Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Το MEGA έκλεισε ένα χρόνο


Η παρουσία βουλευτή της ΝΔ, εκπροσώπου του Αντώνη Σαμαρά στα αξιοσημείωτα της 1ης επετείου
Ασφυκτικά γέμισε σήμερα η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Butrinti, στους  Αγίους Σαράντα, για την πρώτη επέτειο της ίδρυσης του νέου ελληνικού κόμματος ΕΕΜΜ (MEGA). Μέλη του διοικητικού συμβουλίου, των συντονιστικών προεδρείων των επαρχιών από όλους τους νομούς της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και πολλά απλά μέλη, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο, άνοιξαν την αυλαία της 1ης επετείου του κόμματος.
Ο κ. Ζήσος Λούτσης, εκπρόσωπος Τύπου του MEGA ,  έδωσε το λόγο στον  Πρόεδρο  Χριστάκη Κίτσιο για να απευθύνει έναν χαιρετισμό στους καλεσμένους για την πρώτη επέτειο του κόμματος.
 «Από λίγους στην αρχή φτάσαμε να γεμίζουμε ασφυκτικά τις αίθουσες, άρχισε ο κ. Κίτσιος. Από την 22η Μαρτίου 2010, που ιδρύσαμε το κόμμα μας στη Φοινίκη και μέχρι σήμερα, πέρασε ένας χρόνος. Ένας χρόνος που  το  MEGA στόχο του είχε και έχει την συσπείρωση του ελληνισμού, όλων των κατηγοριών και αγωνίζεται για την πρόοδο και ανάπτυξη της  εθνικής μας ταυτότητας. Είναι οι μάχες που έχει δώσει σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας που συσχετίζονται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΕΜ, όπως το περιουσιακό, το εκπαιδευτικό η ασφάλεια και ότι έχει να κάνει με τα δικαιώματά μας, που είναι χαραγμένα σε Συμβάσεις και το Σύνταγμα της χώρας. Αυτή τη συσπείρωση  θα την δείξουμε με τις την ανάδειξη στις τοπικές εκλογές που θα γίνουν στις 8 Μαΐου, ανθρώπους που να νοιάζονται πραγματικά για τούτο τον τόπο και να δώσουν τα πάντα για τα συμφέρονταν των Ελλήνων του χώρου μας…»
Ο βουλευτής της ΝΔ Πρεβέζης, Δημήτρης Τσουμάνης, τόνισε στο χαιρετιστήριο του, πως νιώθει πολύ συγκινημένος που ο πρόεδρος  της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς του ανέθεσε το καθήκον να εκπροσωπήσει τη ΝΔ και τον ίδιο τον Πρόεδρο στην επέτειο αυτή γιατί δεν είναι μόνον μια υπόσχεση αλλά είναι χρέος μας να είμαστε κοντά στις σκέψεις και τον αγώνα σας. Σκέψεις και  αγώνας, θυσίες και  παλμό,  που θα μεταφέρω στον  Πρόεδρο γιατί σήμερα, όντας ανάμεσά σας,  ένιωσα πιο πολύ έλληνας από Έλληνας. Συσπείρωση, ενότητα για την ενίσχυση του νέου κόμματος, αυτά πρέπει να σας χαρακτηρίσουν και θα έχετε την συμπαράστασή μας.
Χαιρέτησαν ο βουλευτής και Υπουργός Εργασίας Σπύρος Ξέρας και το ιδρυτικό μέλος της Ομόνοιας, που παρέδωσε τα έγγραφα της ίδρυσης της Ομόνοιας στον πρόεδρο Χρ. Κίτσιο,  Παναγιώτης Μπάρκας.
Ο Πρόεδρος Κίτσιος  διάβασε τους χαιρετισμούς του πρόεδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Γκουβέλη, του Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, του  Αντιπρόεδρου και γραμματέα της ΠΟΑΚΑ Αμερικής   Νίκου Γκατζογιάννη και Μενέλαου Τζέλιου, του Γιώργου Μυλωνά, του πρώην βουλευτή Κώστα Μακαριάδη και του πρώην Πρόεδρου της Ομόνοιας Γιώργου Λαμποβιτιάδη.
Μετά τη δεξίωση στο ξενοδοχείο “Butrinti” των Αγίων Σαράντα ακολούθησε γεύμα – γλέντι στο εξοχικό κέντρο  «Πλατάνια» του Καραχάτζι.

72 comments:

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά μέχρι χτες μας έλεγαν ότι ο Ξέρας δεν έχει σχέση με το Μέγκα.
Όπου γάμος και χορός η « Βασίλω » πρώτη.

Ανώνυμος είπε...

Το Μέγκα, στην ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάλεσε, όλους τους Έλληνες βουλευτές του αλβανικού κοινοβουλίου όπως και όλα τα κόμματα από την Ελλάδα. Όποιος λέει ότι ο κάθε Έλληνας, τόσο το περισσότερο ένας Έλληνας βουλευτής, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, δεν έχει σχέση με το Μέγκα, τότε μόνο τους αλβανούς εξυπηρετεί. Αν ο Ξέρας έπιασε το μήνυμα, εκείνοι που τον κατηγορούν μάλλον άλλους εξυπηρετούν, όχι τους Έλληνες. Περισσότερο όμως φόβο.

Ανώνυμος είπε...

o kwsta barkas den htan????
periergo........................

Ανώνυμος είπε...

ta pulisame ola proti mas pulane i eladites .. o tavos den itan?

Ανώνυμος είπε...

Anonime 2.58. Mi prospatheis na psarefseis jati psarevese efkola. Psahneis na vreis disareskia kai fagomara sto MEGA. Na tripseis ta heria apo hara. O K. Barkas ekei ;itan stin proti grammia kai sintoma tha einai kai vouleftis tou MEGA......

telpiero anagnostis είπε...

politikoi pou poulane ta paidia tous k tis epomenes genies gia na kalipsoun ta lathi k tis epiloges tous den aksizei ton kopo na iparxoun..
k emeis psaxnoume to giati... k giati na ginoun ola ayta...
na sas xeromaste ore mega-omonoites.. pou anti na ntrepeste gia tin katantia k tin pikra pou mas potisate,xereste me tin distixia tou allou. alithia gia to posos kosmos tha erthei na sas psifisei to exete skefthei katholou..? mou fenete pos, mallon ipologizete xoris ton ksenodoxo..
kalnixta patris

Ανώνυμος είπε...

ESY TELPIERO TI ROLO BARAS RE MANGA ???
AN EXEIS MIMITHEI TON "DEL PIERO" TON ITALO GRAPSTO SOSTA TOULAXISTON..
PROTH FORA IDRYTHIKE ENA "AMIGOS ELLHNIKO KOMMA" KAI PESATE OLOI PANO TOU SAN TA KORAKIA.
MHPOS EISAI TOY PDIU ???
EGO DEN EXO EPAFH AKOMA ME TO KOMMA AYTO,ALLA BLEPONTAS NA TO KATHGOROUN ETSI KAPOIA KOUMASIA,MALLON TA PAIDIA TOU MEGA SE KALO DROMO EINAI...
KALINYXTA KARAGKIOZH..

