Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Μέ ἐπιτυχία πραγματοποιήθηκε ἡ παρουσίαση τοῦ βιβλίου τοῦ Κώστα Κυριακοῦ


Μέ ἐπιτυχία πραγματοποιήθηκε στίς 31 Μαρτίου στή Θεσσαλονίκη  ἡ παρουσίαση τοῦ βιβλίου τοῦ Βορειοηπειρώτη ἀγωνιστῆ Κώστα Κυριακοῦ, «Στή Ζούγκλα τοῦ Ἐνβέρη»  (ἐκδόσεις «Νέα Θέσις»), μέ ὁμιλητές τό συγγραφέα καί τον βουλευτή κ. Κ. Γκιουλέκα.Τό βιβλίο ἀναφέρεται στά δεινά πού ὑπέστη ὁ συγγραφέας γιά τό ἑλληνικό του φρόνημα  ἀπό το καθεστώς  τοῦ Χότζα και ἰδιαίτερα στόν ἐγκλεισμό του στή φυλακή τοῦ  Σπάτς στή Β. Ἀλβανία.

 Ὁ φιλόξενος χῶρος τοῦ βιβλιοπωλείου «Ἀριστοτέλειο» γέμισε ἀπό συμπολίτες μας πού ἦλθαν νά δοῦν ἀπό κοντά τόν ἀγωνιστή πού δέν ἔσκυψε τό κεφάλι στό καθεστώς τοῦ Χότζα καί τοῦ Μπερίσα καί πλήρωσε τή στάση του μέ διώξεις καί πολύχρονη φυλάκιση.
Γιά μᾶς, τά μέλη τῆς ΣΦΕΒΑ καί τοῦ ΠΑΣΥΒΑ  ἦταν ἰδιαίτερη ἡ τιμή νά συνδιοργανώσουμε  τήν παρουσίαση αὐτή, καθώς ὁ ἀγώνας καί ἡ ἀγωνία τῶν ἀδελφῶν μας πού ὑπέφεραν τά πάνδεινα κάτω ἀπό τό καθεστώς τοῦ Χότζα, ὅπως μᾶς τά μετέφερε ὁ ἱδρυτής καί ἀρχηγός τῆς ΣΦΕΒΑ, ἀοίδιμος ἱεράρχης καί ἐθνάρχης τοῦ βορειοηπειρωτικοῦ ἑλληνισμοῦ κυρός  ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ, ὑπῆρξε ἡ θεμελιώδης αἰτία γιά νά ἀσχοληθοῦμε μέ τό Βορειοηπειρωτικό ζήτημα καί νά ἀγαπήσουμε μέ ὅλη τή θέρμη τῆς νεανικῆς μας τότε καρδιᾶς τή σκλαβωμένη ἀδελφή, τήν κουκλίτσα τήν ἀληθινή, τή Βόρειο Ἤπειρό μας. Καί πράγματι ἡ ἱστορία ἔχει καταγράψει τήν προσφορά τοῦ κομματιοῦ αὐτοῦ τοῦ ἑλληνισμοῦ. Ἕνας λαός Μαρτύρων , Ἡρώων καί Εὐεργετῶν τοῦ Ἔθνους, πού ἔδωσε στήν πατρίδα πολύ περισσότερα ἀπό ὅσα μποροῦσε, ὄντας γιά 650 χρόνια στή σκλαβιά, παίρνοντας δυστυχῶς ὡς ἀντάλλαγμα ἀντί γιά ἀγάπη καί συμπαράσταση, λίγα ψίχουλα ἀπό τήν μάνα-τό ἑλλαδικό κράτος- πού φέρθηκε μᾶλλον ὡς μητριά!
