.facebook.com/groups/313239965416329/

15 comments:

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχία Αλεξανδρε.... !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλος τον και ας αργησε, μακαρι να φτασομε καπια στιγμι εμεις να επιβαλλουμε άτομα στα κόματα και όχι τα κομτα σε μας. το παλικαρι περα απο πεθερο κοματικο παραγοντα και καπιες καλες σπουδες τι αλλο εχι να παροθσιασει , ας μας μιλησει για το βορειηπειροτικο, να μας πει τι φτεει και προς πια κατευθινσει θα βοηθησει αυτος, αντιθετα απ οσο παρακολοθθω ακολοθθαει την τακτικη με ολους καλα μην ενοχλισει κανεναν , δημοσιες σχεσις , δικο μας παιδι και ας ριξοθμε εναν ψηφο, ουτε σε δισκολους αγονες ιταν πουεθενα , τελος παντον καλι επιτιχυα να εχει.

Ανώνυμος είπε...

O TZOMAKAS DHE THA INE ME PASOK ;

Ανώνυμος είπε...

Αλέξανδρε
Μαίου και όχι Μαήου

Το μέλλον της Πατρίδας μας ΄δεν μπορούμε να το διεκδικήσουμε από την Αθήνα και με τα Καλύβια άδειο χωριό,χωρίς ανθρώπους.Μην κοροιδεύεις το εαυτό σου και μετά εμάς.Μήπως και η ΝΔ δεν ευθύνεται για τον κατασπαραγμό της πατρίδας μας;Μάλλον πάρα πολύ.Για το Βορειοηπειρωτικό που "πέθανε"
δεν ευθύνεται;Πάρα πολύ ευθύνεται Αλέξανδρε.

Ανώνυμος είπε...

Αλεξάνδρε μπορείς να μας πεις γιατί κατεβαινεις υποψήφιος με ενα απ τα δυο κομματα που οδηγησαν την ελλαδα εδω που την οδηγησαν .?το ότι είσαι νέο και καλο παιδι , και μηχανικός φαίνεται τι άλλο ????

Ανώνυμος είπε...

Αλεξάνδρε πια σχολή πολιτικών μηχανικών τελειωσες ποιανού πολυτεχνειου ?

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε Κώττη! Γι’ αυτή τη ΝΔ μας μιλούσες τόσο καιρό; Γι’ αυτούς τους δεξιούς;
Παράτα μας και σταμάτα να μας μιλάς για τη ΝΔ. Γιατί αποδείχτηκε ότι εμάς τους δεξιούς δε μας θέλουν μέσα στο κόμμα της ΝΔ. Μη μας τα πρήζεις άλλο με τη ΝΔ και το Σαμαρά. Τέρμα τα ψέματα. Υπάρχει και ο Καμένος και η Χρυσή Αυγή. Εκεί στέλνετε όλους τους δεξιούς και τους νεοδημοκράτες Βορειοηπειρώτες εσείς και ο Τομέας σας κ. Κώττη.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχαχααχαχα ω ρε οι φανατικοί Νεοδημοκράτες , μόλις τους χάλασαν το χατήρι και δεν τους κατέβασαν τον αγαπητό του Εντμοντ Μηλιωρη, αμέσως χολή να φύγουν να πανε αλλου. Γιατι βρε παιδια; Ο Αλέξανδρος μια χαρά δεξιός είναι, μια χαρά επιστήμονας και καλο παιδι. Τι θέλετε εσείς , η εσείς κουμάντο ή κανεις; Σας έβαλε κανεις νταβατζηδες των Βορειοηπειρωτων; Και κάτι τελευταίο. Όλοι οι υπόλοιποι, αντι να βγάζετε δηλητήριο,μην σχολιάζετε κάν. Κάντε κάτι πιο δημιουργικό. Οσο δεν θέλετε μην ψηφιζετε Νέα Δημοκρατία. Ψηφίστε ότι γουσταρετε. Αλλα μην βριζετε τους πάντες και τα πάντα. Γελοιοποιουμαστε σαν φυλή, πάρτε το χαμπάρι. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε πάντα τα ματια μας. Ας ευχηθούμε στο παιδι καλη επιτυχία και όσοι θέλουν να τον ψηφίσουν ας τον ψηφίσουν. Έλεος πια.

ΚΗΤΣΙΟ ΜΕΡΑΚΑΣ είπε...

EEEEEEEEΛΑ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΑΑΑ!!! ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΡΕ ΛΙΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΠΤ.. ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΟΒΕΙ,ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Κ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Κ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.. ΟΛΟ ΚΡΗΤΙΚΗ Κ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ..;;;;

Ανώνυμος είπε...

JATI RE PALIKARJA TOSO MEGALI KAQIA JA TON SIMBATRIOTI MAS.I 0 PSIFOS INE DHIKO SAS,KRIFOS QE DHIMOKRATIKOS,METAHIRISTETON OPOS THELETE ,ALLA DHIKSTE OLIGO SEVASMO STON SINANTHROPO MAPU TON EPELEKSE KAPIO KOMA PU DHJEKDHIQI EKSUSIA. ALEKSANDRE DHEN SAS KSERO PROSOPIKA ,ALLA SU EFHOME ME OLI MU TIN KARDHJAKALI EPITIHIA,QE I 4 PSIFI TIS IKOJENJAS MU THA INE DHIQISU,QE AS ANIKO SE KAPIO ALLO KOMA. AFTO JA DHIGMA PATRIOTIZMU.+ O KRANJOTIS+

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμήστε ρε παιδία να λέτε να υπάρχουν και άλλοι νέοι να πολιτευτούν και με όποιο κόμμα η Άλο συνδυασμό να γινόταν και να λέμε σε όλους καλή επιτύχει σε όλους και όσο ψηλά και αν ανεβούν να μη ξεχνούν την πατρίδα μας την Βόρειο Ήπειρο
Και όταν περνούν την Κακαβιά να ξεχνούν τα κόμματα τους να μη μας διχάζουν άλλο δεν το αντέχουμε
Με αγάπη πωγωνισιος

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχια μπραβο σου που διαλεξες τη νδ γιατι καποια δικα μας παιδια δεν χορτασαν η ξεχασαν το σοσιαλισμο και τον κομμουνισμο που μας εφερε εδω και πανε και βαζουν υποψιφιοτητα με πασοκ και διαφορα ρεζιλικια

Δημοσίευση σχολίου