Ανώνυμος είπε...

esy telpiero apo oti exw katalavei mia to paizeis o maidanos tou "borioipiroti", mia o megas patriwtis,mia kaneis tin klaiousa xira me ta orfana,enw i patrida pou les thelei antres me @@@ ki oxi klapsourismata!
kai na sou pw :
epeidi kserw ta paodia tis igesias tou MEGA,kserw pws ena xrono mono exoun pou asxolounte me tin politiki,pote prolavan na se potisoun esena toooosi pikra !!!
kalo ksimerwma !!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το βλέπουμε από την αρνητική όψη. Η ΝΔ εκπροσωπήθηκε και στην Ομόνοια και στο ΚΕΑΔ. Εκεί που ήταν και το ΠΑΣΟΚ. Γιατί να μην το δούμε ως ενοτική κίνηση. Πράγμα που δεν το κάνει το ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ πάει και στην Ομόνοια και στο MEGA, γιατί εκεί η κάθε εκδήλωση αρχίζει ψέλλοντας τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο. Το ίδιο και στην Ομόνοια. Συμβαίνει το ίδιο και στο ΚΕΑΔ; Νομίζω όχι. Να χαιρόμασταν να ήταν και το ΠΑΣΟΚ σ'αυτή την εκδήλωση. Σίγουρα θα το κάνει σε παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλή επιλογή για την Επαρχία Μεσσοποτάμου... και να θυμάστε 75%...

Ανώνυμος είπε...

Εσας του μεγκα απο πανω, σας αφησαν λιγο την αλυσιδα και αρχισατε το αλύχτισμα?
Ο τελπιερο δεν χρειαζεται δικηγορο για να υπερασπιστει τον εαυτο του απεναντι σε κατι κουταβια σαν του λογου σας, αλλα απο την αλλη δεν μπορω να βλεπω να τον βριζουν τα τσιρακια του μεγκα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΟΥΣΕ ΟΤΙ "ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ MEGA ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ"????????????????//

Ευλογητός είπε...

Οι εκδηλώσεις επετείων δεν έχουν σχέση με τις κομματικές εκδηλώσεις, φίλοι μου. Αυτές είναι εκφράσεις της Δημοκρατίας με κεφαλαίο. Εκεί προσκαλούνται και εκπρόσωποι άλλων πολιτικών σχημάτων. Δεν υποκύπτουν στην κομματική λογική, αλλά στην εθιμοτυπική παράδοση. Για να το κάνουμε λιανά. Ο Ξέρρας δεν ήταν στην εκδήλωση του κόμματος των τσάμηδων, ήταν σε εκδήλωση του μοναδικού κόμματος των Ελλήνων της Αλβανίας, το οποίο δεν κρύβεται να διαλαλεί ότι ανήκει στους Έλληνες και δε συνεργάζεται προεκλογικά με κανένα από τα μεγάλα είτε μικρά αλβανικά κόμματα. Ήταν στην εκδήλωση του MEGA, πως ήταν και σε εκδηλώσεις της Ομόνοιας, του ΣΚ, του ΣΔΚ, του ΡΚ, του ΔΣ, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ κτλ. Γιατί παραξενεύεστε; Γιατί σας τσούζει;

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι ο Ξέρρας μαθαίνει πολιτική και ο Ντούλες τη λησμόνησε, σας ικανοποιεί;

Ανώνυμος είπε...

esy 2-45 poly grigora tha diapistoseis an dagonoun kiolas ta "koutavia" tou mega...
mallon kana kryfokoumouni tha eisai san ton "arxigo"sou to Dule.

drakos είπε...

Ο βουλευτής της ΝΔ Πρεβέζης, Δημήτρης Τσουμάνης, τόνισε στο χαιρετιστήριο του, πως νιώθει πολύ συγκινημένος που ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς του ανέθεσε το καθήκον να εκπροσωπήσει τη ΝΔ...Συσπείρωση, ενότητα για την ενίσχυση του νέου κόμματος, αυτά πρέπει να σας χαρακτηρίσουν και θα έχετε την συμπαράστασή μας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΝΔ στη Χιμάρα δεν στηρίζει Μπολάνο αλλά Λαζάρη

telpiero anagnostis είπε...

gkazanogliftes 11:34mm k 11:41mm o telpiero exei k onoma k ar@@@@@.. an den me gnorizete os telpiero me lene leyteri anagnosti k eimai ap to xorio krania ton 40 agion tis martirikis voreiou ipeirou k fanatikos orthodoksos sto thriskeyma.. an thelete na deite k ta @@@@@@@ mou kalesteme sto 6979 14 14 92 na sas kano ekpliksi.. rikste ksana ti matia sas ore mouskaria aglifa sto sxolio mou k tha ktl pio komma ipostirizo... palio tsoglania tou kerata,amorfota skoupidia pou exete to thrasos na mou tin peite kiolas. exo apantisei paliotera me ton idio tropo se kapion allon mouskaro opos k tou logou sas...gia eiste oi idioi..? giati ore prostati tou mega tha prepei na mou tin peis.. toso adiko exo.? mipos den einai alithia ayta pou leo? mipos den mas exoun poulisei? mipos den einai oloi tous fygades ap tin omonoia? mipos den exoun apaksiothei ap tin simoria ntoule-mpolanou? mipos me exeis akousei i diavasei pote na aksiono i na ymno to kead..? mipos fteo egw pou to 90% tou kosmou einai disarestimenoi ap tin klika dule-mpolanou-mitsio-beziani-barka klp klp..? mipos mipos mipos k polla alla mipos fteei o telpiero pou den erxete o kosmos stin patrida na psifisei eno einai ethniko mas xreos..? re aei sto diaolo @@@@@@@
aytos eimai ore karagkiozides 11:34 k 11:41 k an den sas areso kante ta parapona sas sti MEGA=OMONOIA na me kanei nta.
e nai re den goustaro kanenan apo aytous tous voleumenous xafiedes para mono tin nea genia opos exo ksanapei..px f.kalivioti e.dimou ai.panto ef.seliou l.pappa th.kaisi x.kitsio g.ntagiaka k.natsiou f.mpeleri k para alla tetia nea paidia.. zitao polla...? aytos einai o telpiero,fonazo gia to kalotis patridas mou k mono, k kata tin tapini mou apopsi pisteyo pos i amigdalia anthizei tin anoiksi k oxi to xeimona..

Ανώνυμος είπε...

Αν στηρίζει και τους δυο κι ας βγει ο καλύτερος, εσένα σε περιράζει. Αφού τα μεγάλα κόμματα τα αλβανικά δεν κατεβάζουν, ας φάνε τα μούτρα τους κι ας βγει ο καλύτερος. Δεν πιστεύετε στο αισθητήριο του Χειμαρριώτη;

Ανώνυμος είπε...

2:01... πολύ καλή η επιλογή του Γιώργο Στέργιου, εννοείς... έτσι...;;;
75%!!! Ναι!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...!!!
Ας πρόσεχε ο Θέμης... καλό παλληκάρι, αλλά τα έκανε μαντάρα, με τη Λύβενα, το Βελιάχοβο, το Κώσταρι, τη Δρόβιανη... εντάξει 2 θητείες... ότι είχε να δώσει,το έδωσε... καιρός να αλλάξουμε, να πάμε παρακάτω...

Ανώνυμος είπε...

ο Κώστας Μπάρκας, ο Θωμάς Μήτσιος και κάποιοι άλλοι σαν κι αυτούς... πιο πολύ ζημιά κάνουν στο νέο Κόμμα ΕΕΕΜ(MEGA)...
Ναι...!!! είναι αλήθεια... τους θέλουμε όλους κοντά στο Κόμμα, να προσφέρουν με την εμπυρία τους, αλλά όχι να έχουν και πρωταγωνιστικό ρόλο...

Ανώνυμος είπε...

