Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΠΡΟΣ «ΔΕΡΟΠΟΛΗ» ΚΑΙ «ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ»: Ευτελίζετε το ζήτημα των συντάξεων αντιγράφοντας τα κομματικά φερέφωνα των Ιωαννίνων

Το σχόλιο μας
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΡΟΣ.:  1.ΔΕΡΟΠΟΛΗ 2. ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ

 Αγαπητοί συμπατριώτες- διαχειριστές των ανωτέρω ιστοσελίδων

Φαίνεται ότι οι … πόθοι σας είναι κοινοί με τους κινούμενους στα απόνερα της δημοσιογραφίας,  συνεργάτες - πληροφοριοδότες blog των Ιωαννίνων, που «εργολαβικά» στρέφονται κατά του Περιφερειάρχη Ηπείρου, για λόγους για τους οποίους έχουν γνώση οι «φύλακες» και οι αναγνώστες τους.

Προφανώς εσείς τους αγνοείτε.  Θα μπορούσατε ωστόσο – με δεδομένο ότι απευθύνεστε στην Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας και όχι σε κομματικό ακροατήριο των Ιωαννίνων – να διασταυρώσετε τα αναδημοσιευόμενα κείμενα ή να απευθυνθείτε στην Περιφέρεια για να έχετε και την άποψη του θιγόμενου, ειδικά μάλιστα για το τελευταίο με τίτλο: «Τσιμουδιά ο Καχριμάνης για τις κομμένες συντάξεις των ηλικιωμένων ομογενών».


Δεν το πράξατε για τους δικούς σας λόγους. Ευκαιρίας δοθείσης να ενημερώσουμε τους επισκέπτες – αναγνώστες σας, ότι ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης  είχε αλλεπάλληλες επικοινωνίες με κυβερνητικούς παράγοντες, έχοντας αποστείλει και επιστολές τόσο για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τα προνοιακά επιδόματα στα Ιωάννινα (θέμα που όλως περιέργως δεν το αγγίζετε) όσο και με το βοήθημα ΟΓΑ για τους ανασφάλιστους ομογενείς υπερήλικους. Η πλέον πρόσφατη έγγραφη παρέμβασή του  έγινε στις 11 Φεβρουαρίου 2013 και το θέμα τέθηκε εκ νέου, δύο μέρες αργότερα,  από τον κ. Καχριμάνη και τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στη συνάντηση που είχαν μαζί του οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας. Και τα δύο ζητήματα είναι ιδιαίτερα λεπτά και δεν εξυπηρετεί σε τίποτε η δημοσιότητα των ενεργειών του Περιφερειάρχη, οι οποίες συνεχίζονται σε κάθε επίπεδο.

Ανεξάρτητα αυτών, δεν μπορεί να ευτελίζεται και να συγκρίνεται το ζήτημα των συντάξεων των υπερηλίκων ομογενών, με την παραχώρηση του γκρέιντερ από την ελληνική πολιτεία στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών αρμοδιότητας Πολιτικής Προστασίας, αντίστοιχου με εξοπλισμό που κατά καιρούς δίνεται στην Αστυνομία, στην Πυροσβεστική κ.α..


Θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή σας την δημοσίευση της απάντησής μας.

Σχόλιο Βορειοηπειρώτη:
Η επιστολή αυτή του κ. Καχριμάνη ήταν απάντηση στο δημοσίευμα του epirugate  που τον κατέκρινε γιατί δεν ασχολείται με το θέμα των συντάξεων, υπενθυμίζοντας  παράλληλα με ειρωνικό τρόπο την κίνηση του να δωρίσει προεκλογικά στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου ένα γρειντερ.
Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε το έργο του κ. Καχριμάνη ως περιφερειάρχη γιατί δεν μας αφορά, γνωρίζουμε όμως ότι ασχολείται χρόνια με το βορειοηπειρωτικό και δυστυχώς δεν είναι πολλοί οι συμπατριώτες μας από τη Νότια Ήπειρο που να τους νοιάζει το θέμα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο αντίπαλος του κ. Καχριμάνη για την Περιφέρεια Ηπείρου που υποστήριζε το συγκεκριμένο μπλογκ μας αποκαλεί αλβανούς ενώ το Γραφείο Πρόνοιας του αλβανολάγνη  σημερινού δήμαρχου Ιωαννίνων αντιμετωπίζει με τη μεγαλύτερη εχθρότητα κάθε βορειοηπειρώτη που απευθύνεται στο δήμο, όπως σωστά αναφέρει και ο περιφερειάρχης στην επιστολή του.
Σαν να μη μας έφταναν οι δικοί μας διχασμοί, σε βαθμού που για κάποιους να γίνεται αποκρουστική η ενασχόληση με τα κοινά, δυστυχώς κάποιοι δικοί μας μεταφέρουν αυτό το κλίμα και στους εκτός συνόρων ομοεθνείς που ασχολούνται με το βορειοηπειρωτικό και ο κ. Καχριμάνης δεν είναι η μοναδική περίπτωση!

