Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αυτοδύναμη Ελλάδα για την ισχυροποίηση της θέσης της Βορείου Ηπείρου


Μηλίτσα Γίωτη, υποψήφια βουλευτής
 με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας
της Μηλίτσας Γιώτη
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Αρχικά θα ήθελα να απαντήσω στην ερώτηση γιατί θέτω υποψηφιότητα σ’ αυτές τις εκλογές, μια ερώτηση την οποία αντιλαμβάνομαι θα μου απηύθνε έκαστος από εσάς.
Η συγκυρία είναι δύσκολη. Η χώρα βιώνει μια κρίση χωρίς προηγούμενο, μια κρίση η οποία βαίνει πέραν από το πεδίο της οικονομίας. ...Γίνεται κρίση αξιών. Το ζήτημα, λοιπόν δεν είναι απλά λογιστικό, δεν αφορά μόνο τους οικονομολόγους, ώστε να περιμένουμε απ’ αυτούς να δώσουν τη λύση. Αφορά ολόκληρη την κοινωνία και άρα όλους μας. Επικρατεί μια σύγχυση γιατί

 η κοινωνία μας καλείται να ιεραρχήσει διαφορετικά τις αξίες της, με περαιτέρω συνέπεια να γίνονται τώρα πιο ορατά τα προβλήματα της Δημόσιας Διοίκησης, όπως η πολυπλοκότητα των μηχανισμών και η γραφειοκρατία.
Το ανωτέρω «σκηνικό» ήταν που με ώθησε να συμμετέχω σ’ αυτές τις εκλογές αξιοποιώντας το δικαίωμα του «εκλέγεσθαι», ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να λάβω μέρος στην προσπάθεια να καταστήσουμε εκ νέου τη χώρα αυτοδύναμη, διορθώνοντας τα σφάλματα του παρελθόντος, στα οποία γυρίζουμε τώρα την πλάτη.
Ως μέλη αυτής της κοινωνίας, σίγουρα μας απασχολεί το αύριο της χώρας, το μέλλον μας, για έναν επιπλέον λόγο: γιατί εμείς μοχθήσαμε περισσότερο για να τα καταφέρουμε, για μας η προσπάθεια ήταν πιο δύσκολη. Αλλά, τα καταφέραμε. Πέραν, όμως, της πατρίδας μας, της Ελλάδος, μας απασχολούν και τα προβλήματα της ιδιαίτερης μας πατρίδας, της Βορείου Ηπείρου, του πολύπαθου αυτού τόπου.
Θέλουμε μια Ελλάδα ισχυρή, ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μια Ελλάδα που θα βρίσκεται σε θέση ισχύος ώστε να μπορεί να διαπραγματευθεί και τα προβλήματα της Βορείου Ηπείρου.
Ήδη έχει διαμορφωθεί ένα συγκεκριμένο status, όσον αφορά την νομική μας κατάσταση. Ήμαστε ταυτόχρονα Ευρωπαίοι πολίτες, σε όσους εξ ημών έχει αποδοθεί η ελληνική ιθαγένεια, ενώ παράλληλα συνδεόμαστε με τον ίδιο νομικό δεσμό με μία τρίτη χώρα, στην οποία έχουμε περιουσίες, δικαιώματα και υποχρεώσεις. Η Αλβανία επιδιώκει τη ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, η ένταξη αυτή προϋποθέτει τον σεβασμό των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αρχών. Αρχών κοινών για τα πολιτισμένα δημοκρατικά κράτη, οι οποίες αποτελούν τον πυρήνα ενός κράτους δικαίου.
Έχοντας, ως σημείο εκκίνησης την άνω διαμορφωθείσα κατάσταση θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε τη θέση μας διακρατικά και ταυτόχρονα να εγγυηθεί η Ελλάδα τα δικαιώματα της εθνικής μειονότητας, αναλαμβάνοντας δράση οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠ.ΕΞ.. Η εγγύηση αδιάβλητων εκλογών, οι οποίες θα καταδείξουν την πραγματική λαϊκή βούληση, τόσον σε κεντρικό επίπεδο όσον και σε περιφερειακό, ο σεβασμός του δικαιώματος μας στην ιδιοκτησία μας και γενικότερα η διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση, ειδικότερα όσον αφορά τα ζητήματα της μειονότητας, ώστε να διασφαλισθεί η αρχή της ισότητας, αποτελούν παρόμοια ζητήματα.
Θα ήθελα επίσης, να επισημάνω, ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι διχόνοιες δεν ευνοούν. Ως ειδική γραμματέας του «Βορειοηπειρωτικού Φόρουμ» γνωρίζω ότι η απόδοση της ιθαγένειας διεκδικήθηκε από εμάς για εμάς.
Υπάρχουν πολλά ακόμη να επιλυθούν με κυριότερο το ζήτημα της γραφειοκρατίας, η οποία αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» της Δημόσιας Διοίκησης. Μια αρχική λύση θα ήταν η καλύτερη στελέχωση των αρμοδίων υπηρεσιών.
Συμπερασματικά, οι επιδιώξεις μας αυτές προϋποθέτουν μια ισχυρή Ελλάδα, αλλά μια Ελλάδα με Ευρωπαϊκή προοπτική.
Στόχος μου δεν είναι να «συστήσω» το ΠΑΣΟΚ σε εσάς, αλλά εσάς στο ΠΑΣΟΚ. Όταν λέω εσάς εννοώ τα προβλήματα όλων μας και εκάστου χωριστά.