Αλλά τι λέω κι εγώ; Εσείς θέλετε τον έναν και μοναδικό Μπολάνο, τον ένα και μοναδικό Ντούλε, όπως θα λέγαμε τον έναν και μοναδικό Ενβερ! Καημένη κομμουνιστική νοοτροπία, είσαι βαθιά ριζωμένη.

Κεραύνιος είπε...

Ευτυχώς υπάρχουν οι Αλβανοί να μας προστατεύουν από τα κουτάβια του μεγκα, της ομονοιας και του κεαδ. να 'ναι καλά οι φίλοι μας οι Αλβανοί που βρίσκονται στο πλευρό μας σε αυτόν τον ιερό πατριωτικό αγώνα κατά των εχθρών δυναστών Ντούλε, Ξέρα, Μπολάνου, Μπάρκα. Να έχει ο θεός καλά τους αλβανούς να μας βοηθάνε να σκοτωνόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

7'21 χαλάρωσε αδελφέ,θα χέσεις τα πελεβρέκια σου απ'το πολυ μπουρντάχι. Η επιλογή Στέργιου για το ΜΕΓΚΑ είναι η χειρότερη για την επαρχία Μεσσοποτάμου. Εκεί η ήττα για το ΜΕΓΚΑ είναι η μόνη σύγουρη,εδώ θα είμαστε κ θα τα ξαναλέμε. Ο Καισης είναι απ'τα φαβορί του ΚΕΑΔ.

aristera είπε...

Φωτης Κουβελης ρε πατριδα, ποιος Γκουβελης!
Εισαι και ο νουμερο ΕΝΑ σε κυκλοφορια!

Βορειοηπειρώτης είπε...

Δεκτή η παρατήρηση Αριστερά!
Την πρωτιά την κατακτήσαμε με κόπο χωρίς η ορθογραφία να είναι το φόρτε μας.
Ατυχήσαμε, δεν είχαμε καθηγητή το Γιάννη!

Ανώνυμος είπε...

Tel piero oloi autoi pou proaneferes gia to katestimeno pou epikratei sti Boreio Hpeiro einai xrysimoi mono na symplironoun kapoies listes.Gia na riksoume auto to katestimeno exoume dyo liseis i na xrysimompioisoume ta idia opla pou to idio xrysimopoiei gia na syntirithei i na paroume ta paloukia kai na min afisoume tipota pou na to thimizei.Oso giati o kosmos exei gyrisei tis plates sto yparxon katestimeno einai giati kanenas mpakalis den tha edine tin idioktisia tou mpakalikou gia na parei metoxes se polykatastima akoma kai os antalagma ti thesi tou proedrou.Distixos ayti i katastasi eksipiretei tous pantes ektos apo tin idia mas tin patrida.Oso gia tous mpakalomagkes ama kleiseis kana rantebou tha mou itan eyxaristo na mirasto tetoia xara mazi sou.ARGIRIS X

Ανώνυμος είπε...

file 10:59 π.μ.
tha diafoniso mazi sou, exeis dikio na theoreis favori ton themi giati kai egw tis proigoymenes fore ton psifisa... alla ayti ti fora exoyme kai ena kenoyrio prosopo apo tin eparxia mesopotamoy poy einai kai proedros toy kommatos twn ellinwn!
den exei simasia pios tha einai iposifios gia eparxos mesopotamou me to MEGA ala einai xreos mas na stiriksoyme ton xristaki kitsio...

Tasos Koutsoukis είπε...

Ο πρόεδρος του Κόμματος ΕΕΜΜ-ΜΕGΑ, κ.Χρηστάκης Κίτσιος, κατάγεται από τη Λύβενα της Επαρχίας Μεσοποτάμου, οπότε η απλή λογική τι λέει σε παρόμοιες περιπτώσεις...;;;
Στηρίζουμε όλοι μαζί (εμείς, της Επαρχίας Μεσοποτάμου)την επιλογή του Κόμματος ΕΕΜΜ-ΜΕGΑ και του πρόεδρου όλων μας, κ.Χρηστάκη Κίτσιου, για Έπαρχο, τον κ.Γιώργο Στέργιο...!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας υπηρχαν καμια 10αρια σαν τον Τελπιερο και τοτε μπορει να βλεπαμε καμια ασπρη μερα.Το παθος του και η ντομπροσυνη του δειχνουν πολλα.Εχω ξαναπει δεν τον γνωριζω αλλα ειμαι μεγαλος θαυμαστης.
Ολο το κακο της μειονοτητας προερχεται απο τους επαγγελματιες Ντουλε Ξερρα Ταβο Μπαρκα και τα τσιρακια τους.Στηριζω ΟΜΟΝΟΙΑ και θα στηριζω για παντα αλλα το Ντουλε δεν τον βγαζω εξω,ειναι της ιδιας συνομοταξιας με τους αλλους τρεις αλλα καποιος πρεπει να τους πει πως το Βορειοηπειρωτικο δεν ειναι επαγγελμα αλλα πατριδα,πονος,αγωνας,εδαφη,Ελληνες,Χριστιανοι Ορθοδοξοι και κυριως δεν εχει καμια σχεση με τους αλβανους η τουλαχιστον δεν πρεπει να εχει.
Τελπιερο συνεχισε και ασε τους κοπρους να γαυγιζουν η μαλλον δεν ειναι κοπριτες αφου εχουν αφεντικα που τους εχουν τσιπαρει κιόλας.
Προδοτες πολιτικοι ειστε απατριδες και δουλεμποροι,οι Ελληνες ομως δεν αντεχουν πολυ τη σκλαβια και οταν τους βαρενει πολυ κανουν μπουμ.Προσεξτε να μην ειστε τα θυματα της εκρηξης.
Τελπιερο διαφωνουμε σε πολλα αλλα οταν το παθος ξεχειλιζει δειχνει και το αγνο των προθεσεων οποιος "τα μασαει" η κατι φοβαται η κατι κρυβει η καποιος τον ελεγχει.
Δεν γουσταρω να γινομαι δικηγορος καποιου αλλα αν αξιζει δεν πρεπει να τον κυνηγαμε αλλα να του δειχνουμε πως υπαρχουν και αλλοι που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η πατριδα τους και οχι τα μικρο-μεγαλα συμφερωντα καποιων πουλημενων που φερουν τον τιτλο του εκπροσωπου του ελληνισμου γιατι η αν ερθει η απαξιωση και η αισθηση της μοναξιας και σε τετοια ατομα τοτε σημαινει οτι ηρθε και το τελος του ενδοξου και τιμημενου τοπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Teli klase tous kai tous duo. Ton enan sto deksi kai ton allon sto aristero sou. Me ta kothwnia pou blexame.

Μοναστήρι Αγ.Νικολάου είπε...

Φίλε 1"12 κ εσύ αγαπητέ Κουτσιούκη δεν είμαι κατά του ΜΕΓΚΑ, αλλα, κατά της λανθασμένης επιλογής που κάνανε. Αν θέλεις να μάθεις πιο πολλά για τα έργα του σύντροφου Στέργιου για το πάθος που είχε κ έχει για την πατρίδα ρώτα τον χωριανό σου τον σύντροφο Θόδωρη Κλίμη, εκείνος τον ξέρει καλά γιατί μαζί με τον αρχήκομούναρο κ μεγάλο ρουφιάνο πεθερό του σύντροφου Λώλη είχαν βάλει στα μπουντρούμια το μισό Βούρκο.. κ όπως καλά ξέρω ο πατέρας σου ο Κυριάκο Κουτσιούκης σας μεγάλωσε με ΤΙΜΗ κ οχι με ρουφιανιές, ρώτησε τον πατέρα σου τους κρανιώτες η τους μεσσοποταμίτες να σου πούνε πιο πολλά.. ρώτησε κ τον ίδιο τον Στέργο αν έχει ψηφήσει ποτέ Ομόνοια κ για τον σύντροφο Λάμπη Ρουμπάτη που ειναι κ χωριανός μου για τα όρια που έχει κανει τόσα χρόνια κατά του ελληνισμού κ τι σχέση εχουν κ οι δύο με την SHIK..;;;

Εκεί στο ΜΕΓΚΑ δεν έχουν μάτια??

