Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

"Αριστερά στη Δρόπολη": Είμαστε ένα άλλοθι στην πολιτική ρητορεία του Αντωνάκη!

Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ
Ο έχων ιδιαίτερη ευαισθησία στους βορειοηπειρώτες,  (προφανώς εννοεί όσους τρέχουν ξοπίσω του να γλύψουν κανα κοκαλάκι), Πρωθυπουργός της Ελλάδας κατάφερε μέσα στη μικρή θητεία του να αποδείξει πως δεν μας έχει απλά ευαισθησία αλλά είναι τρελά ερωτευμένος. Και όπως συμβαίνει συνήθως σε όλους τους μεγάλους  έρωτες έτσι και στην περίπτωση μας το "πήδημα" δεν έχει τελειωμό.
Μετά την πλήρη και σε όλους κατάργηση της σύνταξης του ΟΓΑ (ή βοήθημα όπως λένε κάποιοι ποιο ειδικοί που όλα αυτά τα χρόνια έιχαν βολευτεί στο σύνθημα όλα σε όλους) ολοκληρώθηκε και η κατάργηση των λεωφορειακών γραμμών που συνδέουν τις περιοχές που διαβίει η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία με τα αστικά κέντρα της Ελλάδας. Έτσι λοιπόν, αν μέχρι σήμερα μπορουσε κάποιος να ταξιδέψει μέχρι το Αργυρόκαστρο με 25 ευρώ (20+ΦΠΑ) τώρα θα χρειάζεται να πληρώσει περίπου 45 ευρώ μέχρι την Κακαβιά (με ενδιάμεση στάση και αλλαγή λεωφορείου στα Γιάννενα) και άλλα 4-5 ευρώ από την Κακαβιά μέχρι τον τελικό προορισμό του. Σύνολο 50 ευρώ. Στην καλύτερη των περιπτώσεων έχουμε διπλασιασμό του κόσοτυς μεταφοράς, και βέβαια η διαφορά εκτοξεύεται σε περιπτώσεις ταξιδιωτών με προορισμό τους Αγίους Σαράντα ή τη Χιμάρα.
 Εξόντωση σε δύο κινήσεις από το Σαμαρά που θυμίζει sequel χολυγουντανής ταινίας, αφού έχασε τη μοναδική ευκαιρεία στις αρχές της δεκαετίας του 90 να διεκδικήσει για τον ελληνισμό της Αλβανίας όλα όσα ήταν υποχρεωμένο να παρέχει το αλβανικό κράτος έρχεται τώρα 20 χρόνια μετά να μας αποδείξει πως δεν είμαστε τίποτα αλλά παρά ένα άλλοθι στην πολιτική του ρητορεία.
http://aristerastidropoli.blogspot.com/2013/03/blog-post.html

11 comments:

Συνειδητός Βορειοηπειρώτης είπε...

Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύουν στις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού, αξίες οι οποίες κράτησαν όρθιο το Ελληνικό Έθνος μέσα στην ιστορική διαχρονία. Γλώσσα, Ιστορία, Πίστη. Η προσήλωση του Α. Σαμαρά σε αυτές τις αξίες, αξίες οι οποίες χαρακτηρίζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ενεργό προάσπιση των δικαίων αυτής της πανάρχαιας κοιτίδας του Ελληνισμού. Η φυσική και εθνική επιβίωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στην γενέθλια γη αποτελεί αδιαπραγμάτευτο εθνικό στόχο.

Συνειδητός Βορειοηπειρώτης!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τομέας Βορειοηπειρωτών και οι Βορειοηπειρωτες με δεξια καταβολη αγωνιζονται και δεινουν μαχες για την επαναφορά των συνταξεων . ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ.
Ας παψουν οι γνωστοι δεξιοι με κομμουνιστικο παρελθον να παταν σε δαφνες οπου απο κατω βρισκεται η Βορεια Ηπειρος.Οι δαφνες θα δωθουν σε οσους κανουν τιμιο αγωνα για την πατριδα τους.

