Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Γ. Αδαμίδης: Η απόφαση εξόντωσης των ομογενών ανήκει στον Αντώνη Σαμαρά!



 Βαριές κατηγορίες κατά του πρωθυπουργού από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την κατάργηση του επιδόματος του ΟΓΑ στους Βορειοηπειρώτες και Ποντίους    

ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                    
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013
                             
ΔΕΛΤΙΟ       ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Γαβριήλ Αβραμίδης, αναφερόμενος στην αιδήμονα σιωπή του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σε ό,τι αφορά στην επιχειρούμενη εξόντωση των νεοπροσφύγων Ποντίων και των Βορειοηπειρωτών, μέσω των διατάξεων του νόμου 4093/2012 (του “Μνημονίου 3”), έκανε την ακόλουθη δήλωση:          
                                   
«Ο Πρωθυπουργός της μνημονιακής καταιγίδας, που έχει φέρει στα όρια της ανοχής και της αντοχής την Ελληνική κοινωνία, επενδύει στη λήθη και σε «συνομωσίες της σιωπής», με στόχο να εξαπατά τους Έλληνες, για να παραμένει γαντζωμένος στην εξουσία μέχρι να φέρει σε πέρας την αποστολή που συνειδητά ανέλαβε: Να πυροδοτήσει την προγραμματισμένη, γενικευμένη κοινωνική έκρηξη, που θα εξυπηρετήσει τα σχέδια απαλλοτρίωσης της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, από τους επίδοξους κατακτητές της Πατρίδας μας.


Ο πολιτικός που επένδυσε στα εθνικά θέματα για να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της Χώρας, αυτός που έριξε μια Κυβέρνηση επικαλούμενος εθνικούς λόγους, είκοσι χρόνια μετά, δε διστάζει για να γίνει αρεστός στους εντολοδότες του, να υπονομεύσει την εθνική ενότητα και την κοινωνική συνοχή, θέτοντας στο στόχαστρο των περικοπών, που δήθεν του επιβάλλει η «τρόικα», όχι μόνο αυτούς που -στις 25 Οκτωβρίου του 1990, στη Δερβιτσάνη και τη Γοραντζή- αποκαλούσε «Αδέρφια Βορειοηπειρώτες», και τους συμβούλευε «να μείνουν στα πατρώα εδάφη», αλλά κι εκείνους τους Έλληνες του Πόντου, που πήραν τρεις φορές το δρόμο της προσφυγιάς!   

Δική του, πρωτίστως, είναι η ευθύνη της απόφασης να εξοντωθούν οι ανασφάλιστοι, υπερήλικες Ομογενείς, από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τη Βόρεια Ήπειρο, μέσω της διακοπής του οικονομικού βοηθήματος που τους χορηγούσε ο Ο.Γ.Α. (340 ευρώ). Είναι ο πρώτος που γνωρίζει ότι η προϋπόθεση 20ετούς νόμιμης και μόνιμης διαμονής στην Ελλάδα, αφαιρεί το δικαίωμα στο βοήθημα σε όλους τους γέροντες Ομογενείς Βορειοηπειρώτες και στην συντριπτική πλειοψηφία των Ποντίων νεοπροσφύγων! Ξέρει καλά, το ρόλο που διαδραμάτισε η « χρυσότοκος όρνιθα» που ονομαζόταν « Εθνικό Ίδρυμα Υποδοχής και Αποκατάστασης, Παλιννοστούντων Ομογενών Ελλήνων» (Ε.Ι.Υ.Α.Π.Ο.Ε), και οι μηχανισμοί της Ελληνικής Πολιτείας, σ’ ό,τι είχε σχέση με την καθυστερημένη νομιμοποίηση των Ομογενών!.... Γι’ αυτό και η κυβέρνησή του συντονίζει την αποσιώπηση και την υποβάθμιση της διαμαρτυρίας των Ομογενών για τις γενοκτονικές διατάξεις, και την εξαφάνισή της είδησης που αφορούσε στο θάνατο ενός εξ αυτών, και μάλιστα ανάπηρου, από τα Μ.Μ.Ε., και δη από τα δημόσια, που ελέγχονται απόλυτα από την «τρόικα εσωτερικού».     

