Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Δελτίο τύπου της «Ομόνοιας» για τις επετειακές εκδηλώσεις στη Βόρειο Ηπειρο για την 25η Μαρτίου



Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ» – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας σε διάφορές περιοχές της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.
Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 το παράρτημα «Ομόνοιας» Αργυρόκαστρου,  σε συνεργασία με το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου της πόλης καθώς και το Σύνδεσμο Ελληνο – Αλβανικής φιλίας «Miqësia», διοργάνωσαν μια πλούσια καλλιτεχνική εκδήλωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο θέατρο “Zihni Sako” στο κέντρο της πόλης όπου η συμμετοχή από τους Έλληνες καθώς και Αλβανούς της περιοχής ήταν εντυπωσιακή. Πριν την εκδήλωση, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του θεάτρου, πραγματοποιήθηκε μια σεμνή έκθεση με βιβλία και φωτογραφικό υλικό αφιερωμένα στην Εθνική Παλιγγενεσία. Την εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους ο Μητροπολίτης Αργυρόκαστρου κ. κ. Δημήτριος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο κ. Νικόλαος Κοτροκόης, ο Πρόεδρος και βουλευτής του ΚΕΑΔ κ. Ευάγγελος Ντούλες, ο Δήμαρχος Αργυρόκαστρου κ. Φλαμούρ Μπίμε, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ κ. Βασίλης Μπολάνος και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον Ελλαδικό χώρο καθώς και της περιοχής μας.
Την έναρξη έκανε ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Αργυρόκαστρου κύριος Χρήστος Λέγκος. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, καθώς και ο Δήμαρχος Αργυρόκαστρου. Την επετειακή ομιλία εκφώνησε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ και βουλευτής κ. Ευάγγελος Ντούλες.  Μετά την ομιλία του κυρίου Ντούλε ακολούθησε ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα. Πήραν μέρος συγκροτήματα από όλη την περιοχή όπως ο πολυφωνικός όμιλος γυναικών και το χορευτικό Άνω Δρόπολης, το μουσικό συγκρότημα «Νοσταλγία» και ο όμιλος «Τσακάλωφ».
Μετά την εκδήλωση το Ελληνικό Προξενείο Αργυρόκαστρου  παρέθεσε προς τιμήν της 25ης Μαρτίου δεξίωση στο ξενοδοχείο «Τσαγιούπι».

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 σε εκδήλωση που οργάνωσε το Παράρτημα της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Αγίων Σαράντα στο κεντρικό αμφιθέατρο της πόλης παρευρέθησαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο κύριος Νικόλαος Κοτροκόης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ κύριος Βασίλης Μπολάνος, ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ και βουλευτής κύριος Ευάγγελος Ντούλες, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Αγίων Σαράντα Χαράλαμπος Παντέχης, έπαρχοι της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, και πλήθος κόσμου. Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο κος  Χαράλαμπος Παντέχης ενώ χαιρέτησαν ο κύριος Κοτροκόης, ο κύριος Μπολάνος και ο κύριος Ντούλες. Ακολούθησε πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από το σχολείο της Λιβαδειάς, το Τεχνικό Λύκειο Μεσοποτάμου «Απόστολος Παύλος», το 9-χρονό σχολείο Μεσοποτάμου και το σχολείο του Μουρσίου.
Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε εορτασμός στην πόλη της Χιμάρας. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας και ακολούθησε εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης με μαθητικό πρόγραμμα του Ελληνο – Αλβανικού σχολείου. Παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου κύριος Δημήτρης Περδίκης και η Πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών κυρία Μαρία Μπολάνου.