Ααα ρε Τάσο και να΄ξερες τι κάνεις..

Ανώνυμος είπε...

Kai egw goystarw poly telpiero alla re file den mporei na exeis mono esy dikio exoyn kai oi alloi apoci kai parolo poy h apopsi toy einai apwnymh kai exei allh aksia den mporeis kai den mporei na toys apantate me ayton ton tropo etsi einai sa na xaneis ta epixeir;hmata. Oso gia to themi na paei spiti toy den mporei allo oi mesopotamites thelloyn allagh, kai egw omonoia tha psifize an ebaze ena kainoyrgio prosopo twra den mporw an paei trith fora tha einai kako kai gia ton idio

Ανώνυμος είπε...

καλα πάτε καλά ρε σείς..??? να πάει ο Θέμης σπίτι του γιατί πάλιωσε? Και να ρθει ο Στέργιος ως νέο πρόσωπο?? χαχαχαχαχαχ, αυτό είναι παράνοια. Ρε αφηστε τα νέα παιδιά να ειναι μπροστά, όσα χρόνια και να μεινει εκει ο Θέμης θα είανι σίγουρα καλύτερος από οποιοδήποτε κοθόνι του Χότζια, γιατί είναι νέος, μορφωμένος, γιατί έζησε ελεύθερος. Είναι σαν να λέτε να φύγει ο Νικοπολίδης απ τον Ολυμπιακό και να έρθει ο Τοχούρογλου, γιατι θέλουμε νέα πρόσωπα... χαχαχαχαχαχα.... ρε τι άλλο θα ακούσω από σας τους παρανοικούς....

Ανώνυμος είπε...

eimai o 10.48 kai mallon kai esy 1.14 eisai o 5.29, e oxi kai morfwmenos o themis re file! mporei na phge sa nea kai kalh protash sthn eparxia kai twra sapise. moy kolise me to megalytero kseftilla ths mionotitas ton Basili giatroy kai ola ta skata. mallon den exeis kamia sxesi me tin eparxia mesopotamoy gia rwta kai emas. boyizei o topos mh me anagkazeis na pw pramata poy de thellw. soy eipa kai egw omonoia eimai alla as ebaze ena allo prosopw. Kaishs terma arketa efage...

Τάσος Κουτσιούκης είπε...

κ. Μοναστήρι Αγ.Νικολάου...
Τι σχέση έχουν τώρα, όλοι αυτοί: ο κ.Θοδωρής Κλήμης, ο κ.Λάμπης Ρουμπάτης και όλα τα παλιοκομούνια που αναφέρεις... με τον νέο και αδιάφθορο κ.Χρηστάκη Κίτσιο...;;; Εμένα, όλοι αυτοί, μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθείς και ειδικά η οικογένειά μου, αλλά και εγώ προσωπικά (όντας άριστος μαθητής, δεν με αφήσανε να σπουδάσω στο Πανεπιστήμιο) έχουμε υποφέρει πάρα πολύ από το σύστημα και κάτι τέτοιους τύπους...
Θέλω να πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή...!!! ακόμα και το Λάμπη Νταβέλα ή το Μάριο από τη Λύβενα (χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν) να μας πρότεινε το Ελληνικό Κόμμα, ΕΕΜΜ-ΜΕGΑ, εμείς, ειδικά οι Λυβυνιώτες θα πρέπει
να τον ψηφήσουμε σε ποσοστό 100%...
Όπως αντιλαμβάνεσαι, η Λύβενα στην προκειμένη περίπτωση γράφει ιστορία με χρυσά γράμματα... Πρέπει πάση θυσία να στηρίξουμε τον αρχηγό κ.Χρηστάκη Κίτσιο... Τώρα αν το καταλάβουν και κάνουν το ίδιο και τα άλλα χωριά, θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους Λυβυνιώτες...
Τον νυν Έπαρχο, κ.Θεμιστοκλή Καϊση, αν και τον στηρίξαμε 2 φορές, μας πούλησε στο θέμα του λατομείου, κι εγώ προσωπικά έχω φάκελο στην Εισαγγελία των Αγ. Σαράντα... Γιατί...;;; του χρωστάμε κάτι...;;; και το άλλο...;;; εντάξει 2 θητείες δεν είναι αρκετές...;;; πιστεύω πως ότι είχε να δώσει, το έδωσε...!!! ποιός είναι...;;; ο Καντάφι... ή ο Μουμπάρακ...;;;
Καιρός ΛΟΙΠΌΝ για αλλαγή και πολύ δε περισσότερο, όπου πρόεδρος του Ελληνικού Κόμματος, είναι ένα γνήσιο τέκνο της Λύβενας... ο κ. Χρηστάκης Κίτσιος...
Πάμε όλοι μαζί για την αλλαγή... Στηρίξτε το Ελληνικό Κόμμα και θα δείτε ότι στο τέλος θα βγούμε όλοι κερδισμένοι...
Με σεβασμό... Τάσος Κουτσιούκης...

Ανώνυμος είπε...

o re glentia, oi neoi tha mathoun tous pateradhes ke tous papoudhes tous. Tha diafoniso me osous lene pos prepi na figoun oi palioi giati sigoura den exoun tin ebiria, ke ime sigouros pos ama erthpun aftoi oi neoi pou oloi sas protinete tha tous fane oi alvanoi san psomotyri katefthian

Μοναστήρι Αγ.Νικολάου είπε...

agapite k filtate taso koutsiouki se parakalo k se iketeyo, sinelthe adelfe k min ipostirizeis tous prodotes k opos kala gnorizeis to ginati vgazei mati.gia onoma toy xristoy k tis panagias sinelthe k min mas stelneis olous sto ''diaolo'' k to stoma tou satana, den leei kaneis pos o xristakis kitsios den einai kalo paidi k aksios politikos ton opoio k thaumazo,pairno orko sto onoma tis panagias tis kostaritisas pos to palikari ayto einai i simpathia mou alla oxi vre aderfe k alanthastos,me to sintrofo stergio poulithikame entelos.. eimai arketa megaliteros sou gia na sou leo pragmata pou isos den gnorizeis, einai isos o megaliteros xafies tis v.ipirou,gia perisoteres plirofories as fonaksei kapios ton ''megalo patrioti'' vasili iatrou k tha triveis ta matakia sou. oso gia to themi,einai molis 38 xronon k opos kala gnorizeis den fernei kamia efthini gia to latomeio ton papagianidon,tin eythini fernei o xorianos mou o mixalis mpozioris me ton mpouzouka ton pagouni k tous polous xorianous sou. gnorizo polu kala to pathos sou gia tin patrida alla eleos re taso eleos oxi k tetia adikia. ouek k alimono na poume ftharmeno ton themi se aytin tin ilikia. kane oti se fotisei o theos, ilikrina eyxome na min exoume tin tyxi na doume auton ton mpastardo os eparxo.. milao etsi giati oi sintrofoi stergios,lampi roympatis,th.klimis k kati ala tetia paliotomara komounia tou seitani mas exoun poulisei mia zoi k einai ipeythinoi gia tin dialisi tis omonoias. den exoume emeis toso politelia gia dio komata,,ala distixos as opsete i mira tou politikou.
pou pame re gamoto pou pame????

