Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ντροπή!!!

MEGA-λη εισβολή στο Αλύκο
Σκηνές  άπειρου «κάλους» εκτυλίχτηκαν σήμερα στο χωριό Αλύκο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων προς τιμή των τεσσάρων νέων που σκοτώθηκαν στα Ελληνοαλβανικά σύνορα το 1990 και την μαζική αντίδραση των Αλικιωτών κατά του κομουνιστικού καθεστώτος.
Η εκδήλωση διεκόπη, όταν ο Υπουργός Εργασίας και βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανίας Σπύρος Ξέρρας πήρε μόνος του λόγο ενώ είχε αρχίσει η διαδικασία τις κατάθεσης στεφάνων. Ο Έπαρχος  Αλύκου Ηλίας Θανάσης αντέδρασε ψυχραιμότατα αφήνοντας  τον υπουργό να ολοκληρώσει το λόγο και στη συνέχεια διευκρίνισε ότι διοργανωτές της εκδήλωσης είναι  η  Επαρχία και η Ομόνοια, υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο και όποιος θέλει να μιλήσει θα έπρεπε να μας είχε ενημέρωση.  Την ίδια στιγμή ανέβηκαν στο βήμα η Ντίνα Μπεζιάνη ο Γιώργος Μάνος και κάποιοι άλλοι που διεκδικούσαν το μικρόφωνο ως οι ποιο αρμόδιοι που θα έπρεπε να μιλήσουν. Ο Μάνος ως Αλικιώτης και εκπρόσωπος των εξεγερθέντων (σύμφωνο με πληροφορίες του «Βορειοηπειρώτη ο Μάνος ήταν από τους λίγους Αλυκιώτες που δεν ήταν σε αυτή την πορεία), η Ντίνα Μπεζιάνη ως «πρόεδρος» των μειονοτήτων  και κάποιοι άλλοι «ήρωες» που οι οργανωτές δε φρόντισαν να τους τιμήσουν αναλόγως…
Είχαν προηγηθεί οι ομιλίες του Έπαρχου Αλύκου Ηλία Θανάση, του προέδρου της Ομόνοιας Βασίλη Μπολάνου, του προέδρου του ΚΕΑΔ και βουλευτή της περιοχής Βαγγέλη Ντούλε και του εκπροσώπου της Αλβανικής Κυβέρνησης Περιφερειάρχη Γκέργκι Μάνο. Όλοι οι ομιλητές διαισθανόμενη την ένταση που υπόβοσκε και καλλιεργούσαν άνθρωποι που πρόσκεινται στο “MEGA” (με προεξάρχον το Θωμά Μήτσιο)  έκαναν καλέσματα ενότητας . Ωστόσο η ένταση είχε μπαρουτιαστεί από το πρωί όταν οι ίδιοι άνθρωποι αλλά και οι συγγενείς των θυμάτων αρνήθηκαν να εκκλησιαστούν στο νέο ναό στο κέντρο του Αλύκου αφού στον κοιμητηριακό της Αγίας Βαρβάρας που γίνονταν κάθε χρόνο η λειτουργία γίνονται κάποιες εργασίες συντήρησης και αμέσως μετά τη λειτουργία στο νέο ναό, θα γίνονταν τα καθιερωμένα τρισάγια στο νεκροταφείο. Το γεγονός αυτό για αυτούς αποτελούσε τεράστιο σκάνδαλο  και οι συγγενείς των μαρτύρων περίμεναν τον ιερέα του χωριού σαν μαινόμενοι ταύροι κάτω από τις επευφημίες των ανθρώπων του MEGA.
Το ιστολογιο μας δεν δίστασε ποτέ να κάνει κριτική στην Ομόνοια, το ΚΕΑΔ και σε όποιον άλλο, πάντα καλοπροαίρετα. Στην προκειμένη περίπτωση όμως θεωρούμε κατάπτυστη τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που αμαύρωσαν την εκδήλωση για πολιτικούς λόγους.  Όποια και να είναι η Ομόνοια δεν μπορεί κανένας να της απαγορεύσει να κάνει μια εκδήλωση στο Αλύκο. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ο οικοδεσπότης και είναι  τουλάχιστον αγένεια και  αμορφωσιά μια τέτοια συμπεριφορά. Σε όσους δεν αρέσει η Ομόνοια, δε συμμετέχουν στην εκδήλωση ή κάνουν μια άλλη δική τους.

80 comments:

Ανώνυμος είπε...

esxos ti dulia exun ta kutavia tu berisia se teties ekdilosis kala 8a kanun na pane me tus tsamides na giortasun.....

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη και εσχος σε οσους σημερα μαυρησαν την οικονα του βορειοειπηρωτικου εληνισμου .Σε οπιον δεν αρεσει η εκδηλωσει της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορουσε πολυ απλλα να διοργανοναν μια αλη καλητερη και με περισοτερη συμετοχη.Αυτο που καταλαβα σημερα (βρισκομουν εκει )η <> αυτοι εδειξαν αδυναμια εδειξαν φοβο και προσπαθησαν με τη βια να προβληθουν για πολιτικες σκοπιμοτητες .Και μια φορρα ντροπη καιεσχος

Ανώνυμος είπε...

O Mitsios edeikse kai mia fora poso zimia kanei sth meionothta. Diokste to fasistomutro apo tin piatsa

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον κ. διαχεισριστή του ιστολογίου, ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να μπάσουν τη μειονότητα σε έναν κύκλο αντιπαράθεσης. Δεν υπάρχει αμφιβολία αδέρφια πως οι υπηρέτες του Σαλί Μπερίσα και του βαθέος κράτους Ξέρρας, Μπάρκας, Μήτσιος, Μπεζιάνη κλπ έχουν γίνει στρατιωτάκια του αλβανισμού κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Στιγματίστε τους προδότες.

Ευλογητός είπε...

Αγαπητέ Βορειοηπειρώτη, κατανοώ την πίκρα σου. Δε συμφωνώ όμως με την οργή σου. Αυτά παθαίνεις όταν περνάς το μέτρο. Δεν μπορείς να είσαι και Βορειοηπειρώτης και Δερόπολη συντοχρόνως. Τι σου χρειάζεται εσένα να ντικαθιστάς την Ομόνοια και το ΚΕΑΔ σε κάθε τους πρξί είτε σε κάθε τους απουσία; Μπορεί να υπήρξαν και κάποιοι παράγοντες που ξεπέρασαν το μέτρο, αλλά μη μου πεις ότι ο έπαρχος Αλήκου (έξι μήνες πριν τις τοπικές εκλογές) δεν γνώριζε τον Υπουργό Εργασίας που του κανονίζει τις συναντήσεις με το Σαλί Μπερίσα. Η επιμονή σου ότι την εκδήλωση την οργάνωνε η Ομόνοια και το ΚΕΑΔ δεν είναι και επιχείρημα. Γιατί έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην πολιτική ζωή του χώρου μς. Και ένας Βορειοηπειρώτης αυτό το γνωρίζει κλά. Το μονοπώλειο στην Ομόνοια το έδωσε η ψυχή της ΕΕΜ. Όταν όμως γίνεται κατάχρηση χ΄νεται το μονοπώλειο. Και η πλατεία του Αλήκου ξέρει πολύ καλά πότε αντιδρά κι πώς αντιδρά. Αντιδρά όταν το κατεστημένο έχει παραβιάσει τα εσκαμμένα. Θα πρέπει να με καταλάβεις. Δε σε αγαπάει κανείς με το στανιό. Οι πολιτικοί θα πρέπει να καταλαβαίνουν σαν φτάνει η ώρα του χωρισμού ... του αποχαιρετισμού. Το Αλήκου αντιδρά όταν το πληγώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρε και οι μεν και οι δε..χαρη της πολιτικης αντιδρουν οπως αντιδρουν...η μεν ομονοια και καλα αποκλειστικη γιορτη,και οι δε mega φωτα δημοσιοτητας.
παντως εντυπωση προκαλει που οι οικογενειες των θυματων,ηταν με το μερος του mega..φαινεται πως ο κοσμος εχει αρχισει και δειχνει πως δεν αρεσει η εκπροσωπηση τους να γινεται απο την ομονοια μονο ή μπορει και απο τα προσωπα που αυτη τη στιγμη βρισκονται στην ομονοια.

nemertsika είπε...