Επίσης την Κυριακή 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στην Κορυτσά. Ο εορτασμός ξεκίνησε το πρωί  με δοξολογία στην παλαιά Μητρόπολη της Κορυτσάς. Παρευρέθησαν ο Μητροπολίτης Κορυτσάς κ.κ. Ιωάννης, ο Πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα κύριος Λεωνίδας Ροκανάς, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κορυτσά κύριος Πεδιώτης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ κύριος Μπολάνος, ο βουλευτής και Πρόεδρος του ΚΕΑΔ κύριος Ευάγγελος Ντούλες, ο πρόεδρος του Παραρτήματος  ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κορυτσάς κύριος Καραμέλιος, ο Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας κύριος Αρβανιτόπουλος, οι βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου κύριοι Μιχάλης Παπαδόπουλος και Στάθης Κωνσταντινίδης από το νομό Κοζάνης, η Μαρία Αντωνίου από το νομό Καστοριάς, ο Κώστας Γκιουλέκας από τη Θεσσαλονίκη, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κύριος Καχριμάνης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κύριος Γάκης και άλλοι εκπρόσωποι των Περιφερειών Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος της πόλης κύριος Νίκο Πελέσι, ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανίας κύριος Gjergji Papa  και ο περιφερειάρχης Κορυτσάς κύριος Αντρέας Μάνος, οι τοπικές Δικαστικές και εκπαιδευτικές αρχές, οι διοικήσεις του Ελληνικού Σχολείου Κορυτσάς «ΟΜΗΡΟΣ» και του Ελληνικού Φροντιστηρίου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και πολλοί Βορειοηπειρώτες από άλλα μέρη όπως το Αργυρόκαστρο και η Χιμάρα. Χαιρέτησαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κορυτσά κος Πεδιώτης και ο Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας κύριος Αρβανιτόπουλος. Η συνέχεια δόθηκε στα φροντιστήρια «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» με την παρουσίαση σχολικής εορτής.

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεος της Θεοτόκου στη Δερβιτσάνη από τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου κ.κ Δημήτριο. Παρευρέθησαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο κύριος Νικόλαος Κοτροκόης, ο βουλευτής και Πρόεδρος του ΚΕΑΔ κύριος Ευάγγελος Ντούλες, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ κύριος Βασίλης Μπολάνος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κώστας Γκιουλέκας, ο πρώην βουλευτής τους ΠΑΣΟΚ κύριος Μιχάλης Παντούλας, έπαρχοι της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ και πλήθος κόσμου από τις γύρω περιοχές.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέων παρέλαση από τους μαθητές των σχολείων της περιοχής. Για πρώτη φορά φέτος παρέλασαν και μαθητές από το σχολείο της Χιμάρας και από το Επαγγελματικό Λύκειο «Απόστολος Παύλος» του Μεσοπόταμου.
Ακολούθησε εκδήλωση στο Μέγαρο Πολιτισμού Δερβιτσάνης. Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Έπαρχος Κάτω Δρόπολης και πρόεδρος του Παραρτήματος ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Αργυροκάστρου κύριος Δημήτρης Μαλιούκης, ενώ χαιρέτησαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο κύριος Νικόλαος Κοτροκόης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κώστας Γκιουλέκας, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ κύριος Βασίλης Μπολάνος και ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ κύριος Ευάγγελος Ντούλες. Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα όπου συμμετείχαν το σχολείο της Δερβιτσάνης, το  σχολείο της Χιμάρας, το σχολείο της Φράστανης και το Επαγγελματικό Λύκειο «Απόστολος Παύλος» του Μεσοπόταμου.  

Άγιοι Σαράντα 26 Μαρτίου 2013

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

14 comments:

AYTONOITI .GR είπε...

Δυστυχώς ότι και να κάνετε έχετε εγκληματήσει σε βάρος του Ελληνισμού της Β/Η!

Αν θέλετε να προσφέρετε στων ελληνισμό να σηκωθείτε και να πάτε στα σπίτια σας !


Κυβερνητικός είπε...

Θα παρακαλούσαμε της προξενικές αρχές να σταματήσουν τα παιγνίδια με τους ntulo-bonanides και της απαράδεκτες εντολές που παίρνουν από τους γνωστούς βλάχους ( ναι ναι πραγματική Βλάχοι μπαμπέσηδες Βλάχοι ) της Αθήνας ( προσφέρουν κατηγορηματικά κακές υπηρεσίες στην Β/Η).

Κυβερνητικός

Ανώνυμος είπε...

Τοσα αρθρα, τοσα σχολια αλλα για την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ τσιμουδια κ.Μπαρκα! Δεν παραβρεθηκατε καν η δεν σας καλεσανε; Η σημασια εχει οτι εγινε υπο την αιγιδα Ελληνων και τα αφεντικα σας θα σας μαλωναν; Οι βουλευτες μας που ανηκουν στα αλβανικα κομματα γιατι δεν παρεβρεθηκαν η τους χαλαει το ιματζ για τις επερχομενες εκλογες; Το αρχιαφεντικο σας ειναι και απο τη Δερβιτσανη και ουτε το χωριο του δεν τιμησε..αλλα ξεχασα θα τον εκανε ντα και αυτον το μεγαλο αφεντικο!
Μπερδεμενος

Ανώνυμος είπε...

