Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Οι κόκκινες γραμμές που έγιναν φούξια!!!



Το Τσάμικο Κίνημα στη συμμαχία της αριστερά θα συγκατοικήσει με το ΚΕΑΔ!  
Μόνο ο Ντούλες δεν ζήτησε τίποτα για το λαό που «εκπροσωπεί». Δείτε τα έξι σημεία που ζήτησαν οι τσάμηδες και ο Ράμα τα υπέγραψε!
Σιγά σιγά ολοκληρώνεται το πάζλ των προεκλογικών συμμαχιών στην Αλβανία και η πρώτη εικόνα που μας αφήνου τα δύο ελληνικά κόμματα είναι πολύ θολή.  
Το ΚΕΑΔ πούλησε ότι είχε και δεν είχε για να σώσει το μαγαζί, μάλλον για να βολέψει του θαμώνες του, μην έχοντας καμία πρόταση για τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί. Η Ομόνοια είναι άφαντη και οι κόκκινες γραμμές πατήθηκαν αφού στην ίδια συμμαχία θα υπάρχει και το νέο Τσάμικο Κίνημα, το οποίο μάλιστα όπως λένε οι ίδιοι ιδρύθηκε γιατί το PDIU είναι υποτονικό και δεν διεκδικέι τα αιτήματα τους!!!
Ένα από τα σημεία που υπέγραψαν με τη συμμαχία του Ράμα στην οποία ανήκει και το ΚΕΑΔ, είναι ότι στον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης του να προωθήσει νόμο για το «τσάμηκο» τον οποίο θα συντάξει το κίνημα τους!!!

Το Μέγκα ήταν ανίκανο να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις. Μετα από τρία χρόνια, δεν κατάφερε ακόμα να πείσει ούτε την Αθήνα και ούτε τα Τίρανα για το εγχείρημα του.  Ο κ. Κίτσος, μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης πάλευε μόνος του στα Τίρανα για να αποκτήσει καταρχήν το δικαίωμα να μπει στη μάχη.

Αν τελικά υπάρξει δήλωση του Μπερίσα για το Πλαίσιο Αιτημάτων, θα έχουν την πρώτη τους νίκη και θα έχουν κάτι να λένε στους έλληνες βορειοηπειρώτες σε αντίθεση με τους άλλους που πριν ακόμα αρχίσει η εκλογική μάχη επιδόθηκαν στα διλλήματα

Στη συνέχει τα έξι σημεία που υπέγραψε ο Ραμα με τους τσάμηδες:

Keshtu thuhet ne krye te tekstit te  mareveshjes firmosur sot mes Artur Dojakes se Aleances Popullore dhe Edi Rames se PS-se. Pikat e marreveshjes jane 6 nder te cilat bie ne sy qe rezoluta e shumekerkuar nga komuniteti cam do dergohet për miratim në Kuvend brenda vitit të parë të qeverisjes.  Pikat:
1- PS angazhohet për ta kthyer çështjen e pazgjidhur të popullsisë shqiptare me origjinë çame në një çështje kombëtare e politike që do të jetë në vëmendjen e vazhdueshme të qeverisë së dalë nga zgjedhjet e 23 qershorit.
2 – PS angazhohet gjithashtu që qeveria e koalicionit fitues do të raportojë rregullisht përpara Kuvendit të Shqipërisë për hapat politike dhe diplomatike të ndërmarra në funksion të zgjidhjes progresive te problemit Çam.
3 – Me anë të kësaj marrëveshjeje PS angazhohet të materializojë projekt-rezolutën e propozuar dhe publikuar së fundmi prej saj mbi çështjen çame, duke e përcjellë për miratim në Kuvend brenda vitit të parë të qeverisjes.
4 – Të dy palët bien dakort që qeveria e ardhshme do të angazhohet në gjetjen e një zgjidhje me shtetin Grek  për të eliminuar pengesat që hasin qytetarët shqiptarë me origjinë çame për të qarkulluar lirisht në territorin grek, bazuar në rregullat dhe parimet e qarkullimit të lirë të vendosura nga BE.
5 – Të dy palët ranë dakort të çojnë përpara çështjen çame mbështetur në parimet e të drejtës ndërkombetare dhe vlerat e fqinjësisë së mirë, duke ndarë qartë e me dinjitet kombëtar objektivin e zgjidhjes së çështjes çame nga konsumi banal dhe shumë i dëmshem i saj për interesat dritëshkurtra korruptive të politikës së ditës.
6 – Aleanca Popullore, si përfaqësuese e komunitetit çam, angazhohet të koordinojë veprimet e saj me Partinë Socialiste në funksion të arritjes së një rezultati maksimal gjatë zgjedhjeve dhe në qeverisjen e ardhshme në interes të popullit shqiptar dhe të integrimit europian.