20 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν έτυχε να ζητήσω βοήθεια ούτε από τον κ Καχριμάνη ούτε από κανέναν. Ώμος, από ότι γνωρίζω, χρόνια τώρα αυτός ο άνθρωπος έχει σταθεί στο πλευρό το δικό μας. Ας μην είμαστε αχάριστοι.
Όσο για το Γραφείο Πρόνοιας από πολύ πρόσφατα περιστατικά συγγενών και φίλων μαθαίνω την απαράδεκτη και βρώμικη θα έλεγα συμπεριφορά κάποιας «κυρίας» εκεί.
Προχθές είπε σε μια βορειοηπειρώτισσα «…..και τη που έχεις ελληνική ταυτότητα ,αλβανίδα είσαι.». Αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

O Kaxrimanis itan,einai o anthropos diaspastis tis EEM.Ton gnorizo prosopika.Aftos ekane tous borioiprotes apo dyo xoria-xoriates.

Ανώνυμος είπε...

den ksereis tipota akous ekei ton gnwrizeis prosopika.Tetios kalos anthropos san auton den yparxei kai mi mou grafete oti thelete

Ανώνυμος είπε...

Δεν μηλαμαι για καλη ρε φυλε μηλαμαι για διάσπαση που έφερε στο βορειοηπριρωτικο ελλενιζμο που με τον κουμπαρο του τον Ξερα δεν άφησαν διχοσ να λασπολογησουν κανένας διπλά στον μπάρμπα Μπερισα

Ανώνυμος είπε...

Mi pos gnorizi kanis pou einai krimeno to GREIDER?!
Ayto egine prosopiko dhoro pros Ksera(kumbari)i dhothike gia na dhoulepsi stis perioxes mas??!!
Synfino apolita me to n 1.43,mi xirotera dhen ginete.Einai diaspastis tis mionotitas.

Ανώνυμος είπε...

an den to gnorizete na rwtisete ton nyn eparxo na sas apantisei poy einai to greider

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε μου- 5:11 π.μ. που ειναι αυτο το greider ??
Λαμπης Ραφτης

Ανώνυμος είπε...

Κ. Ράφτη εσείς είστε σύμβουλος με το συνδυασμό του νυν έπαρχου και δύο χρόνια δεν κάνετε τίποτα άλλο από το πιπιλάτε την καραμέλα του greider. Περιμένουμε να μάθουμε τι κάνετε εσείς για το Πωγώνι, φτάνει πια με τους προηγούμενους, πέρασαν δύο χρόνια !!!!
Ο Καχριμάνης έκανε ένα δώρο στην περιφέρεια Αργυροκάστρου και ο κ. Ξέρρας το διέθεσε για ένα μεγάλο διάστημα στο Πωγώνι, που είναι το πρόβλημα??? Ο Καχριμάνης και ο Ξέρρας ήταν αυτοί που προσπάθησαν και προσπαθούν να βγάλουν το Πωγώνι από την απομόνωση με το δρόμο. Ποιος άλλος ενδιαφέρθηκε για το Πωγώνι???
Γιατί δε λέει ο Ντούλες στο σύντροφο του το Δήμαρχο Ιωαννίνων να σας δώσει ένα greider μπας και λυθούν όλα τα προβλήματα !!!! ???