Ανώνυμος είπε...

Pros olous tous filous tou "borioipirotis",
Eidika pros ton "TELPIERO" :
Kat'arxin sorry gia ta latinika,to palevw na grapsw me osi "orthografia" mporw...
Filarakia,einai polu kalo pou mas dinetai i efkairia na leme o kathenas ti gnwmi tou,(Gia afto prepei na poume ena poly megalo mpravo sta paidia pou diatiroun to blog )egw xairomai panta otan diavazw kapoia swsta sugrotimena keimena i kai sxolia anagnwstwn,mesa se afta kai tou "TELPIERO",kala
einai omws na kratame kai kapoio epipedo.
File mou Telpiero pou den se kserw kiolas :
Tyxainei na symfwnw me sena se polla pragmata,tha sou pw omws tis dikes mou apopseis:
1- Oloi osoi elavan eksousia mesw tou KEAD-OMONOIA,stin pleiopsifia tous tin kataxrastikan gia dika tous sumferonta.
2- H Omonoia enw ksekinise swsta to 1991,apetyxe sti sunexeia gia duo vasikous logous
a-Egine organo tou KEAD kai twn symferontwn ligwn anthrwpwn
b-Exase tin aksiopistia tis "leitourgontas" ws ergaleio mias mikris omadas pou swsta ti lene klika(emena mou moiazei kai me masoniki stoa)
c-Den sevastike kaneis to katastatiko tis pou provlepei dimokratikes diadikasies stin eklogi igesias,etsi agnoeise i klika ton aplo kosmo kai o kosmos tin klika.
2- To KEAD pote den itan to komma twn boreioipeirwtwn , elliniko komma dld,kai kanontas arketes alximeies kai efimera pazaria me ta alvanika kommata eksousias ,me apokoryfwma ton apolyto ekseftelismo tou 2009,exase kathe aksiopistia kai aksioprepeia sta matia twn B.Hpeirwtwn.
Pistevw na sunfwneis pws oi ekloges 2009 eferan to apoluto xaos stin idi diaspasmeni EEM...
To KEAD meta to 2009 nomizw oti exase kathe logo yparksews (oso afora tin EEM,enw gia ta alvanika kommata mia xara ergaleio einai,kati san doureios ippos,kai gia toys "igetes" enas poly aplos tropos efkolou xrimatos).
Telpiero,kapou diavasa pou aradiazeis kai katonomazeis
arketous nyn kai prwin melh tis klikas,mazi sou kai gw,mporei na sou exoun ksefygei merikoi..
Twra tha sou pw pou diaferoun oi apopseis mas (mallon):
Esy exeis tin psevdaisthisi oti tha mporouse na ginei kati gia tin eksygiansi tis Omonoias i kai tou KEAD..(dikio exeis gia ta nea paidia pou diaprepoun,Pappas Kalyviwtis,Seliou...klp),egw lew na afisoume stin klika to teratourgima pou eftiakse kai na ftiaksoume kati neo:
Gi ayto to logo eimai me tin prwtovoulia tou neou Kommatos me ethniki vasi,to MEGA !
Gia tin EEM den yparxei alli lysi,isa isa pou exoume argisei poly !!
(An tha enimerwtheis gia to poioi einai stin igesia tou MEGA tha synfwniseis isws mazi mou)
Egw Telpiero zw sti Dropoli.
kali sou nyxta !

Ανώνυμος είπε...

telpiro toy 7.02 ola kala me na nea paidia poy les alla trava to themi giati aytos egine pio palioys apo toys alloys poy anafereis pio prin den exei kamia sxesh me ayta ta paidia alla me ton apatewna ton iatroy. se enhmerwnw oti den psifise tzomaka kai oxi selioy gia to proedreio kai k. kaishi kai oxi H. thanasi gia to aliko

Τάσος Κουτσιούκης είπε...

προς κ.: Μοναστήρι Αγ.Νικολάου...
Αγαπητέ, φίλτατε Μεσοποταμίτη ή Κρανιώτη, μάλλον Κρανιώτης πρέπει να είσαι, αν λάβω υπόψιν τα γραφούμενά σου...
Αν διαβάσεις καλά πιο πάνω, προσωπικά σαν Λυβυνιώτη, δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο του Έπαρχου, με ενδιαφέρει το Κόμμα των Ελλήνων και πολύ δε περισσότερο, όταν ηγέτης του Κόμματος αυτού, είναι Ένας Λυβυνιώτης, ο κ.Χρηστάκης Κίτσιος...
Αν το Κόμμα των Ελλήνων και η ηγεσία του έκαναν λάθος επιλογή στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Στέργιου, για Έπαρχο, θα ήταν καλύτερα να το κρίνουμε στην πορεία... ας τον αφήσουμε μια τετραετία και πάλι εδώ είμαστε... προς τι, τόση εμμονή με τον κ.Θέμιστοκλή Καϊση...;;; τον στηρίξαμε 2 θητείες... δεν είναι αρκετές...;;; ισόβιος Έπαρχος θα γίνει...;;; ας κατέβει στις προσεχές εκλογές για βουλευτής με το Κόμμα των Ελλήνων και αφού είναι τόσο καλός, όπως εσύ αναφέρεις, να τον στηρίξουμε όλοι μαζί... απλά μαθηματικά... 1+1=2...
Για το θέμα του λατομείου... επειδή ήμουν πρωταγωνιστής για τη ΜΗ λειτουργία του, το γνωρίζω πάρα πολύ καλά το θέμα και γι'αυτό έχω και φάκελο στην Εισαγγελία των Αγ.Σαράντα... Ναι! είναι αλήθεια ότι φταίει ο Μπουζούκας="Σουλτάνος", ο Παγούνης, ο Βαλεράς και κάποια άλλα λαμόγια από τη Λύβενα, φέρει ευθύνη και ο κ.Μιχάλης Μποζιώρης... αλλά την τελική απόφαση την πήρε ο κ.Θεμιστοκλής Καϊσης, και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, γιατί έχω στα χέρια μου το έγγραφο με την
υπογραφή του κ.Θέμη...
Συμφωνώ μαζί σου, στο γεγονός ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια για 2 Κόμματα, αλλά τον κ.Ντούλιε τον οποίο τον ψηφίσαμε αρκετές φορές για βουλευτή, νομίζεις ότι αυτή τη στιγμή, μας εκπροσωπεί επάξια στην Αλβανική Βουλή...;;;
Αφού, όλοι τους, αυτοί, μας έχουν κανονικά γραμμένους, εμείς δεν πρέπει να τους τιμωρήσουμε, με το μοναδικό όπλο που διαθέτουμε,την ψήφο μας...;;;
Πάμε για την ανατροπή και την Αλλαγή, αδερφέ...!!!

Μοναστήρι Αγ.Νικολάου είπε...

oute mantis na eisouna ore taso, mesa epeses, twra ta piakame ta eyra k ekames deal stis rodakinies ap tin xalasmeni fefyra. min ksexaseis avrio na me peis kostariti i drovianiti. TH.X

Τάσος Κουτσιούκης είπε...