Ανώνυμος είπε...

elpizoyme o tomeas na kanei tin douleia tou kai na lithoun ta problimata.Eimaste neodimokrates kai o Samaras ofeili na kanei oti eksizoume.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες εσυ λεβεντη μου αλλα εγω δεν εχω δουλεια κ η μανα μου φαρμακα.

Ανώνυμος είπε...

Συνειδητε Εκ του αποτελεσματος μπορεις να μας πεις
- στις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού που τις ανεδιξε που τις υποστηριξε?
- τη γλωσσα λες στον καιρο του Χοτζια πρην 40 χρωνια ειχε 100 φορεσ περησοτερα ελληνικα σχολεια οπ αυτη την καταντια
-φυσική και εθνική επιβίωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στην γενέθλια γη λες το εχεις λαθος πρεπει ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΒΙΩΣΗ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ είπε...

Να σου πω βρε συνηδειτε βορειοηπειρωτη πως θα γίνει η φυσικη και εθνικη επιβιωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στην γενέθλια γη οταν η ελληνηκη κυβερνηση δεν μας προσφερει την παραμικρη βοηθεια για να στηριξει την παραμονη στον τοπο μας και να βελτιωθουν οι συνθηκες ζωης .Πως θα γίνει οταν δεν μας δινουν ουτε ενα ευρω για αυτο το σκοπο τι δηλαδη ολοι αλλοι ολοι να ειναι στην Ελλαδα σε καλες συνθηκες και με ανεσεις και και καπιοι να πρωσπαθουν να επιβιωσουν στη Βορειο Ηπειρο χωρις καμια βοηθεια απολυτως παιζωντας τους ηρωες αυτο δεν γινετε.Επρεπε εδω και χρονια οταν στο ελλαδικο κρατος εμπαιναν τσουβαλια με λεφτα να στηριζαν οικονομικα νεους και οικογενειες με μικρα παιδια να παραμεινουν στη Βορειο Ηπεριρο αντι να τους αφησουν στη μοιρα τους εχωντας τους και αυτους εργατες και χαμαληδες στα χωρια και στις πολεις της Ελλαδαρας τους οπως τους αλλους αλλοδαπους με τη μονοι διαφορα οτι μας εδωσαν μια καρτα με τα χιλια ζωρια και τωρα στην κριση μας δειχνουν το σκληρο πρωσοπο τους κρατωντας κατι πενταροδεκαρες απο τους γεροντους μας και οδηγωντας τους στη φτωχεια την εξαθλιωση και στο θανατο ακομα.Ωραια τα λογια και οι φιλοσοφιες πατριωτη μου καλε αλλα πρεπει να γινουν επιτελους εστω και καποιες πραξεις απο το ελληνικο κρατος για μας για να υπαρχει η ελπιδα. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑΪ!...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΟΥΝΤΖΕΣ.
ΝΑ, ΝΑ, ΝΑ . ΖΩΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

re sy hamali 11:41 sto ipa ego dhoulevo sto ypourgio. ti den katallavenis ante mi ta paro tora aaaaa!

Ανώνυμος είπε...

O A Samaras ekopse tis sindaksis ton iperilikon gonion mas telia ke pavla.An afto ine patriotismos tote ine patriotis.An afti ine filiki hironomia pros tus vorioipirotes tote o Samaras ine filos ton vorioipiroton.Dialegete ke pernete.To mono pu den alazi ine ena.O Samaras ekopse tis sindaksis ton vorioipiroton afto ine to gegonos.Ola ta ala ine se dulia na vriskomaste.

Ανώνυμος είπε...

eftihos dioti me tin anergia pou yparhi toullahiston na vriskomaste se dulia!
to violi tou nastrandini to' his akousta; de theli kai poli skepsi
o 255

Δημοσίευση σχολίου