Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Στις 6 Απριλίου οι υποψηφιότητες της Ομόνοιας για τις βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία



«ΟΜΟΝΟΙΑ» - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 συνεδρίασε το Γενικό Προεδρείο της Ομόνοιας με κύριο θέμα την προετοιμασία της συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της οργάνωσης και την προετοιμασία των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Το Γενικό Προεδρείο αποφάσισε τα ακόλουθα:


1.    Τα Παραρτήματα Αργυρόκαστρου, Αγίων Σαράντα, Δέλβινου, Αυλώνας και Χιμάρας να συνεδριάσουν μέχρι τις 30 Μαρτίου 2013 για την ανάδειξη προτάσεων για τις υποψηφιότητες των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.
2.    Η γραμματεία επεξεργασίας δεδομένων να αναλάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε εντός του μήνα Απρίλη να αρχίσει η επεξεργασία για την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της καταγραφής μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στις 1 Οκτωβρίου 2013.
3.    Οι Πρόεδροι των Παραρτημάτων να αναλάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον επιτυχή εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου. 
4.    Στις 6 Απριλίου 2013 και ώρα 1100 να συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση το Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας στο οποίο οι  Πρόεδροι των Παραρτημάτων θα παρουσιάσουν τις προτάσεις για την έγκριση των υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές της 23ης Ιουνίου 2013.


Άγιοι Σαράντα 6 Μαρτίου 2013


Εκ’ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

7 comments:

Ανώνυμος είπε...