προς: Μοναστήρι Αγ.Νικολάου...
βγες με το όνομά σου, όπως κι εγώ, για να μην μαντέψω τίποτα... έτσι...απλά...
αλλά και στο Κώσταρι, στο Βελιάχοβο, στη Λύβενα και στη Δρόβιανη, τις έκανε τις λαδιές, ο κατά τ'άλλα αγαπητός σου Έπαρχος κ. Θεμιστοκλής Καϊσης...
Πως κατάφερε μέσα σε 2 θητείες να φτιάξει σπίτι στην Κρανιά, διαμερίσματα στους Αγ. Σαράντα και για να μην πούμε εδώ και για την of shore εταιρία στην Κύπρο..., όταν όλοι ξέρουμε, ότι, όταν πήγε εκεί, ήταν ξυπόλυτος... πως ρε φίλε...;;; να μας πει κι εμάς, ποια σχολή τελείωσε, να πάμε κι εμείς να μάθουμε πως βγαίνουν τα φράγκα, για να ταχτοποιηθούμε κι εμείς... που δουλεύουμε 20 χρόνια στην Ελλάδα και δεν μπορούμε να αγοράσουμε ούτε γκαρσονιέρα... ΠΩΣ...;;;

Ανώνυμος είπε...

RE NTELPIERO AN KAI POTE DEN SKORARHS OS TELPIREO ....TH EINAI AYTA TA KARAGKIAZILIKIA POY GRAFEIS ..AN KAI EIME PATRIOTHS KATA POY BADIZEIS ESY POTE XRISABGITHS POTE DIMOKRATHS POTE KKE PESMAS PEDI THS KRANIAS THS LEBENTOGIENAS .. ALLA TETIA KOYTABIA SAN KAI SENA EXOYME POLLA STO BOYRKO ,,,EINAI KAI STH LIBENA ENAS KIA MONADIKO ... O THIMIOS ME TO DEFI ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ... TI ΠΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΩΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΗΣ ΚΡΑΝΙΑ .. ΤΩΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΔΙ ΛΙΤΡΩΤΗ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΑΧΙΚΟ ΥΠΟΣΤΙΡΙΧΤΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΙΑΣ .. ΜΗΠΩΣ Ο TELPIERO.. SAS ΔΟΥΛΕΥΗ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΨΙΦΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΙΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΩΝ ΙΔΑ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ....ΤΑ ΄΄

Τάσος Κουτσιούκης είπε...

1914... ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ... πρωθυπουργός της αυτόνομης Βορείου Ηπείρου...
...μετά από σχεδόν έναν αιώνα...:
2011... ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΚΙΤΣΙΟΣ...
πρόεδρος του Ελληνικού Κόμματος στη Βόρειο Ήπειρο... ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ... υποψήφιος Έπαρχος για την Επαρχία Μεσοποτάμου... τυχαίο...;;; δεν νομίζω...!!!
Κρατήστε στο νου σας καλά αυτά τα δύο ονόματα...
Το νερό άρχισε και τρέχει στο αυλάκι... τα υπόλοιπα έρχονται...

Ανώνυμος είπε...

TASO , ISE APEXTOS . APO POY ISE BRE PEDI .. MAS EXIS TRELANI OLOYS .. PIOS EISE TELIKA O MPAMPOYLAS .. KAI SE FOBOYDE OLOI TOYS KAI KANENAS DES SE KRINH .. KALA O THEMIS KAISIS OTE TO ONOMA SOY DEN THELI NA AKOYSI TI TOY EKANES ..SE BOBATE SAN O DIABOLOS TO LIBANI .. XOSTOY TAS TA PALIO KATHARMATA KOROIDEBOYNTON KOSMO OLOI TOYS ...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

EIME RAKOS EIME POTIS ... KALA DEN TO PISTEYO TI PATHATE OLOI SAS TI SAS EPIASE BRE MPORA EINAI THA PERASI .. EMEIS POTE DEN EIXAME ARXIGOYS OTE THA EXOYME... YPOMONI ADERFIA MOY ALITES POYLIA ....O NTOLES EFAGE ARKETA AS PAEI STO KALO KAI NA MAS GRAFEI .. KAIRO NA FANE KAI OI OIPOLIPI POY THA BGOYN ...ALLA MAS LENE OTI UA FANE ME TO GANTI ...

Ανώνυμος είπε...

ALIKATIS ....

NA SAS PO STENOXORITHIKA POLY GIA TON FILO MOY LEON PAPA .. TI THA APOGINEI AYTO TO PEDI OTE STO MEGA DEN TON THELOYN .. BRITETOY MIA KAREKLA NA KATSI DEN MPORI THELI THN KAREKLA TOY ......

Γκορος Νικος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
telpiero anagnostis είπε...

xaxaxa are gkazma exeis poly plaka,telika den exeis to theo sou,an einai dinaton na me apokaleis koutavi k karagkiozi epidi tha psifiso ton themistokli kaisi.. ore piko varemene xestika gia to kead k to mega.. oso gia ta pisteyo mou ore ilithie einai gnosta,stin ellada ipostirizo deksia, eno stin patrida mas pote alvaniko komma... oso gia to tsamiko einai alithia,mou taksane mia tsamisa gia kanena dioro k san andras ipa na tin peripiitho ligaki.. ilikrina efnidiastika otan eida dyo gnostous.. esena gia tsatsa k ti mama sou porni.. an exeis kolofagoures sinexise to k tha sou po k gia tin aderfi sou...
file o telpiero den strateyete k den pernei meros sti lamogia k tin prodosia..
kante oloi ipomoni os tis 9 tou mah.. k tote tha ktl an eixa diokio i adiko.. ante fouli pao na valo kanena gooal..!!

NAI RE EIMAI O TH KAISHIS είπε...

KALA EKANA KAI EFAGA OLA TA LEYTA TIS EPARXEIAS MAGIA MOY KAI KAMARI MOY .. RE KSERETE TI SOI EXO EGO... KSANA EMENA THA PSIFISETE.. POY THA BRITE KALITERO EIME KAI MORFOMENOS EMI KAI @@@@@@ IDIKA TOYS LIBINIOTES THA TOYS SBISO APO TVN XARTI TA EXO PARI POLI ASXIMA ME TON TASO KOYTSOYKI PIOS EINE AYTOS POY EXEI APOPSI GIA OLLA.. KALA TI TOY EKANA BRE PEDIA PESTE TOY NA STAMATISI .. EINE O MONOS ANTIPALOS SE OLOYS TOYS LIBINIOTES .. ME THN YPOPSIFIOTHTA MOY .. TOYS ALLOYS TOYS EPSISA ....TASO SE PARAKALO THA SOY ANAPSO KERI STON AG. GEORGE.. STHN PLATIA THS KRANIAS TO PASXA......

Τάσος Κουτσιούκης είπε...

Σας ευχαριστώ όλους, για τα καλά σας λόγια... ο ΘΕΟΣ να σας δίνει δύναμη και να σας έχει πάντα καλά εσάς και τις οικογένειές σας ... Σας ευχαριστώ και πάλι... και καλό ΠΑΣΧΑ να έχουμε όλοι μας...

Ανώνυμος είπε...

MERA .. NYXTA ..STO TIMONI ..

TH ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΕGA , ΕΙΡΘΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑΤΟΥ .. ΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ .. ΠΕΔΙΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΟΙ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΧΤΑΡΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΠΟΥ ΦΙΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ .. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΩΧΕΙ ΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ .. ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΣΠΡΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΤΟΤΙ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 14/ 02/1914 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΤΙ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ .. ΟΠΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ .. ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΛΕΣ ΑΥΤΗ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ Η ΓΙΦΤΙΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ...

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΣΤΡΙΤΣΑ ..Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ...