37 comments:

Ανώνυμος είπε...

AERAAAAAAAA !!!!!
EKEI POY O "ARXHGOS" MAS FYLAGWNTAN DHTHEN APO TO TSAMIKO KOMMA, BRETHIKE AGKALIA ME 12 (DWDEKA) TSAMIKA KOMMATA ORGANWSEIS KAI OMADES...DILADI OPWS LEME 12 SE ENA...
TWRA POIA NA EISTE SIGOYROI PWS THA LYTHEI KAI TO TSAMIKO, AFOY O DIKOS MAS TSAMHS APO TH GORANTZH THA EINAI O DEKATOS TRITOS O FARMAKEROS...
ANTE , AERA PAIDIA NA FTASOYME THN ALBANIA STO MESOLOGGI !!!

Ανώνυμος είπε...

Αισχος! αίσχος! αίσχος! Ξεπούλημα κανονικό με υπογραφή και σφραγίδα! Το εθνικό κέντρο και οι ψηφοφόροι του να τον χαίρεστε!

Ανώνυμος είπε...

Ξεσκεπάστηκε και η στάση του το 2009. δεν τον νιάζει ούτε το τσάμικο, ούτε το βορειοηπειρωτικό, μόνο να σωθεί ο σοσιαλίσμός.

Ανώνυμος είπε...

Τι καραμέλα θα μας δώσουν τώρα να πιπιλίσουμε γιατί το τσάμικο τους τελείωσε;

Ανώνυμος είπε...

Και ο ελληνισμός τι θέση κατέχει σε όλα αυτά τα παζάρια;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ξεκαθάρισε το τοπίο. Είναι ολοι ίδιοι. δεν υπάρχουν αποκλιστικοί ... του ελληνισμού όπως ήθελαν να λέγονται. Δεν υπάρχουν πλέον προνόμια. κατεβείτε στην εκλογική μάχη και πάρτε ότι σας αξίζει, σαν ίσοι προς ίσους.

Ανώνυμος είπε...

Αν το ΣΚ έρθει στην εξουσία, που να μην έρθει, και περάσει το δημοψηφισμα των τσάμηδων, σύμφωνα την δέσμευση του Ράμα, τότε ο αρχηγός μας ο ΝΤΟΥΛΑΣ τι θα κάνει; Θα σηκωθεί και θα βγει έξω; Κρίμα και κάτι τον νόμιζα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η απογοήτευση ολοκληρωθηκε..
μετά την προσχωρηση του ΚΕΑΔ στο ΣΚ
ήρθε και η προσχώρηση του ΜΕΓΚΑ στο ΔΚ.

Καταρχήν, δεν με ενδιαφέρει σε πρωτη φάση ποιος μπαινει με τους λιγότερο κακούς όρους.
Πατησαν κοκκινη Εθνική γραμμη και οι δυο.

Και αναρωτιεμαι,
ποια η διαφορα τους βουλευτη που θα εκλεγει απο το ΜΕΓΚΑ ή το ΚΕΑΔ σε σχεση με τον Ταβο, τον Ξέρα, τον Μπαρκα?
απολύτως καμία.
και αυτη είναι η ουσία, ολα τα αλλα ειναι προεκλογικα τρικ για να φανει ο ένας λιγοτερο προδότης απο τον άλλον.
Τα ίδια τρικ χρησιμοποιησαν και χρησιμοποιουν τόσο καιρό και οι προαναφερομενοι βουλευτες για να καλυψουν την προδοσία τους.

Το ΚΕΑΔ προδωσε την στιρηξή μας όλα αυτα τα χρόνια
και το ΜΕΓΚΑ ως καινούριο κόμμα δεν δικαιώσε τις προσδοκιες (και εμου) για κάτι διαφορετικό.

