Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η «Ομόνοια» Αθήνας καλεί όλους τους βορειοηπειρωτικούς φορείς για συσπείρωση στον αγώνα για τις συντάξεις του ΟΓΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Διακοπή των συντάξεων στους υπερήλικες βορειοηπειρώτες
Κάλεσμα της «Ομόνοιας» για Πανβορειοηπειρωτική συσπείρωση των συλλόγων και εκπροσώπων των φορέων που εκπροσωπούν όλο το φάσμα του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, με πρωτοβουλία της «Ομόνοιας», συνάντηση με εκπροσώπους βορειοηπειρωτικών φορέων  με θέμα: Το ζήτημα της διακοπής των συντάξεων στους βορειοηπειρώτες υπερήλικες.


Τη συζήτηση συντόνισε ο αντιπρόεδρος της «Ομόνοιας» κ. Γεώργιος Τζομάκας. Μετά την εισήγησή του, ο λόγος εδόθη  στα μέλη του Γενικού Συμβουλίου  Π. Λέκκα και Η. Κίκη  οι οποίοι  ενημέρωσαν  αναλυτικά για τις  επαφές  και  συζητήσεις που είχε η επιτροπή τον τελευταίο μήνα.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των παρευρισκόμενων  και  στη συνέχεια ο κ. Τζομάκας κατέθεσε πρόταση, η συζήτηση να συνεχιστεί σε έναν διευρυμένο κύκλο με την παρουσία και συμμετοχή όλων των εκπροσώπων βορειοηπειρωτικών φορέων, και όσων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην συγκεκριμένη συζήτηση.

Η πρόταση αυτή βρήκε σύμφωνη την πλειοψηφία και θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδος με μια δεύτερη ανακοίνωση για την ώρα, ημέρα και αιθουσα.

Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι βορειοηπειρωτικών  φορέων, σωματείων  και συλλόγων να συμμετάσχουν στη συνάντηση με κύριο θέμα συζήτησης την διοργάνωση  δυναμικού συλλαλητηρίου την ερχόμενη εβδομάδα. 

Η απόφαση  περί διακοπής των συντάξεων  σχετίζεται άμεσα με τον ξεριζωμό και την περαιτέρω ερήμωση της Βορείου Ηπείρου. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί. Είναι ζήτημα όλων και πρέπει συντονισμένα και οργανωμένα να δείξουμε την αντίδρασή μας σε μια τέτοια καταστροφική και άδικη  απόφαση.


Αθήνα, 8 Μαρτίου 2013

7 comments:

Ανώνυμος είπε...

Αφού κάνατε την γύρα σας σε όλους του ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ για κονέ χωρίς προτάσεις και χωρις ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, τώρα ζητάτε συσπείρωση και αγώνα.
Ευτυχώς έχει εκλογές σε 3 μήνες και θα τσακιστείτε ολοι να δειξετε οτι ειστε ΓΕΡΟΝΤΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

4:08 π.μ. Στους Πόντιους δεν απευθύνετε? Γιατί γράφει βορειοηπειρώτες? Λάθος πληκτολογίου?

Ανώνυμος είπε...

I omonoia athinon exei ti symfoni gnomi kai tis pano omonoias? Giati i omonoia tou Bollanou den einai kai toso apeleytheromeni se anoixtes synarthroiseis. ola keklismenon ton thyron ginontan tosa xronia. ti allakse tora?

oso gia to logo poy ginetai kala kanei kai sygkentronei ton kosmo, arkei na yparxrei thetiko apotelesma kai xoris tin anameiksi ton eklogon epano.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα ανελαβε ο Τζουμακας δραση και απο κει παν και η αλλοι. τωρα ποιος θα φωτογραφιζεται?

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που γράφουν τέτοια σχόλια πατριώτες δεν είναι αλλά δισπαστες.Ο εγωισμός και η αμορφωσιά μόνο κακό κάνει.Συνεχα Γιώργο μαζί με άλλους πατριώτες και εμείς πυσοσας.

Ανώνυμος είπε...

H OMONOIA ZITAEI TIN EPANAFORA TON SZNTSAKSEON GIA NA EHEI NA APZLEI TOUS GERONTOUS NA TIN PSIFIZOUN....
ALLOI MEHRI TORA ETREHAN KAI TREHOUN GIA TIS SYNTAJEIS. TORA POU I OMONOIA EIDHE OTI KANEI PAEI NA GINEI TREHEI NA PAREI KAMIA DHAFNI, NA EPOFELITHEI KI AYTI....
ELEOS POU PIGAINOUN KAI POU KOUVALIONTAI

Ανώνυμος είπε...

8 28 Gia pes mas esi pu kseris kalitera pioi ine afti pu trehun.Miopia ehis?Den ine i Omonia dia ton ekprosopontis stin Athina me to Tzoumaka tin Ilektra to Leka pu protostatun apo tin proti stigmi ke simetehun se oles tin sinomilies ke pories diamartirias?

Δημοσίευση σχολίου