Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Τίτλοι τέλους για τα «Βορειοηπειρωτικά»!



Το ιστολόγιο «Βορειοηπειρωτικά» ανακοίνωση την αποχώρηση του από το στίβο της ενημέρωσης, την ημέρα που συμπλήρωσε 2 χρόνια λειτουργίας.
Ως μπλόγκερ κατανοούμε απόλυτα την απόφαση τους γιατί μπορούμε να καταλάβουμε τις ατέλειωτες ώρες και τον ψυχοφθόρο εθισμό που προκαλεί αυτή η διαδικασία, με συνήθη «ανταμοιβή» τη στέρηση μέρους της προσωπικής ζωής και τις παρεξηγήσεις των «εκτιθεμένων» προσώπων. 
Ομολογούμε πως βρεθήκαμε πολλές φορές στον «αμήν» για μία ανάλογη ανακοίνωση αλλά κάθε φορά σφίγγουμε τα δόντια για τη συμπλήρωση των δύο, των τριών χρόνων, των 3.000 αναρτήσεων, των  2 εκατομμυρίων προβολών κλπ κλπ.
Πλέον τα μπλογκς είναι η μόνη πηγή ενημέρωσης για τα βορειοηπειρωτικά δρώμενα, και τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια, έχουμε αξιοπρεπή παρουσία στο διαδίκτυο, χάριν αυτών των προσπαθειών όπου εξέχουσα θέση είχαν και τα «Βορειοηπειρωτικά.  
Δεν είδαμε ποτέ ανταγωνιστικά κανένα μπλογκ και από τη θέση των αναγνωστών τους, τους ευχαριστούμε για αυτή την προσπάθεια! Θέλουμε να πιστεύουμε και ευχόμαστε πως θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην ιδιαίτερη πατρίδα μας από άλλα μετερίζια, πλέον με περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις που είμαστε σίγουροι ότι τους προσέφερε πλούσια η δίχρονη αυτή προσπάθεια!

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

τι κρίμα.
Θα τα βάψουμε μαύρα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση σχολίου