2.20,eno o allos bllaxos o Kaxrimanis, koumparos tou Ksera pou ton exoume kai gitona stin Hpiro sas pigeni sta metra sas . Aj siktir tomaria.I evergetes bllaxi pou eixoun prosferi para poli gia tin elladha einai tis besas,eno i kyvernites bllaxi pou sas kanoun akri gia tis kakes yperisies pou prosfernete einai pabesi kai kaki. Dokimasate tis dimotikes eklloges,kai vikate mavra xalia.Tora se 100 imeres tha pate na pnigite kai tha isixasi i EEM apo tous prodhotes.

Tis kakes ypiresies se varos tis EEM ta prosferete eisis me tin prodhosia sas.Ergalia tou allvanikou kratos.

Ανώνυμος είπε...

2.20pm Dhladh kales yphresies sth Boreio Hpeiro prosferoun osoi synergazontai mazi sas kai as einai eykairiakoi boreiohphrwtarxes..Enw aytoi poy agwnizontai xronia (prin kan anoiksoun ta synora)
prosfairoun kakes yphresies..Ante re ksypnhste kai sebasthte 5 anthrwpous pou agwnizontai gia ton topo mas polles 10eties..kai ase tous blaxous yshxous giati tha sou laxei!!

Ο Αθώος είπε...

Μπερδεμένε τα ίδια ερωτήματα έκανα και εγώ στο φίλο μου το Μπάρκα. Το ρώτησα γιατί δεν έγραψε τίποτε για τις εκδηλώσεις για την 25 Μαρτίου και γιατί ήταν κάθισε τόσο απόμερα.
Μαζί μου ήταν ευθύς και άμεσος. Του ζήτησα την άδεια να τα χρησιμοποιήσω τα όσα μου είπε. Μου είπε "ναι" και μου υποσχέθηκε ότι θα γράψει την κατάλληλη στιγμή. Τού έδωσα δίκιο στα όσα μου είπε και είναι τραγικά:
Μου είπε Μπερδεμένε: " Είναι σαρκαστικό. Αυτοί που πολιτογράφησαν περίπου χίλιες οικογένειες αλλοεθνών στις αμιγώς ελληνικές περιοχές, αυτοί που μας έβγαλαν για πρώτη φορά στην ιστορία μόλις 24 χιλιάδες, αυτοί που άφησαν τα παιδιά μας χωρίς βιβλία και έκλεισαν τα σχολεία, αυτοί που επέτρεψαν να δοθούν στους αλλοεθνείς δεκάδες χιλιάδες στρέμματα βοσκοτόπια και δασικές εκτάσεις, αυτοί που μας διέσπασαν,παίρνουν λεφτά από την Ελλάδα για να γιορτάσουν την επέτειο της επανάστασης του 21".
Πιστεύω να συμφωνείς και εσύ Μπερδεμένε με αυτά τα συμπεράσματα του Μπάρκα.
Το δεύτερο που μου κάνει προσωπικά εντύπωση και κάνει περισσότερο αδιανόητη την κατάσταση είναι η παρουσία των διπλωματών μας σε αυτές τις σαρκαστικές για την εθνική ιδέα εκδηλώσεις. Γνωρίζουν πολύ καλά το "εθνικό" έργο της γνωστής συμμορίας και είναι εκεί στις εκδηλώσεις τους. Μας καλούν για ενότητα από το σπίτι του ενόχου για τη διάσπαση.
Θα ήταν μικρό το κακό σε περίπτωση που έκαναν του κεφαλιού τους.... Αλλά όλα δείχνουν πως λειτουργούν υπαλληλίστικα, που σημαίνει ότι έχουν εντολές να στηρίξουν εκείνους που τους ακολουθεί η μειοψηφία του ελληνισμού

Ανώνυμος είπε...

Εμενα ξερεις ποια ειναι η αποψη μου αθωε (και ας ξερουμε ολοι πως μονο αθωος δεν εισαι Μ-αθωε); Οτι δεν ηταν παρον σε μια εκδηλωση για να τιμησουμε την ιστορικη αυτη ημερα της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ γιατι ειναι του κωλ.υ επαναστατης! Τσιρακι του αφεντικου σου και αυτος..Το ονομα του ειναι Σπυρος Ξερρας και ζειτε σαν παρασιτα,δεν εχετε δικια σας ζωη,εχετε μαθει να κρεμεστε πανω σε αλλους για τα συμφερωντα σας. Το αφεντικο του ειπε δεν θα παμε γιατι το διοργανωνουν αυτοι ως δικαιολογια,αλλα η αληθεια ειναι πως με τα κουκια των αλβανων εκλεγεται και ειναι πολυ κοντα η κ@λοεκλογες! Οσο για τα συμπερασματα του Μπαρκα ενα πραγμα εχω να του πω..Για να κανεις αυτα πρεπει να εχεις εξουσια (εκτος απο τις πολιτογραφησεις) κυβερνητικη και δεν τον εχω διαβασει ποτε να καταγγελει τους αλβανους κυβερνωντες για οτιδηποτε τετοιο! Αντιθετα σκυβει το κεφαλι και καταγγελει μονο το εθνικο κεντρο!
Μπερδεμενος

Σταράτος είπε...

