Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ο Υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος θα παρευρεθεί στην Κορυτσά για την 25 Μαρτίου



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, μετά από την πρόσκληση του Προέδρου των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων «Όμηρος» κ Ανδρέα Μήτσιο, την γιορτή που διοργανώνει το Ελληνικό Σχολείο «Όμηρος» Κορυτσάς, στις 24 Μαρτίου, για την Εθνική Επέτειο της Παλιγγενεσίας του Έθνους θα τίμηση με την παρουσία του και ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Ο ίδιος ο κ Υπουργός, μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Ανδρέα Μήτσιο, επιβεβαίωσε την  επίσκεψη του.
Η επίσκεψη αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική και με πολύπλευρες θετικές συνέπειες για το μοναδικό σε αξία σχολείο για την ελληνισμό της περιοχής αλλά και όπως άλλοτε έχουμε τονίσει  με θετικές επιρροές στις σχέσεις των δύο λαών.

Read more: http://www.foniortodoksonkoritsas.com/2013/03/25-ministri-grek-i-arsimit-do-te-jete.html#ixzz2O7Sgh7nh

11 comments:

Ανώνυμος είπε...

ANDREA,MI KSEXASIS NA KALESIS KAPIA STIGMI KAI TON YPOURGO ERGASIAS MBAS KAI MAS LISIS TO THEMA TON SINDAKSION GIA TOUS IPERILIKOUS.TORA ANDREA PROXORA SE THELI OLOI I XORA

Ανώνυμος είπε...

bravo sas .sas ektimo para poli .zitto...zitto..oathanatos o ellinizmos .....

Ανώνυμος είπε...

bravo sas xriazomaste na imaste enomeni se afto to disxoli epoxi zitto o ellinizmos mas ..oli mazi stin vorio ipiro ..

Ανώνυμος είπε...

irthe i ora na eortazoume stin vorio ipiro . ston topo tou spiromilou kai tou zappa mbrosta oli mazi........zitto o athanatos ellinizmos ..

Ανώνυμος είπε...

Η επίσκεψη αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική και με πολύπλευρες θετικές συνέπειες για το μοναδικό σε αξία σχολείο για την ελληνισμό της περιοχής αλλά και όπως άλλοτε έχουμε τονίσει με θετικές επιρροές στις σχέσεις των δύο λαών.

πολύπλευρες θετικές συνέπειες
θετικές επιρροές στις σχέσεις των δύο λαών.

θαυμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι <>
Ζήτω το μέλλον!

Ανώνυμος είπε...

Πως αραγε θα εχει το κουραγιο να αντικρισει εκει τους Ελληνες οταν η κυβερνηση που συμμετεχει αυτος αφηνε αυτο το σχολειο χωρις χρηματα για να κλεισει, καταργησε τις πενταροδεκαρες του ΟΓΑ στους γεροντους,εκοψαν τα δρομολογια απο την Αθηνα προς τους προορισμους της Βορειου Ηπειρου.Αραγε με ποια υπεριφανεια θα γιορτασουν την εθνικη εορτη παρουσια του υπουργου την ωρα που η κυβερνηση του αφηνει στη τυχη τους χωρις καμια βοηθεια τους Ελληνες στη Βορειο Ηπειρο.

Ανώνυμος είπε...

afto einai ''omiriki paideia''

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχάση ο υπουργός να πάρει μαζι του τον Κοτη θα είναι αδιαφορεί επίσκεψη χωρίς τον αγωνιστή Κοτη ...

Ο Αθώος είπε...

Αυτή η επίσκεψη επιβεβαιώνει την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Ελλάδα τα προβλήμτα του ελληνισμού στην Αλβανία. Ο Υπουργός, ο συγκεκριμένος, μα και κανείς δεν ήρθε ποτέ να δει και να ενδιαφερθεί για τα καθεαυτού σχολεία στην ε.ε. μειονότητα, αυτά στη μητρική γλώσσα στο αλβανικό δημόσιο που την καθιερώνουν ως τέτοια. Επισκέπτεται ένα ιδιωτικό σχολείο για να μας δείξει κι αυτός πλέον ότι την Ελλάδα την ενδιαφέρει η ιδιωτική παιδεία, να μας δείξει ότι αν γίνεται θόρυβος η Ελλάδα δείχνει ότι υπάρχει, να μας δείξει ότι η Ελλάδα δεν αλλάζει από τα γνωστά στερεότυπα ότι όπως αντιμετωπίζει την μεταναστευτική ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ας υποθέσουμε στο Λουξεμβούργο, έτσι αντιμετωπίζει και την ε.ε. μειονότητα.
Ο Αθώος

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είχαμε 5-6 αγωνιστές σαν τον .κοττη.αλλα εσύ εχεις μάθει με τα παραμύθια που σου λένε και με το χτειπημα της πλάτης.μια ζωή μίζερος θα ειδαι

Δημοσίευση σχολίου