Οἱ πιό πολλοί  ἀπό τούς ἥρωες τῆς ἀντίστασης  κατά τοῦ καθεστῶτος τοῦ Χότζα, φεύγουν σιγά- σιγά ἀπό κοντά μας. Ὡστόσο εἴχαμε μαζί μας στήν παρουσίαση τοῦ βιβλίου του, τόν κ. Κώστα Κυριακοῦ, ἕναν ἀπό τούς γνησιότερους ἐκπροσώπους τῆς ἀντίστασης τῶν ἀδελφῶν μας στόν καιρό τῆς λαίλαπας τοῦ Χότζα, παρόντα σέ ὅλους τούς ἀγῶνες τῆς πατρίδας του ἀπό τό 1970 καί ἑξῆς. Ἕναν ἄνθρωπο  ὁ ὁποῖος μέ τή σεμνότητα καί τό ἦθος πού χαρακτηρίζει τούς ἀληθινά μεγάλους, δέν δέχτηκε νά ἀνταλλάξει(ὅπως ἔπραξαν ἄλλοι) τά ἀληθινά του παράσημα, τίς ἀξίες, τίς ἀρχές καί ἰδιαίτερα τίς  πληγές του γιά τήν πατρίδα, μέ κάλπικες πολιτικές χάρες, ἐκδουλεύσεις καί ἀξιώματα.
Στό πρόσωπο τοῦ Κώστα Κυριακοῦ τιμήσαμε μέ τήν παρουσία μας, ὅλους τους ἀγωνιστές τῆς  Βορείου Ἠπείρου πού ἔφυγαν μέ τό χαμόγελο στά χείλη καί τή λαχτάρα τῆς Ἑλλάδος στήν καρδιά. Κοντά τους παίρναμε καί παίρνουμε δύναμη, ἰδιαίτερα τώρα,  γιά νά ἀντιμετωπίσουμε τίς δυσκολίες πού περνάει ἡ πατρίδα μας.  Γιατί ἡ δική τους στάση καί ὁ τρόπος πού φύλαξαν Χριστό καί Ἑλλάδα στίς καρδιές τους ἀποτελεῖ φωτεινό παράδειγμα γιά ὅλους μας στούς «περίεργους» καιρούς πού διανύουμε.
Ἀποτελεῖ ἰδιαίτερη τιμή γιά τά μέλη τῆς ΣΦΕΒΑ καί τοῦ ΠΑΣΥΒΑ,  τό γεγονός ὅτι λίγους μῆνες πρίν, ὑπήρξαμε οἱ πρῶτοι ἑλλαδίτες πού κάναμε πράξη ἕναν πόθο 20 καί πλέον ἐτῶν, μία ἐπίσκεψη – προσκύνημα στό κολαστήριο του Σπάτς  στή Βόρειο Ἀλβανία. Ἕνα μέρος βαμμένο μέ τό αἷμα καί τά δάκρυα πολλῶν ἀδελφῶν μας, ἕνα μέρος ὅπου θυσίασε τά νεανικά του χρόνια ὁ Κώστας ὁ Κυριακοῦ , ἕνα μέρος πού περιγράφει μέ ζωντάνια, καί ἐνάργεια  στό βιβλίο πού παρουσιάστηκε, ἕνα βιβλίο ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ γιά τίς ἐρχόμενες γενιές, ἕνα βιβλίο ΟΔΟΔΕΙΚΤΗ τοῦ πῶς ἀντιστέκονται οἱ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Σ.Φ.Ε.Β.Α.

37 comments:

Ανώνυμος είπε...

Συχαριτήρια στον συγραφέα!

Δημήτριος Επανομίτης είπε...