Ειμαστε σε τραγική κατασταση
ως Ελληνισμός της απ'εκει Ηπειρου.

Δροπολίτης.

Ανώνυμος είπε...

symfwnw 100% me ton dropoliti.......
pouthena fws.eyge sta sainia mas!!

Ανώνυμος είπε...

Dule thee vasta tin pae ...
I pllaka ine oti kapioi kanun kritiqi sa na sxoliazoun podhosfairiko agona...

Ανώνυμος είπε...

Ο βασιλιάς είναι γυμνός. Τώρα τον βλέπουν όλοι. Το να εξυπηρετείς τον εαυτό σου όπως έπραξε ο Ντούλε και να το πλασάρεις πως είναι εθνικό θέμα, δεν είναι ούτε πολιτικό όχι να είναι εθνικό. Το ξεπούλημα ποια έληξε. Δεν έχει απομείνει τίποτα άλλο, το παραμύθι που μας πουλούσε αρκετά χρόνια, δεν ακούγετε ποια. Έχει γίνει ηχορύπανση, με σοβαρές επιδράσεις στον ιστό του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού. Να σταματήσει εδώ και τώρα η απειλή, με μια επέμβαση χειρουργικής ακρίβειας. Να μην επεκταθούν οι μεταστάσεις, γιατί μετά δεν θα υπάρχει ούτε ερευνητική ομάδα να δοκιμάσει κάποιο νέο φάρμακο μήπως σώσει κάτι από το ότι θα μείνει.
Εκτιμώ, πως οι σοβαρά σκεπτόμενοι για εθνική στρατηγική, δεν χρειάζονται περισσότερα τεκμήρια.
Παρακολουθώ τα 2 -3 τελευταία χρόνια την εξέλιξη του κόμματος των ελλήνων – ΜΕΓΚΑ. Διαπιστώνω σοβαρότητα, ωριμότητα και αρκετά μετρημένα τα βήματα. Παρά την λάσπη και τον πόλεμο που υπέστη, τώρα ξεκαθάρισε πως ήταν άδικο το ότι συνέβη. Συγχαρητήρια κύριε Κίτσιο. Έχεις ανάστημα και πραγματικό πατριωτισμό. Προχώρα!

Ανώνυμος είπε...

borioipiroti....
giati den grafeis kai gia ta simeia pou zitise o dules apo to Rama ??
nomizw oti eisai prokatilimenos, o dules tou ta evale ta podia se ena paputsi tou psilou!!!

Ανώνυμος είπε...

simfono mazi su 4.39. o Dule tu evale ta dio podhja se ena papuci tu Psillu na min pari stin simahia to eliniko koma MEGA. Qe o Psillos to dhehtiqe jati ehun hronja pu sinergazonte. Filludhja

Ανώνυμος είπε...

Πανικός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ντούλε με τα όσα εξελίσσονται με τις προεκλογικές συμμαχίες. Τα διάφορα κείμενα που αναρτήθηκαν στα φιλοντουλικά σάϊτ, προσπαθούν με διάφορους χαρακτηρισμούς να ρίξουν ευθύνες στο ΜΕΓΚΑ, πως εγκατέλειψε την συμμαχία των ελλήνων, πως αποδείχτηκε εκείνο που έλεγαν αυτοί: Το κόμμα των ελλήνων είναι μόρφωμα του Μπερίσια, φίλομπερισικό και άλλα παρόμοια. Θέλουν να σκεπάσουν τον ουρανό με τον κόσκινο. Ο Ντούλε χαρακτήρισε την συμμαχία των ελλήνων αλληλοσπαραγμό, πως το ΜΕΓΚΑ είναι ανύπαρκτο και οι προπαγανδιστές του έγραψαν όλα εκείνα για «δείπνο Κίτσιου στην Κορυτσά» με το Ράμα. Μόλις το ΚΕΑΔ μπήκε μέσα από την πόρτα της γνωστής του παρέας των σοσιαλιστών, έκλεισε την πόρτα του ΜΕΓΚΑ να μην συμμαχήσει με το Ράμα. Τώρα πως οι μισοί τσάμηδες είναι καλοί (εκείνοι που συμμαχούν με την αριστερά) και οι άλλοι είναι οι κακοί, εκείνοι που συμμαχούν με την δεξιά ; Πως ο Ράμα είναι καλός και ο Μπερίσα κακός, όταν ο πρώτος ακύρωσε την συμφωνία για την υφαλοκρηπίδα και ο δεύτερος την υπόγραψε. Θα ήταν καλά να σταματήσει ο αλληλοσπαραγμός που καλλιεργεί το ΚΕΑΔ με προπαγανδιστικά κομουνιστικά σλόγκαν, γιατί και τώρα, και στις εκλογές και μετά τις εκλογές, υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας ανάμεσα στα δύο κόμματα και να προκύψει ένα καλό αποτέλεσμα από τις δύο συνεργασίες. Η επιθετικότητα από το ΚΕΑΔ, δείχνει ότι έχει χάσει τον έλεγχο, δείχνει νευρικότητα και θα οδηγήσει σε λαθεμένες κινήσεις. Ψυχραιμία και ορατικότητα! Κεαδίτης

