Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Απάντηση στο «Λαϊκό Βήμα»



Αρκετές μέρες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου φύλου (1-15 Μαρτίου) του «ιστορικού» «Λαϊκού Βήματος» σκεφτόμαστε αν θα έπρεπε να απαντήσουμε στα όσα αναφέρει για την αφεντιά μας, στην τελευταία σελίδα. Το «ιστορικό» ασχολήθηκε με το «Βορειοηπειρώτη» και στο προηγούμενο φύλλο, αλλά αποφασίσαμε να μην απαντήσουμε γιατί βαριομαστε μέχρι σιχαμάρας, να προσφέρουμε στους αναγνώστες μας για επικαιρότητα την ανούσια αντιπαράθεση διαφόρων ομάδων ή ατόμων που ασχολούνται με τα κοινά του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Ενδεχόμενος ως ερασιτέχνες που είμαστε στο χώρο, τόσο η προσπάθεια μας όσο και των παραγωγών της εκπομπής του ΡΑΔΙΟ ΑΣΤΥ  που αναφέρει η εφημερίδα, να μην διεκδικεί δάφνες δημοσιογραφικής ποιότητας αλλά είμαστε πολύ περήφανοι που τους ενοχλεί τόσο πολύ η παρουσία μας και για το γεγονός ότι η απόψεις μας βρίσκουν τόσο πολύ μεγάλη ανταπόκριση.

Το kloni
Αγαπητοί του «Λαϊκού Βήματος» δεν το ανακαλύψαμε εμείς το kloni, το υπηρετούσε η εφημερίδα σας για 45 χρόνια (45-90), το είχε περάσει τότε μόνο ο Γ. Γραμματέας της Ομόνοιας και το προστάτευαν οι δύο σημερινοί αντιπρόεδροι της. Ο Στέφανος Σιάνης από τη Λύβενα, ο Γιώργος Παππάς από την Τρέμουλη, τα αδέρφια Πρασά από την Πέπελη και πολλοί άλλοι που δεν μπόρεσε να το περάσουν, γνώρισαν τις γνωστές συνέπειες και έκανε ο καθένας πάνω από 30 χρόνια φυλακή. Ο κ. Σιάνης είναι στην εκκλησία των Αγίων Σαράντα και μπορεί να σας εξιστορήσει πολλά. Ο κ. Ιατρού που πριν από κάνα χρόνο «επισφράγισε» μια καλή συνεργασία στην πέτρινη πόλη (ας μη πούμε καλύτερα με ποιους γιατί δε θέλουμε να στεναχωρήσουμε άλλο την άλλη πλευρά) επίσης μπορεί να ξέρει πολλά.
Ο Καίσης
Θα ευχόμασταν ειλικρινά να ήταν αλήθεια τα όσα λέτε για τον Χρήστο Καίση. Οι ανησυχίες μας αυξάνουν όμως όταν εσείς τον υπερασπίζεστε με τόσο φανατισμό. Στην πρώτη θητεία του (2000-2003) γνωρίζουμε ότι έδωσε παραθαλάσσιο οικόπεδο 8.000 μ, στον Arian Maloku,  για να έχει την προστασία του και ας βγει να το διαψεύσει. Οι προθέσεις και οι στόχοι σας από αυτή την ταλαίπωρη επαρχία, είναι ξεκάθαρες από άλλο άρθρο στο εσωτερικό του ιδίου φύλου που λέτε ότι «του στερήθηκε για 8 χρόνια ο θρόνος του Αλύκου»! Λες και ο θρόνος του Αλύκου είναι φτιαγμένος για τον ποιο ανεύθυνο άνθρωπο που έχει αυτή η επαρχία.  

Οι εκβιασμοί
Ευχόμαστε ειλικρινά να μας γνωρίζετε και να γράψετε πολλά με το «όνομα τους» ώστε να έχουμε αρκετά στοιχεία, γιατί αν ο Καραθάνος σας ξετίναξε οικονομικά για τις ανακρίβειες – συκοφαντίες που γράφατε, εμείς δεν θέλουμε χρήματα, θα επιθυμούσαμε να σας στείλουμε λίγο στο «φρέσκο» του Κορυδαλλού γιατί άλλη περίπτωση σωφροσύνης για εσάς μάλλον δεν υπάρχει. Παρακαλούμε να υπογράψετε με το όνομα σας γιατί είναι κρίμα να πάει μέσα ο διευθυντής σας κ. Παπαχρήστος τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα και με την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι το Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας επί της προεδρίας του Γιάννη Γιάννη, συζητούσε την διαγραφή του από μέλλος, μόνο και μόνο επειδή έγραφε στο «Λαϊκό Βήμα» του Βασίλη Ιατρού!