Ξεχωριστή τιμή η παρουσία του κ.Κυριακού στη Θεσσαλονίκη.Ο λόγος του μεστός, ειλικρινής και πατριωτικός.Συγχαρητήρια στη ΣΦΕΒΑ, για άλλη μια φορά στο ύψος των περιστάσεων.Παρά τις τρομερές δυσκολίες οι Βορειοηπειρώτες θα νικήσουν...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ντροπή ανώνυμε 6:43. Το ποιος είναι ο Κώστας και τι πρόσφερε το ξέρουν καλά όλοι.Έσυ που γράφεις δεν μπορείς να τον φτάσεις. Τα αδέρφια του πήγαν Πανεπιστήμια όταν αυτός δεν ήταν φύλακη. Για τον Μήλο λες ψέματα. όλη η οικογένεια του Μήλου τον Κώστα τον αγαπάει και τον ευγνωμονεί για αυτά που έκανε για το παιδί τους. Φαίνεται ο οι μόνοι που τον μισούν εισαι εσύ και το σόι σου. Το αν δεν διαβάζεις εσύ τα βιβλία του δε μας πολυνοιάζει. Σε λυπάμαι ελεϊνέ.

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος στον ανώνυμο Δερβιτσιώτη για τον συγχωριανό του. αυτά που λέει για τον Κώστα Είναι ψέματα. Εγώ δεν είμαι Δερβιτσιώτης αλλά για τον Κώστα μου έχει μιλήσει ένας συγγενής μου που ήταν μαζί στο Σπατσ. Δεν τον βγάζει από το στόμα. Αν και ο μικρότερος μιναδορος της φυλακής ήταν παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Μάλιστα ο άλλος συγκρατούμενος από το χωριό του ο Αριστοτέλης Ξερράς πεθανε με το όνομά του στο στόμα. (πέθανε από απεργεία πείνας). Το ότι αν είναι Έλληνας ή όχι το έχει αποδείξει. Αν ο προπαππούς του ήρθε την εποχή των διωγμών με τους τουρκαλβανούς από την περιοχή της Μοσχόπολης δείχνει ότι είναι διπλά και τριπλά Έλληνας. Εσύ δηλαδη υποστηρίζεις ότι αυτές οι περιοχές είναι αλβανικές. Εσύ μου φαίνεται είσαι πιο αλβανός κι από τους αλβανους.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα συμφωνήσω με τους δύο τελευταίους. Στο πρόσωπο του Κώστα βρίσκω έναν από τους πιο άγνους βορειοηπειρώτες αγωνιστές που έχω συναντήσει ποτέ. Από μένα συγχαρητήρια Κώστα. Σου βγάζουμε το καπέλο. Σου εύχομαι ο Θέος να σου δίνει υγεία, δύναμη, κουράγιο και να συνεχίσεις το συγγραφικό σου έργο. Τα έργα σου είναι ντοκουμέντα που θα μείνουν για να διδάξουν και τις γενιές που έρχονται. Και πάλι συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ,Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ,ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥ ΜΠΕΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΛΥΓΙΣΕ,ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑ.ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη, γιατί σβήνεις τα επικριτικά σχόλια προς τον κ. Κυριακού; όπως σεβόμαστε εμείς την άποψη που τον επαινούν, να σεβαστειτε και την άλλη άποψη

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε 12:27,όχι μόνο τα βιβλία,αλλά όλη η ζωή του Κ. Κυριακού αποδεικνύει το ελληνικό του φρόνημα, την αγάπη του για τη "ΜΑΝΑ ΕΛΛΔΑ", αλλά και για την ιδιαίτερή του πατρίδα, τη ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος 12.27 είμαι. Δεν έχω βήμα, έχω το στόμα φιμωμένο, ενώ είμαι σίγουρος ότι όλες αυτές οι αντιδράσεις υπέρ του συγγραφέα είναι από ένα χέρι. Είχα και άλλες αλήθειες αλλά όταν σου φιμώνουν το στόμα περιμένεις την κατάλληλη στιγμή.
Πάντως δύο πράγματα σας λέω κανείς δεν άκουσε το Ξέρρα τι είπε πριν πεθάνει, ούτε ξέρουμε γιατί πέθανε. Όσο για το Μήλο ψεύδεστε... Δε λέω τίποτε περισσότερο για να μη αγγίξω πληγές στα αδέρφια Μήλο.
Και μη μπερδεύετε την Μοσχόπολη με την Ερσέκα. ....... (αφαιρέθηκε και δεν είναι φίμωση αγαπητέ μπορείς να γράψεις ότι θέλεις αλλα με το όνομα σου)...........