8a rotiso merikus ti tus enoxli i omonia ti tus fovizi as traviksun ton dromo pu xarakse o xoxhas tin prodosia 8a tin plirosun akriva...

Ανώνυμος είπε...

δεν σου άρεσε το σχόλιο κ διαχειριστή, εύγε για τη δημοκρατικότητα που σε χαρακτηρίζει

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχουν θεση η MEGA-λο απατεονες καιτα λαμογια του μπερισα στους κολπους της μειονοτητας

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ,ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Κ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣτΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ MEGA -ΑΛΗΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Epidhi dhen mborousa na vriskoume sti n ekdhilosi gia ta tesera palikaria pou figane toso adhika,dhiabazo ta blogs kai meno afonos. Ntropi tetja mera gia tous hajvanous Ksera,Mitso.

Ανώνυμος είπε...

ο κόσμος του Αλίκου πρωτοστάτησε και έδειξε την πόρτα στην συντεχνία της κατά τα άλλα πατριωτικής Ομονοιας που συνεχίζει να παραμένει στην απόλυτη ομηρία του Ντούλε
ξεφτιλίστηκαν κυριολεκτικά και έβαλαν όλα τα κουταβια των μπλογκ να γράφουν αυτές της αναλήθειες και αηδίες
εκεί είμασταν και εμείς βορειοηπειρώτη,παρατηρούσαμε αλλά δεν είδαμε αυτά που λες εσυ
κριμα και σε διάβαζα

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ Bορειοηπειρωτη και σε σενα για το κειμενο αυτο!!!!
Δεν μπορεις να γραφεις αυτες τις ανακριβιες όταν ήμουν παρον στα γεγονοτα...και ειδα ακριβως τι συνεβη.
Γιατι δεν αναφερεις για την αγανακτηση των συγγενων που εξαγριωθηκαν με τον πολιτικο του λόγο του Μπολλανου που έκανε αναφορα συνεχως στις εκλογες προσβαλοντας τη μνημη των παιδιων????
Γιατι δεν λες για τις αδερφες των παλλικαριων που πεταξαν το στεφανι του Μπολλανου και τους φωναζανε: φυγετε απο δω προσβαλετε τα αδερφια μας.....σας βαρεθηκαμε 20 χρόνια!!!
Γιατι δενν λες πως όλο το Αλυκο και οι παρευρισκομενοι λιντσαραν το Ντουλε και το Μπολλάνο και φυγανε με την ουρα στα σκελια????
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και ειλικρινα λυπαμαι που δεν συνεχιζεις την αντικειμενικη και ενημερωση, οπως επραττες!.
Τελικα πολυ δυσκολο και για σενα να ξεφυγεις απο αυτους. ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!

ΥΓ: μην το κοψεις!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Επειδή πολλοί απευθύνεστε στο Βορειοηπειρώτη και δεν μπορώ να απαντήσω στον καθένα θέλω να πω τα εξής και ελπίζω όλοι να πάρουν την απάντηση όσον αφορά τι στάση μας:
1. Ήμασταν εκεί από το πρωί και ότι γράψαμε είναι αλήθεια
2. Θα περίμενα απ’ όσους σχολιάζουν να καταδικάσουν τέτοιες συμπεριφορές γιατί είναι ντροπή για όλους μας. Η Αλικιώτες αγωνίστηκαν για δημοκρατία και όχι για την αναρχία που είδαμε σήμερα. Θα μου πείτε φταίνε ή προκάλεσαν και οι διοργανωτές, ενδεχομένως ναι αλλά δεν ήταν η ώρα να αποδώσουμε ευθύνες. Είχα δίπλα μου ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που διάβασαν στο διαδίκτυο το ιστορικό και ήρθαν να τιμήσουν την εκδήλωση. Αυτή η γυναίκα έκλεγε συνέχεια και δεν μπορούσα να της εξηγήσω γιατί συμβαίνουν αυτά.
3. Τα επεισόδια δεν προκλήθηκαν από Αλικιώτες. Εάν ο κ. Ξέρρας δεν θα μιλούσε, η ντροπή θα ήταν τον διοργανωτών, τώρα είναι δική του. Σε αυτόν που ρωτάει αν ο κ. Θανάσης γνωρίζει τον Υπουργό δεν ξέρω να του απαντήσω αλλά αν θυμάμαι καλά ο Έπαρχος δεν προσφώνησε κανέναν επίσημο (μάλλον για να αποφύγει τις παρεξηγήσεις) και είπε «αγαπητοί συμπατριώτες»
4. Λυπάμαι γιατί διαπιστώσαμε σήμερα τη γύμνια του MEGA. Ποτέ δεν κατάφερε να κάνει μια αξιοπρεπή εκδήλωση και αυτό που ήθελε ήταν να χαλάσει την εκδήλωση. Λέω λυπάμαι, γιατί ειλικρινά θα ήθελα (και το περιμένω ακόμα) το MEGA να αποτελέσει μια άλλη πρόταση για το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Σήμερα έκαναν άλματα προς τα πίσω.
5. Παρόλο που τα κείμενα μας δεν τρέφουν ιδιαίτερα αισθήματα για το Ντούλε, η ομιλία του σήμερα όπως και του Έπαρχου ήταν άψογες, ο Μπολάνος για κάποιους ήταν προκλητικός και μπορεί να έχουν δίκιο αλλά όλες οι ομιλίες ήταν ενωτικές και δεν νομίζω ότι πήγαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την εκδήλωση. Πολιτικά να εκμεταλλευτούν την εκδήλωση ήταν αυτοί που επιτέθηκαν προσπαθώντας να κάνουν επίδειξη δύναμης και τελικά έκαναν επίδειξη βλακείας

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 12.28 αν εισουν εκει και ειδες τα γεγονοτα και αν εχεις ανδρια απανο σου να τα λες με το ονομα τους .Εκτος και αν εβλεπες με τα ματια του Ξερα ,Μιτσιου,Μβεζιανης και σια . Παντος εγω που ειμουν εκει εστανομαι ντροπη για λογαρισμο τους

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και το μετετρεψαν σε πολιτικο παιχνιδι ο Ντουλες και ο Μπολανος.....αυτο ακριβως ηταν....Τι θελεις να μας πεις τωρα οτι οι συγγενεις που τους επιτεθηκαν νοιαζονται για το Ντουλε και το Μπολλανο η για τα παιδια τους που χαθηκαν.....Αυτοι αγαπητε Βορειοηπειρωτη ξεσηκωθηκαν σημερα και αντεδρασαν αυτοι εδεις\ξαν την πορτα στο Ντουλε και το Μπολλανο....
εμεις που ειμασταν εκει ξερουμε...
εσυ εαν φοβασαι και πηρες τετοιες οδηγιες μπορεις να παρουσιαζεις τι δική σου αληθεια!
Απογοητευομαι παντως που βλεπω πως η κλικα του Ντουλε μπορει ακομα και επιβαλλεται.....Λυπαμαι για σενα πρααγματικα που ξεπεσες στα ποδια τους!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη τους

Ανώνυμος είπε...

fotia pou na sas kapsei olous paliotomara anathema tin ora pou mas vgikate mprosta gamo ti fara sas,poulimena skilia oloi sas pou tha doume emeis xairi apo esas.. ti allo na perimenoume ore kseftilismenoi akoma,poso tha pezete is varos mas,posi konoma perimenete akoma den sas fthanei pou thisavrisate is varos mas 20 xronia..? sas kalesane stin ekdilosi tis athinas stin mnimi tou Iroa Aristoteli Gkouma k den irthate kanenas k erxete ayti i mera ton pedion ap to alykou k patisate epano sta koufaria tous...mas exete ksenerosei telios,den sas apasxolei pia i patrida,mas gkremisate ta onira,mas poulisate ta pisteuo..ti skata thelete akoma eleos... paretithite k pate kateuthian sta kommata sas k afiste mas sti mira mas k ton pono mas... eleos pia...pasxete apo patriotiki sinidisi,terma.... ELEOOOOOOOOSS...!!! o poly vasanismenos k polu pikramenos ap tis palianthropies sas.. pou sas pisteye tosa xronia thisiazontas ta panta gia na einai konta sas k opote ton xriastikate xoris antalagma para mono to ayrio tis v.ipirou.. tin katara olon mas na exete poulimena tomaria osoi mas kapilonete.... i poutana i zoi ta fernei ola toumpa... kapioi dosane tin psixi tous gia tin eleytheria olon mas k kapioi aloi konomane akoma k ap tous tafous tous...aionia sas i mnimi IROIKA ADELFIA tha eiste gia panta stis kardies mas...!!!!! TELPIERO

Ανώνυμος είπε...