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε 7:32 π.μ. την υποθεση αυτη με το greider αστην ειναι πονεμενη ιστορια ασε ο "δρομος"
Προσωπικα που μου απευθηνεσε το αν το τι εχουμε κανει η τη δεν εχουμε κανει εσενα καν δε σε νοιαζει γιατι αν σε ενοιαζε θα ειχες τη δυναμι να πεις το ονομα σου οπως καθε πωγωνησιος
-Το Πωγωνι δεν ψηφησε τον βουλευτη του ΚΕΑΔ τον κ.Ντουλε εδωσε την ψηφο του στον σημερηνο υπουργο που προσπαθει με καθε τροπο και καθε μεσο να εκδικηθει τους πωγωνησιους γιατι δε βγαλαν επαρχο το κολλητο του τον Μεϊντη Μαθε και μετα να μηλας αγαπητε μου
- σε οτι αφορα τον Καχρημανη δε θελω να πιστευω οτι συμμεριζετε και να ενθαρηνει την εχθρικη αυτη σταση του κ. υπουργου εργασιας της Αλβανιας εναντη των πωγωνησιων
ΡΑΦΤΗΣ ΛΑΜΠΗΣ

Δεξιά στο Πωγώνι είπε...

Ρε καραγκιόζηδες ,ζώα απόβλητα του κομουνισμού και ΚΕΑΔισμου που βρίζετε το περιφερειάρχη που έχει δώσει την ψυχή του για την Βόρειο Ήπειρο. Ξυπνήστε ρε ανίκανοι και συμφιλιωθείτε. Τι μας ενδιαφέρουν οι κουμπαριές και τα πρασινάλογα προσωπικά του καθενός. ο άνθρωπος δύνη μάχες για την πατρίδα μας και το Πωγώνι και συς το βρίζετε καραγκιόζηδες ζώα.


Δεξιά στο Πωγώνι

Ανώνυμος είπε...

Deksia sto Pogoni,2.08 pou dhen ypirxe pote,o xiroteros diasastis tis EEM einai o Kaxrimanis.Eisy an sou teriazi afti i stasi tou Kaxrimani katallavenoume pjios eisai.Kane to diefinti tou Ksera kai kana dy-tris mines,kai asxoliesou me tis agelladhes skoriadhes.Pestou tou Ksera na sou dhosi to greider na ishiosis to dromo pou eixi katantisi mavra xalia kai ase tis poles kouventes.Kai telos karagjozia eiste ,Eisy o Kseras mazi me ton Kaxrimani pou prospathisate na dialisete tin EEM alla dhen mborite.Esena mipos sou pefti kai kanena logo parapano gia tin filia me ton kaxrimani:una raca-una faca.....

Kefallofrisiotis

Δεξιά στο Πωγώνι είπε...

Κύριε Ράφτη μας ενδιαφέρει και μας παραενδιαφερει τι κάνετε στο δυτικό άνω Πωγώνι. Έχετε τσακωθεί με τους πάντες στο βωμό του ΚΕΑΔΙΣΜΟΥ και πάτε να καταστρέψετε το ορεινό Πωγώνι. Το Πωγώνι δεν ανήκει στο ΚΕΑΔΙΣΜΟ και την ανύπαρκτη διορισμένη Ομόνοια του NTOYLE. Δυστυχώς με την καταστροφή του ΚΕΑΔΙΣΜΟΥ στης εκλογές τον Ιούνιο θα καταστροφή του λίγου Πωγώνι που υπολείπετε . Εγώ για την ανάπτυξη της πατρίδας μου θα συνεργαζόμουν και με το βούδα ,αλά εσάς σας ενοχλεί ο Ξέρας και ο περιφερειάρχης που έχουν προσφέρει και την ψυχή του για την ανάπτυξη της Β/Η. Ο δρόμος Δριμάδες – Σωπική είναι έργο του Ξέρα. (Δεν είμαστε από της Σχοριάδες είμαστε πανίσχυρη ομάδα από όλο το ΠΩΓΩΝΙ που ενδιαφερόμαστε για το μέλλον της πατρίδας μας και δεν έχουμε καμία σχέση με τους καραγκιόζηδες κομουνιστές ,με τα απόβλητα του παρελθόντος και τους εγκληματίες της πολιτικής της Β/Η NTOYLO KEAD.BOLANO OMONITES!!!!) Θα επανέρθω με περισσότερα!

