Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Η Ομόνοια καταγγέλλει βεβήλωση των γραφείων της στο ΑργυρόκαστροΠιθανών από μέλη των «πατριωτικών» φόρουμ που οργάνωσαν εκδήλωση στην πλατεία «Τζερτσιζ Τόπουλι» την ίδια μέρα
Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. «ΟΜΟΝΟΙΑ» - Ανακοίνωση Τύπου
Θέμα: Καταγγελία επεισοδίου στα Γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΚΕΑΔ στο Παράρτημα Αργυροκάστρου.

Έχουν επιλέξει λάθος δρόμο και τρόπο όσοι νομίζουν με ότι μέσα από θρασύδειλες ενέργειες τη νύχτα θα προκαλέσουν αναστολή στον αγώνα μας για τα δίκαια της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Το λόγο έχουμε για τις πράξεις παραβίασης και βανδαλισμών στα γραφεία της Οργάνωσης και του ΚΕΑΔ στο Αργυρόκαστρο. Ευχόμαστε να μην έχουν σχέση με την όλη αιχμηρή γλώσσα που ακραίοι κύκλοι χρησιμοποιούν εις βάρος του Ελληνισμού και της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΚΕΑΔ.

Παρ’ όλα αυτά είμαστε σίγουροι. Μια παροιμία στα Ελληνικά λέει: «Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια;». Τα Γραφεία, και μάλιστα στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα με υπηρεσία της Αστυνομίας, απλώς σε διαφορετικές αυλές οι είσοδοι, παραβιάστηκαν μάλλον το Σαββάτο το βράδυ, όταν την προηγουμένη στο Αργυρόκαστρο είχε εθνικιστική ανοιχτή συγκέντρωση η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία.
Δεν μας φοβίζουν ούτε πρόκειται να σταματήσει η δημόσια καταγγελία της παραβίασης κάθε κανόνα δημοκρατικής συμπεριφοράς από δυνάμεις σκοτεινά χρηματοδοτούμενες και στηριζόμενες που θέλουν την συρρίκνωση και την υποτέλεια των Ελλήνων.
Απλώς έχουμε διαφορετικούς δρόμους να βαδίσουμε!Άγιοι Σαράντα 4 Μαρτίου 2013

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

allo pou den thelei i omonoia, i opoia parakala gia tetoiou typou moyfa epitheseis

Ανώνυμος είπε...

Eleos pia or OMONOIA.
Ekeina ta grafeia eheis xronia na ta anoikseis kai ta hrisimopoiouse enas metafrastis. H OMONOIA dhen ehei gi afta ta grafeia oute hartia oute dhiapisteftiria.
H astynomia eipe oti prokeitai pithanon gia kapoio astego poy zitoyse steji kai malista dheikopse tiw erevnes epeidhi to htirio dhen ehei idhioktiti kai dhen zitise kai gi afto, an afairesoume ton metafrasti, dhen endhjaferthike kaneis sti astynomia. Mall belik to lene sta albanika. Ereimo to leme sta ellinika xor;iw noikokiri.

Δημοσίευση σχολίου