Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η Ελλάδα απαίτησε από την Αλβανία να προβεί δε διώξεις των πολιτών της που προσβάλουν τα ελληνικά σύμβολα στο facebook

Η εισαγγελία των Αθηνών επιδιώκει έρευνα στην Αλβανία για έναν Αλβανό ο οποίος προσβάλει με το προφίλ του το Facebook τα ελληνικά σύμβολα, όπως δημοσιεύει το αλβανικό ‘Panorama’.


Ο ύποπτος έχει δημοσιεύσει, επίσης, φωτογραφία που παρουσιάζεται με όπλο Καλάσνικοφ τα χέρια του.

Το αίτημα για έρευνα προήλθε από το γεγονός ότι το προφίλ του υπόπτου στο Facebook είναι ανοικτό και παρέχεται από εταιρεία διανομής διαδικτύου στην Αλβανία.

Το Δικαστήριο των Τιράνων αποδέχθηκε το αίτημα της ελληνικής νομοθεσία να προβεί σε ελέγχους.

Η Αλβανική Εισαγγελία ερευνά την κατηγορία της παράνομης κατοχής όπλων και της προσβολής των συμβόλων του ελληνικού κράτους.

Η σελίδα στο Facebook ανήκει σε κάποιον Jimmy D., αλλά η κατηγορούσα αρχή θεωρεί ότι πρόκειται για ψευδώνυμο.
 © Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα βρε τους πειραζει που οι αλβανοι στο fb προσβαλουν τα εθνικα συμβολα.Για τους Ελληνες αναρχικους και ακροαριστερους που εχουν στα προφιλ τους καμενες ελληνικες σημαιες και εικονες προσβλητικες προς την αστυνομια και τα εθνικα μας συμβολα δεν πειραζει κανεναν.Μας πειραζει που οι αλβανοι καινε την ελληνικη σημαια ενω οι δικοι μας οι αναρχικοι οταν την καινε η ριχνουν μολοτοφ στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη οι περισσοτεροι Ελληνες τους καμαρωνουνε αντι να ζητουν να τους αφαιρεθει η ελληνικη ιθαγενεια και να εξωριστουν αν ηταν ολοι τοσο πατριωτες οσο υποστηριζουν.σιγα τωρα αφηστε ολοι τις βλακειες και να κοιταξουν πως να ενισχυσουν τους Ελληνες στη Βορειο Ηπειρο.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε φίλε. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα' ναι. Όλα!!! Βαστάτε αδέρφια ακόμα υπάρχουν Έλληνες που δε φοβούντε να ματώσουν. "Έχω μια αδερφή, κουκλίτσα αληθινή, τη λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ". Ένας Έλληνας-Ντόρτμουντ Γερμανία.

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο φιλε απο το Ντορτμουντ που εκδηλωνεις την αγαπη σου για μας τους Βορειοηπειρωτες αλλα δυστυχως πολλοι στην Ελλαδα μας λενε Αλβανους και μας φερονται οπως στους αλλοδαπους.Ποτε θατο καταλαβουν επιτελους ολοι οι Ελληνες πολιτες και πολιτικοι πως οι Βορειοηπειρωτες στην Ελλαδα δεν ειναι ουτε αλβανοι ουτε αλλοδαποι.

Ανώνυμος είπε...

Σας λένε αλβανούς γιατί δεν έχουν στα σχέδια την απελευθέρωση των ιερών χωμάτων μας, γιατί οι ίδιοι είναι μπασταρδόρατσες και θεωρούν ότι η καταγωγή δεν έχει σημασία (σε αυτό συμφωνώ εάν είσαι βάρβαρος αλλά εάν είσαι Έλλην έχει μεγάλη σημασία) και τέλος γιατί έτσι τους βολεύει για να μην αρχίσουν οι απαιτήσεις από τους Έλληνες για τα εδάφη μας. Συν το ότι οι Έλληνες της βορείου Ηπείρου έχουν γνώση από τον τρόπο συμπεριφοράς (που σας έχουν ξεχάσει εννοώ) των κομμάτων στην Ελλάδα και δεν είναι καλά πελατάκια για ψήφους ενώ οι αλβανοί που ελληνοποιούν έρχονται Ελλάδα και τους ψηφίζουν. Όλοι τους μια κωλόφαρα υπολείματα του τουρκικού ζυγού θα καθαρίσουν μόλις η αγνάκτηση ξυπνήσει επιτέλους το ένστικτο του αυθεντικού Έλληνα.

