Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η πιο αξιόπιστη δημοσκόπηση


Τι δίνουν οι εταιρείες στοιχημάτων για τις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα
Ποιό θα είναι το τρίτο κόμμα
Τα στοιχήματα στην πολιτική είναι υπόθεση πολλών δεκαετιών στη Βρετανία κι άλλες χώρες και εσχάτως βλέπουμε να μπαίνει στο ιντερνετικό στοίχημα και η ελληνική πολιτική σκηνή. Δείτε τι αποδόσεις δίνει η unibet για το τρίτο κόμμα και τι απόδοση δίνει το "πάνω από 45% για ΝΔ+ΠΑΣΟΚ":


Το ΚΚΕ δίνεται με απόδοση (1.60) για να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με τον δεύτερο που η απόδοση του βρίσκεται στο (2.20). Σε πιθανότητες επαλήθευσης αυτό μεταφράζεται σε 62.5% υπέρ του ΚΚΕ και αν κάποιος θελήσει να στοιχηματίσει 10 ευρώ στο κομμουνιστικό κόμμα θα έχει 6 ευρώ καθαρό κέρδος, ενώ αν ποντάρει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο ποσό θα έχει κέρδος 12 ευρώ.

Στις μάχες σώμα με σώμα (head 2 head) οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φαίνονται να ξεπερνούν και μάλιστα με μεγάλη ευκολία την Δημοκρατική Αριστερά (1.42) εναντίον (2.60), ενώ είναι το outsider απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ με τις αποδόσεις να διαμορφώνονται στο (2.10) για το κόμμα του Πάνου Καμμένου και στο (1.65) για τη παράταξη του Αλέξη Τσίπρα. Ομοίως φαίνεται από την εκτίμηση της Unibet ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δυσκολευτεί να επικρατήσει της ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη αφού είναι το μεγάλο φαβορί με πιθανότητες 74% και αποδόσεις (1,35) έναντι (2.95) υπέρ της ΔΗΜΑΡ. Το ντέρμπυ στις head 2 head μονομαχίες παίζεται στη Δεξιά πολυκατοικία για την επικράτηση μεταξύ της Χρυσής Αυγής (1.80) και του ΛΑΟΣ (1.90) με την πρώτη να έχει ένα ελάχιστο προβάδισμα κατά την Unibet, ακόμα δε μεγαλύτερο κατά τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις οι οποίες βάζουν την ΧΑ στη Βουλή με ποσοστό περί το 4% και αφήνουν οι περισσότερες τον ΛΑΟΣ εκτός.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου