Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Το MEGA με γραφεία στη Χειμάρρα.

Στα πλαίσια της προγραμματισμένης διεύρυνσης της πολιτικής δραστηριότητας της «Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας για το Μέλλον» και της δημιουργίας των τοπικών της οργανώσεων σε όλη την επικράτεια, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 εγκαινιάστηκαν τα  γραφεία του κόμματος των Ελλήνων στη Χειμάρρα. Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν αρκετοί Χειμαρραίοι που ενστερνίστηκαν και υποστήριξαν πρώτοι την πλατφόρμα του ΕΕΜΜ - ΜΕGA, καθώς και κλιμάκιο του προεδρείου του Κόμματος με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Χρηστάκη Κίτσιο.
Την έναρξη της δραστηριότητας εξ ονόματος των Χειμαρραίων έκανε ο πρωτεργάτης της ίδρυσης της οργάνωσης στη Χειμάρρα κύριος Δημήτρης Λαζάρης,  ο οποίος με βαθιά συγκίνηση μεταξύ άλλων, είπε: «Αρχίζουμε έναν αγώνα νόμιμο, σοβαρό και υπεύθυνο για να ενώσουμε όλους τους ΄Ελληνες Βορειοηπειρώτες που πραγματικά νοιάζονται για την επίλυση των κοινών τους προβλημάτων και να φέρουμε αποτέλεσμα σε κάθε μάχη που αναμένεται να δώσουμε».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του κόμματος κύριος Χρηστάκης Κίτσιος, τόνισε:
 «Αγαπητοί ΄Ελληνες της Χειμάρρας,
Βρισκόμαστε σήμερα εδώ να εγκαινιάσουμε τα γραφεία του Κόμματός σας , του κόμματος « Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον», το οποίο σε περίπου ένα μήνα κλείνει ένα χρόνο από την ίδρυσή του. Ιδρύθηκε από ΄Ελληνες, απευθύνεται στους ΄Ελληνες και θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Ελλήνων στην Αλβανία. Και αυτά είναι ξεκάθαρα στο Πρόγραμμα και στο Καταστατικό του.
Χρήζει ιδιαίτερης προσοχής η έναρξη της πολιτικής δραστηριότητας του Κόμματος στη Χειμάρρα και μας κάνει υπεύθυνους να προσεγγίσουμε όλους εκείνους που δεν αρκούνται στα όμορφα λόγια, αλλά με τις πράξεις τους, στον αγώνα για τη δικαίωση της Χειμάρρας και των Χειμαρραίων, που δίνουν ιδιαίτερη αξία και σημασία στο σύνολο του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Το Κόμμα «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον», στο νόμιμο και σοβαρό αγώνα που θα διεξάγει, υπολογίζει πρώτα απ’ όλα τις θυσίες και τις ταλαιπωρίες που υπέστησαν οι Χειμαρραίοι στα χρόνια της κομμουνιστικής δικτατορίας, αλλά και τις έντονες αμφισβητήσεις που ταλανίζουν την καθημερινή ζωή τους στον εξελισσόμενο 20χρονο δημοκρατικό βίο της χώρας. Μέλημα του κόμματός μας είναι να δρομολογήσουμε αποτελεσματικότερη στρατηγική ώστε να αναγνωριστεί επίσημα η ελληνική εθνική οντότητα των Χειμαρραίων και να εφαρμοστούν  κατά γράμμα τα δικαιώματα που απορρέουν από τις επικυρωμένες συμβάσεις για τις εθνικές μειονότητες στην Αλβανία. Γνωρίζουμε ότι αυτός ο αγώνας είναι δύσκολος, με πολλά εμπόδια, αλλά αν συνδυάσουμε τη δική σας δυναμικότητα με τη νομιμόφρονα πολιτική μας, πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε.
Το κόμμα μας, στη σύντομη πολιτική πορεία που διένυσε αντιμετώπισε αλλεπάλληλες επιθέσεις που προέρχονται από το κατεστημένο της πεπαλαιωμένης φερόμενης ως ηγετικής ομάδας του Ελληνισμού που εγκλώβισε θανάσιμα την αγαπητή μας Ομόνοια. Εμείς, προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες απαιτήσεις της πολιτικής, απαιτούσαμε απ’ αυτή την ηγεσία διαρκώς να προχωρήσουμε από κοινού στην αναβάθμιση του πολιτικού ρόλου της οργάνωσης, θέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις για την εφαρμογή των δημοκρατικών διαδικασιών στο εσωτερικό της, προτείναμε τη συμμετοχή στον αγώνα όλων των Ελλήνων χωρίς διακρίσεις, αλλά δε βρήκαμε καμία ανταπόκριση. Αντίθετα, η ηγεσία αυτή χωρίς να υπολογίσει τη λαϊκή απαίτηση για αλλαγή, προχώρησε αλαζονικά στην 8η Συνδιάσκεψη και με αντιδημοκρατικές ενέργειες κατοχύρωσε την αυταρχική της συμπεριφορά.