Ζητείται σεβασμός  
Στην ίδια σελίδα του «ιστορικού» υπάρχει ένα άξιο σχολιασμού άρθρο  της πολύ αγαπητής μας Χρυσάνθης Γκόρου, την οποία συγχαίρουμε γιατί είναι πάντα παρόν σε ότι κοινό! Σε αυτό το άρθρο συμφωνούμε στα περισσότερα μαζί της αλλά κάνει ακριβώς αυτό το οποίο η ίδια καυτηριάζει. Ακόμα και αν η πρωτοβουλία της ΝΕΒ φίλη μας Χρυσάνθη δεν ήταν σωστή ή δεν την «διαχειρίστηκαν» σωστά, τι θέλεις να πεις με τα υπονοούμενα σου; Όπως ζητείς τον σεβασμό και την προστασία όσων μένουν μόνιμα στην ιδιαίτερη μας πατρίδα, το ίδιο θα έπρεπε να κάνεις και για όσους νέους έχουν τη διάθεση να ασχολούνται με τα κοινά μας που δεν είναι πολλοί. Εσύ το ξέρεις καλά γιατί είσαι από τα άτομα που ασχολούνται και είναι κρίμα να απαξιώνονται κάποια άλλα νέα παιδιά που αγωνίζονται να κάνουν κάτι, ακόμα και με λάθος τρόπο. Δεν ξέρω για τι μεγέθη μιλάς αλλά μπορώ να σου πω από τρία συγγενικά μου πρόσωπα από τους Αγίους Σαράντα που πήραν ένα ποδήλατο και δύο παιχνίδια, ότι το χάρηκαν πολύ. Μπορώ επίσης να σου πω με βεβαιότητα ότι στο Ελληνικό Σχολείο των Αγίων Σαράντα που έχει 200 παιδάκια, ο «αρχηγός» μας και βουλευτής της περιοχής όχι μόνο δεν γνωρίσει τις συνθήκες αλλά δεν ξέρει που βρίσκεται αυτό το σχολείο.  

Αλλά δε βαριέσαι! Αυτά είναι ανευθυνότητες κάποιων νέων ανθρώπων που επειδή δεν μπορούμε να τους απαντήσουμε ή μας απασχολούν ποιο σοβαρά ζητήματα  ή βαριόμαστε να κάτσουμε μαζί τους να τα συζητήσουμε, τους κολλάμε τον τίτλο  του "ανώριμου", του «γραφικού», του «ανεύθυνου» κλπ, και λύθηκαν τα προβλήματαααα….
Κλείνοντας αγαπητή Χρυσάνθη, θέλουμε να σου πούμε ότι ο σεβασμός δεν απαιτείται αλλά κατακτιέται. Θα φιλοξενήσουμε με μεγάλη ευχαρίστηση τι σκέψεις σου που θα επιθυμούσαμε το επόμενο άρθρο να είναι «Ζητείται σοβαρότητα» και το μεθεπόμενο «Ζητείται όραμα»  γιατί από αυτά έχουμε έλλειψη…

49 comments:

Ανώνυμος είπε...

από όσο γνωρίζω με βεβαιότητα την τελευταία φορά η αποστολή δεν είχε καθόλου παιχνίδια και το άρθρο της Γκόρου αναφέρετε γενικά για όσους ασχολούνται με τα κοινά να έχουν υπόψη τους κάποια πράγματα και όχι μόνο και μόνο την προσωπική τους προβολή.
Καλά έκανε και το έγραψε,μάλλον εσείς αναζητάτε ψευτοσυμμαχίες με την νεολαία του Μπερίσα.
Μην έχετε απάτες,η κοπέλα μαζί τους ήτανε μέχρι προχθές,είδε από κοντά τι κουμάσια είναι και από όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη Χιμαρέα έχει το θάρρος της γνώμης.

Ανώνυμος είπε...