Ανώνυμος είπε...

Σε ολους σας.Ειναι πολυ επικαιρο το δυστοιχο του Σουρη........Αποστασαν τα χερια μου απο το να μουντζωνω....και σιαλι δεν απομεινε απο το φτυσε φτυσε.

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει ο Ντούλες τι του ζήτησε. Γιατί δεν τα κάνει γνωστά τα σημεία της συμφωνίας;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιντρίζι θέλει τα σύνορα ως την Πρέβεζα, ο Ντοξιάκα μόνο ως τον Αμβρακικό Κόλπο!!! Και ο Ντούλες θα μένει στην Αυλή του Αλή Πασά στα Ιωάννινα!!!

Ανώνυμος είπε...

ematha oti to megalo aitima tou taki kitsiou htan na ksanatopothetithei o tom micos sthn palia tou thesi,milame gia megala aitimata

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά θα ήθελα ενωμένον τον Ελληνισμό στην Ομόνοια, αν και δεν έβλεπα κανένα θετικό σημάδι. Για να μην είμαι ειλικρινής αυτό δεν το βλέπω από το 2009 όταν η απόφαση της Ομόνοιας δεν έγινε σεβαστή από το ΚΕΑΔ. Όπως ήρθαν τα πράγματα θα έγερνα προς την πλευρά ΜΕΓΑ το οποίο δε φυγομάχησε (ο Ντούλες πάντοτε έχει φυγομαχήσει, δεν έδωσε καμιά μάχη μέχρι σήμερα, απλώς, ανακάλυπτε προσχήματα να μην τη δίνει τη μάχη), αλλά μπήκε στη συμμαχία που είναι και το ισχυρότερο κόμμα των τσάμηδων για να τους βγάλει έξω από το παιγνίδι. Οι τσάμηδες θα ήταν έξω αν το 2009 τους είχαμε χτυπήσει στα ίσια. Αλλά ο Ντούλες και η παρέα τότε φυγομάχησε. Το ίδιο έκανε και τώρα. Χρέος μας να στηρίζουμε με την ψήφο μας το ΜΕΓΑ για να βγάλουμε έξω τους τσάμηδες. Ο αγώνας θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.

Ανώνυμος είπε...

Vre sxoliastes remalia,ksexasate ton Berisha entelos mazi me ton Idrizi??Ksexasate tis dhillosis tou Berisha gia tin megali allvania mexri Preveza???Ksexasate ton Kitso pou eixi kani simaxia me ton BERISHA-IDRIZI-MEGA???Tou elaxiston o Ramas sto paragrafo 5-" lei oti i dyo plevres sinfonisan na prowthisoun to zitima vasi arxon tou diethnous dikaiou kai tis aksies tis kalis geitinias."Kai ayti einai kai i stasi tis ellinikis kyvernisis.Vlepete ton dentro kai dhen vlepete katholou to n dhaso.Ma telos pantos,oso prospathite na vromepsete tous allous ,i vroma tha sas eixi pllakosi idhi.I Omonia kai to KEAD kanane tin kaliteri epillogi,to MEGA edhikse to kanoniko tis prosopo,ergalio ton allvanon.

Ανώνυμος είπε...