Aisxos sto Bollano kai to Dule poy pathsan pano se ayta ta paidia gia na sosoyn ta tomaria toys.
H shmerinh epanastasi ton Alikioton toys edeikse pow teleiosane...pos toyw bareuhkame,koyrastikame me ti diktatoria toys!
Ntropi poy amayrosan th mera ayth....
Bravo ston kosmo poy ksipnaei kai toys stelnei spitia tous.
Bravo stoys goneis ton paidion poy tous evalan sth thesi tous!

Ανώνυμος είπε...

ειμουν και εγω εκει και το μονο προβλημα των συγγενων ήταν γιατί δεν έγινε η λειτουργία στην παλαια εκκλησία και οχι στην καινουργια και τα είχαν με τον παπα. Η παλια εκκλησία ήταν με σκαλοσιές και μου είπαν ότι είναι εντολή του δεπότι να λειτουργήσει στην καινούργια. Αυτός είναι σοβαρος λόγος για να γίνει φασαρία;;;;; Δε ντρεπόμαστε λιγο!!! ειμουν εκει και εβλεπα τον κιτσιο τσιαβο το γιωργο μανο και το θωμα μητσιο να ρίχνουν συνεχεια λάδι στη φωτια. Δε ντρεπονται λίγο! είδα και κάτι άλλο οι άνθρωποι δεν ήθελαν να ερθουν στην εκδήλωση και τους ζβαρισαν κυριολεκτικά αυτοί

Ανώνυμος είπε...

Και οι συγγενεις γιατι πεταξαν τα στεφανια????
Για την εκκλησια μηπως???
Ρε δεν αφηνετε τις μαλακιες λεω εγω....

alekos είπε...

toulaxiston aftoi feran kai ena stefanh ta alla ta vrondopalikara ti kanane???????

Alikatis είπε...

an kapoioi einai sygkeneis thimaton tis diktatorias den toys nomimopii tin kathe malakia poy kanoyn san ayti poy eipe o masios perisi "Berisha proxora se thelei oli i xora". Egw exw sygkenis poy fylakistikan sti diktatoria ti tha pei ayto. meta ayta ta paidia sto aliko me olo to sebasmo gia sti mnimi toys den einai irwes thimata einai. o iroismos itan oi diadhilwseis gia tis opoies oi sygkeneis itan antithetoi

Ανώνυμος είπε...

Ρε αλβανοδουλοι και απο τις δυο πλευρες δεν σεβεστε ουτε τιν μνημη τον παλικαριων που επεσαν για ελευθερια και ΕΛΛΑΔΑ και κατηγωρειτε ο ενας τον αλλον για το ποιος ειναι περισοτερο προδοτης.θα ερθει αυτη η αγια ωρα που θα σας κανουμε εθνομαρτιρες και την Βορειο Ηπειρο ελευθερη. ΔΟΞΑ και ΤΙΜΗ στους αγωνιστες μας που δωσαν την ζωη τους για ενα ονειρω.ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕΣ...............

Alikatis είπε...

kai na pw kai kati allo aytos poy ekmetaleytike ti mnimi ton paidion ine o idios o pateras toy Eythimioy o Basilis Masios. Osoi den kserete na mi grafete mpoyrdes. aisthanomai ntropi san alikatis gia ayto poy egine
Kalinixta sas

Ανώνυμος είπε...

Agaphte boreiohpeiroth oti kai na peis esu, oso kai na thes na prostateuseis to kead kai thn omonoia kai sugekrimena opws kaneis panta ta proswpa twn kuriwn Doule kai Bolono, to Aluko edwse mono tou thn apantish se ola auta. Ediokse me tis klotsies ta proswpa auta kai oxi tous MEGA-lous pou mhnan mexri telous ekei.Kai oson gia tis plurofories sou den einai kai swstes giati oloi to kseroun oti o MANOS HTAN MAZI STA SUNORA ME TA PALIKARIA POU SKOTWTHIKAN ADIKA APO TA KOUMOUNIA. Sunexistes ton opoiwn sumera einai h sosialistes mazi me ta koutabia tous opws o aderfos doules o kolitos tou RAMA H DEN EINAI ALHTHEIA OTI TON SUNODEUAN KAI STELEXH TOU SOSIALISTIKOU SHMERA????
O kosmos eukola mathenei thn alhtheia.....

Ανώνυμος είπε...

To MEGA-BAZAR dhen kollai dhen to n vlepete?Krima gia kapjia nea pedhja pou pirane tin protovoulia na kanoun kati,alla ginane ergalia tou berisha meso ksera,mitso,barka,lloutsi.Kai stin teliki efthia ayti tha menoun sti "llaspi"kai ntropiazmeni epidhi i kiri ayti(ksera,mitso.barka,lloutsi)eixoun kani tis epilloges tou sinfona me ta synferonta tous.Oso kai an prospathoune kapji na kalipsoun ton Ksera,Mitso klp gia tin synmperifora tous simera,dhiapistono oti eine sto prokatofli tis aperpisias kai xamenis ypothesis.Ma telika ti dhulia eixoun me to MEGA kirie Xristaqi Kitsio i kiri Ksera,Mitso,Barka,k.Bezani afou eine meli tou dimokratikou kommatos??

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια ρε αδερφια στο αλυκο ποσους ψηφουσ πηρε το κεαδ.μηπος 30;μονο;αφου ρε λεωνιδα δεν τους θελουν τη τους κουβαλας σαν αρκουδες

Νοσταλγος είπε...

Βορειοηπειρώτη από αντικειμενικός έγινες και συ μέρος της Ντουλε-ικης προπαγάνδας...
Να γράφεις για το Μάνο που ήταν παρόν στο συμβάν ότι από "πληροφορίες" σου δεν ήταν εκεί, και ότι το εεμμ έκανε εισβολή και τραμπουκισμούς στο Αλικο σε καθιστά αναξιόπιστο...
Φαίνεται πως, μια και ήσουν και συ παρόν στο Αλικο σίγουρα συνομίλησες λίγο με το θείο Βαγγέλη και σε ενέταξε και σένα στην κλίκα του.
Και καλά ήσουν, την ομιλία του "ΕΛΛΗΝΑ" Μπολανου τη χειροκρότησες?

Ανώνυμος είπε...