29 comments:

Βορειοηπειρώτης είπε...

Δεν γνωρίζουμε τη Μαρία αλλά εκτιμούμε πολύ το γεγονός, ότι δεν είχε σαν πρώτο μέλημα το φωτογράφο αλλά να γράψει τις σκέψεις και τις προτάσεις της...

Alex85 είπε...

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.....ΟΞΩ ΡΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Μηλίτσα λέγεται όχι Μαρία...
http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/88b1c140-c521-47c4-9014-cfb47b7b9484

Ανώνυμος είπε...

Ασχολούμαι μια ζωη με τα κοινά της βορείου ηπείρου, κ επίσης έχω γνωρίσει παρα πολλούς συμπατριώτες μας που θυσιαζαν το μεροκάματό τους για τα δικαιοματα της πατρίδασ μας.. εσένα Ομορφη Μαρια μου δεν σ´εχω δει ποτέ κ πουθενά. Θέλεις να μας πεις για ποια δικαιώματά θα αγωνιστείς ; Γνωρίζεις που είναι η χειμαρα κ τα χωριά της δροπολης η όπου φύγει φύγει αρκεί να δοξαστει το Πασοκ του τζουμακα κ του τρίχα.. Για γκομενιτσα μια χαρα εισαι, για πολιτικός... Καλα κουλουμα απ´του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

aksia , kali sou epityxia!!

Ανώνυμος είπε...

Ti sou lene bre militsa mou., pia ximara dropoli k kourafeksala, esy den ksereis apo pou pane STO xwrio sou, an einai Gia kanena nisi k kanena kolonaki exei kalos.. Exe geia kaimene kosme, tromere tzoumaka me tis epiloges sou!!!

Ανώνυμος είπε...

PASOK JERA PIDHIKSE MAS KSANA !!
OPOS FENETE EKEI STO PASOK DEN LENE NA VALOUN NERO STO KRASI TOUS ME TA ETHNIKA ZITIMATA.. TOSOI K TOSOI ASXOLITHIKAN ME TO VORIOHPIROTIKO AYTIN TIN ASXETI EPELEKSAN? PERASTIKA SYNTROFE TRIXA

Ανώνυμος είπε...

re pedia xallaroste , den prokeitai i kopella na parei kamia ergolavia ap tous ergolavous tou borioipirotikou..gia esas nte ta tsirakia ton ergolavon to lew..pasis fysews ergolavoi deksioi , eristeroi..
kali epityxia Militsa , aksizeis!

Βορειοηπειρώτης είπε...

1. Ζητούμε συγνώμη γιατί στην ανάρτηση για κάποιες ώρες το όνομα της κα. Γιώτη το είχαμε Μαρία αντί του Μηλίτσα.
2. Σε κάποιο αναγνώστη που δεν δημοσιεύτηκε το σχόλιο του έχουμε να πούμε πως το βιογραφικό της κα. Γιώτη είναι δημοσιευμένο και είναι τιμητικό για την ίδια και την κοινότητα μας. Αν εσύ «κύριε» ανώνυμε θέλεις να προσθέσεις στοιχεία στο βιογραφικό της, να μας πεις το δικό σου πρώτα. Είναι γνωστά τα αντιΠΑΣΟΚικα μας αισθήματα αλλά η κα. Γιώτη είναι το καθαρό ΠΑΣΟΚ και δεν είναι η μόνη και μακάρι να ήταν όλοι έτσι! Αν δεν κατάλαβες το πρώτο σχόλιο μας, εκτιμήσαμε το γεγονός που από την ημέρα που ανακοινώθηκε το όνομα της, δεν φρόντισε να πάει σε κάποιο επαγγελματία φωτογράφο για να μας συστηθεί με μία καλή φωτογραφία αλλά με τις απόψεις και προτάσεις της.