Dhillosi tou AK prin apo ligo:"Kryetari i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu, deklaroi në një konferencë për shtyp se ata do të garojnë të vetëm në zgjedhjet parlamentare.

Një ndër arsyet kryesore se përse nuk u realizua aleanca me Partinë Socialiste, Spahiu nxori praninë e PBDNJ në këtë koalicion."Ara elliniko komma einai mono to KEAD,to Mega dhimiurgima tou Berisha mazi me tin AKZ.NTROPI

Ανώνυμος είπε...

Ενώ το ΚΕΑΔ 7:33 είναι πατριωτικό κόμμα που συμμάχησε με το Ράμα που και ο ίδιος έχει κάνει τσάμικο πρόγραμμα και με το φανατικό νέο τσάμικο κόμμα συμμάχησε.
Tou elaxiston o Ramas sto paragrafo 5-" lei oti i dyo plevres sinfonisan na prowthisoun to zitima vasi arxon tou diethnous dikaiou kai tis aksies tis kalis geitinias."Kai ayti einai kai i stasi tis ellinikis kyvernisis.

Α εντάξει τότε να πάμε πάσο!!! όχι τίποτε άλλο, απλώς νομίζαμε ότι το τσάμικο ζήτημα είναι παντελώς ανύπαρκτο.
απλώς τώρα το απόδεχομαστε βάσει του... διεθνούς δικαίου και της καλής γειτονίας!!!!!
ρε δεν πάτε καλά!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

9.15,se katallaveno eisai se thesi poli diskolo,alla dhen ftei to KEAD kai i OMONIA.O Ntoules einai kathetos gia to tsamiko,dhen yparxi katholou zitima.Allvani polites legomenous tamidhes an eixoun problimata me tis periousies tous as pane sta ellinika dikastiria kai dhiethnos an theloun kai an tous aniki as to paroun,opos meriki pou eixoun pari ta spitia tous.Eno to PS afto lei vasi dhiethnous dikaiou.To MEga me ton Kitso kaimeno+ Berishas+Idrizi pane poli para pera mexri PREVEZA.Me ti mathenoume kai AKZ dhen einai symaxia me to PS.Na sas zisi to MEGA,to idhio me to AKZ gia tin EEM.

Ανώνυμος είπε...

Vorioipiroti se afise ksevrakoto o Kitsios ke to Mega.Oses kolotumbes ke na kanis den ti sozis tin katastasi.TO KOMA TON ELINON INE SIMAHOS ME TO BERISA KE TIS DIEKDIKISIS GIA SINORA MEHRI TIN PREVEZA KE TO PDIU afto den alazi me tipota oso ke na vrizis to Dule ke to KEAD.To KEAD akoluthi stathera to dromo tu apo tin idrisi tu ke apo oles tis igesies tu ke pote den koroidepse kanena.O Dules den prototipise se tipota.O aimnistos proedros tu KEAD Vasilis Melos akoluthise epakrivos afti tin politiki ke sinergastike ke me ta dio megala Alvanika komata.To mega mehri htes mas koroideve ke kokorevotan pos ine to koma ton elinon ke den sinergazete me alvanika komata.Tora giati ksevrakothike.Oso gia tis ipografes asto kale mu tis ehi kani epangelma aftes tis maimudies to Mega.Ta idia den ekane ke me tis ipografes gia ti dimiurgia tu komatos pu tis epestrepse to protodikio os plastografimenes.To dedomeno ine ena.To mega stis topikes ekloges pire 4300 psifus.mehri apodikseos tu andithetu ishioi afto.Re vorioipiroti den se piano puthena.Katigoris to Dule gia to an ke pote tha kani kati o Rama gia tus tsamides ke den vgazis ahna gia to oti O Berisa paredose me maimudies stus tsamides ena ipomnima pu den engrithike pote apo ti vuli os nomimo ke se ishioi.To oti to Pdiu ine to koma pu ekprosopi tus tsamides sti vuli ke ine simahos tu Kitsiu den metraei tipota gia sena.Kakomiri vorioipiroti den perase mia evdomada pu mas eleges pos den trehi tipota an sinergasti to Mega me to PS tora ti alakse pu sinergazete to Kead me to PS?

Ανώνυμος είπε...