To mono pou thelw na pw einai oti to mega shmera gia akomh allh mia fora kerdizei tis entipwseis ws mia nea elpida tou boreiohpeirotikou ellhnismou, pou borei na stathei edima kai anthrwpina dipla mas. Na niwsei o kosmos oti exei kapoia politikh dunamh na tou sumparastathei giati tosa xronia pontare se lathos atoma kairos einai na ksupnisoume kai na doume katamata tin alhtheia OTI TO KEAD KAI TA AFENTIKA TOU DEN MAS EKPROSWPEI PIA.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρω καποιους να λενε "σας βαρεθηκαμε 20 χρονια κτλ".Μαλλον αυτα τα 20 χρονια οσοι το λενε δεν ηταν στους αγωνες που εχει δωσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν γνωριζουν τιποτα,μαυρα μεσανυχτα που λεμε.Επειδη ομως ξερω τους πολλους που ηταν συναγωνιστες αυτο που συμπεραινω ειναι πως οι προσωπικες τους φιλοδοξιες,τα συμφερωντα τους να το πω πιο καθαρα και τα προσωπα που τους καθοδηγουν εχουν αλλαξει στεκι και πρεπει να πουν αυτη τη μαλακια.Γιατι ρε ρουφιανοι αυτοι που στηριζεται (γι'αυτο και το ρουφιανοι,γιατι αυτοι ειναι ρουφιανοι) που ηταν?Δεν ηταν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μαλιστα πρωτοπαληκαρα?Δεν ηταν στις αποφασεις?Δεν ηταν τα πρωτα βιολια?Ο πατερας της δεν ηταν ο εκμεταλευτης της οργανωσης?Ο υπουργος πρακτωρας δεν ηταν υποψηφιος του κεαδ και προεδρος της τοπικης Αργυροκαστρου?Και και και για ολους για να μην λεω πραγματα γνωστα,απλα πρεπει να σας τα θυμιζει καποιος μου φενεται!Κοψτε λοιπον αυτη τη μαλακια με τη βαρεμαρα γιατι τα προσωπα αυτα ηταν ο καρκινος της οργανωσης,το κατακαθι,αρα το MEGA που οταν λεγαμε πως ειναι το κομμα του Μπερισα και του πρακτωρα του εσεις μας λεγατε οτι να'ναι,τωρα τι λετε εχετε πιστει σε τι αποσκοπει η οχι ακομα?Ελπιζω οταν το καταλαβεται να μην ειναι αργα για τον τοπο μας και για εμας τους Ελληνες της γης που εχουν αρπαξει οι Μογγολοι.
Πως μπορειτε να συγχερεται τους τυπους που βεβηλωσαν μια ημερα μνημης?Μια μερα μνημης για τα θυματα του καθεστωτος?Αντι να τρωγομαστε μεταξυ μας δεν τρωμε κανεναν αλβανο που αλλωνιζουν στα χωρια μας?Γαμω το κεαδ,γαμω το mega και οσους εχουν τους ιδιους σκοπους με τον πρακτωρα,αλλα που θα παει θα ερθει η μερα που θα το πληρωσουν.Γιατι ο ψεφτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται,αν και εγω στους ρουφιανους των αλβανων ευχομαι να μην χαρουν ουτε ωρα.
ΠΑΤΡΙΣ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ντουλε μπολανο ζαφειρατη νταλιανη τακη κοτση.καλυνηχτα σας..

Ανώνυμος είπε...

Όντως Ντροπή και Αίσχος. Αυτά Κάνουνε οι Φανατισμοί για αυτό και είναι Μεγάλη Πληγή το Πιο Μεγάλο Κακό που Υπάρχει.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Παράκληση προς βορειοηπειρώτες:

1) ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να "τα παίρνετε" είτε από το ΠΑΣΟΚ(ΥΠ.ΕΞ.) και το Σοσιαλιστικό κόμμα (της Αλβανίας) είτε από το Δημοκρατικό (Μπερίσα) και την Αμερικανική Πρεσβεία.
Πόσο έξυπνα και πόσο "φτηνά" εξαγοράζουν τον καθένα σας.
Θέλουν να είστε διχασμένοι για να σας κατευθύνουν.


2)Θα πρέπει να παραγκωνίζετε τα πάθη και τις προσωπικές εμπάθειες γιατί υποτίθεται αγωνίζεστε για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της Β.Ηπείρου και όχι για το πως θα πάρετε οι ίδιοι θέσεις, αξιώματα και χρήμα.


3) Πετάξτε από μέσα όλους όσους επί Χότζα και Αλία, έκαναν κουμάντο και διοικούσαν την μειονότητα.
Αυτοί έχουν μόνον σκληρή κομμουνιστική ταυτότητα και δεν έχουν ίχνος ιδανικού μέσα τους.
Και δεν θα αποκτήσουν ξαφνικά τώρα ήθος και ιδανικά.


4) Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος -στην παρούσα φάση- που θα εκφράζει όλη τη μειονότητα κ τους αγώνες της για τα δίκαιά της (στα δίκαια περιλαμβάνεται και η Αυτονομία, έχει κατοχυρωθεί διεθνώς από το 1914, μην το ξεχνάτε).


5)Όσοι επιθυμείτε να έχετε και πολιτική ταυτότητα, ας την έχετε αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εντάξει στους κόλπους τους κάθε πολιτική τάση.
Δείτε πχ την Συμβουλευτική επιτροπή των (αυτοαποκαλούμενων) "Τούρκων" της Δυτ.Θράκης.
Όλοι ενωμένοι αγωνίζονται διεκδικώντας ενώ στις εκλογές συμμετέχουν κ στα πολιτικά κόμματα.


Και τέλος
αφού καταλαγιάσουν τα πάθη,
ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ συγνώμη όλα τα σκυλιά του Χότζα κ του Αλία για την προδοσία που έχουν κάνει (τότε, επί κομουνισμού, και αργότερα όταν η ηγεσία της Ομόνοιας ήταν φυλακισμένη) που βιάστηκαν να "σκυλεύσουν" την οργάνωση αναλαμβάνοντας την ηγεσία.

Συγνώμη πρέπει να ζητήσουν και όσοι-εσκεμμένα ή μη- έπαιξαν το ρόλο της αμερικανικής πρεσβείας.
Αυτά όμως όταν καταλαγιάσουν τα πάθη γιατί τώρα δεν φαίνεται να μπορείτε να δείτε τίποτε πέρα από το μίσος για τον αδερφό σας.


Συνοψίζοντας:
Ζητήστε την επιστροφή στην Ομόνοια όσων έφυγαν και αγωνιστείτε για τα δικαιώματα της μειονότητας.
Το ΚΕΑΔ και το ΜΕGA ας κάνουν ότι νομίζουν για να κερδίσουν ψήφους, αλλά πρέπει να βρεθεί κάποιος αγνός ηγέτης στην Ομόνοια που θα ενώνει και που θα κατευθύνει την μειονότητα στα δίκαια αιτήματά της.


τέλος
σε 20 χρόνια ιστορίας που γράψατε (1990-2010) αποδειχθήκατε οι περισσότεροι "πολύ μικροί"..
Πόσο εύκολα πέφτατε σε παγίδες και ξεκοιλιάζατε ο ένας τον άλλον.
Τόσα χρόνια υπήρχε μόνο ένας "χώρος" που σας καλεί πάντα σε σύμπνοια να αγωνίζεστε για την Ελλάδα και για την πίστη σας:
Ο Σεβαστιανός και ο συνεχιστής του.
Αυτός ξεκίνησε τον αγώνα για τη Β.Ήπειρο, αυτός όργωσε όλη την Ελλάδα φωνάζοντας "Ανθρώπινα δικαιώματα" στη Β.Ήπειρο, αυτόν σίγουρα μπορείτε να τον εμπιστεύεστε.
Αυτόν, και τις παρακαταθήκες που άφησε (ανένδοτο αγώνα με στόχο την Αυτονομία).
Δεν είναι δυνατόν 20 χρόνια μετά ούτε το όνομα του Σεβαστιανού να μην τολμάτε να προφέρετε κάποιοι.

Η απογραφή πλησιάζει:
Ενωθείτε όλοι για το καλό της Πατρίδος, αφήστε τις προσωπικές μικρότητες και αγωνιστείτε για τα δικαιώματά σας αλλά κ για τα δίκαιά σας.

ένας αδερφός σας

alekos είπε...

anwnhme 4.55
ksera barka mico bezhani kalimera
a malaka xaxaxaxaxaaxxaxaxa

drakos είπε...

ΑΛΙΚΟ
Εγγεγραμμένοι 1137
Ψήφισαν 186 (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ)
Δημοκρατικό 95
ΚΕΑΔ 47
Σοσιαλιστικό 23
ΚΑΔΕ 8
Partia Ligj dhe Drejtësi 3
Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet 2
Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve 2
Partia Demokracia Sociale 2
Partia Balli Kombëtar Demokrat 1 (Βρέθηκε και Μπαλίστας)
Partia e të Drejtave të Mohuara e Re 1
Partia Rruga e Lirisë 1
Lidhja Demokristiane Shqiptare 1

drakos είπε...