Ανώνυμος είπε...

politiko manifesto me tin sfragidha tou megalou politikanti ............!ypomoni 4 meres akoma kai tha pas kai esy ston kouva mazi me olous tous ypoloipous ypopsifious voreioipeirotes!

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη, σε 4 μέρες τελειώνουν κ τα δικά σου μαρτυρια.. Κι απ´οτι κατάλαβες την πρώτη τσαπού την εφαγες κ απ´το Πασοκ πχ.Τζομακας Όσο για την Ν.Δ σε εχει χεσμενο κ με τη βουλα όσο κι αν εστειλες τα βλαμενα τα επαρχάκια σου στην ομιλία του Αναγνώστη. Παρτο χαμπάρι συντροφε, δεν πειθεις πια κανέναν. Περίμενε κ θα το νιώσεις για τα καλα το ..... του Παναγιωτοπουλου. Καλα κουράγιο αιωνιε πρόεδρε !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΠΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΥ ΘΕΜΗ ΠΩΣ Κ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ; ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΕΙΣΟΥΝ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΤΕ Ο ΤΖΟΜΑΚΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ
ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΡΑΜΑ Κ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 2:09
Μάθε λοιπόν ότι δεν ασχολούνται με τα κοινά μόνο οι πριφερόμενοι δήθενα παράγοντες που το μόνο που τους νοιάζςι είναι η αυτοπροβολή, αλλά και όσοι, όπως η κα Γιώτην, την οποία έχω γνωρίσει, αλλά αυτοί που είναι εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις (στα αρμόδια γραφεία, υπηρεσίες) και που μάχονται για τα δικαιώματά μας, όπως κάνει και η ίδια μέσα και από τη δουλειά της, αλλά φαίνεται ότι προτιμάται όχι αυτούς που πραγματικά ασχολούνται, αλλά τους μαϊντανούς.
Και κάτι ακόμη, εάν έχεις διαβάσει το βιογραφικό της προφανώς θα είδες ότι έχει τελειώσει το παιδαγωγικό Αργυροκάστρου (άρα μάλλον γνωρίζει περισσότερα από σένα), ενώ συχνά επισκέπται τα πάτρια εδάφη, για προσωπικούς, επαγγελματικούς και κοιωνικούς λόγους.
Τέλος, καλό είναι πρώτα να φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε και μετά να μιλάμε.
Α και για πες το βιογραφικό σου και τις ιδέες σου για να δούμε εάν κάνεις για πολιτικός....λέμε τώρα.
Μ.Τ. Πολιτικός Μηχανικός

Ανώνυμος είπε...

8:21 se kanena tzomaka den peftei logos. mathe lipon oti h epilogh kai h protash htann toy komatos kai kati akomi.....exete synantithei mipos sto kolonaki...leo egv twra. Oso gia to sxolio ...krima giati den exeis tipota na peis epi thw oysias
kali epitixia sth Militsa.

Ανώνυμος είπε...

Λέω στον 1:06, μακάρι να μπορουσε να αρθρώσει μια λέξη ή να έχει ένα επιχείρημα, αλλά μάλλον λίγο δύσκολο, ούτε ελληνικά δεν ξέρει να γράφει....
Το επάγγελμά της είναι να υπερασπίζεται το δίκαιο, οπότε και μετά τις εκλογές θα είναι εκεί, όπως κάνει χρόνια τώρα βοηθώντας όποιον έχει ανάγκη .....άρα γνωστή σ' αυτούς που την εκτιμούν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