Ουι Ουι, τηρα θάματα!!!
Αχ μαύρε Βορειοηπειρώτη σκώτεινε,για ποιο "Λαϊκό Βημα" μιλάς;! Αυτό έχει καταντήσει "Λαϊκό Βλήμα"!!!
Για κάθομαι και κάνω χάζι κείνον το Σώμο, πως δέχεται να πλερώνει για να "βγάζει τη χολή" του αυτος ο ασίφταγος ο Γιατρού!
Σάμπως διαβάζει ποτέ κανείς κανένα νέο σ αυτό το χαρτί;'ολο τα μάτια τους βγάζουνε οι μασκαράδες, που να γκρεμιστούν απέδω.Καταντίσανε μια ιστορική εφημερίδα κίτρινο τύπο και κουτσομπολίστικη.Τι με νοιάζει εμένα ποιος παντρέυτηκε με ποιόν ή ποιός χώρισε!!!
Κανένα νεο για τον τόπο μου θέλω να μαθαίνω.Αυτό μπορούν να το κάνουν αντικειμενικά και αμερόληπτα;
Μεταξύ μας τώρα,τη μόνη χρησιμότητα που έχει στα χωριά μας το "Λαικό Βλήμα" είναι η αντικατάστασή του με το ρολό υγείας (για να το πω ευγενικά).Όσο για εδώ είναι στα αζήτητα!

Άει σας αφήνω τώρα...
Περαστικά τους, όπως υπογράφουν και οι ίδιοι!

βορειος για παντα είπε...

προς τους αρθρογραφους του 1994 1995 με αρχικα Γ.Γ. Ο.ΜΠ.Π.ΜΠ.ΚΑΙ προς τον κυριο ιατρου μην ασχολισται με τον ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ μηπως ξεχασατε εσεις οι επαγγελματιες της πολυθρονας πως αποκαλουσατε τους τοτε εκλεγμενους της ΟΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ Δ.Ε.Ν.Ε.Ε.Μ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙτης τοπικης οργανωσης του πασοκ που τα περναται και με αυτον που σας τσακισε οικονομικα που αποκαλουσε ΤΗ Δ.Ε.ΝΕ.ΕΜ παρακλαδι του ?θας σας πω ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΥΣ.τα καταφερατε εμεις πηγαμε φυλακιες και ακομα κατακρινεται εμας λαμογια. ντροπη σας

Ανώνυμος είπε...

EDW APO OTI KATALABAINW PROSPATHEI O KATHENAS NA KOLHSEI STON POLITIKO TOY ANTIPALO OSO POIO PERISSOTERH BERISHO-FROSYNH H RAMO-FROSYNH MPORESEI,NOMIZONTAS OTI EXEI "ISOPEDWSEI" TON ANTIPALO !!
ENW STHN PRAGMATHKOTHTA O APLOS KOSMOS DEN THELEI NA AKOYEI OYTE GIA BERISHA OYTE GIA RAMA ,DEN THELEI OMWS NA DIAVAZEI KAI AYTA TA AISXH KAI TIS KOKOROMAXIES !!!
OI BOREIOHPEIRWTES EINAI PERIFANOS LAOS,KAI DEN MPOREI NA ANTEXEI THN GRIZA AYTH PROPAGANDA PERI RAGIADISMOY STOYS ALVANOYS !!
RAGIADES KAI POYLHMENOI EINAI ISWS AYTOI OI LIGOI POY TOSA XRONIA KATAXRASTHKAN THN PSHFO TOY B.HPEIRWTH KAI THN EKSARGYRWSAN SE XRHMA,AYTH POY TOLMOYN NA DHLWNOYN AKOMA EKPROSWPOI TOY B.H. ELLHNISMOY !!!

Ανώνυμος είπε...

kai poia einai h gnvmh ths;

Ανώνυμος είπε...

nai poia einai na thn pei me apodeikseis vpos kai esy to oti einai neolaia mperisa.me ntokoumenta miliste kai oxi aerologies.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

AMan me auton ton iatrou. .......... ....... ........... Giati den bgainei enas megaluteros poy toy kserei kala tin istoria tou na bgei na ta pei, na ta mathei kai o kosmos... Apo ta megalytera .................s kai skotwnei gia to xrima.

Iatros.

Ανώνυμος είπε...

laiko bima=tziomakas, ntoules, gorou, bollanou.ta logia perisseyoun

Ανώνυμος είπε...

ποια γκορου ρε 12:12; η κοπέλα.............. την κανουν ομπρελα. Κριμα.

Ανώνυμος είπε...

