Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Επιστρέφει στη ΝΔ ο Κ. Γκιουλέκας

Επιστρέφει από ώρα σε ώρα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο και ο Κώστας Γκιουλέκας καθώς η απόφαση του Α. Σαμαρά να τον επανεντάξει στην ΚΟ της ΝΔ είναι οριστική.
Ο Κώστας Γκιουλέκας είχε λίγο νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, Κώστα Μπούρα, και αμέσως μετά έστειλε στο κόμμα μια επιστολή απάντηση στην πρόσκληση του Α. Σαμαρά για πανστρατιά.


Τώρα αναμένεται μια λιτή ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της ΝΔ που θα κλείνει οριστικά το θέμα της επανένταξης του και της συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια καθώς εκτιμήθηκε ότι από την πρώτη στιγμή της διαγραφής του κ. Γκιουλέκας διεμήνυσε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα βρεθεί απέναντι στην ΝΔ και απέρριψε τις πιέσεις καμένου και Μαρκόπουλου για ένταξη στους Ανεξάρτητους Πολίτες.

Σημειωτέον ότι ο Κ. Γκιουλέκας είχε καταψηφίσει το Μνημόνιο αλλά στο τέλος ψήφισε την δανειακή σύμβαση.

Εκτός ΝΔ παραμένουν και χωρίς στέγη ο Γ. Βλάχος και η Ε. Βόζεμπεργκ αφού τόσο ο Μ. Γιαννάκης όσο και ο Δ. Σταμάτης εντάχθηκαν στο κόμμα του Π. Καμένου.

http://www.eglimatikotita.gr

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Προς διαχειριστές: Ο Γκιουλέκας έχει ειλικρινές ενδιαφέρον για το Βορειοηπειρωτικό (λόγω αειμνήστων Σεβαστιανού, Ντριγκόγια και Σ.Φ.Ε.Β.Α) αλλά ας μην τον προβάλετε πολύ γιατί είναι πολτικός (και με την κακή έννοια) πάνω απ' όλα. Πάντως είναι πολύ καλύτερος για τη Β. Ήπειρο από Παντούλα, Καχριμάνη, Παπαδόπουλο, Κασσίμη, Παναγιωτόπουλο, Σαμαρά, Βορίδη, Πλεύρη και όσους άλλους κατά καιρούς έκαναν επερωτήσεις ή έδειξαν ενδιαφέρον και πήραν προβολή από ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Κι είχα μια φαγούρα αν θα γυρίσει ή όχι. Δηλαδή τώρα που γύρισε έγινε κι αυτός μνημονιακός;

Ανώνυμος είπε...

Ορε και είχα μια φαγωμάρα αν θα γυρνάνε η αν θα έκοβε τον λαιμό του...

Δημοσίευση σχολίου