ΕΡΧΕΤΕ ΠΙΟ ΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ Η ΟΜΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΕΑΔ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΟΤΗΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΜΠΟΛΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΕΣΤΙΜΕΝΟ ΟΠΟΣ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΝΑ ΠΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ .. ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΛΒΙΝΟ .. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ...

Ανώνυμος είπε...

kala kala
mipws faei ta moutra tou to mega me to pd+pdiu mazoi edw tha eimaste kai tha to doume..........
komounia singratithite ligo ..................

Ανώνυμος είπε...

Ρε Δρακε του ποταμου εδω ο κροκοδειλος του ποταμου!!Που εισαι ρε παλιοφιλε χρονια ειχα να σε δω!!Σε ειχαν στειλει για εκπαιδευση να μαθεις να πετας φωτιες!Προσεξε μη καψεις κανα μουστακι!!

Ανώνυμος είπε...

TI SXESH RE KARAGIOZIDES EXEI TO MEGA ME TO PD,PDI,PDIU PD KIOU FIOU ???
RE MONO TOU KATEBHKE STIS EKLOGES,MAGKIA TOYS EINAI RE MALAKES !!!
RE O DULE AKOMA PAZAREYEI ME TO RAMA, AYTO DEN SAS LEEI KATI ???
NA DOYME POIANOU YPOPSHFIOU TOY KEAD TO KEFALI THA PESEI STO BWMO THS "IERHS SYNERGASIAS" RAMA-DULE !!!)
BRE O RAMA POY XTIZEI TZAMI STA TIRANA,POY EMPODIZEI TON ARXIEPISKOPO MAS SE KATHE TOY BHMA,POY EINAI ORGANO TWN TOYRKWN KATA THS ELLADAS, DEN SAS LEEI KATI ???

Ανώνυμος είπε...

RE O DULE AKOMA PAZAREYEI ME TO RAMA, AYTO DEN SAS LEEI KATI ???
pou to akouses esy auto??????
BRE O RAMA POY XTIZEI TZAMI STA TIRANA,POY EMPODIZEI TON ARXIEPISKOPO MAS SE KATHE TOY BHMA,POY EINAI ORGANO TWN TOYRKWN KATA THS ELLADAS, DEN SAS LEEI KATI ???
eseis pou den thelete arxiepiskopo ti na sas kanoume????
eseis pou ekfrazeste kata tou arxiepiskopou mas ta leei olla...............

Ανώνυμος είπε...

re 3-25...
oso dulikos i dhoulikos ki an eisai,ego milao me gegonota...
re sy ,apo to 2009 mexri twra den eisoun me to PS toy Rama ???
Den ksero an koimase,i an to les gia propaganda, o Dule sou omos kai tora pou ego grafo pazaria kanei,"topika pazaria" leei ston alvaniko typo o Rama !!
H mipos ta "topika" den metrane gia pazaria ???
xaxaxaxa!!!
Ta alla me ton arxiepiskopo asta kalytera,den pianei to kolpo,den se symferei kiolas,giati eseis ta KEADO-kumunia eiste oi atheoi tis ypothesis...

Ανώνυμος είπε...

3.29 19 χρονια που ησουν εσυ,δεν ησουν μαζι με αυτα τα κεαδοκομμουνια η τωρα γινανε τετοια?
Δεν θελω να αναφερω ονοματα αλλα αν στη ΒΗ υπαρχουν 10 δεξιοι γνησιοι πατριωτες που ειναι ετοιμοι να δωσουν και την ψυχη τους για το εθνος οι 9 ειναι ΟΜΟΝΙΤΕΣ.Στο mega εχει 45 πρωην στελεχοι του χοτζα,45 τσιρακια της αλβανικης δεξιας του μπερισα (ποτε δεν εχω καταλαβει πως γινετε να συνδεει καποιος την ελληνικη δεξια με την αλβανικη) και 10 αγανακτισμενοι απο το Ντουλε που δεν ευθυνωντε και δεν γνωριζουν η μαλλον ελπιζουν να μην ισχυουν αυτα που κρυβωντε πισω απο αυτο το κομμα.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa !!!
plaka exeis esy 5-22
Egw den kanw parea me kumunia opou les esy karagkiozi,otan egw imoun stin Omonoia,ekei ekanan aloi koumanto,o syntrofos Dule etrwge kolyva sta Tirana.
An itan 10 gnisioi deksioi mono sti BH tha mas eixe parei to potami.
Afou den vazeis onomata esy tha soy aradiasw egw merikous gnisious :
1- Giannis Giannis
2- Spyros Drapas
3- Orfeas Becis
4- Taki Nasis
5- taki Ntoutsis
kai tessereis-pente akrodeksioi tis klikas apo to bourko kai namaste !!!
Swthike i patrida !!
xaxaxaxa!!!

Ανώνυμος είπε...

9.26 δεν ηξερα ποιοι ειναι αυτοι που γραφεις και τι ρολο παιζουν και απο οσα μου ειπαν δεν προκειτε να γινοταν ποτε φιλοι μου αλλα συγκρατησα ενα πραγμα που μου ειπαν και ερχεται σε πληρη αντιθεση με αυτα που γραφεις.Ολοι οσοι ανεφερες δεν βρεθηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετα το 2009 ηταν και πριν και για να τους ξερεις σημαινει πως εκανες παρεα μαζι τους πριν το 2009 αλλα ξεχασα μετα εγιναν κουμουνια για σενα και τους τριγυρω σου.Απο οσα γραφεις δειχνεις πως εισαι Δροπολιτης αρα δεν θα ειχε καμια αξια να σου αναφερω τα ονοματα των στελεχων του μεγκα στο Βουρκο γιατι δεν θα τους γνωριζεις οπως και το παρελθον τους για να δεις ποσο πατριωτες και δεξιοι ειναι.Θα γνωριζεις ομως σιγουρα τον Π.Μπαρκα που θα ειναι κοντοχωριανος σου,ξερεις μωρε αυτον που ειχε τα εγγραφα ιδρυσεως της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που τα ειχαν κατασχεσει οι μυστικες υπηρεσιες στη συλληψη των πεντε αλλα δεν το δεχτηκε αυτο και τους εκανε ντου και τα αρπαξε απτα χερια τους.Μη σου πηγαινει το μυαλο στο πονειρο αμεσως,για να μη πεσουν στα χερια των αλβανων το εκανε!Εχετε γεμισει με τετοιους ομως και δεν θα εχετε καλα ξεμπερδεματα με τους αλβανους,θα σας κυνηγησουν μεχρι να σας διαλυσουν,οχι οπως κανουν με την ΟΜΟΝΟΙΑ που την αβανταρουν και συνεργαζωντε και στις εκλογες μαζι μας.Ειδες τι κανει ο σαλις για την ΟΜΟΝΟΙΑ που ελεγχει μεσω μ.υ. και ατομων που καθοδηγει,τη βοηθαει να εκλεξει οσους περισσοτερους επαρχους μπορει οπως τον Λουτση,τον Λαζαρη,τον Μεντη,τον Μπαρουτα κτλ.Εγω δεν ειπα να αναφερω τετοια ονοματα,ειπα να αναφερω ονοματα γνησιων δεξιων,εθνικιστες η ακροδεξιους χαρακτηρισε τους οπως θες εσυ αλλα ποιος ο λογος να το κανω αφου ουτε θα τους γνωριζεις ουτε προτυπα σου θα ειναι για να συμφωνησουμε.
χαχαχαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Aytoi 10-41,kai merikoi tetoioi akoma, einai oi arxigoi sou kai ta protypa sou,aytoi pou koumantaroun tin organosi tis Dixonoias(etsi tin exoun katantisei)... na sou zisoun!!
Kai na ksereis pws oi alvanoi kynigoun tous enoxlitikous, dld ekeinous pou prospathoun gia ti B.H.,ta koumasia tis klikas, opos les ki esy,ta ypostirizoun ,ta avantaroun kai synergazonte mazi tous.
Synergazonte gia na mas vroun ton pato.
na sou zisoun !!