Anonime 7:56 piges fylakh giati den isoun koutabi malon san tous Γ.Γ. Ο.ΜΠ. Π.ΜΠ.dikeos omos sas theoroun prodotes aytoi oi megaloi patriotes giati prodosate tin patrida tous tin albania kai auto den tha sas to synxoresoun pote.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

diabasa ayto to arthro ths kyria gorou kai tha ythela polu na mou apantisei se merikes ervtiseis. 1 to tsounami pou anaferetai ti sxesh exei me thn boriohphro;
2 h ierosolhm pali ti sxesh exei kai an gnvrizv ortha se aythn thn periptvsh yparxei mia eresh mhpos anhkei se aythn;
3 h syntaksh tou keimenou einai akatalabistikh pou mono enas polu thimomenos tha egrafe me ayton ton tropo.
4 efvsvn h neolaia thn exei bohthisei se ayta pou einai shmera giati enantivnetai.
5 se orismena arthra ths en merh spernei dixonia poios o logos apo thn sthgmh pou den mas pairnei gia ayto. kai telos mia shmboulh.
an exei kati prosvpiko me kapoion na to lusei me ayton kai oxi me aerologies kai sikofanties vs prvs olous.ayta ginonte mono sthn diktatoria kai oxi sthn dhmokratia. O BOYRKARIS

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο κ. Ιτρου ποιος του εδωσε το δικαιωμα να μειραζει "φιρμανια" - κολωχαρτα στον καθε αλβανο και αραπο-πακιστανο τον μεν πρωτο τον μεν πρωτο τον βαφτιζει Ελληνα Βορειοηπειρωτη και τον δε δευτερο οικονομικο μεταναστη - πολιτικο προσφυγα??? Ποιος σας το εδωσε το δικαιωμα αυτο κ. πατριδοκαπιλε Ιατρου?? ποιο ηταν ρε ...... το εθνικο εργο σου ολα αυτα τα χρονια?? Ο μεγαλυτερος ....... του τοπου μας εισαι... Ποσα λεφτα εχει παρει η ΜΚΟ σου?? Απο που πέρνεις εντολές?? Ποσα πέρνεις για τις υπηρεσίες σου ......?? Εννια σου και η ωρα που θα λαμψει η αληθεια δεν αργει... Τοτε να δουμε που θα κρυφτεις... ......!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

pros 6.11
poios ftaiei meta pou sas lene kathisterimena.
To Alyko eytyxos ksexorizei kai kapoia alla kala paidia giati me ayta pou grafeis h katastash sou einai poly sobari

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
aristera είπε...

υπαρχει καπου το κειμενο του Λαικου βηματος να το διαβασουμε ολοκληρο;

telpiero anagnostis είπε...

Δεν μ'αρέσουν καθόλου αυτά που γράφουν στο Λαικό. Και γενικότερα δεν μ'αρέσει καθόλου η κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. Πως τα καταφέραμε αλήθεια; Δεν μπορούμε χωρίς αφέντες στο κεφάλι μας; Γιατί πρέπει πάντα κάποιος να μας "κανονίζει" τη ζωή μας; Τίποτα δεν διδαχτήκαμε από το παρελθόν μας; Ξέρεις, η επανάληψις του ιδίου λάθους, είναι χείρον της πρώτης. Οπότε "Γεια σου Ελληνα ραγιά, σκύψε πάλι το κεφάλι''.. Βορειοηπειρώτη μας μπερδεύεις συνέχεια,τα κουλουριάζεις κ όπου φύγει.. 12¨36 πινάλας ο βουρκάρης, απο που είσαι του λόγου σου??

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια η Χρυσανθη δεν ειναι να την παρεξηγει κανεις αλλα αλλο ειναι οτι δεν μπορεις να συνενοηθεις και αλλο αν εχει δικιο η αδικο σε καποια θεματα.Το κακο ειναι πως παντα καταφερνει να χανει το δικιο της.Μπορει να μη την ξερω καλα μπορει να μην εχω διαβασει το Λ.Β. αλλα η εικονα που εχω για την κοπελα ειναι αυτη.
Λαικο Βημα και Ελληνισμος=μεγαλες πληγες.

Αλέξανδρος είπε...

προς τους σχολιαστές:

Παιδιά, αφήστε την Χρυσάνθη εξω απο το μίσος και τη φθόνο σας!
Η Χρυσανθη έχει παιδεία, αρχές, είναι εξαιρετική νέα επιστήμονας και αγαπάει και πονάει το τόπο μας το ίδιο με μας!
Δεν χρωστά σε κανέναν την επιβίωση της και την σταδιοδρομία της!
Είναι ντροπή που προσπαθείτε να δολοφονήσετε την αξιοπρέπεια της!
Χρυσάνθη, συνέχισε πάντα με το κεφάλι ψηλά!