Μπορεί να μού εξηγήσει κάποιος γιατί οι Βορειοηπειρώτες (πλήν Χειμαρριωτών) δεν καλούν σε τέτοιες εκδηλώσεις βουλευτές του ΛΑΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Τελικα Βορειοηπερωτη ο ρόλος σου είναι συγκεκριμένος οπως αποδεικνυεται!
Ο ρόλος της ελεγχομενης αντιπολιτευσης που επελεξες να παίξεις δεν σε τιμά καθολου.
Δήθεν ενάντια στο Ντούλε και τον τρόπο λειτουργίας του, αλλα την ιδια στιγμή μαζί του!
Εν τελη,και αυτο το blog ελεγχομενο απ τον Ντουλε.Κρίμα!Γιατι πολυ πιστευαμε πως μπορεις να σταθεις ως αντικειμενικός με μια εγγυρη ενημερωση.
Πιονι και συ δηλαδη, όπως η Deropoli!
Εξυπνος χειρισμος να δουλευετε εμας που θέλουμε να ενημερωνωμαστε για τον τόπο μας!

ΚΑΡΑΒΑΣ είπε...

Φίλε drako, οι υπόλοιποι βορειοηπειρώτες δεν καλούν σε (παρόμοιες) εκδηλώσεις βουλευτές του ΛΑΟΣ διότι, είναι απλό: αν παραβρεθεί ο Γεωργιάδης ή ο Βορίδης σε κάποια εκδήλωσή θα τους πεί ότι η ελπίδα υπάρχει ΜΟΝΟ στις δικές τους (των βορειοηπειρωτών) δυνάμεις με την βοήθεια των (δεξιών) από την Ελλάδα. Σε όλη την Β.Ηπειρο όμως, πλην Χιμάρας, υπάρχει η πεποίθηση ότι η σωτηρία θα έρθει από τα Τίρανα... και συνεχίζουν να βαυκαλίζονται.... (το δείχνουν και τα αποτελέσματα που αναρτάς, τα οποία είναι παραμφερή σε όλο το χώρο της Β/Η).
Τι θές τώρα εσύ, να διαταραχθεί ο ύπνος των Β/Ηπειρωτών...? Ε??

Ανώνυμος είπε...

Mega-------> ntropi kai esxos......gia alli mia fora diksan poso ftini politiki mporoun na kanoun pano se ptomata martiron....kai dipli dropi gia ton tropo p milisan gia ton papa pou mexri kai oi mousoulmanoi den to kanoun......

Αναγνώστης είπε...

Είναι από της στιγμές που ντρέπομαι pou είμαι ελληνας ........για άλλη μια φορά άνθρωποι - ζώα όπως ο γκερκιμανος μας έκαναν ρεζίλι στους αλβανούς ......

Ανώνυμος είπε...

zoa eiste eseis poy milate xoris na eisastan ekei...kai iothethte pseytikes apopsis allon...
oi gonois ton paidion toys edioksan...
Ayto giati den to sxoliazete????
Oi alykiotes toys eipan na fygoyn!!!
S ayto ti exete na peite????

Ανώνυμος είπε...

h timioi voroipirwtes einai auth pou timoun ta xwria tis mionotitas kai tis voreio hpeirou prwdetes san tou ZISAIOUS

Ανώνυμος είπε...

fasistikes praxtikes pou exoun stoxo tin egatastash tou fovou kai tis tromokratias sthn koinwnia tou alikou einai aparetito h maziki agwnes na mpei fragmos gia tous aleitarades opws(1xristos zisospapas 2petro zisospapas 3vasili iwanou 4ilia thanasis 5axileas kotsis 6vaggeli gioti 7gerki meri)gia auto einai euthinh olwn mas ta xwria mas exoun ftasei sto xilos tou avisou.Xekatharizoume pws tha geinei o,ti einai dinaton gia na mein minei atimorita sta gremismata twn xtiria tis koinotitas alikou oi oidologia auton ton atomon einai o xaotismos kai o midenismos gia auto oi nees oi genies na vroun kai pali ta eleuthera dikaiwmata me egoihsh kai vevaivoita gia tis zoi tous GIA AUTO PARAKALW OLOUS TOUS XWRIANOUS KAI SIXWRIANOUS OI FASISTES SAN AUTOUS POU ANEFERA EINAI PRODOTES GIA TIN KOINWTITA TOU XWRIOU MAS

alikatis είπε...

lipame gia sena 9:57 giati kserw poly kala poios eisai. lipame giati eistai tosa paidia me panepistio apo to aliko kai apodeixtika toso metrioi. einai poly ftoxa ta oneira soy otan thewreis oti to problima einai ayta ta atoma. an tolmas se prokalw na bgeis me to onoma soy, na bgw kai egw me to diko moy kai tote tha doyme poso apidia pianei o sakos o dikos soy o dikos moy, toy ilia thanasi, toy lewnida kai olon twn allon. esy kai oi filoi soy moiazete san ta mikra paidia poy epidi den toys pezoyn kanoyn fasaria gia na toys proseksoyn krima!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή για αυτά που έγιναν όποιος και να τα προκάλεσε . Δε σέβονται ούτε τους νεκρούς . Ώμος βλέπω τα αποτελέσματα των εκλογών και ανατριχιάζω . Επιτρέπετε στο Άλικο από 186 ψηφοφόρους οι 95 να ψηφίζουν Μπερίσια η όποιο άλλο αλβανικό κόμμα; Εάν όντως δεν θέλουν το ΚΕΑΔ ( και είναι δικαίωμα τους ) το άκυρο θα ήταν η πιο σωστή λύση. Από τη μια κλαίνε τα παιδιά τους που οι αλβανοί σκότωσαν στα σύνορα από την άλλη τους ψηφίζουν . Θα σοβαρευτούμε κάποια στιγμή επιτέλους . Δεν είναι ηθικό για τα κεφαλοχώρια όπως το Αλίκο , η Λιβαδιά, η Χειμάρα, η Δερβιτσάνη, Βουλιάρατες να ψηφίζουν αλβανικά κόμματα . Αυτά τα χωριά ανέκαθεν ήταν τα προπύργια του ελληνισμού της Β/Η. Τι έπαθαν τελικά αναρτιέται κανείς ;
Οι αλβανοί αυτά τα χωριά θέλουν να κουρελιάσουν(όχι πως και τ’άλλα όχι) πρώτα και από ότι φαίνετε το πετυχαίνουν μέρα με την ημέρα με τη συνδρομή και των δικών μας ρουφιάνων.
Δεν πάει άλλο κάποιος πρέπει να συμμαζέψει την κατάσταση .

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά δείξαμε ποιοι είμαστε και προς τα πού πορευόμαστε.
Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει διότι ίσως να μην το γνωρίζω καλά.
Έχετε δει πουθενά στον κόσμο σε εκδηλώσεις τιμής κάποιον ανθρώπων που χαθήκαν για την πατρίδα τους, και τα δικαιώματα τους να τους τιμούν πολιτικοί? Μόνο που πάνε πολιτικοί σε τέτοια γεγονότα αμαυρώνουν την μνήμη τους διότι δεν έχουν πάντα κάτι να σου πουν και το μόνο που κάνουν είναι προεκλογικός αγώνας. Κυρίως σε τέτοιες εκδηλώσεις γίνονται πορείες και διαμαρτυρίες απ όσο γνωρίζω.
Παρακαλώ σεβαστείτε αυτούς που δίνουν τη ζωή τους για την πατρίδα τους μην εκμεταλλεύεστε την μνήμη τους.

Ανώνυμος είπε...