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε γράφεις κι εσύ το δικό σου όνομα,ανώνυμε 1:43??????????? Αν ειναι "αλήθεις", όπως ισχυρίζεσαι,γιατί δεν τις γράφεις επώνυμα και με στοιχεία????????//

Βορειοηπειρώτης είπε...

το σχόλιο εντώς παρενθεσης στο 1.43 είναι δικό μου

drakos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IcmFWKZwBJs&feature=relmfu

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε, επιτέλους. Μην βγάζετε όλη την κακία. Είναι ντροπή αυτό που κάνετε, να βρίζετε ζωντανούς και πεθαμένους.

Κώστας Κυριακού είπε...

Έχω γράψει 5 βιβλία και ένα μαζί με τους συγκατηγορούμενους μου. Στις σελίδες αυτές με αποδείξεις και πολές μαρτυρίες ομολογώ αλήθειες, κατανωμάζω αρκετούς άμεσα και έμεσα. Όλα αυτά είναι γεγονότα καιίσως πικρένουν, αλλά από τους αυτόπτες μάρτυρες(Βορειοηπειρώτες και Αλβανούς του ΣΠΑΤΣ), δεν αμφυσβητούνται. Το 1993 - 94, όπως τονίζω και στα βιβλία μου, στην παρουσία στενού φίλου, μου έγιναν πρωτάσεις από αξιωματούχο Αλβανό για υψηλές θέσεις στο Αλβανικό Κράτος. Τα απέριψα, δεν υποτάκτικα όπως αρκετοί άλλοι!!! Ως συνέπεια και πάλι καταδικάστικα, λασπόθηκα, συκοφαντίθηκα,αλλά δεν υπόκυψα. Ο κυριότερος των διωγμών των "5", ο Σ. Μπερίσια βρήκε το κουράγιο και σε συνέντευξη που έδωσε στον Έλληνα δημοσιογράφο της "Espresso" Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ (2005), έκαμε αυτοκριτική και τόνισε ότι η ΔΙΚΗ ήταν λάθος και σκευορία. Όλη η περιοχή της Μοσχόπολης, (Ερσέκα, Κολιόνια, Λεσκοβίκι, Πρεμετή), στην εποχή της Τουρκοκρατείας ήταν ο αφαλός του Ελληνισμού, εκτός αν εσύ είσε ευθυγραμμισμένος/η με το Αλβανικό ΔΟΓΜΑ όλλων των εποχών, και σε αντίθεση με την Ιστορία και το Εθνικό Ελληνικό ΔΟΓΜΑ, αυτές τις περιοχές τις εντάζεις εκτός ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.Το ποιος και πόσο είναι ο καθένας μας ΕΛΛΗΝΑΣ το μαρτυρεί η πορεία της ζωής του καθενός. Αλλά και σήμερα και χτες είχαμε και έχωμε πουλημένους Έλληνες από την Ελληνική Επικράτεια ή από τη Δερβιτσιάνη, οι οποίοι πουλάνε την ψυχή στο διάβολο για να παιρνάνε καλά και πάντα εισ βάρος των άλλων και του ΕΘΝΟΥΣ. Αποκαλήψου και εσύ (ποιος ή παια) και έλλα να μιλήσουμε για να φωτιστούμε περισότερο. Αν είσε Χριστιανός/η η συκοφαντία έιναι η μεγαλύτερη αμαρτία γι` αυτό εύχομαι να αποκτήσεις συνείδηση και μετανιώσεις. Σε όλα μου τα βιβλία δεν συκοφάντησα κανέναν,και για να μη πληγώσω πολύ, και για χάρη της ενώτητας, δεν τα είπα όλα. Έχω διαλέξει το δρόμο της αρετής και της ανηφόρας, θα παραμείνω με το κεφάλι ψυλά, γι` αυτό θα δεχτώ πολλές άτιμες επιθέσεις από ανθρώπους μικρόψυχους, ζηλιάριδες, ασυνείδητους, δόλιους, μίσθαρνους που εκτελούν εντολές. Περιμένω και χειρότερα, αλλά το μέλλον είναι με τους τίμιους αγωνιστές, όλοι θα κριθούμε και στο τέλος ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το σχόλιο του Κ. Κυριακού.Την πορεία του καθενός την κρίνει ο χρόνος και η ιστορία. Η μέχρι τώρα ιστορία απέδειξε, ότι ο Κ. Κυριάκου είναι ένας γνήσιος ΕΛΛΗΝΑΣ αγωνιστής,που ααγωνίστηκε και αγωνίζεται για τον ελληνισμό, τη Β.Η,για αυτά τα ιδανικά που τόσο υπέφερε....