To Mega einai dhimiurgima tou Berisha gia na diaspasi tin EEM.To AKZ tou Spaxiu einai dhimiurgima tou Berisha gia na parapllanisei tous psifous tis aristeras.MEGA-KATANTIA,KRIMA!

TI SAS EKANE I PATRIDHA VRE PRODHOTES POU KATANTISATE SE TETIO VATHMO,TOU EAFTOU TOUS EXRTHOUS,MONO GIA LIGA XRIMATA.FTUUUUUUUUUUUUUU SAS

Ανώνυμος είπε...

Βρε ρεμαλι που γραφεις με λατινικούς χαρακτήρες. Τι είναι πιο βλαβερό για την Ελλάδα τα λόγια του Βερίσια ή οι πράξεις του Ράμα;
Η Έλλαδα επαθε μεγάλη ζημιά από το ράμα που δεν άφησε να υπογράψουν τη συμφωνία για τη θάλασσά ένω την Τσαμουριά όποιος θέλει ας πάει να την πάρει.

Σταμάτα την προπαγάντα... δεν μπορείς ακόμα να δικαιολογείς τις πράξεις σας ρίχνοντας στάχτη στα μάτια μας.

Ανώνυμος είπε...

Τι πρόβλημα έχετε κουτάβια του Ντούλε; Εσείς αριστεροί το ΜΕΓΑ δεξιό τι κκακό έχει αυτό;

em dhi e zgjebosur, em bishti perpjete!

Ανώνυμος είπε...

to komma twn ellinwn einai katharo komma poy asxolite me ta provlimata tis ellinikis mionotitas kai den einai komma toy mperisa , o ntoyles kai to kead einai ena panalbaniko komma to opoio sinergazete me ton rama kai poylaei kai tin psixi toy ston diaolo gia na ton exoyme monimo boleyti stin albaniki boyli , to komma twn ellinon mpike stin deksia simaxia giati to albaniko katestimeno toys ekopse to dikeoma na katebei mono toy stis ekloges aferontas toy 2000 ypografes kai etsi toy aferethike to dikeoma na katebi aytonomo , h simetoxi toy mega stis ekloges stin deksia simaxia exei ena akomi proterima mporei na thesi ektos voylis toys tsamides giati tha palepsoyn gia tin teleytea edra poy tha exei o deksios sinaspismos stin perioxi tis aylonas poy mexri simera exei to tsamiko , eno to mega gia na simetasxi ston sinaspismo toy mperisa o mperisa simfonise na stiriksi to plesio aitimatwn toy kommatos se sxesei me ton vaggeli sas poy gia na ton parei o rama mazi toy ton parakalese kai toy edwse kai tin edra poy eixai stin eklogiki epitropi ....

gia ayto emistha papagalakia tis ntoylopareas poy apo ayto bgazete to psomi sas kalitera na masate para na grafete tis arloumpes poy o idios sas o arxigos sas diapseydi amesos me tis kinisis sas... tin mia katigorite to mega gia sinergasia me to tsamiko kai amesos o rama ypografi sinergasia me toys tsamides kai sas afini siksiloys

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε κεαδίτες οι δικοί σας τσάμηδες είναι αγγελούδια. Θέλουν μόνο τη Σαγιάδα, το Φιλιάτι, και το Μαργαρίτι...
Κατά τ' άλλα βρήκατε τη χρυσή τομή: "Βάση του διεθνούς δικαίου και της καλής γειτονίας"
δηλαδή σαν να λέτε "οι δικοί μας τσάμηδες είναι πιο πολιτισμένοι"...

Ανώνυμος είπε...

μια απορια εχω,τι σας δινει ο ντουλε να πινετε και δεν μας λετε;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί μας έχετε βιάσει εντελώς τη λογική...?? Εντάξει, το ΚΕΑΔ είναι προδοτικό κόμμα. Το έχετε αναφέρει 1.000.000 φορές. Να πάμε να δούμε λίγο τι γίνεται με το Mega?
1. Το 2009 μας τα πρήξατε όλοι ότι εμείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γίναμε όλοι κομμουνιστές εξαιτίας της συνεργασίας με το PS. Με αυτό το πρόσχημα, δημιουργήθηκε το Mega, που δήθεν μαζεύτηκαν εκεί όλοι οι δεξιοί της Βορείου Ηπείρου και μάλιστα με αυτή τη σημαία γύριζαν και τα γραφεία στην Αθήνα. Τι έγινε ξαφνικά και το Mega ήθελα να συνεργαστεί με το PS και τώρα βλιάζει επειδή έμεινε απ έξω?