Δρακο η απορια σου ειναι σωστη αλλα οπως μου εχει πει ενας φιλος μου Δερβιτσιωτης που σας καλοσορισε στο χωριο του με τον Βοριδη και προσπαθισε να φερει και τον Ξερρα σε επαφη με τον βουλευτη (αν μου εχει πει ψεματα θελω να ζητησω συγνωμη αλλα τον πιστευω γιατι δεν μου εχει παραποιησει ποτε την αληθεια) εκεινος οχι απλα δεν πηγε να τον συναντησει αλλα εκλεισε και το τηλεφωνο του.Και μιλαμε οτι απεφυγε να συναντησει εναν πατριωτη.Απεφυγε να συναντησει εναν δεξιο που συμφωνα με τον ιδιο ηταν και ο λογος (ιδεολογικος οπως θελει να λεει,λογο της συνεργασιας με το σ.κ) που εφυγε απο την ΟΜΟΝΟΙΑ.Αν ο τοτε Νο1 στη Δροπολη απεφυγε να στιγματιστει γιατι δεν αντεχει το βαρος του πατριωτη και πουλιεται στους αλβανους λιγο αργοτερα τοτε σκεψου για τους αλλους ποσο δυσκολο ειναι να το κανουν.Εγω αυτο εχω συμπερανει,δηλ οτι δεν εχουν τα αρχ... να γινουν θεμα στα αλβανικα μμε,γιατι η παρουσια ενος "ακροδεξιου" συμφωνα με τους αλβανους στο πλαι τους,τους κανει στοχο.Οι βορειοηπειρωτες ειναι κοτες λιρατες,δεν εχουν τα αρχ... να σηκωσουν το λαβαρο του αγωνα,δεν βλεπεις πως πουλιουντε στους αλβανους και εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους?
ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.Η Β.Η. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ PAIZOYME KAI TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΔΗΛΑΦΗ Η ΔΙΧΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΦΑΓΩΜΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΑΔ ΚΑΙ ΤΟ MEGA,TON NTOΥΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΡΑ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

file 8:29pm eisai iperoxos sto peripou me kalipses... thelo na rikso k allo karvouno sti fotia mexri na patsouriastoun oi ''eklektoi mas, epixirimaties tis politikis'' dioti kanane tin politiki epaggelma.. k ola ayta ta xronia is varos mas.... tha statho sto thema tis psifou.. poso ntropi niotho gia ayta pou ipe o drakos gia to alikou,,ntropi k pali ntropi na min psifizeis tous dikous sou anthropous... kalitera leyko para.... k kati akoma,, stamatiste ore rezilia mas xortasate me ta kamomata sas,,, ok mas pisate oloi eiste athooi.. tha po ston papou na psifisei KEAD k ti giagia MEGA etsi isopalo to ntermpi... nikitis to PD k to SK.. zito i lezia k to elbasan..!!! k epidi oloi kriveste stin anonimia sas k isos oi pio poloi na eiste stelexoi ton 2 komaton...tha zitiso signomi apo olous tous alous gia ta prostixa logia mou...
re aei sto diaolo palioxafiedes gamo to spiti sas me ta koloerga sas.. ftanei reeeeeeeeeeee den thelo alla erga,,me pirane ta zoumia ap ta stolidia tou xorou mas... aei sto diaolo foniades... eimai o TELPIERO ap tin KRANIA,, an exete magkia k perifania paretithite k doste se kapion allon aytin tin eykeria mpas k ........ pios kserei isos na kanei perisotera apo ayta pou eseis den mporesate 20 xronia... isos k na agapisoun k ta pedia mas aytin tin dolia patrida pou toso ntropi niothoun gia aytin... lete na ftene ta pedia mas ..? mipos fteme emeis emeis ? mipos eseis ? ap tin omada den paretounte oi pextes''psifoforoi''alla o proponitis...eseis. kali sas nixta TELPIERO

Ανώνυμος είπε...

DHEN THA AFISOUME TON KATO DROPOLITI,TON SYNFERONTAXHI KSERA NA MAS DHIASPASI PEDHJA.DHEN THA AFISOUME TON THOMA MITSIO KOMOUNISTI(GNORIZETE TON PETHERO TOU)NA KUNAI TON KOLLO MIA APO DHO KAI MIA APO EKI GIA NA PROSTATEPSI TIN KARREKLLA TOU.NTROPI GIA TETJA FARA.

ΖΗΣΑΙΟΣ είπε...

καλα αυτός που βρίζει τους Ζησαίους αν έχει τα κώτσια ας γράψει με το όνομα του .να μας εξηγήσει πότε πρόδωσαν οι Ζησαίοι?γιατί είμαι σίγουρΟς ότι αυτός και το σοι του θαναι προδότες και ρουφιανοι!!!!

Αναγνώστης είπε...

Ήμουν παρών στην εκδήλωση και δεν είδα αυτό που λέτε ότι οι αλικιότες έδιωξαν κάποιον εκτός αν θέλετε να ορίσετε εκπρόσωπος του χωριού τους απολίτιστους βανδαλους οι οποίοι από κόμπλεξ κατωτερότητας προτίμησαν αντί να οργανώσουν μόνοι τους κάτι να προσπαθούν να καταστρέψουν την ήδη υπάρχον προβάλλοντας το πόσο αμόρφωτοι είναι

Αναγνώστης είπε...

Επίσης συγχαρητήρια στους εκπροσώπους της ομόνοιας και στον ντούλε ,τον οποίο αντιπαθω πλήρως, που αποχώρησαν ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ αποφεύγοντας να πέσουν kai oi αυτοί στο ίδιο επίπεδο

Ανώνυμος είπε...

εσυ ρε φιλε 1.38 μιλας για υτή τη φάρα...η Άλλη η Ντουλική είναι καλυτερη????και αυτη κατω Δροπολιτικη είναι....για να σε ακουσω και πανω σε αυτό!!!

Ανώνυμος είπε...

<<<<<<>>>>>>>

drakos είπε...

50 χρόνια κομμουνιστικης προπαγάνδας και 20 χρόνια καπιταλιστικού εφησυχασμού μετέτρεψαν έναν ηρωϊκό λάο σε κότες λιρατες.Οι Βορειοηπειρώτες αποτελούν τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ παγκοσμίως μειονότητα που ενώ διαθέτει πάμπολλες οργανώσεις δεν υπάρχει καμμία ενεργή που να έχει ως στόχο τό ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ :
ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Τα περί MEGA-ΚΕΑΔ και άλλα παραπολιτικά είναι για να κρύψετε τον φιλοτομαρισμό και την υποτέλειά σας αφού δεν έχετε το θάρρος και το κουράγιο να διεκδικήσετε το ανώτερο αίτημα ούτε και απο την ασφάλεια της Αθήνας.Φοβάστε τι θα πούν οι Αλβανοί εάν σας δούνε να συγχρωτίζεστε με αυτούς που υπεράσπιζαν στα χρόνια του κομμουνισμού το Βορειοηπειρωτικό και προτιμάτε ακόμη και αυτούς που θεωρούσαν παράδεισο την Αλβανία.Θα βλέπουν οι ΗΡΩΕΣ μας από ψηλά και θά σκύβουν το κεφάλι απο αγανάκτηση και απο ντροπή,λέξεις αγνωστες στούς περισσότερους απο εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Drako ,μπράβο συμφωνω απόλυτα

Ανώνυμος είπε...

Η κατασταση ειναι δραμα. Διαπιστωννω με λυπει οτι αντι να συγχαρούμε την μάνα του πεσόντα που τόλμησε να πεί μακριά από το αίμα των παιδιών μας είστε εθνικοί αλήτες δλδ που μας έδωσε ένα μάθημα πατριωτισμού ακόμα. Ψαχνουμε να βρούμε ποιος το προκάλεσε. Το προκάλεσε η πολιτική φάρα του τόπου μας και πρέπει να φύγει. τα μεσάνυχτα. Δεν ειναι ντριοπη να δεις την καταντια μας καταματα. Ντριοπή είναι να κρύβεσαι και να σκεπάζεις με φύλλο σύκης τη γύμνιά σου.
Το δεύτερο φρικτό είναι ότι αντι να δούμε κατάματα αυτό που φταίει και να καθαρίσουμε την πορεία από το σημείο που το άφησε η μάνα του πεσόντα, εμείς συνεχίζουμε την "ντροπή" του αιώνα. Σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, Ψάχνουμε στην ανωνυμία τους χαβιέδες και τους σπιούνους αφήνοτνάς τους να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Ανώνυμος είπε...