Προς διαχειριστή του Βορειοηπειρώτη!

Είναι λίγα του αυτά που είπατε του Ιατρου!
Συνεχίστε δυναμικά και μην υποκύψετε στους εκβιασμούς του!

Ανώνυμος είπε...

a nai,twra pou sas ta bgayei fora partida den einai na tin pareksigei kaneis,mexri proxthes kolitaria eisastan.
gia poio logo den diapsefdete ta diafora omorfa pou kanate stin pita tou ipeirwti;
Telpiero afou esy mono na sxoliazeis ksereis kai ola sou ftaine,pigaine se kanena xwro kai as ta ayta den einai gia esena.
kopiases na grapseis pote arthro;
h Gorou toulaxiston exei patriwtiko logo kai grafei.

Ανώνυμος είπε...

3 ;04 DEN APONTISES STIS ERVTISEIS KAI KAKOLOGEIS ADIKOS. MIPOS PREPEI NA KOITAKSEIS LIGO AYTA POY ESY KANEIS KAI DEN KANEIS;KAI META NA PEIS TOUS ALLOUS KATHISTERIMENOUS.
1 EGV DEN SE ANEFERA OS TIPOTA ALLA ESY TO KANEIS.
2 DEN EISAI ENTOS THEMATOS ARA EISAI EKTOS TVN PRAGMATON
3 SIMFVNA ME TA GRAFOMENA SOY ESY APODIKNIEIS OTI DEN EXEIS PAIDEIA ARA EISAI AMORFOTOS.H
4 KANEIS DIAXORISMO TVN PERIOXVN TIS BOREIOY HPEIROY LEGONTAS ALYKO LES KAI EKEI EINAI MONO H DEN EINAI BOREIOHPEIROTES. OLA AYTA EINAI TA SYMPERASMATA TA DIKA MOU KAI POLLVN ENGKEFALVN EDV MESA.

Ανώνυμος είπε...

ARA DEN TO EXOUN TA ( KATHISTERIMENA) TO PROBLHMA ALLA ESY. O BOYRKARHS

Ανώνυμος είπε...

TH EKANAN STHN PITA TOU IPEIRVTH;POIOS KANONISE NA BRABEYTEI H NEOLAIA ( GIA TO XOREYTIKO) KAI OXI GIA THN DRASH THS: POIOS FONAZE STHN EISODO;POIOS EKANE TIS LEKTIKES EPITHESEIS ; KAI NA FIMITHOUME LIGO KAI STHN EKDILVSH STHN EKLEISIA, POIOS ESPROXNE TA PAIDAKIA; KSIPNATE ORE KAI ENAS EPAGKELMATIAS OFEILEI THN EPYTYXIA STOYS PELATES KAI STIS DIMOSIES SXESEIS POIOS EKANE TIS PROOTHISEIS;PATRIVTHSMOS DEN EINAI H DIASPASH ALLA H ENVSH PATRIVTHSMOS DEN EINAI OI SYKOFANTIES ALLA OI PROTASEIS,PATRIVTHSMOS DEN EINAI H KATASTROFOLOGIA ALLA H DHMIOYRGIA.ARA MIPVS EINAI KATI ALLO STHN MESH;TI FTEEI ARAGE;AN GNVRIZETAI KATI PARAPANV NA TO PEITE.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
telpiero anagnostis είπε...