Τα “κουάντρα” του Ντούλε……………..
……..Σκεπτόμενος ο σύντροφος Ντούλε για το ποιον να επιλέξει ως “δόλωμα” υποψήφιο βουλευτή του Βούρκου για το 2013 έκανε έκλυση σε όλα τα παλικάρια του.... Όποιος νομίζει ότι έχει τα προσόντα για υποψήφιος του 2013 να έρθει να με βρει στο ξενοδοχείο του Γιάννη Μπάμπη ... Αμέσως και βιαστικά παρουσιάζονται τα πρώτο παλικαρά του, ο Χαράλαμπος Παντέχης, Βεγγέλης Ζαφειράτης, Ηρώδης Νταλιάνης, Χρήστος Καίσης, Γιώργος Τσουμάκας
Στην είσοδο τους περίμενε ο Γιάννης και χαμογελαστά τους λέει.... Που πάτε ρε χαμένα εμένα θα επιλέξει
Και μιλούν με τη σειρά…….
Χαράλαμπος Παντέχης…..
Πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί με γέλασες στης προηγούμενες εκλογές, ως Αντί Περιφερειάρχης δεν έλυσα ούτε ένα πρόβλημα και θα τα λύσω ως βουλευτής, το αξίζω γιατί είμαι χαμηλών τόνων και ποτέ δεν λέω ούτε ωμό και ούτε ψημένο, είμαι πέσε πίτα να σε φάω, ότι πρέπει για εσένα πρόεδρε Ντούλε.
Βαγγέλης Ζαφειράτης….
Πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί ως Διευθυντής της Εφορίας τους θυμήθηκα όλους τους επιχειρηματίες Βορειοηπειρώτες και κατά λάθος τους έβαλα τσουχτερά προστύμματα, η περισσότερη με λέτε κακό , ακόμα και από εσάς εδώ, αλλά εγώ είμαι πολύ καλός και αυτό θα το διαπιστώσετε όταν γίνω βουλευτής, όλη εδώ μέσα είναι χαμένα, εγώ θα λύσω τα προβλήματα της Βορείου Ηπείρου
Ηρώδης Νταλιάνης….
Πρέπει να επιλέξεις εμένα, γιατί για το καλό της Βορείου Ηπείρου αναγνώρισα τους Αγάδες στην Λεβαδιά, πολεμώ για εξόντωση κάθε αντίπαλο όπως πράττεις εσύ πρόεδρε Ντούλε και από την θέση του βουλευτή έχοντας καλές σχέσεις με τους Αλβανούς θα ενόσω τους δυο λαούς , έχω καλές σχέσης με τα κόμματα ,Δημοκρατικό, Σοσιαλιστικό, Τσάμικο, με τον Τόπι, εγώ του είπα να φτιάξει καινούριο κόμμα, όλα αυτά τα συζήτησα και με τον Μπερίσια.
Χρήστος Καίσης …
Πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί εγώ το αξίζω, με το δίκιο σας με λέτε αποτυχημένο ως Έπαρχο γιατί εγώ είμαι γεννημένος για μεγάλος πολιτικός, βουλευτής και άνω, γ’αυτό φορώ και γραβάτα κάθε μέρα. Αντιλαμβάνομαι τα πράγματα όπως εσύ πρόεδρε Ντούλε με την διαφορά που δεν μπορώ να τα εκφράσω όπως εσύ, ο Παντέχης νομίζει ότι είναι εξυπνότερος από εμένα, για να πάει στην Ευρώπη η πατριδα μου Αλβανια πρέπει να πουλήσουμε όλα τα οικόπεδα σ’αυτούς , έχω πολύ καλές σχέσεις με την αστυνομία και της μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας μου της Αλβανίας.
Γιώργος Τσουμάκας….
Πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί το αξίζω, έχω 20 χρόνια στην Ελλάδα που εκπαιδεύομε από τους συντρόφους του Πασοκ το πώς θα ξεσκίσω την Αλβανική Βουλή με την βοήθεια του συντρόφου Ράμα, εδώ στην Αθήνα που ζω μου είπαν ότι η Βόρειο Ήπειρο γεωγραφικά είναι στα βόρια της Αλβανίας , έχω καλή φωτογένεια , στην Αλβανική Βουλή θα είμαι ο πιο όμορφος βουλευτής, έχω το ίδιο καλό ελάττωμα με εσένα πρόεδρε Ντούλε, μου αρέσουν η απατεωνιές .
Γιάννης Μπάμπης….
Πρέπει να επιλέξεις εμένα γιατί είμαι κουάντρο, έχω 15 χρόνια πρόεδρε Ντούλε που σε ταΐζω και κοιμάσαι τσάμπα στο ξενοδοχείο μου, αυτό βάση της άτυπης συμφωνίας που κάναμε, εσύ την βοήθεια ( διευθυντής υδάτων και μετά διευθυντής δασών ) που μου έδωσες για να φτιάξω αυτό το ξενοδοχείο, εγώ σε βοηθώ με ότι μου δώσουν και θα είμαι πάντα ο αρχηγός της κλίκας σου εδώ, ειδικότητα μου το μαγείρεμα των εκλογών για τα μελή του Γενικού Συμβουλίου ( κανονίζω τα άτομα ακριβός τη λίστα που μου δίνεις εσύ πρόεδρε Ντούλε ). Δεν κατέχω καλά τα Ελληνικά , το ίδιο και τα Αλβανικά
Ντούλες …..
Είμαι παρά πολύ μπερδεμένος, είστε όλη αυτό που χρειάζομαι , θα είστε όλη στη λίστα μετά από εμένα, η λίστα θα είναι με 12 υποψήφιους , άρα χωράτε όλη, βρείτε και άλλους Βουρκάριδες για να τους γράψω κανονικά… στη λίστα

Ανώνυμος είπε...

12:47
an protinei esena de mas ypes i den ton antamoses esy ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΒΟΒΟΛΕΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΚΚΚΛΟΓΕΣ.
Η ΕΛΕΝΗ Η ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

xestike i forada st'alwni.......

Ανώνυμος είπε...

Tipote dhen apofasise to GenSymb gia ti sinergas;ia me to MEGA kai ti "Symahia ton Ellinon".
Kaimene KItsio i kaimeni meionotita

Ανώνυμος είπε...

Στις 6 Απρίλη θα τους εκλέξει η Ομόνοια, στις 7 Απριλίου θα κάνει απόβαση στο λιμάνι των Αγίων Σαράντα ο Ντούλες και θα τις αλλάξει, θα βάλει αυτός όποιον θέλει και καθόλου δεν τον μέλει...

Ανώνυμος είπε...

na stilloume ton ulqinaku gia antistasi;
o alilengjios allvanos

Δημοσίευση σχολίου