Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Όλη η ομιλία του Βαγγέλη Ντούλε και φωτογραφίες απο το «Ακτιβ Κομπετάρ» του ΚΕΑΔ










 http://www.pbdnj.com/

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

Το κομμα του Ντουλε παρολο που εχει στενες επαφες με την "Ομονοια" ειναι πανμειωνοτικο δεν εκπρωσοπει μονο τους Ελληνες αλλα και αλλες μειονοτητες οπως η σλαβικη,τους ορθοδοξους και καθολικους Αλβανους, τους αυτοπροσδιοριζομενους εθνικα Βλαχους η Αρουμουνους,τους Μαυροβουνιους και Σερβους του βορα της Αλβανιας ακομα τσιγγανους και Ρομα.Αραγε οταν λενε καπιοι συνεργασια των ελληνικων πολιτικων δυναμεων στις εκλογες της Αλβανιας τι εννοουν μηπως να παρουν καποιους ψηφους απο μας και ταυτοχρονα και απο αλλες μειονοτητες και να πιασουν περισσοτεροι μια ζεστη καρεκλα.Οι Ελληνες ειμαστε πολλοι περισσοτεροι περιπου 300.000 η και 400.000 στην Αλβανια απο οσο αναφερουν τα ψευτικα στοιχεια του αλβανικου παρακρατους εκμεταλευομενοι το γεγονος οτι πολλοι ζουν στην Ελλαδα και δεν πρεπει να κατεβαινουμε στις εκλογες με αλλες πολλοι μικροτερες και ολιγαριθμες μειωνοτητες στις εκλογες αλλα με εναν συνδιασμο ,παραδειγμα το MEGA, που να εκπρωσοπει μονο τους Ελληνες εθνικα και πολιτικα για αυτο και απο την Ομονοια ,το ΚΕΑΔ το MEGA και απο οπουδηποτε πρεπει οι ικανοι να συνεργαστουν για μια πιο δυνατη ελληνηκη παρουσια στο αλβανικο κοινοβουλιο.

Ανώνυμος είπε...

πιο πολλες εινια οι καμερες παρα ο κόσμος. Αν αυτό λέγεται συνέδριο κόμματος εγω ειμαι ο Ομπαμα. που ειναι οι ψηφοφοροι σου Δούλε;

Ανώνυμος είπε...

kai ego pou thelo na stirikso kead kai den katalavaino xristo ap ayta pou leei o proedros. ola sta alvanika re proedrara ???....mono kati gia -Perikliou- katalaba kai mallon anaferontan stin arxaious ellines. Giati den ta les sta ellinika, afou stirizeis thn ellhniki meionotita??? ti alvaniarika einai toyta??? Etsi tha mas stirikseis...na min tolmas na milas ti mitriki sou glossa.

Ανώνυμος είπε...

asta na pane!!!oti na ne.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες, Βαγγέλη, για το Σαλί και τον Έντι. Το ίδιο όμως δεν είσαι κι εσύ; Εσύ με υπογραφή ποιανού εκλέγηκες; Δεν μπήκες μόνος σου πρώτος σε όλες τις λίστες;! Γιατί δεν έθεσες κι εσύ τον εαυτό σου στην κρίση της Ομόνοιας; Ή μήπως εσύ είσαι μόνο για να κρίνεις και να μην κρίνεσαι; Εσύ δεν άλλαξες τις αποφάσεις της Ομόνοιας σε σχέσεις με τις υποψηφιότητες, αλλά και την απόφαση για ανεξάρτητη κάθοδο το 2009; Δε μας λες τώρα, πού διαφέρεις από το Σαλί κι από τον Έντι; Τα ίδια κάνετε όλοι.Ο Σαλί κι ο Έντι είναι μεγάλοι δικτάτορες σε μεγάλα κόμματα, εσύ μικρός δικτάτορας σε μικρό κόμμα!

Δημοσίευση σχολίου