8.33 KRIMA GIATI DEN TO EXEIS KATALABEI OTI HDH TO EXOYN KANEI .....OI PARATREXAME POY TEOREIS OTI ASXOLOYNTAI ....EISE AKSIOS TIS TYXEIS SOY FILE ....
KALI EPITYXIA SOY EYXOMAI.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι μάχιμη δικηγόρος από το 2005. Έχω ασχοληθεί και με το ζήτημα των συντάξεων του ΟΓΑ, και με την ιθαγένεια και με προβλήματα συμπατριωτών μας, έχω φροντήσει για τη δημοσιεύση πολλών καταστατικών συλλόγων, γνωρίζοντας τα προβλήματα (και οικονομικά των συμπατριωτών μας-αφορά το μεροκάματο που λέγατε), έχω παρακολουθήσει και λάβει θέση για νομοθετικές τροπολογίες και συνεχίζω....Θα παρακαλούσα να δημοσιοποιήσετε τα στοιχεία σας, για να ενημερωθούμε για το δικό σας έργο.
Χαίρομαι, όμως, που δεν κρίνετε τις θέσεις μου, με τις οποίες μάλλον συμφωνείται (γι' αυτό και δεν τις κρίνετε), αλλά την εμφάνισή μου. Θα προτιμούσα ο καθένας μας να σταματήσει να είναι γραφικός και κακεκντρεχής και να προσπαθήσουμε ως νέοι άνθρωποι να συμμετέχουμε στα κοινά και να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Στο χέρι μας είναι, αρκεί να μη διχαζόμαστε.
Με σεβασμό στην ελευθερία έκφρασης και γνώμης εκάστου. ΜΗΛΙΤΣΑ ΓΙΩΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Η ως άνω ανάρτηση αφορά τήν κυρία ή κύριο που έγραψε την 1/5/2012 ώρα 2:09 π.μ.. Μ. ΓΙΩΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει μώρ' κάψο Μήλω, Πρασκευή σήμερα και τελειώνουν τα βάσανα ...

Ανώνυμος είπε...

oxi re paidia, einai san akoyme ton benizelo poy sthn arxh thymoneis poy ton blepeis kai sto telos nomizhs pos exei dikio opos ta leei(to aspro soy to kanei mayro xoris na to ktlb.) exoyme barethei me toys pasokorhtores..(kai eimastai kai synhthizmeoi se ayta,eleos..)

Ανώνυμος είπε...

Μηλίτσα, χαίρομαι που όσα έχω ακούσει για σένα (δεν έχουμε συντηθεί), επιβεβαιώνονται. Καλή σου επιτυχία, γιατί το αξίζεις. Συγχαρητήρια. Και συ φίλε 12:16 να εύχεσαι να τελειώσουν τα βάσανα για όλους μας.
Φίλε (4:46 που απ' ότι φαίνεται είσαι ο ίδιος 1:06), κρίμα που δεν μπορείς να πεις κάτι ούτε να κρίνεις

Ανώνυμος είπε...

12:16 και πάλι κότα, γράφεις στις 2:09 δεν μας λες ποιος είσαι, τώρα το ίδιο. Η Μηλίτσα ξέρουμε ποια είναι και είναι τιμή μας να λέμε ότι κατάγεται από τα μέρη μας (ρήξε μία ματιά στο βογραφικό της ) και είναι μια δικηγόρος (και απ' όσο ξέρω και ακούω με πολύ καλή παρουσία στα επαγγελματικά της) και παρ' όλα αυτά μετέχει επώνυμα μας λέει ποια είναι και τι πιστεύει. Εσύ όμως απ' ότι φαίνεται μια ζωή στην αφάνεια θα είσαι...Θα μπορούσες να μου πεις να πω και γω ποιος είμαι, ωστόσο εγώ αναγνωρίζω την αξία του άλλου και δεν σχολιάζω μόνο και μόνο επειδή μ' έχουν απ' έξω και απλά......δεν "φαίνομαι"

Ανώνυμος είπε...

Τι λες Μηλιτσα; Επειδή ασχολήθηκες επαγγελματικά με τον ΟΓΑ και τις Ιθαγένεια για να βγάλεις το μεροκαματο σου, αυτο σημαίνει ότι έκανες και αγώνα για τα προβληματα μας! Αντι να βοηθήσεις αυτους που σου δωσαν δουλεια μας κοροιδευεις και απο πανω!

aristera είπε...