Στην πολιτική, φίλοι μου καλοί, λέγονται πράγματα που δεν γίνονται και γίνονται πράγματα που δεν λέγονται. Αυτό προς απάντησην σε όλους αυτούς που πιστεύουν πως η πολιτική των πολιτικών ταυτίζεται με τα συμφέροντα των λαών....
Κι όσον αφορά εσένα 9:20, σου γνωστοποιώ το εξής: " Ότι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό". Επιβεβαιωμένη κι αλάνθαστη συνταγή.
Κι αποτελεσματική συνάμα....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ γνωρίζω καλά και ο Γιατρού το ξέρει ότι το 1974 κάποιος από το Τεριχάτι της Δρόπολης, τον πήρε από το πάρκου του Σαραντιού και τον έβγαλε στα σύνορα ως .....(σβήστηκε από τον διαχειριστή) ..... Ο Γιατρού μόλις έβαλε το στέφο κάτω, με τη στήριξη της τότε αλβανικής κυβέρνησης, 1992, τους έδιωξε όλους απ εκεί μέσα και με ανύπαρκτα χαρτιά έγινε ιδιοκτήτης. Να καταλάβουν οι βορειοηπειρώτες πόσο ελαφρά ζυγιάζουν. Μια κληρονομιά 50 χρόνων (πέρα από την κομμουνιστική ιδεολογία) την παρέδωσαν σε έναν αλήτη.
Ο Γιατρού ανέλαβε στη συνέχεια το ρόλο του διασπαστή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η εφημερίδα του έγινε το αποκούμπι και η αιχμή του δόρατος στη διάσπαση.
Ήθελε να γίνει και ο ντε φάκτο παράγοντας του Ιδρύματος Παλινοστούντων στην Αλβανία. Αλλά τον πήραν χαμπάρι γρήγορα στην Αθήνα και τον έκαψαν.
Βρώμικος και επικίνδυνος ο ρόλος του Γιατρού το 1994 με το επεισόδιο της Επισκοπής. Ο τύπος γνώριζε ακόμα και τα ονόματα εκείνων που θα συλλαμβάνονταν. Ήταν περισσότερα από τα 5-6.(!!!!)
Με την 50 χρονη κληρονομιά του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού στην τσέπη, τον τίτλο της εφημερίδας, επιδίωξε πολλές φορές να ανοίξει πόρτες στα ελληνικά υπουργεία. Μερικές φορές τα κατάφερε. Γνωστή η υπόθεση της μη κυβερνητικής οργάνωσης και οι χιλιάδες ευρώ από την ΥΔΑΣ για την βαφή και μόνο ενός σχολείου στο Φίερι. Πήγε λέει στα εγκαίνια και ο Έλληνας Πρέσβης. (!!)
Τώρα είναι κολλητός του Ριζόπουλου, του εκπροσώπου της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο. Γιατί. Μέσω αυτής της σχέσης μπορεί να καταλάβεις και πως λειτουργούν η πλειοψηφία των Ελλήνων διπλωματών στην Αλβανία. Ενώ έρχονται εδώ για την κονόμα τους, να κάνουν τη θητεία και να φύγουν, πιστεύουν ότι μπορεί να τους κάνει τη μεγάλη ζημιά ο τύπος Έτσι, ή τον καλοπιάνουν, ή τον κυνηγούν. Ο Γιατρού ήταν ικανός να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο να γλύφει και να παίρνει από τους Έλληνες διπλωμάτες. Ταυτόχρονα να τον χρησιμοποιούν εναντίον όλων εκείνων που οι Έλληνες διπλωμάτες δεν αγαπούν και δεν θέλουν. (Τώρα ο Βορειοηπειρώτης έτυχε να βρίσκετε σ΄αυτή τη μοίρα. Έχει ενοχλήσει το Ριζόπουλο και δέχετε τις κουμπουριές του Γιατρού).
Ο Γιατρού λόγω κατάχρησης που κάνει με το επάγγελμα και την εφημερίδα, έχει καταφέρει να είναι συνεχώς στα δικαστήρια. Τώρα μόνο έχει να αντιμετωπίσει τρεις -τεσσερις ποινικές διώξεις.
Τελευταία είπισης, έχει καταφέρει να πουλάει την εφημερίδα σε κάποιους δικούς μας επιχειρηματίες, οι οποίοι ξοδεύουν τα λεφτά τους για να διασπούν την εθνική ελληνική μειονότητα, ή για να εξυπηρετούν την αποστολή που ο Ιατρού έχει αναλάβει εργολαβικά από τους αλβανούς πριν ακόμα από το 1974. (δεν έχει ούτε ένα νόμιμο χαρτί και δεν καταλαβαίνω γιατί οι πραγματικοί ιδιοκτήτες που ο Ιατρού του έδιωξε δια κλοτσηδόν το 1992 δεν αντιδρούν.

Ανώνυμος είπε...

Προς την "δημοσιογράφο" του άρθρου Ζητείτε σεβασμός"..

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!

Όποιος σκοπεύει να παλέψει με τέρατα πρέπει να φροντίσει να μη γίνει ο ίδιος τέρας. Όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο, η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα πίσω σε σένα». {Fr. Nietzsche}

Ανώνυμος είπε...

Τελπιέρο : με τη ασχολείσαι συγκεκριμένα εκτός από το να δανείζεις το όνομα σου σε φοιτήτες της εστίας Θεσσαλονίκης(πάλι καλά που μεσολάβησε ο Μπάμπης και μπήκανε και εκεί μέσα!!!!) που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και η μόνη τους έγνοια είναι η ανακατοσούρα επί πάντων. Γιατί δεν γράφουν με το όνομα τους;
είσαι σε κάποιο σύλλογο,αρθρογραφείς κάπου,είσαι έπαρχος,ή μήπως είσαι κάτι άλλο;
Υ.Γ ο σεβασμός κερδίζεται όταν υπάρχουν προυποθέσεις και άτομα με παιδεία και μόρφωση και όχι αρπακτικά σαν τα δικά μας

Ανώνυμος είπε...