προς ΔΡΑΚΟ
Kατ'αρχην φιλε μου δεν απαντησες στο φιλο που σε ρωταει αν ειναι αληθεια πως ο Ξερρας εκλεισε το τηλ.
Δευτερον θελω να σου πω πως συμφωνω σε οσα γραφεις αλλα θα προσθεσω πως ακομα και στον Αυτονομιακο Αγωνα δεν ειχαμε καρυδια να ξεκινησουμε κατι χωρις τη στηριξη της μητερας πατριδας.
Στο β παγκοσμιο αντι να περιμενουμε τον ελληνικο στρατο σαν ελευθερωτη στελναμε τα παιδια μας στο παρτιζανικο.
Τα χρονια του καθεστοτως ηταν ολοι ρουφιανοι,φοβοταν ο αδερφος τον αδερφο οπως λενε χαρακτηριστηκα οι μεγαλυτεροι απο μας.Εγω ειμαι 100% σιγουρος πως και στην εκτελεση των παιδιων καποιος δικος μας θα ηταν μαζι τους,συνεργος.
Στις αρχες του ΄90 που ο κοσμος ειχε παθος για να διεκδικησει πραγματα,δεν ειχαμε αρχηγους,δεν ειχαμε μπροσταριδες γιατι ειχαν ολοι τη νοοτροπια που τους ειχε δημιουργησει ο χοτζα του φοβου και της ανασφαλειας.
Σημερα αστα να πανε,πρακτωρες,ρουφιανοι, αριστεροι,δεξιοι,συμφεροντολογοι,επιχειρηματιες,εξουσιαστες,γεννητσαροι,προδοτες,φιλοχρηματοι, κοτες και ψεφτομαγκες,υποδουλοι των αλβανικων κυβερνησεων,αμορφοτοι και το κυριοτερο ανθρωποι που εφαγαν και την Πασοκικη προπαγανδα της αριστερας των μυντια και πιστευουν πως ειναι κουλτουριαριδες οταν δεν πιστευουν στη θρησκεια που κρατησε ζωντανη την εθνικη μας ταυτοτητα και ακραιοι οσοι θελουν να δουνε την πατριδα τους μια μερα να ανηκει εκει που πρεπει,να ζησουν μια μερα στον τοπο τους και να πηγαινουν τα παιδια τους σε Ελληνικα σχολεια,να λειτουργουν οι δημοσιες υπηρεσιες στη μητρικη γλωσσα και τα συνορα να τα φιλαμε απο τους μογγολους μονοι μας.Να μην χρειαζομαστε διαβατηριο για να παμε στην πιο ελληνικη γη,τη γη που δεν εχουμε επιτρεψει τοσα χρονια να την πατησουν βαρβαροι.
ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ,ΣΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗ ΓΛΥΚΑ
ΜΕ ΟΛΟΛΗΤΗ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ
ΓΙΝΕ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί προκομένε μου, δε βάζεις και κάνα τόνο. Μια χαρά είναι η ορθογραφία σου. Να καταργήσουμε και το μονοτονικό σύστημα. Είνι σαν να καταργούμε την Ομόνοια.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια έχει πολλές όψεις αν λάβεις υπόψιν οτι ο κάθένας μα ς έχει διαφορετική οπτική γωνία κάνεις δεν θα μάθει ποτέ τι στην ευχή έγινε στο Αλύκο! Η Ομόνοια μετατράπηκε με εντυπωσιακή επιτυχία για μια ακόμη φορά στο αντίθετο του όνοματος της στη Διχόνοια και από το σάπιο κουφάρι της ξεπήδησε ένα πιο άθλιο εγχείρημα -μερικών γνωστών-άγνωστων που επειδη δεν ζεσταίνονται ακόμα τα οπισθιά τους σε μια καρέκλα αξιώματος πήραν τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία-το εγχειρημα αυτό ακουει στο ονομα ΜEGA(άντε βρε και του χρόνου ΑΝΤ1!). Η πραγματική Ομόνοια όμως αυτη για την όποια άνθρωποι δικάστηκαν και βασανίστηκαν υπάρχει ακόμα και θα υπάρχει όσο υπάρχουν Έλληνες στη Β.Ηπειρο. ¨Οσο για το κάμαρι το Ντούλε μάλλον πρέπει να σκοτώσουμε το άλογο για να κΑατέβει ο καβάλάρης Ντούλες ή να τον στείλουμε και επισήμως στο Διάολο αν και ο πνευματικος του πατέρας(κ. Αναστάσιος) θα του κάνει και έκι κοννε και τον κόβω να σουλατσάρει κατά ΄παράδεισο μεριά Οσό σγια τους MEGA-λιστές συγχαρητήρια μας κάνατε να λέμε ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ!
Υ.Γ. χαίρομαι αφάνταστα που από τον τρόπο γράφής τους και μόνο ανάγνωρίζω στους σχολίαστες αυτου του άρθρου πολλόυς φίλους και γνώστους.
Η ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Thimithite ti Damoklea spatha. to Koubari maw mplextike poli. All;a kai einai efkollo. Fandasteitai an mia mera fijei ap;o ti m;esi o DULES kai i parea tou. Oi skliroi pirines tis andiparathesis dhen tha iparhoun. I dhihonoia tha stamtisei kai apllos dhen tha jodhevoume arnhtikes energeies gia na vrizoume to DULE i gia na vroume touw ftehtes,alla thetiki energeia pros anazitisi tis lisis. Kakos ehoume epitrepsei na mas ta parei olla enas anthropos kai tora psaxnomaste an prepei na skotosoume to allogo i na dhioksoume ton kavallari. Dhen einai theanthropos.Hiranthropos einai. Apllos emeis ehoume katevasei to epipedho mas.

Ανώνυμος είπε...

Pros anonimo 5:16
Prosexe otan milas ke kanis teties dilosis oso anafora tus rufianus. Tote itan i pragmatiki ANTRES, kei rufiani iparxun tora pu miane edho sta blog anonyma. Posa atoma ta skotosan giati itan filoelines to kero tis dimurgias tu alvaniku komunistiku kratus 1940-1945, ke posi sapisan stin filaki??? Ke oxi mono se aftus ala ke stis ikogenies tus, pu den ixan kanena dikeoma kata ton kero tu komunismu....

Ανώνυμος είπε...

20 χρόνια Ντούλες!!!!έχω μάθει πως γελάνε με την κατάντια αυτή κατ οι διπλωμάτες που κατά καιρούς έρχονται επάνω.
χειρότερος από το Χότζα!!!
πόσα στεφάνια έχει καταθέσει,ανάθεμα και αν πιστευει σε τίποτα από αυτά
Βοριοηπειρώτισα έχεις πολύ δικαιο αλλά το θέμα είναι ποιος αντιπροσωπεύει τους απομειναντες και φουκαριαριδες έλληνες;ποιος

drakos είπε...

O Ξέρας οταν πήγαμε με τον Βορίδη και τον Πολατίδη στην Δερβιτσάνη ΚΡΥΦΤΗΚΕ !

Ανώνυμος είπε...

Τους λογους για τους οποιους κρυφτηκε δεν τους ξερω αλλα δεν μπορει να πηγαινουν δυο βουλευτες της δεξιας για την οποια οπως λεει ο ιδιος ειναι ο λογος που εφυγε απο την ΟΜΟΝΟΙΑ και να μην τους υποδεχτει στο χωριο του.Αν ηταν εκει κι'ολας ο τροπος του διχνει τους πραγματικους λογους για τους οποιους την εκανε.
Οταν πηγαιναν ομως οι σοσιαλιστες (Ελληνες και αλβανοι) δεν ειχε κρυφτει ποτε.
Δηλαδη αν δεν ηταν ο περιφερειαρχης οταν πηγατε ποιος σας υποδεχτηκε,ο προεδρος του χωριου?
Ε ρε δεν ντρεπομαστε λιγο?Το παιζουν και δεξιοι καποιοι που στον καιρο του Χοτζα ηταν απο τα καλομαθημενα παιδια.Α ρε βορειοηπειρωτη σανο που τρως!

Ανώνυμος είπε...