Ανώνυμος είπε...

Απαντω στους δυο προηγουμενους και γενικοτερα. Δεν προκειται να καταλαβει ποτε κανενας ελληνας πολιτης τι ειμαστε εμεις οι βορειοηπειρωτες και τι δεν ειμαστε. Ουτε προκειται να ξυπνησει ποτε κανενα ενστικτο κανενος αυθεντικου ελληνα. Μην ελπιζετε τζαμπα σε τιποτα απο ολα αυτα. Χαμενος χρονος ειναι και οταν ελπιζεις σε κατι ουτοπικο απογοητευεσαι στο τελος. Τα πραγματα (σε αυτην την υποθεση - αναγνωριση βορειοηπειρωτων) εχουν ως εξης: Καταρχην δεν μπορεις να διακρινεις ποιος ειναι τι, αφου καποιος μπορει να εχει αλβανο πατερα και βορειοηπειρωτησα μανα και να λεει καθε φορα οτι τον συμφερει, αλλα ακομα και να ειναι "καθαρος" βορειηπειρωτης, οι γεννημενοι ρατσιστες σε αυτην την χωρα αν ακουσουν οτι εισαι απο αλβανια (απο οποιοδηποτε μερος και αν πεις οτι εισαι) βγαζουν σπυρακια (στην καλυτερη περιπτωση). Τα τελευταια χρονια (περιπου απο το 2000 και μετα) οταν ξαφνικα πολλοι αλβανοι και βορειοηπειρωτες αρχισαν να αγοραζουν σπιτια και να κυκλοφορουν με πολυτελη αυτοκινητα οι ντοπιοι στην ελλαδα αρχισαν ξαφνικα να τρελενονται απο το κακο και την ζηλεια τους. Ετσι, ειτε ειχαν κατι με τους αλβανους και τους βορειοηπειρωτες, ειτε οχι, αρχισαν να συμπεριφερονται οπως γνωριζουμε ολοι. Δηλαδη αυτο σημαινει με λιγα λογια οτι αν σε εχουν απο κατω ειναι ολα οκ, αν οχι υπαρχει μεγαλο προβλημα. Μαλιστα τουτα εδω τα κουρελια μιλανε με τα χειροτερα λογια στα παιδια τους (προσωπικες εμπειρειες) για οποιονδηποτε προερχεται ειδικα απο την αλβανια. Ετσι δεν μπορεις να ξεχωρησεις πια αλβανο απο ελληνα. Εμενα μου κανει μεγαλη εντυπωση γιατι μισιουνται τοσο πολυ αφου και οι δυο αυτες μπασταρδοφαρες μοιαζουν σε παρα πολλα (ζηλεια, φθονος, πονηρεια, οδηγηση στον δρομο, κτλ.). Δεν μπορω ομως να ξεχωρησω αν ειναι χειροτερο το μισος των αλβανων προς τους βορειηπειρωτες, η την εντυπωση που εχουν τουτα εδω τα κουρελια οτι ειναι και καλα ανωτεροι και συμπεριφερονται με την ιδια νοοτροπια. Αυτα τα λεω να μην τρεφεται αυταπατες οτι μπορει να αλλαξει κατι. Εγω προσωπικα τα εχω βαρεθει ολα αυτα και δεν ειμαι πια με κανεναν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΥΡΡΟΥ - ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΕΙΣ ΑΚΡΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ - ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛ@

Δημοσίευση σχολίου