Δεξιά στο Πωγώνι Β/Η


Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΕΒΓΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ (ΑΓΑΠΙΤΕ ΔΕΞΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ ΠΩΓΩΝΙ)
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΙΟΝ ΑΠΕΥΘΗΝΩΜΕ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΚΑΧΡΗΜΑΝΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΩ - σε οτι αφορα τον Καχρημανη δε θελω να πιστευω οτι συμμεριζετε και να ενθαρηνει την εχθρικη αυτη σταση του κ. υπουργου εργασιας της Αλβανιας εναντι των πωγωνησιων ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΗΚΕΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΠΟΤΑ
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ - ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΙ ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ
ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ
ΛΑΜΠΗΣ ΡΣΦΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΠΗΣ ΡΑΦΤΗΣ

Δεξιά στο Πωγώνι είπε...

Κύριε Ράφτη εσένα σε ενδιαφέρει αν φαραώ παντελόνια η φούστα η με την πολιτική του ΚΕΑΔ έχετε καταστρέψει την Β/Η. Ο ΚΥΡΙΟΣ Ξέρας έχει κάνη έργα στο Πωγώνι. Ο δρόμος Δριμάδες – Σωπική είναι έργο του Ξέρα και πολλά άλλα που θα έρθουν στη συνέχεια , Αλλα με πια ζώα να συνεργαστεί να κάνη κε άλλα με τα απόβλητα της διορισμένης Ομόνοιας ΚΕΑΔ . Ξυπνήστε ζώα πριν είναι αργά .Θα επανέρθω όχι για να απαντήσω σε σένα για τΙ δεν θα πέσω στο επίπεδο σας απόβλητα του ΚΕΑΔ. Και κάτι άλλο είμαστε αγωνιστές από εκεί που είσαι και εσύ.

Δεξιά στο Πωγώνι

Ανώνυμος είπε...

DEKSIA AN SE PLIRONE O SPAHIU THA MAS TON EKANES THEO THA MAS ELEGES DHEN EXEI PYRAKSEI TO POGONI NA PAME ME AYUTOYS TETIOS EISE FENETE TI GRAFEIS KAI DE XRIAZETE NA PEIS TO ONOMA SOY

Ανώνυμος είπε...

FILE DWJIA STO POGONI AN O KSERAS OPOS LES ITHELE NA KANEI ERGO STO POGONI THA TO EKANA KAI DE THA ROTOYSE TO LLAMBI RAFTI I TO NASIO KYRO YPOYRGOS EINAI KATALLAYES KAI ASE MI MAS ZALIZEIS ALLO ME AYTON TON OPOIO EMEIS TON KANAME PERIFERIARXI KAI YPOYRO KATALAYES

Ανώνυμος είπε...

ton kaxrimani afisteton isixo kitakste moni sas ti tha kanete me to pogoni k esi file deksia sto pogoni me aftin tin frasologia den voithas katholou to pogoni na vgi apo afto to xali prepi na to katalavete oti mono enomeni tha kataferoume kati gia ton topo afto

Ανώνυμος είπε...

Aleko kane mia lista me ta erga pou ekanes sto pogoni k sti dropoli me lefta tis perifereias kai meta exeis dikeoma na krinis.

Unknown είπε...

Σκοτώνεστε για αφέντες "ξένων αφεντάδων". Ο Ξέρας κάνει ότι του πούν τα αφεντικά του (οι Αλβανοί εν προκειμένω) το ίδιο και ο Καχριμάνης που σαν Γκαουλάϊτερ των Γερμανών στην Ήπειρο προγραμματίζει να εγκαταστήσει την Ε.Ο.Ζ. στην Κακαβιά κάνωντας το Πωγώνι ΒΟΘΡΟ ΤΟΞΙΚΩΝ. Δίπλα από την Ε.Ο.Ζ.σε συνεργασία με το φίλο του τον Δένδια στο Κέντρο Κράτησης ''Λαθρομεταναστών" (εκεί που είναι σήμερα το ΚΤΕΟ Κακαβιάς) θα εγκαταστήσει 250 ταλαίπωρους "Λαθρομετανάστες" σκλάβους στο Κάτεργο των Τοξικών.
Τα σύνορα δεν μπορούν να σταματήσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι και να αντισταθούμε
στους "yes man" ένθεν και ένθεν.
Απόσπασμα από τον Εθνικό Ύμνο:
"Εάν μισούνται ανάμεσό τους
δεν τους πρέπει ελευθεριά".
Η Διχόνοια που βαστάει
ένα σκήπτρο η δολερή
καθενός χαμογελάει,
"πάρ' το", λέγοντας, "και συ".

Δημοσίευση σχολίου