Kai teilka jefygame apo tin Ntropi poy diaprajane ta palikaria thw fak;hw kai oi grampro;i tis gatas sto Aliko kai askoloumaste an tha prepei na ehei prozimii oxi i nistisimi koulloura. Tetoia sizitousane oi ;Ellkinew tiw poliw eno oi tourkoi etoimazontan gia to teliko xtipima. Epanaliftike i istoria ligo prin tin epanastasi tou 21. emeis ua bgaloume kana simperasma
E... to spiti mas peftei. Den to blepete . Tha mas plakvsei mesa.

Ανώνυμος είπε...

KOYFALES KOBETE SXOLIA E!GIA NA SAS PETIXOUME SE KANA DHMOSIO XORO!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Κόπηκε μόνο ένα σχόλιο φίλε δεν κατάλαβα αν ήταν για την Κωσταντω Ξέρρα η Μπεζιάνη αλλά τέτοια σχόλια να μην ξαναγράψεις δεν δημοσιεύονται

Ανώνυμος είπε...

otan o kseras me ton to Plevri toy laos oitan gia tin aytonomia dhelvinaki kai Konica kai kanenas allos ygetis apo b hpeiro giatei dhen to lete?

Ανώνυμος είπε...

Για την ανορθογραφία σας ήταν πρώτα απ’ όλα και για τα καραγκιοζιλίκια του χώρου.
Τώρα το ότι κόπηκε μόνο ένα εσύ το ξέρεις

drakos είπε...

To 2008 o Ξέρας παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Δελβινακίου για την Αυτονομία όπου ήταν και ο Θανάσης ο Πλεύρης.Αναλογιστείτε ποσο ελεγχόμενος είναι ο Ξέρας από το Αλβανικό κράτος που τον επιβράβευσε για αυτήν του την ενέργεια.Σκεφτείτε σε εκδήλωση για την ανεξαρτησία της Δυτικής Θράκης στην Αδριανούπολη μαζί με τούς ¨Γκρίζους Λύκους¨ να παρευρίσκεται και μουσουλμάνος μειονοτικός ο οποίος να υπουργοποιήται σε ελάχιστο χρόνο σε κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

Πεσ'τα ρε Δρακο,γιατι οι βορειοηπειρωτες δεν εχουμε μαθει να ξεχωριζουμε τους εντολοδοχους γιατι οι περισσοτεροι τετοιοι ειναι.
Πως μπορει να μην καταλαβαινει ο κοσμος τι ρολο παιζει ο Ξερρας?
Στο Δελβινακι φιλε μου ηταν για να βελτιωσει την εικονα του,γιατι ολοι εκεινη την εποχη ηταν απογοητευμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε δρακουλίνι που θα μας πεις και για τον Ξέρρα. Ότι ξέρεις για Βόρειο ήπειρο είναι αυτά πουσου λένε δυο τρεις νταήδες της πλάκας από τη Χιμαρα. Που την είδατε την επιβραβευση απότην κυβέρνηση Μπερίσα για την παρουσία στο Δελβινάκι; αντίθετα μεχρι και διαδήλωση έκαναν ενατίον του στο Τεπελένι. Την Κυριακή στο Αλύκο ο Ξέρρας ήταν ο μόνος που αναφέρθηκε στο Μητροπολίτη Σεβαστιανό, μπροστά σε κανάλια και αλβανούς πολιτικούς. Πολιτική σκοπιμότητα είναι όλα αυτά θα πει κάποιος, όπως και το Δελβινάκι. Ωραία λοιπόν, κι εγώ ρωτάω πως ότι κάνει ο Ξέρρας είναι πολιτική σκοπιμότητα, ενώ ότι κάνει ο Ντούλε είναι από την καρδιά του;
Μετά κάθεστε και σχολιάζετε γιατί το Αλύκο, η Δερβιτσάνη και η Βουλιαράτες ψήφισαν Δημοκρατικό Κόμμα το 2009. Μιλάμε για τρία χωριά προπύργια του Ελληνισμού και της Ομόνοιας. Την απάντηση βέβαια για Αλυκάτες, Δερβιτσιώτες και Βουλιαρατινούς την είχατε έτοιμοι: ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Γιατί; Μα φυσικά επειδή δεν ψήφισαν τη "θεοσταλτη-αποκλειστική" ηγεσία της μειονότητας. Αυτά υποστηρίζουν τα κουταβια ακόμα και τωρα ενάμιση χρόνο μετά, αντί να κάτσουν να δουν τι έφταιξε. Σε αυτό τον ερημο τόπο ευθύνες δηλαδή μπορεί να εχει οποιοσδήποτε εκτός από τον θείο ντουλε.

drakos είπε...

Δεν είναι υπουργός εργασίας ο Ξέρας;το 2008 ήταν απλώς περιφερειάρχης .Αυτό δεν είναι επιβράβευση και αναβάθμιση;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά σιγά θα μας βγάλετε και το Μπερίσια φιλέλληνα. Γιατί οι αναβαθμίσεις του Ξέρρα, όπως λέτε, για τις εθνικές του επιδόσεις, επιβραβεύονται από το Μπερίσια. Γιατί παιδεύεστε και βάζετε τη λογική σας να δουλεύει ανάποδα;

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 12.39
Πρεπει να ντρεπεσαι που υπαρχεις,οχι απλα που ανηγεις το στομα σου αλλα που υπαρχεις.Πως πιανεις στο στομα σου τους τελευταιους γνησιους αγωνιστες και πατριωτες,τους τελευταιους βορειοηπειρωτες που δεν βολευτηκαν στην ησυχια τους,δεν πουληθηκαν στους αλβανους και σε κανεναν πουστη,που εχουν αποψεις,ιδεες και οραματα.
Σκασε ρουφιανε,γιε shikιστα και αυτοκτωνα,αυτο σου προτεινω ρουφιανε.
Καλα λεω εγω για ολα οσα μας εχουν συμβει ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Μονοι μας εχουμε φερει τον τοπο και τα παιδια μας σε αυτη την κατασταση.

Ανώνυμος είπε...

Οσο για τους ψηφους του Ξερρα στη Δροπολη τουλαχιστον που ξερω θελω να ρωτησεις αυτους που τον ψηφισαν,εγω παντως θελω να τους πω αν πιστευουν πως θα τα παρουν στον ταφο!
Α και αφου ηταν τοσο καλος ο Ξερας γιατι οι Δροπολιτες λεγανε προεκλογικα (πριν παει στον Μπερισα) οτι μονο οι συγγενεις του θα τον ψηφισουν?

Ανώνυμος είπε...

Εδω την πατησαν και "οι φιλοι" του!!! Προεκλογικά, πριν παει με το Μπερίσα ελεγαν πως θα τον ψηφισουν μονο οι συγγενείς του.
Αφου όμως πάει με τον Μπερισια, τον ψήφισαν περισσότεροι. Πως το εξηγήτε αυτό? ¨Η αυτά ήταν κακίες για να βλάψούν τον Ξέρρα ή οι άνθρωποι αγαπούν πιο πολύ το Μπερίσια από το Ντούλε, αφού τον ψήφισαν περισσότεροι!!!!????

Ανώνυμος είπε...

Έχει και φίλους ο Ξέρας ; Μπα και δεν του φαίνετε . Τουλάχιστον εμείς που το ξέρουμε από τα γεννοφάσκια ξέρουμε καλά τι γλείφτης και ξεφτιλισμένο τομάρι είναι από μικρό παιδί . Σταματήστε να μιλάτε γ’αυτόν ,γιατί δεν αξίζει να χάνετε ενέργεια και να του δίνετε άξια, που δεν έχει. Από ατύχημα έγινε υπουργός και «πολιτικός» . Ήθελε και ο Μπερίσια ,σαν ο Χότζα κάποτε ,να έχει έναν Έλληνα υπουργό και εκμετάλλευσε την ευκαιρία ,τη στιγμή που τα έσπασε ο Ντούλες με το Μπερίσια . Εφόσον δεν μπορεί να ορθώσει λέξη. Λέει χαζομάρες και ασυναρτησίες.
. Δυστυχώς σαν βορειοηπειρώτες βρισκόμαστε τούτη περίοδο στην χειρότερη των περιστάσεων . « Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνετε».

Δημοσίευση σχολίου