2. Το 2009 αλλά και στις τοπικές εκλογές, το mega φώναζε για τις συνεργασίες και μιλούσε για αυτόνομη κάθοδο ( δήθεν, αφού όλοι γνώριζαν ότι υπήρχε συνεργασία με το Μπερίσα ). Έλεγε ψεύτες και ρουφιάνους όλους εμάς που λέγαμε ότι ο εκλογικός νόμος επιβάλει ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ συνεργασία με μεγάλο κόμμα . Τώρα τι έγινε, διάβασαν εκεί στο mega καλύτερα τον εκλογικό νόμο και θέλουν συνεργασία ή έγιναν και αυτοί ψεύτες και ρουφιάνοι?

3. Οι κόκκινες γραμμές τηρήθηκαν απόλυτα απ το ΚΕΑΔ. Καμία συνεργασία με Κουκιεζήδες και Πιντιγιούδες, οι οποίοι είναι αυτοί που δημιούργησαν 'ολα τα προβλήματα με την Ελλάδα. Αυτοί οι καημένοι που πάνε στο Ράμα, είναι απλά κάτι διασπαστές σαν το mega , που πάνε να μαζέψουν κανα κουκί για το κόμμα, όπως έκαμε και το mega με το Μπερίσα. Καλό θα ήταν εδώ ο Βορειοηπειρώτης να μας κάνει και αυτή την ωραία ανάλυση για τις ψήφους. Για το αν δηλαδή οι ψήφοι των γιαλαντζί τσάμηδων του Ράμα πάνε στο ΚΕΑΔ. Ή μήπως αυτό είναι που τον καίει και αυτόν?

Ο Ντούλες έκανε κίνηση ματ. Αρχικά ζήτησε απ το mega να κατέβουν μαζί και να έχουν τη δεύτερη θέση σε όλα τα ψηφοδέλτια. Το mega έκανε την πάπια γιατί μεγαλοπιάστηκε με την αρχική συνεργασία με το Ράμα. Δεύτερον κατάφερε να εκθέσει το mega και να το στείλει στην αγκαλιά του Μπερίσα μαζί με με τους αρχιτσάμηδες και τρίτον, είναι σε συμμαχία με εκτός την ερυθρόμαυρη συμμαχία. Εσείς τώρα γαυγίστε όσο θέλετε, ο πρόεδρος Βαγγέλης για ακόμα μία φορά απέδειξε πως όσο είστε ηλίθιοι , θα είναι πάντα ο μεγάλος αρχηγός. Ρουφήξτε το αυγό σας τώρα.

Ανώνυμος είπε...

to jaurti me berdhevi 3.34 dhaforetika ine g.....i. dhen vlepis tin tiflla su pu tha mas pis ti ine to MEGA. emathes ta pliktrollogia ston ipollogisti qe thelis na mas kanis ton politiko. Olla ta kalla ta kani o Dule qe to socialistiko. Esi ti thelis otan den se ekanan eqini. ti, thelis na maw gemisis ti gnomi iti ise kallos. Ella tote na se vallun sto psifodheltio jati sigura pistevis pos tha sosis ti vorioipiro.

Ανώνυμος είπε...

4.42πμ με καλειψες απολειτα..μπηκα να γραψω ενα σχολιο και διαβασα ολα αυτα που ηθελα να γραψω..μονο που δεν θα ελεγα ρουφηξτε το αυγο σας τωρα αλλα πως για ακομη μια φορα το mega εδειξε πως εχει δημιουργηθει για να διασπασει τους βορειοηπειρωτες και για κανεναν αλλο λογο..δεν βγαζει κανεναν και οι ψηφοι των βορειοηπειρωτων πηγαινουν στους τσαμιδες και τους κουκιεζηδες! Αρα θα εκλεινα λεγοντας σε αυτους που το δημιουργησαν και οχι σε αυτους τους αγνους πατριωτες που ανηκουν στο mega και πιαστηκαν θυματα του βρωμικου αλβανικου κρατους,"θα πληρωσετε ακριβα τομαρια"...