Καμάρι μου !! Λησμόνησες μπερδεμένε μου πώς ήσουν στην εξουσία των Αλβανών 15 χρόνια. Δεν έκανες τίποτε. Τότε ήταν που έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο του Β/ηπειρωτικού Ελληνισμού... Και τώρα γλύφεις κατουρημένες ποδιές για να γίνεις ξανά εξουσία....!!
Όλα όσα λες σου ταιριάζουν και αρμόζουν πλήρως. Τα βιώνεις καθημερινά και δικαίωμα σου. Δεν μπορείς όμως να εξάγεις σε άλλους αυτά που εσύ βιώνεις, πράττεις και επιδιώκεις. -Την καταστροφή του ελληνισμού.- Είναι πραχτικές δικτατόρων. Είναι ασήκωτο και άφταστο για σένα το άθλος αυτό. Όχι γιατί δεν είσαι, που δεν είσαι Ηρακλής, αλλά επειδή οι βρομιές του Ντούλε έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τους σταύλους του Αυγεία και επιπλέον δεν καθαρίζονται επειδή βαραίνουν πολύ τη εθνική συνείδηση.... Πάρε μαζί σου, αν σου έρθουν, και άλλους 300 και ξανά δε θα τα καταφέρεις....
Τους Αλβανούς αν θέλεις, να τους κατακρίνει και καταγγείλει ο Ντούλες σου να το κάνει στην Αλβανία και όχι στην Ελλάδα. Εκεί κάθεται τσιράκι γιατί οι Αλβανοί τον κάνουν βολευτή. Κακόγουστο και ανώφελο να τους κατακρίνεις στην Ελλάδα. Την Ελλάδα κρίνεις για τις ευθύνες της έναντι του Β/ηπειρωτικού Ελληνισμού οι οποίες τελευταία γίνονται ασήκωτες. Το να κατακρίνεις στην Ελλάδα την Αλβανία μοιάζει σαν να θέλεις να αποσύρεις την προσοχή από τις ευθύνες της Ελλάδα και να τις χαϊδεύεις τα αφτιά για να επωφεληθείς την εύνοιά της
Αν ήταν καλός ο Ντούλες δεν θα έβγαινε τρίτο κόμμα στην καρδιά της μειονότητας. (Μετά τον Ξέρρα και τον Τάβο βεβαίως) Θα έβαζε υποψηφιότητα στο Αργυρόκαστρο στην "ΠΑΤΡΙΔΑ" του... και όχι στο Βούρκο. Ούτε τους Σκοπιανούς δεν φτάνει.Εκείνοι τουλάχιστον άλλαξαν ένα τοπωνύμιο στην εθνική τους γλώσσα....

Ανώνυμος είπε...

Μπερδεμένε, ρώτησα και μου είπαν πως ο Ξέρας έλειπε αλήθεια, αλλά είχε στη γιορτή τρία παιδιά ντυμένα με παραδοσιακές στολές, δύο ανίψια του αδερφού του, και άλλους τρεις της γυναίκας του και ήταν όλοι πάνω στη σκηνή μαζί με τα άλλα παιδιά του σχολείου Δερβιτσάνης.
Η γιορτή είναι όλων αυτών των παιδιών και των γονέων τους και όχι δικοί σας!
Αυτοί την ετοιμάζουν και αυτοί παρελαύνουν με τις λεβέντικες στολές και τις ελληνικές σημαίες στα χέρια.
Ο ηγέτης σας ο Ντούλες πήγε την τελευταία στιγμή και τους είπε πως συγκινήθηκε πολύ από τα παιδιά. Που τα έχει τα δικά του τα παιδιά; Γιατί δεν τα έφερε μια φορά να κρατήσουν στο χέρι την ελληνική σημαία και να παρελάσουν με τους συμπατριώτες τους, να δουν πως γιορτάζει η ιδιαίτερή τους πατρίδα; Αλλά ο πατριωτισμός είναι για τα χωριατόπουλα και όχι για τους αριστοκράτες των Γιαννίνων
Από εκεί φαίνεται ο πατριωτισμός του και των υπολοίπων!
Συγχαρητήρια στα παιδιά και τα νιάτα της Δρόπολης που κρατούνε ψηλά την σημαία του ελληνισμού και δεν παρασέρνονται από κάτι ψευτοπατριώτες σαν κι εσάς.