η μεγάλη του Ντούτση σχολή!!!!
μόνο που τούτα τα κλονάρια είναι πολύ χειρότερα.
Δεν τον έλεγαν άδικα πατέρα

Ανώνυμος είπε...

Κόντρες, κόντρες, κόντρες … ο καθένας με την πρώτη ευκαιρία εκτοξεύει το δηλητήριο κατά του διπλανού του και δεν αντιλαμβάνεται πως κάποιος άλλος «συμπατριώτης – συναγωνιστής – φίλος» είναι στημένος στη γωνία και καραδοκεί να τον «δαγκώσει», μόλις του δοθεί η ευκαιρία. Όλοι θύματα και θύτες τις ίδιας παλιάς και επαναλαμβανόμενης ιστορίας με εναλλασσόμενους πρωταγωνιστές. Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος στο τέλος κερδίζει από το αδυσώπητο αυτό μίσος....

Ανώνυμος είπε...

Καλε μου φιλε.Οντως,φοβερη σχολη,απαιχτη.Και σημερα,στις μερεσ μας,κανεις οτι θες,αρκει να εχεις καλο σπονσορα......Ειναι πολλα πραγματα,που δεν τα ξερουμε ολοι.Ομως,για ενημερωση του κοσμου και να υπενθυμησω σε καποιυς,το 1999 βρεθηκαμε λιγες μερες πριν την οργανωση Πανγκοσμιου Συνεδριου Β.ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ στο Μετσοβο.Μπορειτε να φανταστειτε,αν τοτε βγαιναμε ενωμενοι και μια φωνη,τι θα μπορουσαμε να καταφερουμε σημερα και στον ελλαδικο χωρο,αλλα και στον ταλεπωρο και σκλαβωμενο ιερο τοπο της Β.ΗΠΕΙΡΟΥ.Ομως,το πασοκ,καταφερε και το διελεισε.Και τα οπλα του πια ηταν αγαπητοι πατριωτες....Ο ΘΕΙΟς ΝΤΟΥΛΕς ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΤΟΥΤΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

“Ενδεχόμενος”…αντί του σωστού “ενδεχομένως“, Βορειοηπειρώτη συνεχίζεις να κάνεις λάθη… που δείχνουν ότι ο συντάχτης του άρθρου δεν ξέρει από γραμματική (ενδεχομένως να κάνει έλεγχο στον υπολογιστή και αρκείται στο ότι η λέξη “Ενδεχόμενος“ υπάρχει, βεβαίως με άλλη έννοια και όχι με αυτήν του κειμένου.
Δεν με νοιάζει να δημοσιεύσεις το σχόλιο μου, αρκεί να το λάβεις υπόψη και να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις και κυρίως να αποφεύγεις τέτοια λάθη, είναι κρίμα γιατί η προσπάθεια είναι αξιότιμη.

Ειλικρινά
Σίτος Ρωμαίος

Ανώνυμος είπε...

kala ti blog einai ayto.tis dekaras, tis pentaras...twn gynaikwn pou brizontai?ton katiniasmenwn gynaikwn...polu sobarotita exei pesei boreiohpeirwti.pantws i anita pania tis boreiou ipeirou sigoura einai..

Ανώνυμος είπε...

και ποίος ουσιαστικά τις προκαλέι;
πατέρα Ντούτση που είσαι να καμαρώσεις τα λεβεντόπαιδαααααα σου
εσύ έγινες καλύτερος σαν άνθρωπος αυτοί λίγο χειρότεροι απο τότε που οι δρόμοι σας
κλαψ

telpiero anagnostis είπε...

file 12:11 ti na po.. meta apo ayta pou aneferes den exo para, na.. sou zito signomi pou den sxoliazo stin mitriki mou''vourkariki'' fenete pos sou aresei ekinos o telpiero para na sxoliazo me allon tropo pou opos fenete enoxlithikes.. adelfe an tha eimoun eparxos tha to gnorizes.. mathe pos pote den to epidioksa opos k den ktl ta peri thesalonikis k ti sxesi exoun ola ayta me fititikes esties k ta peri karathanou. exeis to logo mou pos pote den tha afina atoma na sxoliazoun ekmetaleyontas to onoma mou k ean den me ksereis rota na sou poun gia to pios eimai.. ean ksereis kati allo gia mena ilikrina pesta fora k min afineis iponooumena. mathe pos o telpiero oxi mono den glifo alla oute se syllogous k organoseis aniko.
se xereto adelfika k patriotika.