Ανώνυμος είπε...

[ ANONIMOS 1.43 ],,,,,,,,,pos na sou apefthintho? xoris onoma? ,,mono me ena 1.43? ti na po? stis perasmenes epoxes tou komounismou ta atoma tis [skias]ixan to elaxiston ena psebdonimo. xtipousan ipoula,plagios kai thanatifora,,,ala ikseres oti se xtipai kapios pou exi esto pseftiko onoma. ala edo se ayti ti periptosi iparxi [problima] ,,,,mpori na milai o [tipoa],o[kanenas]o [anonimos]? les oti perimenis tin katalili stigmi, [kapos etsi kani to fidi otan kinigai to thirama tou,,,,xonete se tripes kai perimeni [tin katalili stigmi]na dilitiriasi...........na kseris kati --- megaliteri zimia den pathenoun i ali, ala to idio me toso dilitirio pou koubalai mesa tou,zi me afto,,,,,,tora sto thema mas;pion katigoris kirie/a [........]? ton KOSTA? afton pou den kribete pote?pou panta exi polemisi gia ta pistebo tou?pou den fobate tipota kai kanenan?oute tis diskolies,oute tis filakes kai oute ta erpeta pou perimenoun tin [katalili stigmi]? oli emis exoume tin skepsi mas,ta pistebo mas,tin idea mas.......ala ine ligi afti pou tolmoun na ta poune anixta[idika se diktatoria],,,,,e lipon o KOSTAS ine enas apo tous ligous pou to ekane kai sinexizi na to kani. den exo alo na po, esi [......],na kseris omos oti ta erpeta den kanoun pote almata,,,ala mono SERNONTE

drakos είπε...

Κώστα δυστυχώς ΄Ελληνες (άρα και Βορειοηπειρώτες) με αρχίδια βρίσκεις ελάχιστους,αρχίδια ΄Ελληνες όσους θέλεις !

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 1.43, λέει:
Στην ανωνυμία να προσέχετε και κάποιες αλήθειες. Αν υπήρχε λίγο δημοκρατικό πνεύμα μεταξύ μας, ακόμα και εδώ στο Βορειοηπειρώτη, τότε δεν θα κρυβόμουν. Βλέπω όμως ότι το κακό αναμεσά μας έχει σαρώσει και διεκδικεί κάθε άθλημα πατριωτισμού, τιμιότητας και αρετής. Όποιος αντιστέκεται λιντσάρεται. Την αλήθεια ψάξτε και μη επιδίδεστε τόσο εύκολα.... στο γλίψιμο.
Ψάξετε, λχ. Στη δίκη των πέντε οι αλβανικές αρχές έβγαλαν στη δημοσιότητα ένα ψευδώνυμο του συγκεκριμένου συγγραφέα για δουλειές όπως αυτές που καλώς και σωστά αναφέρει ο 2.28. Όποιος θέλει να το βρεί ας ανοίξει την εφημερίδα REPUBLIKA εκείνης της περιόδου και θα μάθει περισσότερα.... και για το τετράδιο με τις λίστες ονομάτων ... Βορειοηπειρωτών....
Να μας το διαψεύσει (τε) έστω και τώρα άμα μπορεί (τε)... για να νιώσουμε και εμείς οι Δερβιτσιώτες αλλά και κάτι άλλοι Δροπολίτες ήρεμοι.
Μπορεί, δε λέω, να βάλεις την αλήθεια στο βυθό, αλλά αυτή βυθίζεται μα δεν πνίγεται... Αυτά

Ανώνυμος είπε...