Το Κόμμα των Ελλήνων ιδρύθηκε με βάση την ιδέα της Ομόνοιας και όλο το πρόγραμμά του στοχεύει στην αποκατάσταση της δημοκρατίας στους κόλπους του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, αφού προετοιμάζει την υποδομή ώστε το καλοκαίρι να διεξαχθούν γενικές εκλογές για τον Πρόεδρο και το Εθνικό Συμβούλιο, με τη συμμετοχή χωρίς εξαίρεση όλων των Ελλήνων που ενστερνίζονται αυτή την πρόταση.
Παράλληλα, δεσμεύει τις πνευματικές δυνάμεις του τόπου να συνεισφέρουν ενεργά στη διευθέτηση των προβλημάτων και προωθεί την ανάπτυξη για την επιστροφή των ανθρώπων μας στα πατρώα εδάφη, έχει συγκεκριμένες προτάσεις για τη δημόσια Ελληνική Παιδεία, για την κατοχύρωση των ιδιοκτησιών, για τον πολιτισμό και την κοινωνική συνοχή.
Στις επικείμενες εκλογές το Κόμμα μας κατεβαίνει ανεξάρτητο από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις της χώρας και διεκδικεί να πετύχει στην τοπική εξουσία εκείνο που ενδιαφέρει τον πολίτη και όχι εκείνο που επιθυμούν τα πρόσωπα ή η ηγεσία. Και στη συνέχεια, ο κάθε αιρετός θα απολογείται στο Εθνικό Συμβούλιο για το έργο του και για τη συμπεριφορά του απέναντι στα προβλήματα του λαού που τον εξέλεξε. Σε ενδεχόμενη αναδιάρθρωση της διοικητικής διαίρεσης της χώρας το Κόμμα μας προτείνει την ένταξη της Χειμάρρας στον κορμό της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας για να είναι όσο πιο αποτελεσματική η διοίκηση και η διαχείριση των φυσικών και οικονομικών πόρων για την ταχύτερη βελτίωση της διαβίωσης στον τόπο μας.
Στα πλαίσια της καμπάνιας της απογραφής του πληθυσμού καλούμε όλους τους ΄Ελληνες να δηλώσουν ανεπιφύλακτα την εθνικότητα και το θρήσκευμά τους, χωρίς να φοβηθούν από τις σκληρές πιέσεις που ασκούν διάφορα κυκλώματα στη χώρα, γιατί το δικαίωμα αυτό είναι κατοχυρωμένο συνταγματικά αλλά καλύπτεται και από τις διεθνείς συμβάσεις για τις εθνικές μειονότητες. Το κόμμα « Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» θα είναι δίπλα σας και θα προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια ώστε κανείς να μην εξαιρεθεί από το δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης της εθνικότητας. ΄Αλλωστε οι Χειμαρραίοι δικαιούνται αυτή την ελευθερία περισσότερο από κάθε άλλον γιατί δοκίμασαν πριν από 65 χρόνια τη μέγιστη προσβολή της ελληνικής συνείδησης και καταγωγής τους από το σκληρό δικτατορικό καθεστώς εκείνης της εποχής.
Τα γραφεία που ανοίγουμε σήμερα στη Χειμάρρα είναι ακριβώς για να  έρθουμε κοντά σας, να εισακούσουμε την άποψή σας και να σας προστατεύσουμε. Καλορίζικα τα γραφεία του κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» στη Χειμάρρα.
Ζήτω η Χειμάρρα!».
Μετά από την ομιλία του προέδρου ακολούθησε συζήτηση με τοπικούς παράγοντες και κατοίκους της περιοχής για το θέμα της απογραφής του πληθυσμού και των κατοικιών, καθώς εκφράστηκαν και προτάσεις για την οργάνωση εκστρατείας για τη νίκη του κόμματος στις τοπικές εκλογές.
Στα αλβανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο κύριος Κίτσιος έκανε έκκληση σε όλους του ΄Ελληνες να συμμετάσχουν χωρίς δισταγμό στην απογραφή του πληθυσμού και να μην τους κυριεύσει ο φόβος από τις αντισυνταγματικές και έκνομες πιέσεις που ασκούν συγκεκριμένα κυκλώματα στην Αλβανία, καταδικάζοντας ταυτόχρονα την ωμή παρέμβαση του αντιπροέδρου του Συμβουλίου Δικαιοσύνης Κρεσνίκ Σπαχίου, ο οποίος ασκεί πίεση στα δικαστήρια να μην δικαιώσουν τα αιτήματα επαναφοράς της εθνικότητας Ελλήνων που τους αφαιρέθηκε από το σύστημα της δικτατορίας.
Πηγή: http://www.mega-eemm.com

10 comments:

Ανώνυμος είπε...

pantos afto to trapezi san kivouri polyteleias moiazei me ta louloudia kai tis simaies.
apo ti stigmi pou mas poulane tin karamela dithen gia komma ton ellinon, ti ti thelane tin albaniki simaia?
giati tis evropis tin katalabainoyme.......giati einai aftoi tou mega evropeoi polites
tin amerikaniki???????????tha tous tin ekane doro o gatzogiannis....sounenir apo to amerika
tin elliniki????????? tous tin ekane kai afti doro - souvenir apo ta aforologita i theodhora
kai i alvaniki gia na mi mas lene malakies.
eiste oloi ekei sa na kanete trisagio sto thanato sas

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο κόμμα των Ελλήνων!
Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια ζητάει κάποιος ανοιχτά να μπει η Χειμάρρα επίσημα στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα, την ώρα που καποιοι άλλοι "αγωνιστές" ζητούν την κατάργηση της μειονότητας.
Το ΜΕGA μιλάει με επιχειρήματα ενω οι άλλοι με κομπλεξικά και χωρίς ουσία σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

2.40 Γιατι εκοψες το "ασυμβιβαστος" η ετσι γραφεις μονο για τον Σπυρο

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε 2:40.
Να σου εκθέσω με πολύ λίγα λόγια την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι εγώ και η οικογενειά μου:
Ο πατέρας μου και η μητέρα μου ζούσαν εκτώς μειωνοτικών ζωνών, μειονοτικοί - Χιμαριώτες όντες - γιατί εκεί έτυχε να βρει δουλειά λόγω σπουδών ο πατερας μου. Στην Χιμάρα δεν έχουμε περιουσία ούτε σπίτι για να εγκατασταθούμε.
Γίνεται λοιπόν πραγματικότητα το όραμα του ΜΕΓΚΑ και η Χιμάρα αναγνωρίζεται ως μειωνοτική ζώνη. Με εμάς που δεν μπορούμε να πάμε στην Χιμάρα - ούτε χρήματα έχουμε να αγοράσουμε οικόπεδο και δεν θέλω να πουλήσω το σπίτι μου όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα - ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ???? Θα μας προστατευσει το ΜΕΓΚΑ μιας και δεν είμαστε εντώς μειωνοτικής ζώνης ή θα κάνει μόκο και θα αρκεστεί μόνο στην προστασία των ελλήνων στις μειωνοτικές ζώνες??????? Μήπως εμένα με θεωρεί λιγότερο άξιο προσοχής και με αφήνει στην απ' έξω?
Εκ μέρους - αν μπορώ βέβαια να το πώ - των συμπατριωτών μου Χιμαριωτών, ευχαριστώ το ΜΕΓΚΑ για την σπουδαία πολιτική πρόταση που έχει για την Χιμάρα, ΑΛΛΑ εμένα με συμφέρει περισσότερο - και μαζί με εμένα και όλους τους έλληνες εκτώς μειωνοτικών περιοχών - με συμφέρει λοιπόν η πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που προασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνισμού σε όλη την Αλβανία, από το Μαυρομάτι μέχρι την Σκόδρα. Εσείς δεν με αγγίζετε, είστε εκτός πραγματικότητας. Αναφέρεστε μόνο στους έλληνες μειωνοτικούς που σας έχει διδάξει ο "τζάτζη Ενβέρης" και τα πνευματικά του παιδιά σήμερα....
και πάλι σας Ευχαριστούμε.
Εμείς στην Χιμάρα δεν θα παρουμε ΜΕΓΚΑ.
Το ΜΕΓΚΑ στην Χιμάρα, όταν έρθει η ώρα, θα πάρει από τα τρία το ΜΕΓΚΑλύτερο!!!!!!!!!!!!!!

Κεραύνιος είπε...

"Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια ζητάει κάποιος ανοιχτά να μπει η Χειμάρρα επίσημα στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα, την ώρα που καποιοι άλλοι "αγωνιστές" ζητούν την κατάργηση της μειονότητας."
Κλασσική περίπτωση χοτζικής προπαγάνδας ο τρόπος που πλασάρετε τα συμπεράσματά σας. Δεν πιάνει πια αυτή η μπούρδα. Όλοι ξέρουν τι ζητά η ΟΜΟΝΟΙΑ: Σεβασμός των μειονοτικών δικαιωμάτων σε όλη την επικράτεια. Αν ξέρεις ελληνικά καταλαβαίνεις πως αυτό δεν σημαίνει κατάργηση αλλά διεύρυνση. Πέραν του πολιτικώς ορθού είναι το δίκαιο για όλους μας. Δεν έχει ανάγκη η Χιμάρα να μπει σε καμία ζώνη. Αρκεί να εφαρμοστεί η σύμβαση πλαίσιο την οποία ναι μεν επικαλείστε οι κύριοι του MEGA αλλά μάλλον δεν κάτσατε ποτέ να την διαβάσετε.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ κύριε του MEGA, και μιλώ ως απλό μέλος της, έχει σταθερή θέση από ιδρύσεώς της, εθνικά σωστή, μελετημένη προσεκτικά. Αυτός είναι και ο λόγος που όση λάσπη και αν ρίξετε, θα δυσκολευτείτε πάρα πολύ να την εκθρονίσετε από τις συνειδήσεις μας. Εσείς που φύγατε πόσες θέσεις και συνειδήσεις θα αλλάξετε προκειμένου να καταλάβετε τα αξιώματα που σας προσφέρουν; Πόσες απόψεις θα αλλάξετε για να καταφέρετε να γίνετε επιστάτες στην γη των παππούδων σας;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΟΜΑΚΑΣ , εν όψει των εορτών των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, εύχεται σε όλους τους συμπατριώτες μας υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλύτερες ημέρες για τον Ελληνισμό και την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Να εκμεταλλευτούμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε επαρχίας και να κατευθύνουμε τις επενδύσεις και την ανάπτυξη στους τομείς όπου μπορούμε, προσφέροντας ανάπτυξη και ευημερία για όλους. Για να επιτευχθούν οι στόχοι μας απαιτείται ειλικρινής συνεργασία, συλλογικότητα και δέσμευση στις ανάγκες των πολλών!

Ανώνυμος είπε...

Mas ta eprixes esy me ton Tzomaka. Sta tetoia mas ton grafoyme kai ton Tzomaka kai to komma toy na toy peis.

Ανώνυμος είπε...

Από την πλευρά μου εύχομαι Χριστός Ανέστη!
Στο θέμα μας τώρα ασυμβίβαστοι είστε όλοι εσείς που γράφετε ασυμβίβαστα πράγματα με την όλη υπόθεση.
Η ομιλία αυτή απευθυνόταν στους Χιμαρααίους και στις ανάγκες τους. Οι Χιμαραίοι είναι γηγενείς Έλληνες στον τόπο τους και αποτελούν την πλειοψηφία εκεί όπως οι Δροπολίτες και οι Βουρκάροι και συνεπώς δικαιούνται περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες που μένουν π.χ. στα Τίρανα, που φυσικά δικαιούνται κι αυτοί αλλά όπως και να το κάνουμε δεν μπορούν να ζητήσουν τα ίδια πράγματα. Το γράφω όσο πιο απλά μπορώ χωρίς πολλά λόγια. Αν αυτό δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να το καταλάβετε πρόβλημα σας. Είστε οι τελευταίοι που μπορείτε να μιλάτε για χοτζική προπαγάνδα από άλλους όταν εσείς είστε οι καλύτεροι μαθητές της.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ! ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΝΤΑΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ. ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΟΜΟΝΟΙΑ", ΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ "MEGA" ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ "ΟΜΟΝΟΙΑ" ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑΚΙ ΣΑΣ; ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΟΜΟΝΟΙΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ. ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ: " ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ".ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ "MEGA" ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ "ΟΜΟΝΟΙΑ";!
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
"ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ"
ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ "ΚΑΘΑΡΗ". ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....!
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΝΤΑΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Hahaha,
1. C'te drejta i jep Greku minoritetit qe ka?
2. Qe te jesh minoritar duhet te njihesh nga shteti. Te thuash qe jam, s'del se mund te thuash qe je Kinez.
3. Kur del nga zona, s'ke te drejta minoritare me. Po shkove ne Shkoder me familje, shteti s'te ka borxh nje shkolle Greke apo Rumune edhe po qe minoritar. Capisce?

Δημοσίευση σχολίου