Νομίζει, πως με τέτοιες τακτικές θα κάμψει το φρόνημα εκείνων των Ελλήνων, που δεν κατόρθωσαν να γονατίσουν ολοκληρωτικά καθεστώτα και στυγνοί δικτάτορες. Πλανάται  πλάνην οικτράν ο κ. Πρωθυπουργός! Η απόπειρά του θα αποτύχει! Την ίδια τακτική, που εφαρμόστηκε στις Σκουριές Χαλκιδικής, «εξαφανίζοντας» οτιδήποτε είχε σχέση με το ξεπούλημα του χρυσού της Πατρίδας, ενέκρινε και εναντίον των Συμπατριωτών μας, που δεν είχαν την τύχη να γεννηθούν στην ιστορική τους Πατρίδα.

Υποτιμά την οργή και την αγανάκτησή τους! Του διαφεύγει το γεγονός ότι πλέον, μια σπίθα αρκεί, για να βάλει τέλος στο ¨μείγμα της πολιτικής του¨, που υπονομεύει συνειδητά το μέλλον της Ελλάδας! Ας μην έχει πια καμιά αμφιβολία: πολύ σύντομα, ο κ. Σαμαράς, θα έχει την τύχη του Μπόικο  Μπορίσωφ!»

                                  ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

8 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ! ΑΠ΄ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Mόρε τι να του κάνω του Σαμαρά εγώ που μας δείρανε οι γαλατάδες εκείνο τον λεβέντη τον .... αλιός θα τον έσιανε καλά αυτος,θα του τα κάνε τα τσιαγούλια σαν τα δικά του. Αλήτη Καλαματιανέ.

Γκορος Νικος είπε...

Εγώ μπορώ να πω καλύτερα με την τύχη Τσαουσέσκου..του πάει περισσότερο!

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Αυτη τη γενοκτονια σε βαρος των γεροντων μας δεν την κανουν ουτε ο Μπερισα ,ουτε οι τσαμηδες,ουτε οι ερυθρομαυροι και ουτε αλλοι αλβανοι εθνικηστες.Αλλα η ιδια η πατριδα μας με την πουλημενη κυβερνηση του αγαπημενου μας σε πολλους απο μας του "τονυ σαμαρα".Βλεπετε οτι στα προβληματα μας ολα αυτα τα χρονια ηταν και το ελλαδικο κρατος οπου ποτε δεν στηριξε την παραμονη μας στις πατρογονικες εστιες που πεδευε και ακομα παιδευει πολλους απο μας για την αποκτηση της ελληνηκης υπηκοοτητας(ιθαγενειας καθως ειμαστε χωρις καμια αμφιβολια οι πιο γνησιοι Ελληνες στο Γενος και στο Εθνος) την οποια αυθερετα μας την στερησαν τα τελευταια εικοσι χρονια οι ελλαδιτες πολιτικοι.Δεν μας φταινε σε καποια σημαντικα ζητηματα και πολλοι οι Αλβανοι αλλα το ελλαδικο κρατος(παρακρατος των διεθνων κυκλωματων τοκογλυφιας και μαφιας).

Ανώνυμος είπε...

eftihos pou yparhei o avramidhis kai imaste akoma zontanoi
na;nai kalla to paidhi. na qimithoume kai' meis ysihoi.

Ανώνυμος είπε...

siga mi skasis re jhon apo tin poli gnisiotita

Ανώνυμος είπε...

ore, katevase to heri toy avramidi. tha pathi tipota o anthropos.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΙΑ πηστεβετε κ ελπηζετε απο τον σαμαρακι! Λεσ κε δεν το ξερε οταν ηπεγραψε ? Λεσ κε νιαζετε για βορειοηπειπρο κε βορειοηπειρωτεσ !Εισαστε βαθια νιχτομενη να ελπιζετε απο εναν ψευτι που μεχρι τορα εχι πη στουσ ελληνεσ τρησ φορεσ "τα τελευτεα μετρα" Δεν εχι ελλινηκο εμα αυτοσ ο προδοτισ που χαρηζι τιν ελλαδα οπιανου βγι μπροστατου Για πιο χρησο μιλατε κ σκουριεσ Τηποτα δεν το νιαζι! Τον προθηπουργιο θελη μεχρη να πουλησι ολη τιν ελλαδα Καρφη δεν του κεγιετε κ μην περημενετε να κοκηνισι το μαγουλοτου !

Δημοσίευση σχολίου