Πολύ δηλητήριο χύνεις, ανώνυμε 1:43.Όταν λες γλείψιμο τι εννοείς? Ποιος γλείφει ποιον? Ο Κ.Κυριακου δεν επιδείεται στο άθλημα του πατριωτισμού,άλλοι ειναι αυτοί που το παιζουν "πατριώτες" και για το "καλό" του ελληνισμού γλείφουν όποιον τους συμφέρει.........

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1:43, εσύ επιμένεις ότι αλήθειες πρέπει να θεωρήσουμε τις κατηγορίες-σκευωρίες των Αλβανών; Σοβαρέψου λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος 1.43. επιμένει
12.42. Γιατί δεν τολμάτε να το διαψεύσετε. Θα ήθελα κι εγώ να ήταν σκευωρίες των Αλβανών, αλλά εφόσον πρόκειται για εξυπηρέτησή τους και επειδή όλους τους άλλους τους κατηγορούμε ότι ήταν καρφιά των Αλβανών.... Πως να το κάνουμε κάποιοι που είχαν ψευδόνυμα ήταν κακοί και κάποιοι καλοί. Δυο μέτρα και δύο σταθμά. Για σοβαρευτείτε λίγο. Δεν διαφωνώ μαζί σου η αλήθεια είναι πολύ πικρή σαν δηλητήριο. Όχι όμως δηλητήριο...

ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ είπε...

Για όσα ισχυρίζεται ο ανώνημος "πατριώτης έλληνας" περί ψευδόνυμων... και για λίστες είναι όλλα γραμμένα στα βιβλία μου. Διαβάστετα και θα καταλάβεται. Κάποιος που πουλάει την ψυχή στο διάβολο έχει και την ανταμοιβή που του αναλογεί. Όλοι ξέρουμε ποιος ανταμοιβεται, γνωριζόμαστε, ενώ οι πραγματικοί αγωνιστές, από το αντίπαλο στρατόπεδο γίνονται αποδέκτες όλων των κακών και αν ανατρέξεις ολίγο στην Ιστορία, θα το διαπιστώσεις εύκολα. Τα λόγια περισεύουν... Δεν αξίζει να ασχιληθώ άλο μαζή σου. Είσε ανάξιος/α. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, 12:42, τι να διαψεύσω κι εγώ ο κακομοίρης; Να πιστέψω ότι οι Αλβανοί σε έβαζαν στη φυλακή γιατί ήσουν συνεργάτης τους; Σαν συνεργάτης δεν θα την έκανες καλύτερα τη δουλειά έξω από τη φυλακή;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Sygxaritiria ston syggrafea !!!!!!! Gnwrizw polu kala poios ta egrapse ola auta... Na prosexei polu pws milaei..Giati O KWSTAS KYRIAKOU kAI OLOI OI OIKOGENEIA KYRIAKOU EINAI HRWES KAI TIMOIOI ANTHRWPOI KAI PERPATOYN ME TO KEFALH PSHLA KAI OXI OPWS ESEIS .........!!!!!

Ανώνυμος είπε...

xasame tin ousia nomizo edo,,,,,ta mplong exo tin entiposi oti ine dimokratikos gia diafores skepsis. ala....metaksi sofron anthropon,logikon[ oso ginete] ala edo exoume mia prototipia,,,o 1.43 ekfrazi kai epimeni se kati [kai anaferi apodiksis apo albanikes efimerides,,ergalia tis tote kibernisis gia ti diki] telos panton, ego den tha ksana grapso se ayton ton tipo[1.43]. kai ayto giati sebome ton eaytomou kakarxin kai den thelo na peso sto epipedotou. exo tin entiposi oti o [1.43]tin eyxaristiete oli ayti tin kontra, kai nomizi oti mas doulebi olous. ala kani megalo lathos,,,,olos o kosmos gnorizi kala pios ine o kathenas mas,,kai ton KOSTA kai tous alous.