Ανώνυμος είπε...

"Εσείς τώρα γαυγίστε όσο θέλετε, ο πρόεδρος Βαγγέλης για ακόμα μία φορά απέδειξε πως όσο είστε ηλίθιοι , θα είναι πάντα ο μεγάλος αρχηγός."

Μπράβο, 4:42 επιτέλους είπες και μια αλήθεια!
Το παραδέχομαι την ηλιθιότητά μας έχει εκμεταλλευτεί τόσα χρόνια, ειδικά των βουρκάριδων.
Υ.Γ το σημείο 2 δεν ισχύει γιατί το ΜΕΓΑ δεν υπήρχε τότε.

Ανώνυμος είπε...

Οι κόκκινες γραμμές τηρήθηκαν απόλυτα απ το ΚΕΑΔ. Καμία συνεργασία με Κουκιεζήδες και Πιντιγιούδες, οι οποίοι είναι αυτοί που δημιούργησαν 'ολα τα προβλήματα με την Ελλάδα. Αυτοί οι καημένοι που πάνε στο Ράμα, είναι απλά κάτι διασπαστές σαν το mega , που πάνε να μαζέψουν κανα κουκί για το κόμμα,

Αυτό εδώ είναι για πολύ γέλιο χα..χα..χα..χα..χα..χα..χα..χα..χα
Με όποιον συνεργάζεται ο Βαγγέλης είναι καλός όλοι οι άλλοι κακοί. Οι σοσιαλιστές: λιγότερο ανθέλληνες, λιγότερο αλβανοί, λιγοτερο χριστιανομάχοι και οι τσάμιδες σοσιαλιστές λιγότερο τσάμιδες χα..χα..χα..χα..
Ελεος λυπηθήτε μας δεν μπορούμε ακόμα να ακούμε τέτοιες μαλ...

Ανώνυμος είπε...

Ήμαρτον θεέ μου, τι θα διαβασουμε και τι θα ακούσουμε ακόμη!
Βορειοηπειρώτες να πλακώνονται για το αν ο Ραμα είναι περισσότερος φιλέλληνας απ το Μπερίσα και το αντίστροφο. Για το αν οι τσάμηδες του Ράμα είναι λιγότερο τσάμηδες απο αυτούς του Μπερίσα και τουμπα.
Αν ειναι δυνατον! ¨Ενας 3ος που παρακολουθεί απ έξω τους υποστηρικτές των 2 κομμάτων (ελληνικών υποτίθεται) το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μην σταματάει να σας μουτζώνει!
Και οι 2 τα ίδια σκατα είστε, μετά συγχωρήσεως!
Ποια η διαφορά σας τώρα απ' τον Ξέρα, Μπάρκα, Τάβο????
Τουλάχιστον αυτοί έχουν μια ξεκάθαρη θέση. Δεν προσπαθούν να παραπλανήσουν τον κόσμο σαν εσάς. Όλοι θα δουλέψετε προεκλογικά για τους Αλβανούς.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! Αυτη είναι η μόνη αλήθεια, δυστυχως!
Ξεπουληθήκατε για μια καρέκλα.
Αναρωτιέμαι πόσο θράσσος θα μπορέσετε να έχετε για να ζητήσετε την ψήφο του βορειοηπειρώτη με σκοπό να την πουλήσετε στους Αλβανούς!!!
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα:
Το ΚΕΑΔ είχε βουλευτή και παράλληλα το δικαίωμα να κατέβει ανεξάρτητο χωρίς υπογραφες ή συμμαχιες. Επίσης είχε και μια έδρα στην κεντρική εκλογική επιτροπή σημαντικό όπλο, αλλα το ξεπούλησε όσο όσο.
Το ΕΕΜΜ-ΜΕΓΑ δεν είχε ούτε βουλευτη για να κατεβει μόνο του ούτε εκπρόσωπο στις εκλογικές επιτροπές. Από τη στιγμή που δεν του μέτρησαν τις υπογραφές που μάζεψε και απαγόρευσε ο Ντούλε στο Ράμα να μπει στο σοσιαλιστικό συνασπισμό, δεν είχε άλλη επιλογή. απλά τα πράγματα.

Δημοσίευση σχολίου