Ανώνυμος είπε...

"Telpiero" και εμείς σε χαιρετούμε κανονικά,
κανονικότατα!!!!

Ανώνυμος είπε...

AYTH THN KOPELA KAMIA MERA THA THN PSAXNOYME STH NIKOLOYLH..PAEI PETAJE STON OYRANO

Ανώνυμος είπε...

iatrou..ksekoumpisou apo to laiko vima...

Ανώνυμος είπε...

φύγε Ιατρού..τα παιδιά του Ντούτση έχουν πάρει φόρα,σε αυτούς ανήκουν τα πάντα,η γη,ο αέρας και ο ουρανός αν θες,όσο για τη θάλασσα που θα πάει θα την κατακτήσουν και αυτή απλά δεν ξέρουν καλά κολύμπι,προς το παρόν τους αρκεί η γη και τα άλλα

Εμπρός τι περιμένεις φύγε,αν δεν φύγεις θα σου βάλουν μπράβους να σε απειλούν,τη μαμά και άλλους χλεχλέδες

Ανώνυμος είπε...

--------------------------------------------- ΛΑΙΚΟ.. ΞΕΦΑΝΤΟΜΑ .. ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ..------------------------------------------- O IATROY KATAZITOYMENOS ... TI NA KANEI OFOYKARAS .. DEN PERNAEI ALLO H MPOGIA TOY . AYTOS EINAI OPOY FISAEI O ANEMOS .. ME TON NTOYLE TO MAYRO TON ARAPI. TON TAM TAM TAM. TH KANOYME AYTON .. POY KATANTHSE TOYS B HPEIROTES NA MHN NIAZONTE GIA TIPOTAS ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΞΑΝΑ ΧΤΙΠΑ ,,,ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΨΕΥΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΑ ΛΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ.. ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΚΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ Ο ΠΑΛΙΟ ΧΑΦΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ... ΑΝΩ ΔΡΟΠΟΛΗ...
ο ντουλες με τον μπολανο.. τα γραφο με μικρα γιατι ετσι τους τεραζει..Το μαθατε ΝΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΛΑΝΟ ,, παρακαλουν των ΛΟΥΤΣΗ των λεβαντη της Επαρχειας Φοινικι..να του μην τους παρει ολλεσ της Επαρχιες και δεν εχουν τη να κανουν μετα. μαλλον προς τα εκι βαδιζουν .. των βλεπω να παει με των Ραμα πειρε καλο δρομο θα ειμαστε ολοι μαζι σου μικρε μαυρακι....

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ!
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ"ΛΑΙΚΟ ΒΗΜΑ"ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15-30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΡΘΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ"ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ,ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΡΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ,ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΤΣΙΠΟΤΟΥΣ. ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ!ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑΝΟΥ ΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑΡΙ,ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ,ΤΟ ΜΕΓΚΑ.

ΜΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΛΑΙΚΟ ΒΗΜΑ"ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ,ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΣΤΑΡΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΑΛΟΕΘΝΟΙΣ.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.
(ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΕΙΟ"ΕΝΒΕΡ.)

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΗΣ,ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ,ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΛΑΙΚΟ ΒΗΜΑ" ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
ΜΠΟΡΟΘΝ ΝΑ ΑΝΑΔΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΡΓΟ),ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΕ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ)ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΙΜΠΑΝΗΖΟΥΝ, ΝΑ ΣΗΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΘΩΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΣΤΑΡΙ.

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΣ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟ ΕΝ'ΛΟΓΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΛΑΙΚΟ ΒΗΜΑ"ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΟΤΙ:Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 8ΑΝΟΣ ΔΕΝ ΚΛΙΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΩΣΤΑΡΙΤΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΑΛΟΕΘΝΩΝ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ¨ΛΑΙΚΟ ΒΗΜΑ"ΣΕ ΦΩΤΟ ΤΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ.

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΣ, ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ"ΛΑΙΚΟ ΒΗΜΑ", ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΚΕΥΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΗΣ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ,ΚΑΘΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΝΤΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΆΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΨΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!.

Δημοσίευση σχολίου