Ανώνυμος είπε...

Exw tn timh kai tn tyxh na gnwrizw tn Kwsta Kyriakou kai tous agwnes tou.Ton gnwrisa mesa apo ta vivlia tou...san voreiohpeiroths ntrepomai kai lypoume pou kapoia katakathia prospathoun na laspwsoun to onoma tou.Mataia omws giati oloi i Dervitsianh k oloi i Voreio Hpeiro kserei poios einai o Kwstas Kyriakou kai i oikogeneia tou!Prwtoi mastores stn Dropolh aspilh Ellhnes otan merikoi eskyvan to kefali k proskinousan ton diktatora aytoi to eixan orthio kai sunexizoun na to exoun...otan twra t ksana skyvoun merikoi kai proskinane tn Mperisa!

Ανώνυμος είπε...

Βορειοηπειρώτη ο 1.43 είμαι. Σου έστειλα ένα σχόλιο γιατί δεν το ανεβάζεις. Προστατεύεις και εσύ τον συγγραφέα που δεν ξέρει ακόμα να γράψει στοιχειωδώς ελληνικά ή γιατί του θυμίζω κάποια επιπρόσθετα πράγματα που καίνε!

Ανώνυμος είπε...

kurie h Kyria 1:43 na sas enoimerosw pws o kurios Kyriakou einai apofitos ts Nomikhs sxolhs Athinwn kai melos t dikhgorikou sullogou Atninwn....astoixeiwte anwnyme prepei na exeis egkyres phges kai na min sikwfanths !!! k opws leei kai ena laiko rhto ..oti den ftanei i alepou ta kanei agourides !!!!

Ανώνυμος είπε...

1.35. Αυτό λέει και ο/η 1.43. Είναι απόφοιτος της νομικής σχολής Αθηνών και σε 7 σειρές ελληνικά κάνει 8 λάθη.
Το ίδιο θα είσαι και εσύ αγράμματος και επιλέγεις να γράφεις ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες.
Μέχρι τώρα δεν φέρατε κανένα επιχείρημα κατά του /της 1.43. Απλώς λέτε γενικολογίες.
Τώρα εσύ απειλείς με το δικογορηλίκη του. Να φοβάτε ο/η 1.43 γιατί μου μοιάζει με την αλβανική δικαιωσύνη

Ανώνυμος είπε...

gab gab gab xaxaxaxa ela skylakiiiiiiiiii

Ανώνυμος είπε...

9.20 το έκλωσες, το έκλωσες στη γκαντεμιά σου και καταγωγή σου πας. Τέτοιους υποστηρικτές έχει ο συγγραφέας, μω;!

Ανώνυμος είπε...

stamata na gaugizeis pia... den exw alla kokala... enas ASIMANTOS eisai ,oti k na kaneis oti k na peis den xalas to onoma k tin istoria tou KYRIOU KYRIAKOU !!!!! den mporeis na ton ftaseis skulakiiiiiiiII... O KWSTAS EINAI AETOS !!!!!!!!!!!!!! YOU NOW !!! ANTE SAN POLU SHMASIA SOU DWSAME... ASHMANTE KAKOMOIRE ANTHRWPE !!!! ALLA THA MOU PEIS OTI AN DEN YPEIRXAN KAPOIOI SAN K SENA I ISTORIA MAS THA HTAN DIAFORETIKH...OUTE O XRISTOS MAS THA STAVRONOTAN EAN DEN YPHRXE O IOUDAS !!!

Δημοσίευση σχολίου