Εγω Μηλίτσα δε σε ξερω και ουτε μου γεννηθηκε η επιθυμια να σε γνωρισω διαβαζοντας τις θεσεις σου.
Σου γραφω ομως επειδη μου έκανε η εντυπωση ο τροπος που περιγραφεις τα θεματα με τα οποια εχεις ασχοληθει.
Καταρχην τι σημαινει μαχιμη δικηγορος (το αναφαρουν ολοι οι συναδελφοι σου αυτο). Εχεις ακουσει ποτε κανεναν να λεει ειμαι μαχιμος γιατρος ή μαχιμος οικοδομος;
Αναφερεις οτι εχεις ασχοληθει με τις συνταξεις του ΟΓΑ, με θεματα πολιτογραφησης, με καταστατικα συλλογων κλπ.
Ολα αυτα τα εχεις κανει αφιλοκερδος ή στα πλαισια των επαγγελματικων σου δρατηριοτητων;
Γιατι ξερω και εγω δικους μας δικηγορους που ζουν φτιαχνοντας καταστατικα συλλογων.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που τα παραφράζετε γιατί είναι σαφής η θέση της κα Γιώτη ότι βοήθησε που σημαίνει αφιλοκερδός σε όποιος είχε πραγματικά ανάγκη (όσον αφορά ατομική δράση), αλλά το ότι ασχολήθηκε, επειδή γνωρίζω εκ των έσω εξέφρασε τις θέσεις των συμπατριωτών μας και το ξανατονίζω κάνοντας αγώνα και βοηθόντας αφιλοκερδός, μάλιστα οι συμπατριώτες μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι είχαν κοινοποιηθεί μέσω μέσων του τύπου μας τα τηλέφωνα της προκειμένου να βοηθήσει στο ζήτημα. Το ίδιο συνέβη και με τα καταστατικά και σε πολλά άλλα ζητήματα, εξ άλλου γι' αυτό αναφέρθηκε από την ίδια (και μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε). Όσον για το μεροκάματό της που λέτε, ρωτήστε αυτούς που βοηθήθηκαν τι έχουν πληρώσει στο γραφείο της....Και μία επεξήγηση: Μάχιμη δικηγόρος σημαίνει μη βολεμένη σε θεσούλες που μοιράζονται σε όσους γλύφουν και που μπορεί να έχει λόγο γιατί δεν χρωστάει σε κανένα. Με την ιθαγένεια επίσης ασχολήθηκε στα πλαίσια φορέων και οργανομένων κινήσεων, όταν εσύ φίλε έπινες το φραπέ σου (Μιά χαρά τα εκθέτει, αλλά μάλλον δεν μας βολεύει η πραγματικότητα.
Τιμή μου που την έχω γνωρίσει

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω, ό τι σε όλες τις επίσημες αναφορές μου έχω αναφερθεί με σαφήνεια ότι η ενασχόλησή μου με τα άνω ζητήματα έγινε στα πλαίσια οργανομένων κινήσεων και διεκδικήσεων. Όσον αφορά ατομικές περιπτώσεις ζητημάτων, βρισκόμουν και βρίσκομαι πάντα κοντά στους συμπατριώτες μου που χρειάζονται τη βοήθεια μου. Ενώ συμμετείχα στις συλλογικές προσπάθεις (καταστατικά κλπ) γιατί οι συλλογικές προσπάθεις έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να ευδοκιμήσουν. Τη δυνατότητα που μου δίνει το επάγγελμά μου τη χρησιμοποίησα και θα συνεχίσω να το κάνω για το κοινό καλό (στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου). Μιλάω για βοήθεια, συμμετοχή, διεκδίκηση. Ελπίζω στην έκφραση αυτών των τριών λέξεων να ενωθούμε πολλοί για να έχουμε δύναμη.
(Το μάχιμη δικηγόρος (η επεξήγηση για τον κύριο 5:06 σημαίνει μη "βολεμένη" του συστήματος και των αγκυλώσεών του).
Υ.Γ. Κύριε ανώνυμε 3:40 αφού δεν καταλάβατε το περιεχόμενο της αναφοράς μου σε προηγούμενο σχόλιο σας 2:09 ελπίζω τώρα να λύθηκαν οι απορρίες σας. Σέβομαι την επιλογή σας να διατηρήσετε την ανωνυμία σας, αλλά οποτεδήποτε στη διάθεσή σας για πιο προσωπική επικοινωνία ώστε να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος. Μ. ΓΙΩΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Μηλιτσα συγχαρητηρια ,δεν είναι τυχαιο που πηγες καλυτερα απ ολους τους αλλους τους δικους μας. συνεχα ειμαστε μαζι σου!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, πολλή καλή και δυναμική προσπάθεια, σε μία δύσκολη περιφέρεια και σε μία δύσκολη συγκυρία για το ΠΑΣΟΚ. Τελικά ο κόσμος εκτιμάει πρόσωπα.....

Δημοσίευση σχολίου