Ανώνυμος είπε...

3.04μμ Δεν τα γνωριζω αυτα που λες και δεν τα αμφισβητω.. Αλλο λεω και αλλο μου απαντας.. Ζηταω μια απαντηση απο τον Π.Μπαρκα που δεν προκειτε να μου τη δωσει ποτε και απο το αφεντικο του! Αλλα ειπαμε και καποιων δικων μας συμφεροντολογων σαν αυτους που θα εκλεξουν τον Ταβο,τον Αγγελη κτλ..Στην ιδια κατηγορια ειναι.
ΥΓ..Στα @ρχ,δ,@ μου για τον Ντουλε αν θελεις να το ακουσεις και αυτο!
Μπεδεμενος

Ανώνυμος είπε...

Μπερδεμενε.Εντελως πληροφοριακα στο λεω,οτι γραφωντας στο τελος τη φραση,...... στα .....για το ντουλε,νομιζεις οτι θα μας μπερδεψεις και εμας.Εγω τον Β.ντουλε τον ξερω πολυ καλα,γνωριζομαστε θελω να πω,ενω τον Σ.Ξερα οχι.Για ενα δικο μου προσωπικο προβλημα,ζητησα τη βοηθεια και των δυο.Ο Ντουλες με κοροηδευε κανονηκα,ενω ο Σ.Ξερας και το τηλεφ μου σηκωσε και ηταν προθυμος να με βοηθησει,χωρις να ειμαι ψηφοφορος του.Απο κατι τετια προβληματα καταλαβαινεις και την ανθρωπινη αξια του καθενος...και πιστεψε με,ο ντουλες δεν εχει αξια,δεν εχει ανθρωπια.Σε καπια γιορτη,μπορει να μην εισαι παρων,αυτο δεν θα πει τιποτα,σημασια εχει το τι κανεις για το χωριο σου και ποσες φορες πας.Αλοι καθε σαβ-κυρ πανε στα Γιαννηνα στα παιδια τους και αλοι κατεβαινουν στη Δερβιτσανη.Αλλα θα μου πεις,γιατι να κατεβαινει ο Ντουλε στη δροπολη και στη Γοραντζη,οταν κατεβαινει υποψ στο βουρκο;και θα κλεισω και εγω μπερδεμενε με μια φραση που θα κλεψω κατι απο σενα.Ο Ντουλες αν εχει αρ.....δια,ασ κατεβει υποψ στη δροπολη και θα δειτε τι απιδια πιανει ο σακος...βορειος

Ανώνυμος είπε...

Poios nomizeis o, ti eisai Mperdhemene, pou theleis kai apantiseis apo eponymous?!
Vale to onoma soy na dheis to mpoi sou. Me to psevdhonimo to metras me ton proino sou iskio

Ανώνυμος είπε...

Εγω ειμαι και στην καθημερινοτητα μου, αυτοι ειναι επωνυμοι αρα πρεπει να τους ασκειτε κριτικη! Αν ημουν και εγω βουλευτης η εγραφα 10 αρθρα την ημερα θα ημουν ! Οπως γραφουν ολοι ανωνυμα ετσι γραφω και εγω,με την διαφορα ομως πως παντα υποφραφω σαν Μπερδεμενος οπως ο Μ. σαν Αθωος ενω εσυ δεν ξερουμε αν εισαι ο ιδιος που εχεις γραψει και το παραπανω σχολιο η αν θα γραψεις και το επομενο! Ο Μπαρκας μολις γραψει ενα αρθρο που να κρινει καποιον δικο μας σε αλβανιο κομμα τοτε θα γραψω και εγω επωνυμα! Η εστω να γραψει ενα αρθρο για καποιον αλβανο κυβερνητικο!
Μπερδεμενος

Ανώνυμος είπε...

Μπερδεμένε ξέρεις τι είναι οι κληματσίδες; Νομίζουν ότι είναι ψηλά δέντρα αφού μπερδευτούν στον κορμό των ψηλών δέντρων. Ζουν κάμποσο καιρό και μετά πεθαίνουν για να φυτρώσουν κάπου αλλού κάποια άλλη στιγμή και να κάνουν ξανά το ίδιο....

Δημοσίευση σχολίου