Ανώνυμος είπε...

os enas aplos 8nitos zito apo opoion mpori na mou eksijisi an ine apolito oti -otan leme omonoia enoume pbdnj ke otan leme pbdnj enoume omonoia-dld den ehi dikeoma i omonoia na ekfrasti ke meso allu komatos.ponao poly!!! ego ezisa tin idrisi tis omonoias alla me efaje i ksenitia ke eho hasi polla epeisodia jirisa tora ke vlepo oti den ehi jini tipota 20 hronia toraston topo mas gnorizo oti epesan polla kondilia apo ellada alla ke apo syllogus amerikis,kanada,evropi ke allus everjetes jia tin anaptiksi tu topu mas,ta psahno re pedhia den ta vlepo,as me voithisi kapoios!!!irtha jia na mino edo thelo ton topo mu xarumeno,zontano,prokomeno me usiastika erga oxi me logia ke antiparathesis!an to neo koma mega exei ayta ta oramata ke dhesmevete na ta ilopioisi e tote,to stirizo me oli mu tin kardia .THELO THELO KE STIRIZO TIN EVMARIA TU TOPU MAS jia na epistrepsun i ksenitemeni mas ke na jinume mia dynami,mia stivari grothia ke mia vronteri foni pros ollus tus exthrus mas ,pu thelun na zvisun ton elinismo tis vor.ip apo to harti ,apo tis kardhies mas POTE!!asdosume tin efkeria stus anadhiomenus afthartus na mas dhiksun ti mporun na kanun ,ke emis tha tu akoluthume kata podhas jia na min olisthisun!-THELO THN PALIAMU JITONIA-

Ανώνυμος είπε...

Ο φιλος 3.32 τα λεει πολυ σωστα αλλα επειδη ελειπε χρονια δεν γνωριζει πως οι ιδιοι που διαχειριζοταν τα λεφτα απο Ελλαδα κτλ που λεει ειναι που εχουν ιδρυσει αυτη τη στιγμη το μεγκα η μαλλον και αυτοι γιατι ειναι και καποιοι που εχουν μεινει στην Ομονοια ακομα.Οποιος περιμενει κατι διαφορετικο δηλαδη απλα ζει αλλου.Τα ιδια και χειροτερα σκατα ειναι.

Ανώνυμος είπε...

BOREIOHPEIROTI:KATA TIS 1:10 KATETHESA ME TO FTOXIKO MOU MIALO,TIS SKEPSIS,TIS APORIES,tis anisixies mou KE TA EROTIMATA MOU.DEN EPITETHIKA SE KAPOIO prosopo,den evrisa kanenan.to kimeno mou den anartithike,ke ego perimeno na mou dialisi kapoios to mavro katrani sinefo sto politiko topio ,pou den me afinei na do kathara,utos oste na ime energos politis ke oxi tilekatefthinomeno robot.iparxei logokrisia s'afti ti selida;an ine etsi na allakso rota ke na min sas enoxliso pia!kapoio allo site pistevo oti tha sevasti to logo ,vgalmeni apo tin ponemeni psixi ke kardia mou.

Βορειοηπειρώτης είπε...

Αν είναι έτσι φίλε/η 11.13 θα έγινε κατά λάθος.
Αν θέλεις μπορείς να το ξαναγράψεις το σχόλιο σου για να το δημοσιεύσουμε

Ανώνυμος είπε...

SE ENA SOVARO SITE DEN SYMVENOYN AYTA.APO OTI VLEPO DEN EIXATE ALLA KEIMENA NA ELENKSETE, H EIXATE KE TA APOSYRATE OPOS TO DHKOMOY KEIMENO;MHPOS THLEKATEYTHINETE ESEIS THN POREIA MAS;H PENA EINAI PIO HSXIRI KE APO TO PIO EKSELIGMENO OPLLO!!!!

Ανώνυμος είπε...

BOREIOHPEIROTI-THA HTHELLA PROS APOFYJIN PAREKSIGISEON NA ANASYRETE TO GNISIO KIMENO MOY APO TO RECYCLE BIN TOY YPOLOGISTI SAS,KE NA TO ANARTISETE ESEIS ,AN EISTE AMETOXOS STHN DIADYKTIAKH AFTI SYNOMILIA TON DIAFORON XRISTON TOY MESOU AFTOU.THELLO NA PISTEVO OTI EJINE KATA LATHOS ,TO XREIAZOME !!!DEN THELLO ALI APOGOITEFSI!!!!!!!EXO IDI APOGOPITEFTI METIN KATASTASI POU IPARXEI GIRO MAS .DEN THELLO ALLO!OXI ALLA KARVOUNA....!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Giwrgos Stergios eparxos Mesopotamou stis 9 maiou! Kai ta kefalia mesa meta... Kai osoi pseutomagkes niaourozoun kata tou mega einai epeidh niwthoun FOVO... Den sas adiko pantws Stergios enantion Kaisis... 100% niki!!!! Kai oso gia ton filo pou leei kapoia pragmata gia tin morfwsi tou kaisi mallon den ton kserei, isws ton exei akousta kai akoma gia ton filo ton "Μοναστήρι Αγ.Νικολάου" olo apokalupseis einai kai sikwfanti anthrwpous anwnima, to ti pio eukolo! Se parakalw polu pes mou ton logo pou apokaleis ton Stergio xafie ? Eee mega propagandisti? Oso gi auta pou les gia mpountroumia kai asunartisies to mono pou mporw na kanw einai na gelasw... dioti o anthrwpos otan fovate, mporei na ftasei se polla simeia... Kai to mono pou mporw na kanw einai se lupithw! Osoi kseroun ton Stergio kseroun ti anthrwpos einai, ti exei kanei kai mporei na kanei gia tous voreioipirwtes! 8 maiou kontini EORTI... kai ta syllipitiria mou se olous tous propagandistes tou blog!

Ανώνυμος είπε...

Agapite Monastiri Ag. Nikolaou! Eimai o frentis Dallas to paidhi enos apo ta paliokomunia pou evale ton miso Bourko filaki.Mporeis na mas ta onamaseis kiolas ta atoma afta pou pigan filaki eksetias tou patera mou? An yparxei esto kai enas pou na exeis stixeia oti ypefere eksetias toy patera mou egw tha katevasw ta pantellonia mou na me pidh-eis.An oxi pesmoy pios eisai na se pidh=w egw giati apo ti katalaba kai tote kai twra goustareis na ton per-is.Giati to soi mas panta itan kai tha einai apo pano soy oxi giati itan kom-stes alla itan kai einai eksipnoi palikaria kai elinares poy kserane kai kseroun na gam-ne. Oso gia tous xafiedhes oloi gnwrizoyme oti me tin katereysh toy sistimatos exoun vgei oi listes, pesmas pios eisai na sou poume an eisai kai esy i o pateras sou mesa.
An exeis na grapseis ksana kati gia to soi mou grapse me to onoma sou an exeis ar-dhia, giati an matho pios eisai tha vlepeis ta radhikia anapodha ston Agio Nikola.

Δημοσίευση σχολίου